Bende korkudan tuz yiyemiyorum doktor kontrolünde yüksek çıktı tansiyonum. Düşük tansiyondan dolayı baş dönmesi halsizlik yaşıyorum sürekli tuz yersem ödem oluyor napıcağımı şaşırdım bendeaynen yoksa cok kotu bise ya her sabah ayni kabusla uyanmak Allahım biran once gecsin insaallah. bide ben tuzlu bise yemeyede korkuyorum tuzu iyice azalttm ne bilim gebelik tansiyonu falan bise cıkarsa diye kilo almakda istemiyorum oyuzden belkide ondan az yiyorum heralde o korku beni perisan etti
Aminn inşallah çok teşekkür ederimAman çok şükür geçmiş bari , doğru diyorsun iyiki evdeymissin Allah korusun herkesin yardımcısı olsun sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah dediğin gibi gelip geçici bunlar
Hayırlı olsun ekimcimKeseyi gördüm canım. Kalp atışınıda gördüm ama duyamadık ama doktorum kalp atışını gösterdihaftaya 7 olucam perşembe gidicem
Eğer benim gibi pazartesi günü başladıysa diğer pazartesi günü karantina kalkmış oluyor, yani pazartesi gidebilirsin sendeEvet bu pazartesi sonhayırlısı bakalım salı direk doktora
İlk üç ay oluyormuş bu tarz şeyler. Annemde bana hamileyken kadın sokaklarda falan düşüp bayılıyormuş. Hatta senelerdir geçmeyen bir bel ağrısı vardı. Meğer hamileyken düşüp kalçasının oralarda bir kemiği kırılmış yanlış kaynamış kaç sene sonra farkedildi. Rabbim yardımcımız olsun. Kolay değil tabi anne olmak daha şimdiden başlıyor fedakarlıklar. İnşallah 3 ay sonunda rahatlarız diye düşünüyorum..bende ayni sekildeyim sabahlari kalkar kalkmaz agzıma bise atyorum bu basladigindan beri tansiyonum sekerim dusmesin diye dort besgundur var ama genede oluyo dedigin gibi kendimi koltuga yataga atyorum hemen biraz ayaklarmi kaldryorum sora ter mer derken geciyo nasl bise bende anlamadım insaallah ilerleyen gunlerde gecer yoksa evden ckmaya korkuyorum artk
bende bulantı cok yok ama halsizlkden ölucem sanyorum kalkip bi is yapim diyorum yarida brakip gene yatyorum yaşam kalitesi falan hak getire yatmakdan her yerim agryo yatmayim diyorum ama otururken bile yorulyorumBende 6+4 um
Mide bulantısından ölüyorum mustsuzm yaşam kalitem düştü bir an önce geçsin istiyorum
Aynı şekildeyim bide karnım sis acayip rahatsızım eskisi gibi hareket edemiyorum hantallasmis hissediyorum şimdiden yatmaktan bacaklarım ağrıdıbende bulantı cok yok ama halsizlkden ölucem sanyorum kalkip bi is yapim diyorum yarida brakip gene yatyorum yaşam kalitesi falan hak getire yatmakdan her yerim agryo yatmayim diyorum ama otururken bile yorulyorum
Ben bebişten önce günde 3 fincan içerdim. En öok kahveye özlem duyuyorumCanım kahve istiyor onuda içemiyorumbas ağrısı yapıyor şimdide içmeyince siz içiyor musunuz
Merhaba, evet oluyor. Hatta suyun bile tadı yok. O acılık ne yapsam gitmiyor zatenmerhabalar bugün 5.haftaya girdik 2 gündür sabah uyandığımda aşırı ağız kuruluğu ve acı tat oluyor sizde de oluyor mu fazla fazla da su içiyorum günde 3 litre kadar
Merhaba evet hamilelikte oluyormuş, bende de ağız ekşimesi oluyor 3 4 gündür ne yesem ne içsem aynı geçmiyor. Sadece biraz sakız çiğneyince iyi geliyor aklınızda bulunsunmerhabalar bugün 5.haftaya girdik 2 gündür sabah uyandığımda aşırı ağız kuruluğu ve acı tat oluyor sizde de oluyor mu fazla fazla da su içiyorum günde 3 litre kadar
Ben de içiyorum Türk kahvesi günde bir iki fincan kadar bisey olmaz benceCanım kahve istiyor onuda içemiyorumbas ağrısı yapıyor şimdide içmeyince siz içiyor musunuz
Yaa çok sevindimm, için rahatlamiştir ne güzelBugün doktor istememesine rağmen kan verdim sonucum 2600 çıktıAy Allahım çok karışık bir duygu
Salı günü gelse de kesemizi görsek
Canım geçmiş olsun. Sakız çiğnemek iyi gelse de midedeki asidi de yükseltir daha çok sıkıntı olabilir sonrasında…Merhaba evet hamilelikte oluyormuş, bende de ağız ekşimesi oluyor 3 4 gündür ne yesem ne içsem aynı geçmiyor. Sadece biraz sakız çiğneyince iyi geliyor aklınızda bulunsun
Evet canım çok teşekkür ederim, insan hala bu duyguya tam anlamıyla alışamıyorYaa çok sevindimm, için rahatlamiştir ne güzelsalı gününe kadar degere göre hayli görünür miniğin kesesi hadi hayırlısı olsun
Sagolasin canım, benim zaten reflü şikayetlerim vardı hatta doktor 5 kutu şurup yazdı o gün kesildi şaka gibiCanım geçmiş olsun. Sakız çiğnemek iyi gelse de midedeki asidi de yükseltir daha çok sıkıntı olabilir sonrasında…