• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
arkadaşlar merhaba şeker yüklemesi yaptırdım 75 gr. sonuçlar e nabıza düşmüş az önce.
Açlık 82
1. saat 115
2.saat 62
randevum yarın ama merakta ettim sonuçlar nasıl sizce anlayan var mı?
Merhaba canim muhtemel takip etmeni isteyecek cnku biraz dusuk vikmis son degern ama korkulcak birsey yok gbi

Ağrı yok ama batma var. Dinlenince geçen bir ağrı belli ki. Bebek büyüdüğü ve iyice baskı yaptığı için olabilir diye düşündüm bende çünkü ayaktayken oluyor.
Tam ağrıda değil anlık birşey , tamda tarif edemiyorum ama bendede 2 gündür var dikkatimi çekmişti bende bebeğin büyümesiyle alakalıdır diye düşündüm

Kızlar az önce yemek yapıyordum ayakta kaldığım süre boyunca vajinada batma hissi yaşadım simdi uzandım geçti. Bebek büyüdüğü için sanırım yaşayan var mı?
Bende de var, uzanınca dinlenince geçiyor. Hem oradaki kemiklerde ağrı oluyor hem de vajina da anlık bıçak giriyormuş gibi bir acı oluyor bende. Cumartesi doktora sordum, normal artık yavaş yavaş açılmaya başlıyor dedi.

Kızlar az önce yemek yapıyordum ayakta kaldığım süre boyunca vajinada batma hissi yaşadım simdi uzandım geçti. Bebek büyüdüğü için sanırım yaşayan var mı?
Bana da oluyor ara ara. Böyle alttan bir şey batırıyormuşum gibi. 😂 garip bir şey ama anlık. Olduğunda da art arda bi 10 kere olabiliyor. Ama sadece ayaktayken değil normal uzanırken de olabiliyor.

Bende de var, uzanınca dinlenince geçiyor. Hem oradaki kemiklerde ağrı oluyor hem de vajina da anlık bıçak giriyormuş gibi bir acı oluyor bende. Cumartesi doktora sordum, normal artık yavaş yavaş açılmaya başlıyor dedi.
Bana da oluyor ara ara. Böyle alttan bir şey batırıyormuşum gibi. 😂 garip bir şey ama anlık. Olduğunda da art arda bi 10 kere olabiliyor. Ama sadece ayaktayken değil normal uzanırken de olabiliyor.
Iyi bari sevindim, anormal bir durum yok demekki ☺️

Kızlar orucun başından beri tutuyorum 28 haftalık hamileyim ilk defa bugün az önce gözlerim karardı bebekte hareketlendi baya bir yattım da biraz kendime geldim öyle, birler falan olmuş mudur

Hep makat gelişti 30. Hafta kontrolümde baş geliş pozisyon aldı,döndüğünü tahmin etmiştimm hep aşağı tekmeler vardıı döndüğünde tekmeler kesildi aşağı ittirme gibii hissetmeye başlamıştım
Benim de baş geliş ama bu sefer de yumruk atıyor aşağıya herhalde :D

Kızlar orucun başından beri tutuyorum 28 haftalık hamileyim ilk defa bugün az önce gözlerim karardı bebekte hareketlendi baya bir yattım da biraz kendime geldim öyle, birler falan olmuş mudur
Naçizane tavsiyem bebeğin şuan tam kilo alma sürecinde oruç tutmaman ben iki saat aç kalsam elim ayağım titriyor Allah sonradan tutma cevazini vermiş biz annelere 🙂

Naçizane tavsiyem bebeğin şuan tam kilo alma sürecinde oruç tutmaman ben iki saat aç kalsam elim ayağım titriyor Allah sonradan tutma cevazini vermiş biz annelere 🙂
Valla 3 gündür en ufak sıkıntı yoktu kendimi daha iyi hissediyordum hatta ama şuan yemek yedim tatlı yedim hala böyle halsizim tutamıycam galiba bebeğe birsey olur diye korktum

24. haftadan sonra pek önerilmiyor canım zorlama bence şurda çok kısa zaman kaldı kendini ve bebeğini riske atma hem uzun süre susuzluk böbrek ve idrar yolunda da sıkıntı yapabilir Allah korusun

Canım şu içmek iyi beslenmek bu haftalarda çok önemli üstelik ruhsatımızda var. Bende tutuyorum ama eşim tüm islerini iptal eder ramazanda biz sahura kadar uyanigiz ara öğün vs tuketiyorum 3 buçuk litre su içiyorum görev gibi. Gece uyuyup birşeyler yemedigim zamanı gündüze aktarmış gibiyim. yinede yarın kontrolüm var ona gore devam edicem yada etmicem. Çok iyi beslenmezsen çok su içmezsen ciddi sorun olabilir.

Back