2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı bizlerin başına olsun çok heyecanlı yaaaa😍😍😍
Allah razı olsun canimm amiin daha güzelleri sizlerin olsun insallahh😍 o kapıdan girerken endişeli ama geri çıkarken de kuş gibi oluyorsun ya, Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu işte 😍😍😍🤲🏻

Bilmem ki gecilmese daha iyi olur bence ben zati gecmiyorim eşim askeri personel olduğu için kimliği göster geç silah olduğu için x-ray a girmiyor bende peşinden 🤣🤣
Dün AVM ye gitmiştik, ben de klasik gene yandan geçtim.
Eşim de normal X Ray'den geçti. Güvenlik görevlisi de kadındı 40lı yaşlarda. Siz neden geçmediniz dedi.
Hamile olduğum için olabilir mi dedim normal bir sesle.
Vay ben ona nasıl öyle dermişim. Bir bağırmaya başladı. Stres olmamak için uzaklaştım bu sefer de eşime bağırıyor. Ne bileyim görünüyor mu karnı bilmem ne diye. Sonra güvenlik amirine şikayet ettik tavrından dolayı. X Ray cihazından geçmenizde sıkıntı yok, kanıtlanmış falan filan dedi ama siz bilirsiniz dedi adam. Bana da biraz mantık dışı geldi size sormak istedim.

Eşim de normal X Ray'den geçti. Güvenlik görevlisi de kadındı 40lı yaşlarda. Siz neden geçmediniz dedi.
Vay ben ona nasıl öyle dermişim. Bir bağırmaya başladı. Stres olmamak için uzaklaştım bu sefer de eşime bağırıyor. Ne bileyim görünüyor mu karnı bilmem ne diye. Sonra güvenlik amirine şikayet ettik tavrından dolayı. X Ray cihazından geçmenizde sıkıntı yok, kanıtlanmış falan filan dedi ama siz bilirsiniz dedi adam. Bana da biraz mantık dışı geldi size sormak istedim.
Ben geçmek istemiyorum Allah Allah zorla mı pehh 🤦🏻‍♀️ yani yeni hamile oldugun için anlamamış olabilir başka biseylerden suphelenmis olabilir avmlerde herşey oluyor çünkü 🤦🏻‍♀️

Ben geçmek istemiyorum Allah Allah zorla mı pehh 🤦🏻‍♀️ yani yeni hamile oldugun için anlamamış olabilir başka biseylerden suphelenmis olabilir avmlerde herşey oluyor çünkü 🤦🏻‍♀️
Tavrı çok çirkindi, yoksa bir kere daha denk gelmiştim sormuştu söyleyince peki dedi.
Bu bir de bağırmaya başlayınca regl döneminde abla dedim herhalde. Ben OPU döneminde de sonrasında da geçmiyorum vücuduma etkiyi almamak için.

Tavrı çok çirkindi, yoksa bir kere daha denk gelmiştim sormuştu söyleyince peki dedi.
Bu bir de bağırmaya başlayınca regl döneminde abla dedim herhalde. Ben OPU döneminde de sonrasında da geçmiyorum vücuduma etkiyi almamak için.
Bağırması çok yanlış düzgün bir dille söyleyebilir sinir oluyorum böyle üstünlük yapanlara pardon hanımefendi belli olmadığı için anlayamadım diye güzel bir dille ifade etmek çok mu zor hey Allahım ya🤦🏻‍♀️

Bende 5+2 bugün kese görmeye gideceğim öğleden sonra bende 🤭🤭😍😍sen tam 6. Haftadasin o zaman yarın 7. Haftaya giriyorsun 😍😍😍
Yok beybisi ya keşke, bir hafta önden gidiyor diye biliyordum ama doktor cuma gittiğimde 5+4 dedi, uygulamayla aynı ilerliyoruz.😂 6.haftaya yeni girdim. İyice kafam karıştı.😂

Senden de bekliyoruz o zaman miniminnak bir kese.😍 İçindeki Adana bebesi daha görünmez ama onu da haftaya göreceğiz artık.:emir_bebek:

Kızlar aranız da çalışan anneler var mı daha önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Şimdi kimseye söylemek istemiyorum. Ama iş yerinde fazla çalışma yapıyoruz söylersem erken çıkış yapma hakkım var sizce kalp atışına kadar bekleyim mi? Yok kese den sonra söyliyim mi kararsız kaldım

Bende geçmiyorum banane ne alaka yani hiiiç önemsemem basar giderim hep aynı bakışlar oluyor başta hiç takmiyorum.. avm de çok durmak iyi değil ama maskeyle uzun süre durmak kapalı alanda oksijende kısıtlanıyor

Kızlar aranız da çalışan anneler var mı daha önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Şimdi kimseye söylemek istemiyorum. Ama iş yerinde fazla çalışma yapıyoruz söylersem erken çıkış yapma hakkım var sizce kalp atışına kadar bekleyim mi? Yok kese den sonra söyliyim mi kararsız kaldım
Bence söyleme benimde 6 haftalık kaybım var ve çalıştığım yere söylememiştim.

Şimdi çalışmıyorum ama devam etsem yine söylemezdim sanırım

Bende geçmiyorum banane ne alaka yani hiiiç önemsemem basar giderim hep aynı bakışlar oluyor başta hiç takmiyorum.. avm de çok durmak iyi değil ama maskeyle uzun süre durmak kapalı alanda oksijende kısıtlanıyor
Biz de arabayı park etmiştik AVM ye o sebeple girdik. Ben de daralıyorum ezelden beri o maskeyle kapalı ortamda. Hiç benlik değil. Herkesin psikolojisi bozulmuş bunu bir kez daha anladım...

X