2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet canım çok teşekkür ederim, insan hala bu duyguya tam anlamıyla alışamıyor ondan biraz da şaşkınlık teşekkür ederim.
Öyle tabi canım anlıyorum, benimde 18 ay sonra oldu hiç silik çizgi bile denk gelmemişti bu zamana kadar ne tedaviler ne şeyler. Hala bende inanamıyorum keseyi gördüm biraz rahatladım şimdide kalp atışını duysam tam inanicam herhalde

Ben de içiyorum Türk kahvesi günde bir iki fincan kadar bisey olmaz bence
Ya siz iyisiniz bende sormayı unuttum doktora ama kendim kestim hiç içmiyorum ay ne biliyim yaa hergün içemem korkarım sanırım haftada 1 kendime ödül olarak vericem artik 1 bardak

ya kzlar sizdede oylemi evet hamileyim ama hic bise hissedemiyorum yani inanmiyorum sanki yada heran bise olucak biticek gibi mesela once keseyi gorim oyle inanrm diyodum sora kalp atısni duyim oyle inanrrm haftaya gidicem kalp atisi icin ama simdiden de basladm ilk uc ay tamamlansn anca inanrm diyorum hep bi tehlike varms gibi bunu hissetmek istemiyorum ama elimde degil

Ya siz iyisiniz bende sormayı unuttum doktora ama kendim kestim hiç içmiyorum ay ne biliyim yaa hergün içemem korkarım sanırım haftada 1 kendime ödül olarak vericem artik 1 bardak
Ama sadece kahvede kafein yok ki? Çikolatada da var mesela. Sen şimdi günde bi fincan Türk kahvesi içsen bisey olmaz önemli olan miktarı. Bence herseyin fazlası zarar, abartilmadigi sürece tüketebilirsin. He sen canim istemiyor zaten haftada 1 içerim dersen o senin kararın ama 2 günde bir olur her gün olur 1 fincan içmek canın istiyorsa bi sorun olmaz bence

Benim uygulamada 14.02 yaziyor oyüzden sanirim sali cikabiliyorum ama bugün daha iyiyim hic birsey kalmadi gibi
Benimde hafifledi baya ama tam olarak geçmiyor grip hali. Ben hayat eve sigar uygulamasindan bakmıştım orda gösteriyordu. Pazartesi negatif çıktı pazartesi de kalkıyor diye, senin adına çok sevindim bi daha yakalanmayiz inşallah

Bakalım şuan 14.02 yazıyor benim uygulamada.. aynen benim de hafifledi aynen umarım bir daha yakalanmayız büyük ihtimalle zaten hamile olduğumu ve vücut direncimiz daha düşük olduğu için yakalandık ben buna yorumluyorum

Aynen bende öyle düşünüyorum, eger korona olmasaydım 3. Aşımın zamani gelmiş tam o sırada olmuşum. Hamilelikle de biraz daha zor geçiyor bagisiklik dolayısıyla insallah geri kalanlarda geçer gider az kaldı bitmesine zaten

Benim ilk hamileliğim öyleydi canım, keseyim gördüm acaba içi boş mu diye 1 hafta bekledim, içi doldu kalp atışı olacak mı diye bekledim, her doktora gidişimde kalp atışı yok diyecekmiş gibi geliyordu, anca hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatladım, şüpheye düşsem karnımı dürtüyordum o da karşılık veriyordu ohh diyordum

Sorun olacağını sanmıyorum ablamda 45 kilo ile hamile kaldı ama herşey gayet sağlıklı ilerledi bende şuan 47 yım, nasipleri varsa hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle

Çayda da kafein var biliyorsun değil mi?
YouTube’de bir doktorun videosunu görmüştüm günde bir fincan içilebilir diye ama ben de 3 günde bir falan içiyorum. Temkinli olmakta fayda var.

Sagolasin canım, benim zaten reflü şikayetlerim vardı hatta doktor 5 kutu şurup yazdı o gün kesildi şaka gibibi kaç gün sonra da bu ağız ekşimeleri başladı, su falan içsem geçmiyor
Doktoruna ulaşma ihtimalin var mı?
Bu belli ki böyle basit bişey değil.

Valla senelerdir çift çizgi peşinde koşup böyle mucize gibi kavuşmak çok değişik Allahım kat be kat devamını getirsin

ben de pazartesi gidicem kese görmeye tam da 14 şubat çok heyecanlıyım
Maşallah

Kesinlikle abartmadan temkinli olarak tüketmek lazım.

Kızlar merhaba 4+5 bugün 8 şubatta beta değerim 154 bugün600 beklerken 1253 çıktı haftaya kontrolum var daha kese göremedim yuksek olması normal mi
Gayet normal hayırlı olsun.

Bana etmiyor fayda etmiyor delirecem Allah affetsin kötü kötü şeyler geçiyor aklımdan tövbe ediyorum gerçekten benimki öyle böyle değil
of of…

Maşallah ne güzel ya şimdi sıra bu bebişinizde.

Kadin doğum doktorum biraz degisik 1 seneyi geçti ona gidiyordum hamile kalmak vs. İçin. Bu zamana kadar hiç yazmadım tel numarası da yok. Sadece 2 3 kere covid olunca birde bağırsak enfeksiyonu geçirince instagramdan mesaj atmıştım. En son bi tanesini gordu cevap bile vermedi. İlk başlarda iyiydi ama 2 3 aydır değişti sanki bıkmış gibi, en son bi hastasına beni aramayın WhatsApptan yazın ben dönerim diyordu.
Bende soracağım bisey varsa yanına gidince soruyorum o da düzgün cevaplanırsa işte, bu aralar kafam çok karışık böyle giderse naparim diye.
Aynen öyle bu arada insan çok uğraşıyor olmuyor o kadar tedavi acı vs, bi gün geliyor tutuyor inanamıyorsun rüya gibi Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

Başka doktora geç bence 9 ay böyle geçmez ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…