2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Anlıyorum benim 3. Gebeliğim aslında ilk olsa burdaki yazılanları okudukça elli tane doktora gitmiştim çokta sıkıntı yapmamak lazım gebelik çok özel bi süreç kaygılar bu süreci çok etkiliyor herkese tavsiyem huzurlu olması. acil de test yaptırdığım da bas dönmem vardı orda da gerildigim için tansiyonum normalde cok düşük olmasına rağmen 15e 9 oldu sizi hemen kadın doğuma gönderiyoruz dediler ama çıkıp eve geldim mecbur 2 cocuk ve sorumluluklarım var bütün gün ayaktayım ve sürekli koşturmaca yani..
Evet ama herkesin hamileliği aynı geçmiyor kafasını kaldıramayanlar var yemek yapamayanlar ve ya sürekli yatma zorunda olanlar burası karma biraz benimde lekelenmem çok oldu ama doktorum ne derse onu yapıyorum artık hiçbir şey eskisi gibi değil çocuk tutması bile zorlaştı eskiden annelerimiz böyle sorunlar mı yaşardı? Yediklerimiz hormonlu içtiğimiz su sorunlu.

Çoğumuz bebeklerimizi kaybettik ve evde bekleyen çocuklarımız yok. Kaygılı olmamız gayet normal ve elimizden geleni yapıyoruz bu konuda. Siz rahat rahat tavsiye ettiniz diye içimizi huzur kaplamıyor çünkü her an bebeklerimizi tekrar kaybedebiliriz korkusu yaşıyoruz.

Bu
Herkesin hayatta başına hersey gelebilir anne olmak çok zor zorlukları yaşadığın sürecede bitmiyor. senin tuzun kuru ya getirmişsiniz olayı...tartışmıyacagim
Çoğumuz bebeklerimizi kaybettik ve evde bekleyen çocuklarımız yok. Kaygılı olmamız gayet normal ve elimizden geleni yapıyoruz bu konuda. Siz rahat rahat tavsiye ettiniz diye içimizi huzur kaplamıyor çünkü her an bebeklerimizi tekrar kaybedebiliriz korkusu yaşıyoruz.

Bu arada, Allah bağışlasın.

Ne yine kız ne demek istedin ahaha 😅
Çok saçma bulduğum bisey yaptım demekki büyük konuşmamak gerekiyormuş 😅 instagramdan cinsiyet tahmini 😅
Yüzde 68 erkek dedi o artistik pozdan anlamalıydım🤣
Son 2 senedir etrafımdakı herkes erkek doğurdu en az 20 kişi . Bu sene de duyduğum herkes kız doğuracak. Sankı bu sene kız senesi gibi ama nasıp bakalım . Senın gönlünden ne geçiyor 😀

Merhaba canim ben telefona bi uygulama indirmistim orda yaziyor tahmini dogum tarihi belki yanlistir.benim son adet tarihim 12 ocak.ters dönmemesi lazim dedi ameliyat edebiliriz bi aksilik olursa dedi.Inan okadar üzüldüm ve sasirdimki 9cm cok büyük geldi bana
benim de son adet tarihim 12 ocak ama uygulamaya göre 5+1 doktora göre 5+0 :KK70: Benim de bundan bir kaç ay öncesinde vardı kistim 7cmlik ameliyat vs demedi soğan kürü yapmıştım öyle geçmeyince antibiyotik kullandım gebe kalırsan herhangi bir risk yok demişti engel de değil dedi ama ben gebe kalmadan kist patladı.. sende şuan ne olur bilemedim belki başka gebelikte bu boyutta kisti olan vardır? Endişelenme sen yine de içini ferah tutmaya çalış olumsuzu çağırmamaya bak allahın izniyle birşey olmaz ve belki de kist kendiliğinden küçülür

Son 2 senedir etrafımdakı herkes erkek doğurdu en az 20 kişi . Bu sene de duyduğum herkes kız doğuracak. Sankı bu sene kız senesi gibi ama nasıp bakalım . Senın gönlünden ne geçiyor 😀

Çin takvımınden hesapladım şimdi erkek görünüyor bende😀
Bana da kız senesi bu sene demişlerdi 😅 bende çin takviminden baktım otomatik hesaplayanlardan birinde kız birinde erkek çıktı 😅 ben nedense kız çocuklarına çok düşkün olduğum için içimden kız diye geçiriyordum hiç erkek çocuğum olacağını düşünmedim, birde nedense erkek yetiştirmek daha zor geliyor bana sebepsizce korkuyorum düzgün yetistirebilir miyim falan diye
O konuda sebepsizce bi korku var içimde

Bana da kız senesi bu sene demişlerdi 😅 bende çin takviminden baktım otomatik hesaplayanlardan birinde kız birinde erkek çıktı 😅 ben nedense kız çocuklarına çok düşkün olduğum için içimden kız diye geçiriyordum hiç erkek çocuğum olacağını düşünmedim, birde nedense erkek yetiştirmek daha zor geliyor bana sebepsizce korkuyorum düzgün yetistirebilir miyim falan diye
O konuda sebepsizce bi korku var içimde
İnstgramda şu ücretli tahminde bulunanı mı diyorsun 😂
Kaça bakıyor bir de kaç haftalık olmak lazım ayrıntı ver😂

benim de son adet tarihim 12 ocak ama uygulamaya göre 5+1 doktora göre 5+0 :KK70: Benim de bundan bir kaç ay öncesinde vardı kistim 7cmlik ameliyat vs demedi soğan kürü yapmıştım öyle geçmeyince antibiyotik kullandım gebe kalırsan herhangi bir risk yok demişti engel de değil dedi ama ben gebe kalmadan kist patladı.. sende şuan ne olur bilemedim belki başka gebelikte bu boyutta kisti olan vardır? Endişelenme sen yine de içini ferah tutmaya çalış olumsuzu çağırmamaya bak allahın izniyle birşey olmaz ve belki de kist kendiliğinden küçülür
Son adet zamanimiz bile ayni😂insallah dedigin gibi olur canim kendiliginden kücülür iki hafta sonra tekrar gidicem kontole ozaman ne cikicak bakalim icimi rahatlattin Allah razi olsun senden

Sonuç geldi şuan hCG 2177.98 çıktı bu kadar yüksek bir değer beklemiyordum ben şaşırdım şuan.. şuan 5+0 da olmama rağmen.. normal mi kızlar sizde değerler ne kadardı?
Canim normal adet tarihimden birgün sonra test verdim 2246 cikti benimde bukadar yüksek cikmasina bende sasirdim senin gibi

İnstgramda şu ücretli tahminde bulunanı mı diyorsun 😂
Kaça bakıyor bir de kaç haftalık olmak lazım ayrıntı ver😂
Ya arzu mu ne varmış ona yazdım 😅
Anne doğum tarihi
Baba doğum tarihi
Son adet gününün başlangıç tarihi bi de biliyorsan yumurtlama günü
Ultrason varsa onu da atıyormuşsun attım ben hepsini yüzde 68 dedi bakalım 😅😅 30 lira istedi

Anne doğum tarihi
Baba doğum tarihi
Ultrason varsa onu da atıyormuşsun attım ben hepsini yüzde 68 dedi bakalım 😅😅 30 lira istedi
Aaaa😱 kız inanmayın şu para tuzaklarına kimbilir nasıl para kaldırıyorlardır 😂😅

Günaydın kızlar bugün ben de doktora gideceğim son adet 13 ocak beklenen tarih 19 ekim aslında daha geç gidecektim ama tsh için görünmem gerekiyormuş aile hekimi vermiyor o ilacı.. Ptesi rutin kan tahlilinde hcg 3000 çıkmıştı bakalım ne göreceğiz dönüşte bilgilendiririm

Bana da gecen hafta 4+3 ken bakti daha gozukmuyor haftaya bugun gel gozukur dedi 5+3 de ama ben bi sonra ki hafta gitmeyi dusunuyorum garanti olsun o kadar muayene ucreti veriyoruz valla daha basindayiz kaldiramayiz bosuna bari gitmeyim dedim sadece yarin saglik ocaginda hcg testi yaptircam degerime bakcam. Bana progestan ve coaspirin yazdi doktor da onlari iciyorum daha once 1 kimyasal birde 5,5 haftalik dusugum oldugundan dolayi
İnşallah hayırlısı olur
Aynen öyle ben de pozitif çıkar çıkmaz gitmek istemedim bir on gün sonraya aldım randevuyu hem acele ettikçe insan tedirgin oluyor, sakin sakin ve sağlıkla geçirelim inşallah bu süreci

Ne yine kız ne demek istedin ahaha 😅
Çok saçma bulduğum bisey yaptım demekki büyük konuşmamak gerekiyormuş 😅 instagramdan cinsiyet tahmini 😅
Yüzde 68 erkek dedi o artistik pozdan anlamalıydım🤣
Yine dötümü elledin sandım. 😂😂
Yani neye göre yapıyormuş bu tahmini kendisi? 😂
Ayrıca ben sana çömelmiş bir Adana bebesi görüyorum demiştim.😂

Herkesin hayatta başına hersey gelebilir anne olmak çok zor zorlukları yaşadığın sürecede bitmiyor. senin tuzun kuru ya getirmişsiniz olayı...tartışmıyacagim
Asla. Öyle bir şey ima dahi etmem, benim için her anne kursaldır, siz de öyle.
Benim anlatmak istediğim şey bu değil, neden doktor doktor gezip bu kadar araştırdığımızdı.

O anın hassasiyeti ile sert bir dille ifade etmiş olabilirim.
Üç çocuk annesi bir kadının kalbini kırmak, isteyeceğim en son şeydir, kırdıysam özür dilerim.

Asla. Öyle bir şey ima dahi etmem, benim için her anne kursaldır, siz de öyle.
Benim anlatmak istediğim şey bu değil, neden doktor doktor gezip bu kadar araştırdığımızdı.

O anın hassasiyeti ile sert bir dille ifade etmiş olabilirim.
Üç çocuk annesi bir kadının kalbini kırmak, isteyeceğim en son şeydir, kırdıysam özür dilerim.

Anne doğum tarihi
Baba doğum tarihi
Onu ben de duydum ve acaba ben de baktırsam mı diye aklım gitmiyor değil 😂 bir de daha dr kontrolüne bile gidemeden bunları düşünüyorum 😂😂😂 keşke ikiz olsa bir erkek bir kız 😌

X