2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet evet, benimki koskoca kara delik gibi ortada minicik bir beyaz nokta var o da kese.😂
Karından bakmıştı dimi kuzum benim ilk alttan bakti kese için biraz yakın duruyordu, bunda da karından bakarken ekranı yaklaştırdi. Belki sen söylemeden de bu sefer yaklastirir bebisin boyunu ölcüyorlar ya😍

Kızlar günaydın bacağa vuran kasık ağırısı normal mi kanamam faln yok ama şüphelendirdi beni😢

Oo iyi bari canim yaklaştırır bu sefer o zaman 🥰😍 az kaldı bakalım 4 gün varr, mide bulantını da söyle bari kuzum
38. Hafta doldu mu hemen alıyorlar canım,Eylül ortası gibi dogururuz biz 😅
Söyleyeceğim bebeğim ama yazacağı ilacı biliyorum, benim bulantım ilk günden başlıyor ilaç çare olmuyor böyle süründürecek beni yine.🥲 Geçen sefer hastaneye yatış istemişti.

Ee o zaman biz eylül anası olacağız. :anne:(Hayırlısıyla inşallah tabii.)

Merhabalar herkese bugün ilk ultrasonumuz vardı 5+2 kesemizi gördük içinde yolk sac da vardı doktor içinde beyaz bir nokta gösterdi 2 hafta sonra burada bebeğin oluşacak dedi🥺 vajinal muayene oldu kese boyutunu sordum günüyle uyumlu güzel dedi kağıtta 8.81 mm yazıyor umarım iyidir🙏🏻 2 hafta sonra bugün kalp atışı için gideceğiz inşallah🥰

Merhabalar herkese bugün ilk ultrasonumuz vardı 5+2 kesemizi gördük içinde yolk sac da vardı doktor içinde beyaz bir nokta gösterdi 2 hafta sonra burada bebeğin oluşacak dedi🥺 vajinal muayene oldu kese boyutunu sordum günüyle uyumlu güzel dedi kağıtta 8.81 mm yazıyor umarım iyidir🙏🏻 2 hafta sonra bugün kalp atışı için gideceğiz inşallah🥰
Maşallah 🙏🥰 hayırlı olsun

X