2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnşallah canım dediğim gibi baştan böyle değildi 2 3 aydır bu şekilde şuanlik devam ediyorum çok sıkıntı olursa değiştiririm artık.
Seninde iyi olmana ve keseyi görmene çok sevindim
Toparlanır belki de beybisi.
Teşekkür ederim minnoşum ben de çok sevindim, kalp atışını da duyup mutluluktan ağlamak istiyorum.

aynen yoksa cok kotu bise ya her sabah ayni kabusla uyanmak Allahım biran once gecsin insaallah. bide ben tuzlu bise yemeyede korkuyorum tuzu iyice azalttm ne bilim gebelik tansiyonu falan bise cıkarsa diye kilo almakda istemiyorum oyuzden belkide ondan az yiyorum heralde o korku beni perisan etti

Günaydın yorgun savaşçılar :)) içerde nasıl hummalı bi çalışma varsa sanki dövmüşler bırakmışlar beni ama olsun çok tatlı bu yorgunluk.. Aranızda zayıf hamile kalan Var mı benim gibi 47 kg 160 boy umarım sorun olmaz oğlumda bu kadar zayıf değildim bir de araba kullanan var mı benim okulun yolu biraz takır tukur Allaha emanet gidiyorum yolu uzatıyorum sarsıntılı yerlere girmemek için

Bende 48 kiloyla hamile kaldım... sanırım şimdiden 1 2 kilo aldım sürekli yiyorum bide az hareket ediyorum
50 olmuşumdur tahminimce bence iştahın varsa sorun olmaz

Günaydın biz yeni uyandık hala yatıyoruz şimdi güzel bi yumurtalı kahvalti planlıyorum ama daha yediklerimiz bebise gitmiyor sanırım siz dikkat ediyo musunuz kahvaltıya vs?
Ben uyanali çok oldu da keyif yapiyordum zaten bütün gün yatmakla geçiyor ne keyfiyse benimki de bende bugün yalnızım yumurtalı biseyler yapıp yemeyi düşünüyorum daha bebise gitmiyor ama kocama anlatamiyorum

Kızlar selam herkese. Bende bu sabah acayip baş dönmesi başladı. Karnın acıktığında mide bulantısı oluyordu fakat baş dönmesi hiç olmamıştı. Bir anda bayılacağım zannettim. Halbuki karnımı doyurdum haplarımı içtim her zamanki gibi. Vallahi koltuğa zor attım kendimi. Var mı bi çözümü acaba iyi gelen birşey bileniniz varsa çok dua ederim

Tansiyonuna falan bakabilme ihtimalin var mı acaba tansiyonun düşmüş olabilir mi ya da kan sekerin mi düştü dicem ama karnın da tokmus çikolata gibi biseyler atsan bı ağzına aklıma başka bişey gelmedi şuan

Evde tansiyon aletim yok biran önce almak lazım aslında. Geçti Çok şükür 15 dakika kadar sürdü. Allahtan evdeydim sokakta yada işyerinde olursa o zaman yandık işte. Onlar iyi olsun da gelip geçici bu zamanlar inşallah. Biraz sabredicez, ilk gebelikler zor oluyor diyor annem de

Aman çok şükür geçmiş bari , doğru diyorsun iyiki evdeymissin Allah korusun herkesin yardımcısı olsun sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah dediğin gibi gelip geçici bunlar

Geçen pazartesi kan testi verdigimde beta 81 çıkmıştı, perşembe tekrarladım 414 çıktı. Aile hekimi iki hafta sonra kadın doguma gidersen kese görünebilir dedi. Tekrar kan vermeme gerek yokmus bekliyorum bakalım

T
Geçmiş olsun tansiyonun mu düştü acaba ?

bende ayni sekildeyim sabahlari kalkar kalkmaz agzıma bise atyorum bu basladigindan beri tansiyonum sekerim dusmesin diye dort besgundur var ama genede oluyo dedigin gibi kendimi koltuga yataga atyorum hemen biraz ayaklarmi kaldryorum sora ter mer derken geciyo nasl bise bende anlamadım insaallah ilerleyen gunlerde gecer yoksa evden ckmaya korkuyorum artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…