- 13 Nisan 2020
- 2.387
- 4.402
- 83
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.861
Aile desteği böyle hassas zamanda gerçekten çok çok önemli ben yurt dışında değilim Ankara’da yaşıyorum benim ailem Mersin’de onların yanına geldim birazcık dinlenmek için ekstra bi ilgi değil ama senin için bileler yapılıyor olmasını bile unutmuyor insan bu zamanlarda. Yapılanı da yapılmayanı da unutmuyorsun. Oğlumda da ben gurbetteydim orda doğum yaptım çok yalnızlık çektim uykusuzluk vs. Eşimle beraber büyüttük oğlumu zor oldu ama kimseye minnet borcum yok öyle düşün. Kendini strese sokma ailen de böyle yapıyorsa eşinin yanında birbirinize destek doğumunu yaparsın. Hem eşin de senle bebeğinden mahrum kalmaz. Öyle düşün sıkma canını kıyamam canım benimKardeşim her şeye gereksiz harcama yapıyor zaten daha şimdiden bütün parayı tüketti üstüne benden borç aldı. Nikahta davetli olmayacağı halde 40bin liralık elbise seçiyor bir o kadar da gelinlik ve kına elbisesi ayrıyetten kaftan düğün salonu en pahalısı. Ailem çok fazla şımarttı ama beni kaybettiler bu süreçte. Hep benim uyumlu olan taraf olmam bekleniyor ama benim beklentilerim göz ardı ediliyor. Ben ailem destek olsun diye eşimi düzenimi evimi bırakıp buraya gelmişim ortada aile yok. Kendi başıma olacaktıysam zaten olduğum yerde yapardım. Gereksiz beklentiye girmişim bir daha da hiç bir şey beklemem onlardan ama onlar da benden beklemesin. Bir kız çocuğunun yanında ilk çocuğunu senin de ilk torununu dünyaya getirirken olmayacaksın hiç olma daha iyi.