2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Selam aleyküm nasılsıniz? Bende şimdi doktordan çıktım, rabbime çok şükür duydum kalp atışlarını, sata göre 7+0 iz ultrasona göre 6+4 çıktı, rabbim sağlıkla ve hayırla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, kalp atışını duyunca öyle bir rahatladım ki şuan aglak bir sevgi yumağı gibiyim. Gözlerim dolu dolu.

Selamlar kizlar daha once erken dusuk yasadigim icin doktor bu defa progestan 200 mg gunde 1 kez 2 adet icmemi soyledi. Ayrica coaspirin kullaniyorum. Aranizda kullanan var mi?

Birde sey sorcam bugun karin kaslarim biraz sert geliyor ve kasiklarimda sislik var gaz kipirtisi gibi icerden degisik bi seyler oluyor aranizda bunlari hisseden var mi? Progestan gaz yaptigini biliyorum sadece. Keseyi henuz bu hafta cuma gorucez insallah 4+6 dayim suan
Bende kaşık ağrısı ve gaz baya olmuştu ben ilaç kullanmamıştım ama kaşık ağrısı hala devam ediyor benim

Bende kaşık ağrısı ve gaz baya olmuştu ben ilaç kullanmamıştım ama kaşık ağrısı hala devam ediyor benim
Anladim canim demek normal yani cok rahatsz edici degil sukur ama biraz yine hareketlerimi yavaslatiyor. Birazda stres mi yapiyorum acaba diye dusunuyorum 😇🤗Tesekkurlerr

Selaaaam ben geldim çok şükür bin şükür keseyi gördük küçücük bişey 7mm 5 haftalık dedi uygulamayla aynı ama bebiş falan bişey görmek için çok erken minicik daha dedi 3 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi 😍😍😍😍😍😍😍💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Hadi gözün aydın canımm 3 hafta çok ileri atmış ya garanti yapmak istedi herhalde 😍 benimde 6mm di aynı gidiyo bebisler çok sevindim senin adina😍😍
Selam aleyküm nasılsıniz? Bende şimdi doktordan çıktım, rabbime çok şükür duydum kalp atışlarını, sata göre 7+0 iz ultrasona göre 6+4 çıktı, rabbim sağlıkla ve hayırla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, kalp atışını duyunca öyle bir rahatladım ki şuan aglak bir sevgi yumağı gibiyim. Gözlerim dolu dolu.
Hadi sizinde gözünüz aydın bende bugün 7+2ydim pıtpitlari duydum bugün herkes doktora gitti herhalde 😍😍 sağlıkla gelsin minikler 😍🤲🏻🤲🏻

inşallah kısa sürer canim cok kötü olduğunda bi dene bakalım belki iyi gelir hiç belli olmaz. Ama duam bir an önce gelip gitsin bu bulantilarin🤲🏻
Bana doktor dedi kuzum tarihi bebeği ölçünce haftası ve doğum tarihi çıkıyor,
Ama ultrason kağıdının altında da yazıyor, sağ alt köşede hem doğum tarihi, hem haftan hemde bebisin boyu
8DEB8096-B2FF-4847-A6B0-1EAA95F69493.jpeg

Al işte bizim kara delik.😂 Ben bu yazanlardan hiçbir şey anlamadım.

Hayırlı olsun 3ü de tüp bebekle öyle mi?
yok canim ilk kizima 3.5yil mucadele verdim klomen 2asilama 2tup bebek sonrasi dr degistirdim klomenle kaldim 2.de klomen catlatma ignesi 3.yu 4yildir ugrasiyorum ilaclar vs pkos oldugum icin son care tupbebek yapalim dedik ilkinde olmadi 2.de cok sukur oldu
Sağol cnm çok şükür kanamam yok inş da olmaz ağrı çok olunca korkmaya başlarım gerçi 2 gündür dinlenemedim 😔
dinlen canim bebekten hicbirsey degerli degil
Sezaryen ortalama kaç gün erken oluyor, yoksa ben de mi eylül anası olacağım? 😂
2hafta once oluyor canim

Selaaaam ben geldim çok şükür bin şükür keseyi gördük küçücük bişey 7mm 5 haftalık dedi uygulamayla aynı ama bebiş falan bişey görmek için çok erken minicik daha dedi 3 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi 😍😍😍😍😍😍😍💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Gözün aydıııın.😍 darısı kalp atışlarını duyduğumuz günlere.🥲❤️
Beni niye bir hafta sonra çağırdı hiç anlamıyorum.🤷🏻‍♀️

Hadi gözün aydın canımm 3 hafta çok ileri atmış ya garanti yapmak istedi herhalde 😍 benimde 6mm di aynı gidiyo bebisler çok sevindim senin adina😍😍

Hadi sizinde gözünüz aydın bende bugün 7+2ydim pıtpitlari duydum bugün herkes doktora gitti herhalde 😍😍 sağlıkla gelsin minikler 😍🤲🏻🤲🏻
Evet çok şükür çok rahatladım 😍 evet baya ileri attı ya o kadar beklemedim ama şok oldum 3 hafta diyince🤣 kalp atışlarını da duyarsak senden tahliller isticem aç gel dedi 7mm görünce biraz küçük mü acaba dedim de normal galiba senin de o civarlardaymis😍😍
Gözün aydıııın.😍 darısı kalp atışlarını duyduğumuz günlere.🥲❤️
Beni niye bir hafta sonra çağırdı hiç anlamıyorum.🤷🏻‍♀️
Amiiiinn😍 keşke beni de 1 hafta sonra cagirsaydi ya 3 hafta çok fazla 🥲🥺 herhalde direk garantiye aldı kesin duyalım diye

Evet çok şükür çok rahatladım 😍 evet baya ileri attı ya o kadar beklemedim ama şok oldum 3 hafta diyince🤣 kalp atışlarını da duyarsak senden tahliller isticem aç gel dedi 7mm görünce biraz küçük mü acaba dedim de normal galiba senin de o civarlardaymis😍😍

Amiiiinn😍 keşke beni de 1 hafta sonra cagirsaydi ya 3 hafta çok fazla 🥲🥺 herhalde direk garantiye aldı kesin duyalım diye
8. Haftaya kadar duyulmamasi normalmiş ya kuzum ondan garanti olsun diye ileri tarihe attı herhalde. Ben tahlilleri keseyi görür görmez vermiştim 6. Haftada da verebilirsin dedi kalp atışı duyulunca yani. Bende hazır gitmişken vereyim dedim bi de enfeksiyondan çıkmistim ya ne olur olmaz diye. Ama ben aç vermedim sıkıntı olmaz dediler, arada açlık kan şekerini de ölçmüşler😅😅 o yüzden sen aç git kuzum. Hadi bakalım gözün aydın tekrardan bugün bir sürü kişi gitmişiz doktora tam 14 şubat hediyesi oldu 😍
Evet kese boyutu normal canım benim 5+4te 6mmdi bana da küçük gibi gelmişti ama değilmiş 🥰

Öyle deme duymadan eve dönmek istemiyorum, garanti olsun diye bana da öyle deseydi keşke. 😂 Ama sen iki hafta sonra git bence.🤩

Bana 5mm dedi ben nerelere gideyim? 🥺

Bunlardan başka bir şey yok ki beybisi, hastane ve benim adım dışında.😂
Kör oldum incelemekten.😂
Baksana kuzu benim sağ altta yazıyor bende internetten baktım anlamlarına, crl bebek boyu, ga haftası, edd tahmini doğum tarihiymis bende ordan biliyorum. Ama seninki ingiliççe pek anlamadım 🤣🤣 l yazan yer herhalde seninkii

Eklentiler

• 20220214_163724.jpg
    20220214_163724.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 64
Bana 5mm dedi ben nerelere gideyim? 🥺
Hiçç kötü düşünme bak burdan uzanıp cimciklerim seni. Benim catlatma ignesine göre geç döllenme olmamasına rağmen geriden geliyordu değerlerim falan hatirliyorsan, bak noldu yolunda gitti 1mmden bisey olmaz ki kuzu hemde hiç bisey olmaz. Aşağı yukarı aynı oluyor herkesin iste ya 1 aşağı ya 1 yukarı

Merhaba kızlar bende kesemi gördüm çok şükür ama hiç anlamıyorum kaç mm görünüyor anlayan var mı aranızda

Eklentiler

• D56ECC7B-888A-4696-812A-91F27C6ED370.jpeg
    D56ECC7B-888A-4696-812A-91F27C6ED370.jpeg
    134,8 KB · Görüntüleme: 73
yok canim ilk kizima 3.5yil mucadele verdim klomen 2asilama 2tup bebek sonrasi dr degistirdim klomenle kaldim 2.de klomen catlatma ignesi 3.yu 4yildir ugrasiyorum ilaclar vs pkos oldugum icin son care tupbebek yapalim dedik ilkinde olmadi 2.de cok sukur oldu

Ne büyük bir özveri vermişsin. Allah hayırlı hamilelikler nasip etsin.
Ben büyük konuşmayayım ama yaş itibariyle de bu bebeğimden sonrasını hiç düşünemiyorum.

X