2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende korkudan tuz yiyemiyorum doktor kontrolünde yüksek çıktı tansiyonum. Düşük tansiyondan dolayı baş dönmesi halsizlik yaşıyorum sürekli tuz yersem ödem oluyor napıcağımı şaşırdım bende

İlk üç ay oluyormuş bu tarz şeyler. Annemde bana hamileyken kadın sokaklarda falan düşüp bayılıyormuş. Hatta senelerdir geçmeyen bir bel ağrısı vardı. Meğer hamileyken düşüp kalçasının oralarda bir kemiği kırılmış yanlış kaynamış kaç sene sonra farkedildi. Rabbim yardımcımız olsun. Kolay değil tabi anne olmak daha şimdiden başlıyor fedakarlıklar. İnşallah 3 ay sonunda rahatlarız diye düşünüyorum..

Bende 6+4 um
Mide bulantısından ölüyorum mustsuzm yaşam kalitem düştü bir an önce geçsin istiyorum
bende bulantı cok yok ama halsizlkden ölucem sanyorum kalkip bi is yapim diyorum yarida brakip gene yatyorum yaşam kalitesi falan hak getire yatmakdan her yerim agryo yatmayim diyorum ama otururken bile yorulyorum

bende bulantı cok yok ama halsizlkden ölucem sanyorum kalkip bi is yapim diyorum yarida brakip gene yatyorum yaşam kalitesi falan hak getire yatmakdan her yerim agryo yatmayim diyorum ama otururken bile yorulyorum
Aynı şekildeyim bide karnım sis acayip rahatsızım eskisi gibi hareket edemiyorum hantallasmis hissediyorum şimdiden yatmaktan bacaklarım ağrıdı

Canım kahve istiyor onuda içemiyorum bas ağrısı yapıyor şimdide içmeyince siz içiyor musunuz

Canım kahve istiyor onuda içemiyorum bas ağrısı yapıyor şimdide içmeyince siz içiyor musunuz
Ben bebişten önce günde 3 fincan içerdim. En öok kahveye özlem duyuyorum Ama şimdi günde bir fincanı resmen koklayarak içiyorum sindire sindire. Dediğiniz gibi içmeye alışkın olanlarda baş ağrısı yapıyor. Araştırmalarıma göre doktorlarda bir fincana izin veriyormuş. Ben sormayı unuttum çarşamba günü randevum var unutmazsam sorucam inşallah

merhabalar bugün 5.haftaya girdik 2 gündür sabah uyandığımda aşırı ağız kuruluğu ve acı tat oluyor sizde de oluyor mu fazla fazla da su içiyorum günde 3 litre kadar
Merhaba evet hamilelikte oluyormuş, bende de ağız ekşimesi oluyor 3 4 gündür ne yesem ne içsem aynı geçmiyor. Sadece biraz sakız çiğneyince iyi geliyor aklınızda bulunsun

Bugün doktor istememesine rağmen kan verdim sonucum 2600 çıktı Ay Allahım çok karışık bir duygu
Salı günü gelse de kesemizi görsek
Yaa çok sevindimm, için rahatlamiştir ne güzel salı gününe kadar degere göre hayli görünür miniğin kesesi hadi hayırlısı olsun

Merhaba evet hamilelikte oluyormuş, bende de ağız ekşimesi oluyor 3 4 gündür ne yesem ne içsem aynı geçmiyor. Sadece biraz sakız çiğneyince iyi geliyor aklınızda bulunsun
Canım geçmiş olsun. Sakız çiğnemek iyi gelse de midedeki asidi de yükseltir daha çok sıkıntı olabilir sonrasında…

Canım geçmiş olsun. Sakız çiğnemek iyi gelse de midedeki asidi de yükseltir daha çok sıkıntı olabilir sonrasında…
Sagolasin canım, benim zaten reflü şikayetlerim vardı hatta doktor 5 kutu şurup yazdı o gün kesildi şaka gibibi kaç gün sonra da bu ağız ekşimeleri başladı, su falan içsem geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…