2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    312
O his bende de var maalesef sanki doya doya geçiremedim çok hızlı geçiyor zaman . Hem diyorum hemen büyüse bir an önce hemde geriye dönüp bakınca çok hızlı geçti diyorum falan.
Evet zaman hem geçmiyor hem de çok hızlı geçiyor anın tadını çıkaralım 🌸

Mayayı mı az koyuyorsunki ya da sıcaklığı tam ayarlayamıyorsundur. Ben bildiğin tencereye serçe parmağımı süte sokup 5 saniye falan yakmatacak kadar (daha çok bekletsen parmağım yanacak diye düşün)sıcak olunca 2 kaşık kadar yoğurt koyup karıştırıyorum sonra küçük kavanozlara koyup kavanozun kapağına havlu peçete kapatıp biraz gevşek kapatıp kapağı fırına koyuyorum. 2-3 tane havlu sofra bezi ne varsa üstünü örtüp 8 saat falan fırında duruyor sonra buzdolabına koyuyorum.
Bende bu şekilde mayalıyorum ama bazen tutuyor bazen tutmuyor anlamadım.

Kızlar merhaba, evden ufak ufak da olsa gelir elde edebileceğimiz, esnek çalışabileceğimiz ve fazla vakit almayacak bir iş var mıdır acaba? Çocuktan vakit bulabilir miyim bilmiyorum ama bir şeyler ile ilgilenmem lazım. Eskisi gibi bir iş hayatım uzunca bir süre olamayacağı için farklı şeyler arayışındayım. E-ticaret olayına çok sıcak bakamıyorum (sermaye vb. olamayacağı için), onun dışında önerilere açığım.

Kızlar merhaba, evden ufak ufak da olsa gelir elde edebileceğimiz, esnek çalışabileceğimiz ve fazla vakit almayacak bir iş var mıdır acaba? Çocuktan vakit bulabilir miyim bilmiyorum ama bir şeyler ile ilgilenmem lazım. Eskisi gibi bir iş hayatım uzunca bir süre olamayacağı için farklı şeyler arayışındayım. E-ticaret olayına çok sıcak bakamıyorum (sermaye vb. olamayacağı için), onun dışında önerilere açığım.
Bende bişeylerle uğraşmak istiyorum hiç bişeye odaklanamıyorum önceden çalışırken o kadar işi nasıl yapıyormuşum nasol aklımda tutuyormuşum insan bir doğumla böyle değişir mi ya valla hayret ediyorum kendime

Kızlar geceleri çok zor geçiyor benim bebeğim çok rahat uyurdu bir haftadır gerçekten uyumuyor sürekli uyanıyor ağlıyor böyle bir durum yaşayan var mı uykuları düzgün olup
Ben 🥲 bebis gecen hafta cok zorladi beni. Bir atak gibi inat yapip aglamalar aglayarak uyanmalar. 1 2 gündür daha iyi ama gecen hafta kabus gibiydi

Allahalla niye acaba 🤔 peynircibabadan alıp yap bir de
Tamam birde onu deneyeyim. Pastörize süt pastörize olmayan süte göre daha zor tutuyormuş anlamadım bende. Yoğurt yapma makinesi bile aldım sonuç hüsran. Sadece activia ile mayalayınca tutuyor.

Bende bişeylerle uğraşmak istiyorum hiç bişeye odaklanamıyorum önceden çalışırken o kadar işi nasıl yapıyormuşum nasol aklımda tutuyormuşum insan bir doğumla böyle değişir mi ya valla hayret ediyorum kendime
Bende zeka puanim dustü diyip duruyorum. Benimki hamilelikle basladı bir de. Işe dönünce nasil adapte olacagim bilmiyorum

Kızım 30-60 günlükken uykuları çok güzeldi. 60 günü geçtiğinden beridir uykularımız berbat ötesi. Bazen 24 saatte uyuduğu 4-5 saati geçmiyor. Bazı geceler hiç uyanmadan uyuyor o da çok nadir ayda 1 gün falan. Onun haricinde gece uykularımız berbat. Gündüzleri de 2 uyku yapıyor toplam 1-2 saat uyuyor. Uyku saati de çok geçe kaldı 24’den önce uyumuyordu. Bu gece enteresan birşey oldu yarım saat önce mamasını içirdim babası hiç desteksiz uyutmuş kızımın garezi bana anlaşılan 😁

Tamam birde onu deneyeyim. Pastörize süt pastörize olmayan süte göre daha zor tutuyormuş anlamadım bende. Yoğurt yapma makinesi bile aldım sonuç hüsran. Sadece activia ile mayalayınca tutuyor.
Ben ustüste beceremeyip sütleri ziyan edince hepsiburdadan bi derece aldim onunla yapiyorum oluyor artik

Ben ustüste beceremeyip sütleri ziyan edince hepsiburdadan bi derece aldim onunla yapiyorum oluyor artik
Aklında bulunsun tutmayınca sütü kestir lor peyniri yap. Bende öyle biraz ziyan ettim de sonra kaynanam dökme peynir yapalım dedi. Tutmayınca peynir yapıyorum ziyan olmuyor. Bu arada kaç derecede mayalıyorsun ?

X