Haklısın sanırım O zaman kalp atışından sonra söyliyimBence söyleme benimde 6 haftalık kaybım var ve çalıştığım yere söylememiştim.
Şimdi çalışmıyorum ama devam etsem yine söylemezdim sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın sanırım O zaman kalp atışından sonra söyliyimBence söyleme benimde 6 haftalık kaybım var ve çalıştığım yere söylememiştim.
Şimdi çalışmıyorum ama devam etsem yine söylemezdim sanırım
İnşallah canım inşallah daha güzelleri sizin olsun aynen benim Ekim 1 ya sırayla gidiyoruz allahin izniyle sizlerden de güzel haberler alicazAyy ne güzel duymuşsun bizede nasip olsun inşallah grupta güzel ilerlemeler var çok şükür
Karından bakmıştı dimi kuzum benim ilk alttan bakti kese için biraz yakın duruyordu, bunda da karından bakarken ekranı yaklaştırdi. Belki sen söylemeden de bu sefer yaklastirir bebisin boyunu ölcüyorlar yaEvet evet, benimki koskoca kara delik gibi ortada minicik bir beyaz nokta var o da kese.
bendede var o agri hatta biraz yururken seyiriyorum tam basmiyorum canim kanama olmadigi surece stres yapmaKızlar günaydın bacağa vuran kasık ağırısı normal mi kanamam faln yok ama şüphelendirdi beni
Sanmam minnoş, geçen senekileri de böyle çekiyordu.Karından bakmıştı dimi kuzum benim ilk alttan bakti kese için biraz yakın duruyordu, bunda da karından bakarken ekranı yaklaştırdi. Belki sen söylemeden de bu sefer yaklastirir bebisin boyunu ölcüyorlar ya
Bence söyle riski ağır iş yapıyorsan yormasinlar hamile kişiyi işten çıkarmak yasakHaklısın sanırım O zaman kalp atışından sonra söyliyim
Hadi yaa, bu sefer "rica" et o zaman nasıl bi rica olacağını kendin bilirsin kuzuSanmam minnoş, geçen senekileri de böyle çekiyordu.
Senin büyük ihtimalle eylül doğum olur gibi bu doktorlar hep önden alıyor çocuklarıİnşallah canım inşallah daha güzelleri sizin olsun aynen benim Ekim 1 ya sırayla gidiyoruz allahin izniyle sizlerden de güzel haberler alicaz
Hayırlı olsun 3ü de tüp bebekle öyle mi?pcostupbebk 35yasindayim 3.ye hamileyim tupbebek dondurulmus tedaviziyle oldu 4+5 iz eklermisin canim benide
Öyle olacak canım sezaryen olacak çünkü. Ben normalde Eylül grubundaydim buraya da geldimSenin büyük ihtimalle eylül doğum olur gibi bu doktorlar hep önden alıyor çocukları
Sağol cnm çok şükür kanamam yok inş da olmaz ağrı çok olunca korkmaya başlarım gerçi 2 gündür dinlenemedimbendede var o agri hatta biraz yururken seyiriyorum tam basmiyorum canim kanama olmadigi surece stres yapma
Ederim ederim, az çok samimiyetimiz var zaten dünya tatlısı bir daktır.Hadi yaa, bu sefer "rica" et o zaman nasıl bi rica olacağını kendin bilirsin kuzu
Sezaryen ortalama kaç gün erken oluyor, yoksa ben de mi eylül anası olacağım?Öyle olacak canım sezaryen olacak çünkü. Ben normalde Eylül grubundaydim buraya da geldim
Oo iyi bari canim yaklaştırır bu sefer o zaman az kaldı bakalım 4 gün varr, mide bulantını da söyle bari kuzumEderim ederim, az çok samimiyetimiz var zaten dünya tatlısı bir daktır.
38. Hafta doldu mu hemen alıyorlar canım,Eylül ortası gibi dogururuz bizSezaryen ortalama kaç gün erken oluyor, yoksa ben de mi eylül anası olacağım?
Oo iyi bari canim yaklaştırır bu sefer o zaman az kaldı bakalım 4 gün varr, mide bulantını da söyle bari kuzum
Söyleyeceğim bebeğim ama yazacağı ilacı biliyorum, benim bulantım ilk günden başlıyor ilaç çare olmuyor böyle süründürecek beni yine. Geçen sefer hastaneye yatış istemişti.38. Hafta doldu mu hemen alıyorlar canım,Eylül ortası gibi dogururuz biz
Maşallah hayırlı olsunMerhabalar herkese bugün ilk ultrasonumuz vardı 5+2 kesemizi gördük içinde yolk sac da vardı doktor içinde beyaz bir nokta gösterdi 2 hafta sonra burada bebeğin oluşacak dedi vajinal muayene oldu kese boyutunu sordum günüyle uyumlu güzel dedi kağıtta 8.81 mm yazıyor umarım iyidir 2 hafta sonra bugün kalp atışı için gideceğiz inşallah