2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende sizi anliyorum kötü birşey demedim zaten herkesin olumlu düsünmesini istedim evet malesef düşükler kayıplar çok zor bebek rahme düştüğü anda kadın annedir bütün iliklerine kadar hisseder benimde cok zor günlerim oldu gerek gebelik gerek doğum süreci bebeğim yogun bakımda kuvöz de kaldı gunlerce daha kokusuna doyamadan...Allah herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sizde yavrunuzu kucağınıza alırsınız

Amin inşallah teşekkür ederim.
Sizin için de daha sağlıklı ve kolay bir doğum dilerim.

Ekimcim haklısın, annem mesela folik asit kullandığımı görüyor bizim zamanımızda bu yoktu diyor. Anlatıyorum kadın algılayamıyor Onların zamanında takviye bişey kullanılmazmış ki. Değişik bir devirdeyiz Allah bebişlerimizin de bizlerin de yardımcısı olsun.

Allah gönlüne göre versin diloscum. İnşallah istediğin gibi bir evladın olur. Ama etrafta gördüğüm erkek bebek istemeyip de oğlu olanların sonradan bu bebeklere aşırı düşkün oldukları :)
Hayat da böyle bir karma :) İnşallah çok iyi bir anne olacaksın. Hiç sorun yapma. Annelik öğrenilen birşey. Hepimiz sudan çıkmış balık olacağız.

Neler çıkmış ya kesinlikle Fransızım bu konulara.

Onu ben de duydum ve acaba ben de baktırsam mı diye aklım gitmiyor değil bir de daha dr kontrolüne bile gidemeden bunları düşünüyorum keşke ikiz olsa bir erkek bir kız
Allah gönlüne göre versin inşallah :) İkiz sahibi olmak da öyle kolay değil :)
Hamileliği ayrı sonrası ayrı zorluk ama çifte mutluluk elbette.

Annemler ıspanaktan bile folik asit alıyordu biz ne yesek yaramıyor inan benim annemde öyle ne gerek var buna bakışı var bugün 15.30 da randevum çok heyecanlıyım

Çok haklısın, annemden dinliyorum ikiz maceralarını yazık kadıncağızı mahvetmişiz ama benim sürecim çok zor ilerledi hamile kalana kadar göbeğim çatladı o yüzden tek seferde 2 tane birden olsa demiyor değilim (tabi sağlıkla) hazır annem de tam destek vermeye hevesliysen bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Yine dötümü elledin sandım.
Yani neye göre yapıyormuş bu tahmini kendisi?
Ayrıca ben sana çömelmiş bir Adana bebesi görüyorum demiştim.
Ahahah yok yok ellemedim
Babanın doğum tarihi annenin doğum tarihi son adet tarihi biliyorsan yumurtlama günü birde varsa ultrason görüntüsü hepsine rağmen yüzde 68 dedi tutmazsa diğer ihtimal de yüksek yani

Onu ben de duydum ve acaba ben de baktırsam mı diye aklım gitmiyor değil bir de daha dr kontrolüne bile gidemeden bunları düşünüyorum keşke ikiz olsa bir erkek bir kız
Ahah yok yok bosver herkes böyle dese iyi para o kadar şey söyledim yuzde 68 dedi zaten diğer ihtimal hala cok yüksek
Ayy ne güzel olur Allah kalbinden geçeni versin insallahh

Teşekkür ederimm istememek değil de sanki erkek çocuk büyürken daha çok sorun çıkıyor gibi, hani onu düzgün yetistirebilmek falan o kısım korkutuyor. Gerçi öyle bi dönemdeyiz ki kızda erkekte aynı. Allah hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin insallahhh❤❤
Bu arada boşver Fransız kal düşününce cok iyi dolandırıcılık yöntemi

Ahah yok yok bosver herkes böyle dese iyi para o kadar şey söyledim yuzde 68 dedi zaten diğer ihtimal hala cok yüksek
öyle valla insanların umutları üzerinden bile ticaret yapma yolunu buluyorlar
Amin arkadaşım hepimizin inşallah

Hakkımızda hayırlısı olsun, ben de bebişime uzun uğraşlar sonucu sahip oldum. Demek nasip böyleymiş mavicim. Hepimizin bir yazgısı kaderi var.
Hayırlısı ve sağlıklısı olsun.

Hiç öyle düşünme. Erkeğin de kızın da kendine göre sorunları ve güzellikleri var. Allah can sağlığı ve huzur versin her türlü yetiştirirsin evelallah.
Dediğin gibi evladın kızı erkeği yok. Ayım yapanlar var hala günümüzde çok kızıyorum.

Hakkımızda hayırlısı olsun, ben de bebişime uzun uğraşlar sonucu sahip oldum. Demek nasip böyleymiş mavicim. Hepimizin bir yazgısı kaderi var.
Hayırlısı ve sağlıklısı olsun.
Öyle.. amin inşallah kader arkadaşım
Bu arada şikayetvarda dün bir kadının tüp bebek merkezi ile ilgili şikayetini okudum. yazık kadına onayı olmadan ve bilgi vermeden 2 embriyo transfer etmişler, ikisinin tutması yetmemiş; bir de embriyolardan biri bölünmüş yani kadın üçüz hamilelik yaşamış Gülsem mi ağlasam mı valla çok yazık kadına çünkü tek çocuk istiyormuş..

Kağıt imzalatıyorlar diye biliyorum. Altında imzası varsa bişey yapamaz ki.
Bazen bebek tuttuğunda bir embriyoyu iptal edebiliyorlar. Bir tanıdığımın başına gelmişti, 3üz olacaktı, 1ini nasıl yaptılar bilmiyorum imha ettiler.
Yalnız o dediğin durumu, KK da denk gelip okumuştum, 1 embriyonun bölünüp ikiz olma durumu gerçekten çok değişik.
Demek Allah böyle olmasını istemiş ne diyeyim. Bir taşla 3 kuş. Çok zor 3 bebeyle hayat ama sonrasında 3 kardeş takılacaklar.

Ahahah yok yok ellemedim
Babanın doğum tarihi annenin doğum tarihi son adet tarihi biliyorsan yumurtlama günü birde varsa ultrason görüntüsü hepsine rağmen yüzde 68 dedi tutmazsa diğer ihtimal de yüksek yani
Diloş senden hiç beklemezdim, ne ettin sen.
Az sabretseydin doktor %100’ünü söylerdi be güzellik.

Dilos canım KK de bir bayan var nub teorisine göre bakıyor cinsiyetine bir kaç arkadaşım ultrason resimlerini gönderip sormuştu ve 2 kişide tuttu birinde henüz belli değil. Ama tabi 11-12. Haftadan itibaren anlayabiliyor net şekilde o haftaları iple çektiğimiz günler bir an önce olsun

Yok canım onlara bende çok kızıyorum genelde erkek olsun diye tutturanlar işte.
Aynen öyle sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…