2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim ilkinde olduğu gibi bunda da tsh yüksek çıktı troid için ilaç kullanacağım mutlaka baktırın çok önemli bu

Selamlar kizlar daha once erken dusuk yasadigim icin doktor bu defa progestan 200 mg gunde 1 kez 2 adet icmemi soyledi. Ayrica coaspirin kullaniyorum. Aranizda kullanan var mi?

Birde sey sorcam bugun karin kaslarim biraz sert geliyor ve kasiklarimda sislik var gaz kipirtisi gibi icerden degisik bi seyler oluyor aranizda bunlari hisseden var mi? Progestan gaz yaptigini biliyorum sadece. Keseyi henuz bu hafta cuma gorucez insallah 4+6 dayim suan
O kıpırtı bende de var hatta yazmıştım buraya sanki nokta kadar şey tekme atıyo gibi :) bağırsak hareketi mi gaz mı bilmiyorum

Doktor söyledi hep mm leri canım
Benim oğlumda doktor istememişti özel klinikti tsh o zaman 7ye çıkmış ben öyle haftalar geçirmiştim sonra çok üzüldüm çocukta zeka geriliği oluyo dediler ilaca geç başlamıştım ama şükür oğlum zehir gibi bunda da 5 iken yakaladık inşallah hemen düşer

Baksana kuzu benim sağ altta yazıyor bende internetten baktım anlamlarına, crl bebek boyu, ga haftası, edd tahmini doğum tarihiymis bende ordan biliyorum. Ama seninki ingiliççe pek anlamadım 🤣🤣 l yazan yer herhalde seninkii
Hiçç kötü düşünme bak burdan uzanıp cimciklerim seni. Benim catlatma ignesine göre geç döllenme olmamasına rağmen geriden geliyordu değerlerim falan hatirliyorsan, bak noldu yolunda gitti 1mmden bisey olmaz ki kuzu hemde hiç bisey olmaz. Aşağı yukarı aynı oluyor herkesin iste ya 1 aşağı ya 1 yukarı
Ben haftaya fotoğraf için ufak bir sitemde bulunacağım anlaşıldı.😂 bari internetten bakayım ben de.

Cimcikleme yaa, işin gücün ya dötümü ellemek ya cimcik allah allah.😂😂 Üstüne kusarsam görürsün.:kusmuk:

Ne büyük bir özveri vermişsin. Allah hayırlı hamilelikler nasip etsin.
Ben büyük konuşmayayım ama yaş itibariyle de bu bebeğimden sonrasını hiç düşünemiyorum.
bunada sukur canim onca yil ugrasip hic olmayanlarda var hayirlisiyla ilkini dunyaya getir 2.yide istersin birzaman sonra😊

Benim ilkinde olduğu gibi bunda da tsh yüksek çıktı troid için ilaç kullanacağım mutlaka baktırın çok önemli bu
Benimki 5 çıktı çok tedirginim, yarın gideceğim doktora, ilaca başlarım hemen. Ama bu zaman kadar etkilemiş midir diye yedim bitirdim kendimi.

Ben haftaya fotoğraf için ufak bir sitemde bulunacağım anlaşıldı.😂 bari internetten bakayım ben de.

Cimcikleme yaa, işin gücün ya dötümü ellemek ya cimcik allah allah.😂😂 Üstüne kusarsam görürsün.:kusmuk:
Aynen sen bi sitemde bulun canim, belki işe yararda miniği yakından görürsün insallah😍
Kusma kusma karşılıklı gelir yoksa haha 🤣
Benimki 5 çıktı çok tedirginim, yarın gideceğim doktora, ilaca başlarım hemen. Ama bu zaman kadar etkilemiş midir diye yedim bitirdim kendimi.
Kuzum sonuç çıkınca sormadın mı doktora, burdan bi arkadaşın da yüksek çıkmıştı sanki ilaca başlamıştı sorun olmamıştı diye hatırlıyorum

Merhaba kızlar girememiştim çoktur buraya. Bende bugün keseyi görenlerden şükür olsun ☺️ 5+2 de görmüş oldum 7 mm dedi. Ama ultrason kağıdı almayı unuttum heyecandan yaa haftaya çarşamba da içinde bebeği görürüz inşallah dedi. Hepiniz için çok sevindim. Sağlıkla kucağımıza almka nasip olsun inşallah 🥰

Benim de 5 inşallah bir şey olmamıştır canlı örneği oğlum 7 çıkmıştı ama bundan sonraki takibini iyi yapmak lazım bazı drlar önemsemiyor her ay kan verin

Aynen sen bi sitemde bulun canim, belki işe yararda miniği yakından görürsün insallah😍
Kusma kusma karşılıklı gelir yoksa haha 🤣

Kuzum sonuç çıkınca sormadın mı doktora, burdan bi arkadaşın da yüksek çıkmıştı sanki ilaca başlamıştı sorun olmamıştı diye hatırlıyorum
Hemen dahiliye randevusu almamı istedi, çok önemli olduğunu söyledi ve benim dahiliye doktorum da izinliydi yarın dönecek, yarın sabah gideceğim işte minnoşum.

İnşallah bir şey olmamıştır, tam da beyin gelişimi dönemindeyiz çünkü.🥺

Benim de 5 inşallah bir şey olmamıştır canlı örneği oğlum 7 çıkmıştı ama bundan sonraki takibini iyi yapmak lazım bazı drlar önemsemiyor her ay kan verin
İlkinde de yüksekti, doktor her ay kontrole gelmeniz gerek demişti, serüven başlıyor yine, hepimiz için sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum.🥲

Hemen dahiliye randevusu almamı istedi, çok önemli olduğunu söyledi ve benim dahiliye doktorum da izinliydi yarın dönecek, yarın sabah gideceğim işte minnoşum.

İnşallah bir şey olmamıştır, tam da beyin gelişimi dönemindeyiz çünkü.🥺
Olmaz allahin izniyle kuzum, inşallah bi an önce toparlanir değerlerin. Bunun etkileyip etkilemedigini bilemezsin suanlik ama stres yapıpta başka biseyleri tetikleyebilirsin, diğer grupta bi arkadaşın stresten kanaması olmuştu mesela nolur çok stres yapma olur mu, insallah hersey yolunda gidecek 🤲🏻

8. Haftaya kadar duyulmamasi normalmiş ya kuzum ondan garanti olsun diye ileri tarihe attı herhalde. Ben tahlilleri keseyi görür görmez vermiştim 6. Haftada da verebilirsin dedi kalp atışı duyulunca yani. Bende hazır gitmişken vereyim dedim bi de enfeksiyondan çıkmistim ya ne olur olmaz diye. Ama ben aç vermedim sıkıntı olmaz dediler, arada açlık kan şekerini de ölçmüşler😅😅 o yüzden sen aç git kuzum. Hadi bakalım gözün aydın tekrardan bugün bir sürü kişi gitmişiz doktora tam 14 şubat hediyesi oldu 😍
Evet kese boyutu normal canım benim 5+4te 6mmdi bana da küçük gibi gelmişti ama değilmiş 🥰
Aynen neyse beklicez artık 🤣🤣 bende bı sıkıntı yok o yüzden doktor ne derse he dedim 🤣 çok şükür Rabbime bugünleri de gördük 😍
Öyle deme duymadan eve dönmek istemiyorum, garanti olsun diye bana da öyle deseydi keşke. 😂 Ama sen iki hafta sonra git bence.🤩
Aynen garanti oldu biraz 🤣bilmiyorum bı sıkıntı olmazsa 3 hafta bekle dedi 🙄
Bana 5mm dedi ben nerelere gideyim? 🥺
Ben heyecandan duymadım ultrason kağıdından gördüm mm i de iyidir herhalde dedim aksi bişey söylemedi 😄
Merhaba kızlar bende kesemi gördüm çok şükür ama hiç anlamıyorum kaç mm görünüyor anlayan var mı aranızda
Hadi gözün aydın canım Allah kalp atışı duymayı nasip etsin hepimize 😍 hemen hemen aynı keseleri 🥰 senin ultrason görüntüsü farklı ben anlayamadım
Merhaba kızlar girememiştim çoktur buraya. Bende bugün keseyi görenlerden şükür olsun ☺️ 5+2 de görmüş oldum 7 mm dedi. Ama ultrason kağıdı almayı unuttum heyecandan yaa haftaya çarşamba da içinde bebeği görürüz inşallah dedi. Hepiniz için çok sevindim. Sağlıkla kucağımıza almka nasip olsun inşallah 🥰
Hayırlı olsun gözün aydın ayniyiz günlerimiz de , 7mm e kadar hemde 😄 beni 3 hafta sonra çağırdi hepsini birden gorcez herhalde🤣🤣 rabbim sağlıklı bebisler sağlıklı doğumlar nasip etsin 😍😍

Benim oğlumda doktor istememişti özel klinikti tsh o zaman 7ye çıkmış ben öyle haftalar geçirmiştim sonra çok üzüldüm çocukta zeka geriliği oluyo dediler ilaca geç başlamıştım ama şükür oğlum zehir gibi bunda da 5 iken yakaladık inşallah hemen düşer
Benim tsh 8 çıktı gebelikten önce kullandım gebeliği öğrendiğim an 1,5 a indi ama ilacı kullanmaya devam ediyorum 1,5 olmasına rağmen

X