2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum, AVM lerde XRAY cihazından geçiyor musunuz?
Geçmek negatif etkiye sahip mi?
Geçilmemesi gerektiğini biliyorum yıllardır da geçmeyen hamişleri görüyorum radyasyon sonuçta her ihtimale karşı geçme canım zaten gebeyim diyince birşey demiyorlar

Çok çabuk yoruluyorum eskisine göre, havalardan mı hamilelikten mi psikolojik olarak stresten mi... Gün gün değişiyor vücut tepkilerim. Bugün hiç halim yok akşam 22.30da yatağa girdim. 8.00de zor uyandım. Haftasonu çoğunlukla dinlenerek geçmesine rağmen sanki yatılı misafir ağırlamış gibiyim.
Hala da gözüm yatağa bakıyor. Öyle yorgunum ki.

Aynen öyle kimse de umursamıyor artık ama bağışıklık düştüğü için galiba ilk günler zor geçiyor yine de. Aman inşallah kimseye denk gelmesin 🤲🏻
Canım hiç 2. testi olmana gerek yok benim de bugün son karantina sağlık bakanlığı yarın dışarı çıkabilirsin test tekrar yaptırmanıza gerek yok zaten dedi benim evde hızlı kitlerden var yaptım hala pozitif mesela ama yarın bitiyor karantinam ve öksürük hariç bende de hiç birşey kalmadı.. sağlık ocağı da 14. güne kadar bulaşıcılığı sürüyor dedi ne yapacağnı şaşırıyor insan.

Çok çabuk yoruluyorum eskisine göre, havalardan mı hamilelikten mi psikolojik olarak stresten mi... Gün gün değişiyor vücut tepkilerim. Bugün hiç halim yok akşam 22.30da yatağa girdim. 8.00de zor uyandım. Haftasonu çoğunlukla dinlenerek geçmesine rağmen sanki yatılı misafir ağırlamış gibiyim.
Hala da gözüm yatağa bakıyor. Öyle yorgunum ki.
Bende cok yorgun ve halsizim ya coronadan dolayı sanıyordum meğersem gebeliğin ilk haftlarında belirtiler normalmış.. aynıyız hala gözüm yatakta ama çalışıyorum :KK43:(

Dün AVM ye gitmiştik, ben de klasik gene yandan geçtim.
Eşim de normal X Ray'den geçti. Güvenlik görevlisi de kadındı 40lı yaşlarda. Siz neden geçmediniz dedi.
Hamile olduğum için olabilir mi dedim normal bir sesle.
Vay ben ona nasıl öyle dermişim. Bir bağırmaya başladı. Stres olmamak için uzaklaştım bu sefer de eşime bağırıyor. Ne bileyim görünüyor mu karnı bilmem ne diye. Sonra güvenlik amirine şikayet ettik tavrından dolayı. X Ray cihazından geçmenizde sıkıntı yok, kanıtlanmış falan filan dedi ama siz bilirsiniz dedi adam. Bana da biraz mantık dışı geldi size sormak istedim.
aa aa saygısız hadsiz deseydin ilk defa duyuyorum ben kaç defa geçmedim hava limanında bile yok hayır diyorum normal kenara çekip kontrol ediyorlar bunu ilk defa duyuyorum bir daha ki sefere geçmeden önce veya geçerken hamileyim diye belirt istersen geçmek zorunda değilsin sana kalmış birşey bu saçmalamışlar... kanıtlanmış olsa da sonuçta böyle birşey var ki insanlar geçmiyor yani neyse sinirlendim :KK12:

Bende cok yorgun ve halsizim ya coronadan dolayı sanıyordum meğersem gebeliğin ilk haftlarında belirtiler normalmış.. aynıyız hala gözüm yatakta ama çalışıyorum :KK43:(

Tabii her gün böyle değilim ama haftanın 3-4 günü bu şekildeyim maalesef.

aa aa saygısız hadsiz deseydin ilk defa duyuyorum ben kaç defa geçmedim hava limanında bile yok hayır diyorum normal kenara çekip kontrol ediyorlar bunu ilk defa duyuyorum bir daha ki sefere geçmeden önce veya geçerken hamileyim diye belirt istersen geçmek zorunda değilsin sana kalmış birşey bu saçmalamışlar... kanıtlanmış olsa da sonuçta böyle birşey var ki insanlar geçmiyor yani neyse sinirlendim :KK12:
Tavırlar çok tuhaftı, sonra devam ettirmesi ben ona cevap vermeyip uzaklaşınca eşime saldırması... Yani insanların psikolojisi çok bozulmuş. Hamileliğimi sakin şekilde geçirmek istedikçe saçma sapan şeylerle karşılaşıyorum günlük hayatta bile hayırlısı...

Karından bakmıştı dimi kuzum benim ilk alttan bakti kese için biraz yakın duruyordu, bunda da karından bakarken ekranı yaklaştırdi. Belki sen söylemeden de bu sefer yaklastirir bebisin boyunu ölcüyorlar ya😍
yaaa canım cok sevindimm hadi gözün aydın umarım bundan sonra sı sizin için güzel ve sağlıklı ilerler.. benim karantinam bugün bitiyor yarın sabah doktorda randevum var bir yandan da toplantılarım var nasıl yetişeceğim bilmiyorum.. yarın tam 5 haftalık oluyoruz umarım kese görürüm kalp atışı için daha erken olduğunu düşünüyorum ama en azından devam ümitlendirecek bir görüntü görsem yeter şuan..

Tabii her gün böyle değilim ama haftanın 3-4 günü bu şekildeyim maalesef.

Tavırlar çok tuhaftı, sonra devam ettirmesi ben ona cevap vermeyip uzaklaşınca eşime saldırması... Yani insanların psikolojisi çok bozulmuş. Hamileliğimi sakin şekilde geçirmek istedikçe saçma sapan şeylerle karşılaşıyorum günlük hayatta bile hayırlısı...
Hahah maalesef evet dışarda ki veya etrafımızda ki insanların tepkisi tavrı bizi daha çok yoruyor.. daha yolun başındayız umarım erkenden pes etmeyiz bunun bir de lohusalığı var :KK70:D o dönemlerde hiç kimseyi çekebileceğimi düşünmüyorum

Hahah maalesef evet dışarda ki veya etrafımızda ki insanların tepkisi tavrı bizi daha çok yoruyor.. daha yolun başındayız umarım erkenden pes etmeyiz bunun bir de lohusalığı var :KK70:D o dönemlerde hiç kimseyi çekebileceğimi düşünmüyorum
Eve girmeyi sevmeyen ben, şimdi evden çıkasım yok işte bu yüzden :)

Söyleyeceğim bebeğim ama yazacağı ilacı biliyorum, benim bulantım ilk günden başlıyor ilaç çare olmuyor böyle süründürecek beni yine.🥲 Geçen sefer hastaneye yatış istemişti.

Ee o zaman biz eylül anası olacağız. :anne:(Hayırlısıyla inşallah tabii.)
Prilam veriyorlarmış galiba o da bazılarına iyi geliyor bazılarına iyi gelmiyor herhalde. Belki ilki kadar uzamaz kuzum hiç belli olmaz, ya da bu sefer işe yarayabilir. Nasıl olsa her gebelik farklı diyorlar ya o yüzden diyorum.
Aynen bugün ultrasona göre 2 Ekim yazdı ama Eylülde kavuşma olur 😍🤲🏻

Prilam veriyorlarmış galiba o da bazılarına iyi geliyor bazılarına iyi gelmiyor herhalde. Belki ilki kadar uzamaz kuzum hiç belli olmaz, ya da bu sefer işe yarayabilir. Nasıl olsa her gebelik farklı diyorlar ya o yüzden diyorum.
Aynen bugün ultrasona göre 2 Ekim yazdı ama Eylülde kavuşma olur 😍🤲🏻
Evet bebeğim hatta geçen seneden bir kutuı var evde, içmek istemiyorum şimdilik, bakalım. İnşallah dediğin gibi olur da kısa sürer bu sefer minnoş, şimdiden tükendim çünkü. :kusmuk:
O da yazıyor mu ultrason fotoğrafında? Hiç haberim yok.:KK12:

yaaa canım cok sevindimm hadi gözün aydın umarım bundan sonra sı sizin için güzel ve sağlıklı ilerler.. benim karantinam bugün bitiyor yarın sabah doktorda randevum var bir yandan da toplantılarım var nasıl yetişeceğim bilmiyorum.. yarın tam 5 haftalık oluyoruz umarım kese görürüm kalp atışı için daha erken olduğunu düşünüyorum ama en azından devam ümitlendirecek bir görüntü görsem yeter şuan..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 😍🙏🏻
Kese gözükür artık sizinde insan görünce gerçekten rahatlıyor çünkü diğer kötü ihtimalleri eliyorsun aklından 🥰 inşallah şimdi onu görmek bile sizi rahatlatır, özele mi gideceksiniz belki doktoru arayıp sorabilirsiniz musaitlik durumunu falan ? İnşallah görmek nasip olsun o minicik keseyi 😍🤲🏻

Evet bebeğim hatta geçen seneden bir kutuı var evde, içmek istemiyorum şimdilik, bakalım. İnşallah dediğin gibi olur da kısa sürer bu sefer minnoş, şimdiden tükendim çünkü. :kusmuk:
O da yazıyor mu ultrason fotoğrafında? Hiç haberim yok.:KK12:
inşallah kısa sürer canim cok kötü olduğunda bi dene bakalım belki iyi gelir hiç belli olmaz. Ama duam bir an önce gelip gitsin bu bulantilarin🤲🏻
Bana doktor dedi kuzum tarihi bebeği ölçünce haftası ve doğum tarihi çıkıyor,
Ama ultrason kağıdının altında da yazıyor, sağ alt köşede hem doğum tarihi, hem haftan hemde bebisin boyu

Selamlar kizlar daha once erken dusuk yasadigim icin doktor bu defa progestan 200 mg gunde 1 kez 2 adet icmemi soyledi. Ayrica coaspirin kullaniyorum. Aranizda kullanan var mi?

Birde sey sorcam bugun karin kaslarim biraz sert geliyor ve kasiklarimda sislik var gaz kipirtisi gibi icerden degisik bi seyler oluyor aranizda bunlari hisseden var mi? Progestan gaz yaptigini biliyorum sadece. Keseyi henuz bu hafta cuma gorucez insallah 4+6 dayim suan

Yok beybisi ya keşke, bir hafta önden gidiyor diye biliyordum ama doktor cuma gittiğimde 5+4 dedi, uygulamayla aynı ilerliyoruz.😂 6.haftaya yeni girdim. İyice kafam karıştı.😂

Senden de bekliyoruz o zaman miniminnak bir kese.😍 İçindeki Adana bebesi daha görünmez ama onu da haftaya göreceğiz artık.:emir_bebek:
Selaaaam ben geldim çok şükür bin şükür keseyi gördük küçücük bişey 7mm 5 haftalık dedi uygulamayla aynı ama bebiş falan bişey görmek için çok erken minicik daha dedi 3 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi 😍😍😍😍😍😍😍💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

X