- 17 Ekim 2023
- 310
- 326
- 23
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu bitti hep hareketliyim ve yürüyorum ama artık zorlanmaya başladım karnım kocaman bişey olmaya başladı bcaklarımı açıp yürüyorum çok çirkin oluyorHer gün 3-4 saat yürüyüşoy maşallah
Ben hamile değilken bile o kadar
Ben hipp organic koydum araştırdım sanki en iyi o geldi ilkinde aptamil kullandım bir süre bebeğimde bağımlılık yaptı bir fırt almadan susmuyor uyurmuyordu çocuk farkedince hemen bıraktırmıştım şekerli zaten vermemekde gerektiÇantaya tedbir amaçlı mama da koyacağım ben ama hangisini alsak bilemedik biz. Yerli mama önerisi olan var mı arkadaşlar. Yerli marka dışında da öneriniz varsa alabilirim
Aptamili şekerli diye ben de duymuştum hipp organicin yenidoğanı bi çeşittir de mi 1 yazan var onu mu almalıyızBen hipp organic koydum araştırdım sanki en iyi o geldi ilkinde aptamil kullandım bir süre bebeğimde bağımlılık yaptı bir fırt almadan susmuyor uyurmuyordu çocuk farkedince hemen bıraktırmıştım şekerli zaten vermemekde gerekti
Evet 1yazanAptamili şekerli diye ben de duymuştum hipp organicin yenidoğanı bi çeşittir de mi 1 yazan var onu mu almalıyız
Yalancı sancı hiç yaşamadım bende nstde de hiç çıkmıyır bugğnde en yüksek 9 çıktıBuraları okuyunca hemen doğurmak istedimbir yandan doğumdan da korkuyorum ama diğer yandan insanlar mağarada bile doğurmuş sen niye yapamayasın diye telkin veriyorum
bir taraftan 41-42 de doğacak gibi geliyor diğer yandan martta doğar gibi kafam çok karışıkkk
bende hiç yalancı kasilma vs yok
Teşekkür ederimEvet 1yazan
11 gün sonra randevum var o zaman söyleyecek doktorum ama gününü bilsem daha rahat hareket edecek gibiyimAy kızlar bugün bir arkadaşım doğum yaptı 39da tam. Kendim doğurmuş gibi heyecanlandım çok sabırsızlanıyorumsağlıkla inşallah… Sezaryen okacağı belli olanlar doğum tarihi belli olan kesinleşen var mı?
Ya gününü bilince heyecan daha da artıyor o gün yaklaştıkça11 gün sonra randevum var o zaman söyleyecek doktorum ama gününü bilsem daha rahat hareket edecek gibiyim![]()
34 haftada kurdum ben 1-2 gündür de silip yatak nevresimini sereyim diyorum ama standart ev işlerini yetiştiremiyorum muhtemelen hafta sonu hallederimMerhaba kızlar bebeğin beşiğini kurdunuz mu kurduysanız kaçıncı haftada
Teşekkür ederimBunları aldım canım
Civilden kujju marka aldım ilk kızımda aynısını almıştım kızımda bir de pierre cardin miorre nin emzirme atletini almıştım ondan da memnundum ben atletten yanayım sadece 1 ay atlet giymem o zamanda emzirme sütyeni kullanıyorum ama Antalya da yaşasam sütyen olanı alırdımBen de mesajı alıntılayayım başka şey söylemek isteyen olur belki.
Bi de sorum: Emzirme Atleti
Kullanışlı mı? Hangi neden almalıyım?
Emzirme Atleti mi Emzirme Sütyeni mı?
Marka önerisi olan var mı?
Bnmde ilk bebegimde hic olmamisti cok rahat bi hamilelik gecirmistim yaniKızlar benim hiç kasılmam vs olmuyor. Bazıları 30dan sonra yalancı sancılar vs olabilir normal demişti ana ben hiç yaşamadım . Buda normal mi :) herkes yaşamış burda aşağı yukarı çünkü .
Bide bebegın boyu kilosu genetik kimisi küçük doğuyor ama sonradan maşallah tosun gibi oluyorlar.
Benim ailem ve eşimin ailesi hep uzun ve iri kemikliler. O yüzden önde görünüyor hep mesela .
Sağlıklı olsunlar yeterki![]()
Benim ilk bebeğimde çok sancım olmuştu hep erken doğumu engellemeye çalıştılar yine de 34te doğdu. Ama aradan 6 yıl geçti şimdi de karışıyor hangi ağrı nedir hangi his ne? Bir yok ya bu sancı değildir diyorum bir galiba sancım oluyor diyorum. İnşallah bu sefer sağlıkla vaktinde doğarBnmde ilk bebegimde hic olmamisti cok rahat bi hamilelik gecirmistim yanidogum sancisi da cekmedim sezeryan oldum sonunda ama bunda baya kasilmalar agrilar var bende yabanciyim bu duruma
Hadi hayırlı olsun inşallah, bayram şekeri28 marta sezaryen tarihi aldık kızlar nasipse inşallah bayram hediyesi olucak bebeğimiz![]()
Benimde bir sorum olacak varis çorabı kullanan var mı ben hiç kullanmadım ama bir kaç gündür ayaklarım şişiyor sanki alsam faydasi dokunur herhalde değil mi
Bende 32. Haftada kurmuş olucam sizin haftanıza gelince de nevresimleri ayarlarım34 haftada kurdum ben 1-2 gündür de silip yatak nevresimini sereyim diyorum ama standart ev işlerini yetiştiremiyorum muhtemelen hafta sonu hallederim
Teşekkür ederim
Civilden kujju marka aldım ilk kızımda aynısını almıştım kızımda bir de pierre cardin miorre nin emzirme atletini almıştım ondan da memnundum ben atletten yanayım sadece 1 ay atlet giymem o zamanda emzirme sütyeni kullanıyorum ama Antalya da yaşasam sütyen olanı alırdım