Aynen öyle içimizden belki biseyler geçiyor ama sağlıklı olsunda evlat zaten sevilmez mi hiçValla sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun ne olursa olsunama gerçekten malum oldu dicem:) çin takvimine baktınız mı:)
Bende baktım erkek görünüyor. Normalde tatlı seven bi insanım 2 hafta oldu öğreneli tatlıdan tiksindim resmen canım sadece ekşi şeyler istiyorValla sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun ne olursa olsunama gerçekten malum oldu dicem:) çin takvimine baktınız mı:)
İnsallahhh günler geçmiyor artıkyaa güzel haberlerle geliriz inşallah
Bende de erkek gözüküyor ama hiç tatlı istemiyorum daha demin limon yemek istedim de eşim kızdı tansiyonunu dusureceksin diyeValla sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun ne olursa olsunama gerçekten malum oldu dicem:) çin takvimine baktınız mı:)
Başka otomatik hesaplayan yerden baktım orda da kız çıktı hahaValla sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun ne olursa olsunama gerçekten malum oldu dicem:) çin takvimine baktınız mı:)
Aynen öyle içimizden belki biseyler geçiyor ama sağlıklı olsunda evlat zaten sevilmez mi hiç
Belki malum olur belli olmaz amabaktım orda erkek çıktı
Çin takvimine göre hepimizin erkek sanırım kim ayı doğacaklarBende baktım erkek görünüyor. Normalde tatlı seven bi insanım 2 hafta oldu öğreneli tatlıdan tiksindim resmen canım sadece ekşi şeyler istiyorerkek hissediyorum bakalım
Benimde bi kız çıkıyor bir erkek anlamadım bu işiBaşka otomatik hesaplayan yerden baktım orda da kız çıktı hahazaten iki ihtimal var
Benim bi kız çıkıyor bi erkekÇin takvimine göre hepimizin erkek sanırım kim ayı doğacaklaranneme söledim yüzük testi yap bana diye erkenmiş dedim nifty testinde ben 11. Hafta öğrencem zaten seni beklersek oooo valla insan merak ediyor öyle böyle bizde isimler bile hazır o derece herkes bir totem yapıyor herkes iddaya giriyor:)
Valla bende anlamadım yaBenimde bi kız çıkıyor bir erkek anlamadım bu işiÇin takvimine göre +1 yaş eklemek gerekiyormuş sanırım ben çözemedim o işi
Eşimle ikimizde neyse ki biraz kolay ve sade isim seviyoruz. Ben bir şeye karar verdim mi kolay kolay değiştirmem eşimde öyle rahatız sadece şuan tek derdim 12. Hafta testin sonucuyla rahat bir hamilelik geçirip keyif yapıp göbeğimi izlemek bir yerde okudum kızlar belki bir daha hamile olmayacağız kilolarımızdan,çektiğimiz sıkıntılara kadar keyfini sürelim bir daha bu 9 ay geri gelmeyecekBenim bi kız çıkıyor bi erkekocak ayında hamile kalanlara erkek diyorlar herhalde genelde oh oh sizin isimler hazır he ben doguruncaya kadar isim bulamam bu gidişle
Sjdjdjdjdn Rus takvimi de yaptım ben ama çok karışıklar ya. Yaptığınız sayfanın linkini atın bakalım benim ne çıkacakValla bende anlamadım yaotomatik hesaplayanlardan yaptım bi erkek çıkıyor bi kız sallamaca işte. Hatta Japon takvimi diye bisey çıktı şimdi onu yaptım yüzde 50 erkek yüzde 50 kız diyor Allah razı olsun o ihtimali bilmiyordum ben zaten
Bende çin kız cıktı varmı site bildiğiniz baskaBaşka otomatik hesaplayan yerden baktım orda da kız çıktı hahazaten iki ihtimal var
Bu arada nifty testini ne kadara yaptiracaksiniz fiyat konuştunuz mu hiçÇin takvimine göre hepimizin erkek sanırım kim ayı doğacaklaranneme söledim yüzük testi yap bana diye erkenmiş dedim nifty testinde ben 11. Hafta öğrencem zaten seni beklersek oooo valla insan merak ediyor öyle böyle bizde isimler bile hazır o derece herkes bir totem yapıyor herkes iddaya giriyor:)
Ben hepsinden yaptım herhaldeSjdjdjdjdn Rus takvimi de yaptım ben ama çok karışıklar ya. Yaptığınız sayfanın linkini atın bakalım benim ne çıkacakgenelde ekşi yiyenlerin erkek oluyor
Ah canım pek giremiyorum buralara takip edemiyorum. İyiyim çok şükür keseyi gördük 7sinde. Nokta kadardı zor gösterdi kendini kesenin içindeP Pamukportakal nasılsın canim nerelerdesin iyisindir inşallah ❤
Aynen öyle ben zaten biraz zor kaldım, her anını düsünmeye keyif almaya çalışıyorum ne kadar hastalıkla başlasam da .Eşimle ikimizde neyse ki biraz kolay ve sade isim seviyoruz. Ben bir şeye karar verdim mi kolay kolay değiştirmem eşimde öyle rahatız sadece şuan tek derdim 12. Hafta testin sonucuyla rahat bir hamilelik geçirip keyif yapıp göbeğimi izlemek bir yerde okudum kızlar belki bir daha hamile olmayacağız kilolarımızdan,çektiğimiz sıkıntılara kadar keyfini sürelim bir daha bu 9 ay geri gelmeyecek
Çevremde ekşi yiyenlerin hepsi erkek doğurduBen hepsinden yaptım herhaldeye ekşiyi çıkar Ayşeyi derler kız ne erkeği
Oh çok şükür canım çok sevindim keseyi görmeneAh canım pek giremiyorum buralara takip edemiyorum. İyiyim çok şükür keseyi gördük 7sinde. Nokta kadardı zor gösterdi kendini kesenin içindeüstten baktık bu arada alttan bakmadı ultrasona. Haftaya gel kalp atışıni duyalım dedi. Bakalım bu salı kalbini dinlemeye gitcez sen nasılsın iyi misin nasıl gidiyor
Aboovv başımıza bi tane oğlan geliyo desene hahahÇevremde ekşi yiyenlerin hepsi erkek doğurdu
Hiç bilmiyorum ki önüme gelen otomatik yapan sayfalarda baktım birinde kız birinde erkek dediBende çin kız cıktı varmı site bildiğiniz baska