- 28 Kasım 2024
- 90
- 126
- 8
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.881
Bilemedim canım doktoruna sorup ona göre bağlı olduğun sağlık ocağıyla bir görüş istersen. Tek dozunu ol der belki.Geç mi kaldım acaba bilemedim ki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemedim canım doktoruna sorup ona göre bağlı olduğun sağlık ocağıyla bir görüş istersen. Tek dozunu ol der belki.Geç mi kaldım acaba bilemedim ki..
Cok gecmis olsun canimmmGünaydın kızlar gününüz güzel olsun2 gündür perişanım bakamıyorum pek buralara. Grip mi oldum nezle mi oldum bilmiyorum bitik haldeyim. Ateşim yok ama heryerim ağrıyor ve boğazım ağrıyor. Ateş olmadığı için doktora gitmedim ama serklajim var ya arada bir öksürük tutuyor korkmuyor da değilim.Bol su iciyorum meyve yiyorum insallah düzelir hemen. Aranızda bu tarz bir şey geçiren var mı önerisi olan ?
Cok begendimmmm guel gulw kullansin tontisimmmGünaydın kızlar, civilde bebek küvetinde indirim var bilginize aynısı Trendyolda 1000-1200 civarıydı 600 TL ye aldım. Ben yer sıkıntım olmadığından katlananları tercih etmedim arayışı olanlar varsa tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 3553282
Teşekkür ederiz canımCok begendimmmm guel gulw kullansin tontisimmm![]()
heheh çok tatlılarAy ben neler buldummm
heheh çok tatlılarama saçları olacak mı acaba ya hemen hediye paketi gibi süslemek istiyorum
Ben kelmişim ya kaşım filan yokmuş, eşim de kumralEninde sonunda olacak annesiikucuk civcivler ben sacli bekliyorum neden dogdugmda cok saxm varmis annem baglancak kadar vardi dedi belki benim minnosta sacli olur
Ben kelmişim ya kaşım filan yokmuş, eşim de kumralbandana alayım bende bari
![]()
Ay çok güzelmiş bunlar. Ama acaba saçı olur mu ya. Ben de kirazlı tokalar görüp çok beğenmiştim ama almadım henüzAy ben neler buldummm
2.saat düşük çıkmış referans değeri 70-140 arası çünkü.arkadaşlar merhaba şeker yüklemesi yaptırdım 75 gr. sonuçlar e nabıza düşmüş az önce.
Açlık 82
1. saat 115
2.saat 62
randevum yarın ama merakta ettim sonuçlar nasıl sizce anlayan var mı?
Teşekkür ederim hafta içi gidip olayım en iyisiTetanozu sadece çivi batması ya da paslı bir materyalle temas gibi düşünmemek lazım. Bulaşma yollarını bu şekilde açıklamışlar
"İnsanlara kontamine objelerle (tırnak, iğne, çivi gibi) oluşmuş kesiklerden ya da toz, toprak, dışkı veya tükürükle kirlenmiş yaralardan, yanık ve kazalarda meydana gelen ölü dokulardan, yeni doğanlarda göbek kordonundan bulaşır."
Nereden kapacağımız belli değil. Vücuda alınan gereksiz ilaçlar konusunda zaman zaman benim de endişelerim oluyor ancak korunmadığım ve bebeğimi de etkileme potansiyeli olan bir noktada riske atamazdım. Ki canlı aşı da değil. 2 gün kolun tutulur gibi oluyor başka bir yan etkisi de olmuyor.
Bazı kaynaklarda 3 aydan sonra gebeliğin her döneminde uygulanabilir diyor. Aile hekimliği ya da doktorunla görüşüp daha net bilgi alabilirsin. Eğer uzun süredir 3-5 yıl gibi olmadıysan riske atma derim.
tesekkur ederim canm , bakalim ne uygulamam gerekecek yarın doktor söyler artık2.saat düşük çıkmış referans değeri 70-140 arası çünkü.
Aile hekimliğinde ebeler var onlar zaten yönlendiriyor. Eğer yakınında varsa hastaneye gitmeye gerek kalmadan oradaki doktorlara da danışabilirsin ben hem kendi doktorumla hem de oradaki doktorla görüşmüştüm.Teşekkür ederim hafta içi gidip olayım en iyisi
Kendim diyetisyenimle daha dikkatli beslenecem, yüzme ve yürüyüş eklicem.. 15 martta yine kontrole gidicem bakarım yine..Canım bence başka doktorlardan da görüş al. Çünkü bazı doktorlar çok katı olabiliyor doktorun görüşleri farklı olabiliyor ve tedavi süreci buna göre değişiyor. Ben olsam mutlaka araştırır güvenilir bir kaç doktordan da görüş alırdım