2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Dilos canım KK de bir bayan var nub teorisine göre bakıyor cinsiyetine bir kaç arkadaşım ultrason resimlerini gönderip sormuştu ve 2 kişide tuttu birinde henüz belli değil. Ama tabi 11-12. Haftadan itibaren anlayabiliyor net şekilde 😅😅 o haftaları iple çektiğimiz günler bir an önce olsun 🙏🏾
Evet o kadini gördüm ikra meyra dimi adı bi de oraya mı dadansak napsak 😅😅😅😅

Günaydın kızlar bugün ben de doktora gideceğim son adet 13 ocak beklenen tarih 19 ekim aslında daha geç gidecektim ama tsh için görünmem gerekiyormuş aile hekimi vermiyor o ilacı.. Ptesi rutin kan tahlilinde hcg 3000 çıkmıştı bakalım ne göreceğiz dönüşte bilgilendiririm
1gun var arqmizda bende dun keseyi gordum sende gorursun canim bugun tebrikler

Kağıt imzalatıyorlar diye biliyorum. Altında imzası varsa bişey yapamaz ki.
Bazen bebek tuttuğunda bir embriyoyu iptal edebiliyorlar. Bir tanıdığımın başına gelmişti, 3üz olacaktı, 1ini nasıl yaptılar bilmiyorum imha ettiler.
Yalnız o dediğin durumu, KK da denk gelip okumuştum, 1 embriyonun bölünüp ikiz olma durumu gerçekten çok değişik.
Demek Allah böyle olmasını istemiş ne diyeyim. Bir taşla 3 kuş. Çok zor 3 bebeyle hayat :deli: ama sonrasında 3 kardeş takılacaklar.
Kadının yazdığına göre kağıtta tek embriyo imzalamış 🤭 aşağıda linki paylaşıyorum 😃
Aslında ikiz zorken bir de üstüne üçüz olunca Allah sağlık ve sabır versin diyebiliyorum ancak 😂

Canim normal adet tarihimden birgün sonra test verdim 2246 cikti benimde bukadar yüksek cikmasina bende sasirdim senin gibi
Yarın tekrar gideceğim doktora keseyi görürüz inşallah doktora göre yarın 5+2 oluyoruz 🤷🏽‍♀️ Kan vermedim tekrar yarın gel bakarız dediği için ama ikiye katlamış olması gerekiyor değerlerim.. senin değerin adet tarihinden bir güm sonra baya bi yüksek çıkmış ikiz olma ihtimali varmı 😅😅

Kadının yazdığına göre kağıtta tek embriyo imzalamış 🤭 aşağıda linki paylaşıyorum 😃
Aslında ikiz zorken bir de üstüne üçüz olunca Allah sağlık ve sabır versin diyebiliyorum ancak 😂
Şok oldum :KK57::KK57::KK57: Çöpe atmaya kıyamayıp transfer mi etmişler?
:spor:
Böylesini de ilk kez duyuyorum. Aklıma çöpe gitmesin yazık deyip tabağa konan fazladan yemek repliği geldi. :deli:

Şok oldum :KK57::KK57::KK57: Çöpe atmaya kıyamayıp transfer mi etmişler?
:spor:
Böylesini de ilk kez duyuyorum. Aklıma çöpe gitmesin yazık deyip tabağa konan fazladan yemek repliği geldi. :deli:
🤣🤣 benimde 1tupte 3embriyo vardi 3ude kaliteliydi dr 2sini yerlestirecegiz dedi ben 3unude istedim nasibimde belki imha edilecek 3. vardir dedim ve gercektende 1tane nasip oldu belki o 3. tutundu kim bile bilirki 😁 dr bana 3uz olabilir vs vs desede istedim piskin piskin bende ordaki dr un yerine ben gectim🤣

Evet o kadini gördüm ikra meyra dimi adı bi de oraya mı dadansak napsak 😅😅😅😅
Hahah evet o şuan daha ultrason yok birşey yok bende 12. hafta olayım hemen göndericem... benim kızdan ziyade erkeklere daha çok zaafım var ama çin takvimi kız gösteriyor bilmiyorum zaten onun hesaplaması da ayrı dert bi yarın keseyi görelim de inşallah sonra kalp sonra da cinsiyeti öğrenmek için günleri sayarız artık

🤣🤣 benimde 1tupte 3embriyo vardi 3ude kaliteliydi dr 2sini yerlestirecegiz dedi ben 3unude istedim nasibimde belki imha edilecek 3. vardir dedim ve gercektende 1tane nasip oldu belki o 3. tutundu kim bile bilirki 😁 dr bana 3uz olabilir vs vs desede istedim piskin piskin bende ordaki dr un yerine ben gectim🤣
Bana izin verse doktor ben de isterdim ama izni geçtim zaten hepi topu elimde 2 tane embriyo kalmıştı ve o ikisi transfer edildi.. iyi ki transfer ettirmişsiniz belki de gerçekten dediğiniz gibi olmuştur 😃

Hahah evet o şuan daha ultrason yok birşey yok bende 12. hafta olayım hemen göndericem... benim kızdan ziyade erkeklere daha çok zaafım var ama çin takvimi kız gösteriyor bilmiyorum zaten onun hesaplaması da ayrı dert bi yarın keseyi görelim de inşallah sonra kalp sonra da cinsiyeti öğrenmek için günleri sayarız artık
Aynen kuzum hepsinin heyecanı farklı, erkek olursa bu arada daha önce görülebilir 4 aydan önce 🥰

Ahaha aynen öyle daha neyi yapmam diyipte yapicaz acaba 🤣analigin yarısı yapmam dediğini yapmak, diğer yarısı da yutmak miydi neydi o laf😅
Devamını bilen söylesin ben bilmiyore.😂
Zaten diken üstündeyim bebe kayınvalideye benzer mi diye, hiç sevmem bilirsin. Ödüm kopuyor.😂😂

Çok mantıklı bir hamle olmuş. :) Çok şükür tutmuş. :KK200: :dua:

X