• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    110
Artık yemek yapmak bile zor geliyor ya. Ayakta duramıyorum uzanınca çatı ağrısı oluyor 🥴 oğlum okuldan gelince onunla pek ilgilenemez oldum. Serklajlı olduğum için tüm gebelik boyunca her şeye dikkat etmek yordu valla. Allah'ım şu süreç sağlıkla tamamlansa. Valla ben hazırım 🙈 ilkinde sezaryen ağrısından ölecem sandım ama buna rağmen hazırım🤣

Artık yemek yapmak bile zor geliyor ya. Ayakta duramıyorum uzanınca çatı ağrısı oluyor 🥴 oğlum okuldan gelince onunla pek ilgilenemez oldum. Serklajlı olduğum için tüm gebelik boyunca her şeye dikkat etmek yordu valla. Allah'ım şu süreç sağlıkla tamamlansa. Valla ben hazırım 🙈 ilkinde sezaryen ağrısından ölecem sandım ama buna rağmen hazırım🤣
Tabi fikren hazırım. Başka hazırlıklar yok hâlâ. Çocuk dolabına ek yaptırıyorum o gelsin her şeyi yıkayıp yerleştirecek dedim de inşallah onu da hallederiz artık🙈 oğlum çok sabırsız gözleri ışık saçıyor neredeyse saat hesabı yapacak doğumu hesaplarken matematik geliştirdi çocuk🤣 her gün hadi kardeşimin eşyalarını hazırlayalım diyor ama benim halim yooook🥴

Günaydın güzel anneler @Acelya A başta olmak üzere 15 inden sonra bizde de yaprak dökümleri olacak yani şurada kaldı 10 gün benim doktorum bayram sonrası 2-4 nişanı düşünüyor sezaryen için 38+5 ya da 39 u yani ama ben üçüncü gebelik diye o kadar kalmaz diye düşünüyorum 38 i doldurduğu 28 martı istiyorum gidişata göre pazarlığımızı yapacağız yani ben bayramda doktor olur mu olmaz mı stresi olmasın istiyorum ama bakıcaz artık

Hazırmışız yara memelere, gaz sancılarına 🤣
Ay nnoooo meme sancısına hiç hazır değilim.😅

Daha önce batın ameliyatı geçirdim, gaz sancısı da çok yaşadım.
Ama mememi düşünemiyorum.

İlk gebelik alışverişim lansinoh olabilir. 20 haftalık olmadan kullanmaya başladım🤣

Hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuştuğumuz kolaycacık bir doğum süreci olsun inşallah🧿🧿🧿

Siz de inşallah bayram şekerinize kavuşursunuz 28inde🥰

bende hiç hazır değilim. 40+ gün görünce stres sarıyor ama daha çok ya diyerek kendimi kandırmam bir tarafa, hala pek çok eksiğim de var :S
Bizim de eksiğimiz çok merak etmeyin yalnız değilsiniz😄😄

Park yatak, dolap/şifonyer, anakucağı puset, banyo zımbırtıları, şampuanı kremi vs hala yok😅

Dahası doğum şekliyle ilgili bir kararım da yok

Back