2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Valla sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun ne olursa olsun ama gerçekten malum oldu dicem:) çin takvimine baktınız mı:)
Bende baktım erkek görünüyor. Normalde tatlı seven bi insanım 2 hafta oldu öğreneli tatlıdan tiksindim resmen canım sadece ekşi şeyler istiyor erkek hissediyorum bakalım

Valla sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun ne olursa olsun ama gerçekten malum oldu dicem:) çin takvimine baktınız mı:)
Bende de erkek gözüküyor ama hiç tatlı istemiyorum daha demin limon yemek istedim de eşim kızdı tansiyonunu dusureceksin diye

Aynen öyle içimizden belki biseyler geçiyor ama sağlıklı olsunda evlat zaten sevilmez mi hiç
Belki malum olur belli olmaz ama baktım orda erkek çıktı

Bende baktım erkek görünüyor. Normalde tatlı seven bi insanım 2 hafta oldu öğreneli tatlıdan tiksindim resmen canım sadece ekşi şeyler istiyor erkek hissediyorum bakalım
Çin takvimine göre hepimizin erkek sanırım kim ayı doğacaklar anneme söledim yüzük testi yap bana diye erkenmiş dedim nifty testinde ben 11. Hafta öğrencem zaten seni beklersek oooo valla insan merak ediyor öyle böyle bizde isimler bile hazır o derece herkes bir totem yapıyor herkes iddaya giriyor:)

Benim bi kız çıkıyor bi erkek ocak ayında hamile kalanlara erkek diyorlar herhalde genelde oh oh sizin isimler hazır he ben doguruncaya kadar isim bulamam bu gidişle

Benimde bi kız çıkıyor bir erkek anlamadım bu işi Çin takvimine göre +1 yaş eklemek gerekiyormuş sanırım ben çözemedim o işi
Valla bende anlamadım ya otomatik hesaplayanlardan yaptım bi erkek çıkıyor bi kız sallamaca işte. Hatta Japon takvimi diye bisey çıktı şimdi onu yaptım yüzde 50 erkek yüzde 50 kız diyor Allah razı olsun o ihtimali bilmiyordum ben zaten

Benim bi kız çıkıyor bi erkek ocak ayında hamile kalanlara erkek diyorlar herhalde genelde oh oh sizin isimler hazır he ben doguruncaya kadar isim bulamam bu gidişle
Eşimle ikimizde neyse ki biraz kolay ve sade isim seviyoruz. Ben bir şeye karar verdim mi kolay kolay değiştirmem eşimde öyle rahatız sadece şuan tek derdim 12. Hafta testin sonucuyla rahat bir hamilelik geçirip keyif yapıp göbeğimi izlemek bir yerde okudum kızlar belki bir daha hamile olmayacağız kilolarımızdan,çektiğimiz sıkıntılara kadar keyfini sürelim bir daha bu 9 ay geri gelmeyecek

Sjdjdjdjdn Rus takvimi de yaptım ben ama çok karışıklar ya. Yaptığınız sayfanın linkini atın bakalım benim ne çıkacak genelde ekşi yiyenlerin erkek oluyor

Bu arada nifty testini ne kadara yaptiracaksiniz fiyat konuştunuz mu hiç

Sjdjdjdjdn Rus takvimi de yaptım ben ama çok karışıklar ya. Yaptığınız sayfanın linkini atın bakalım benim ne çıkacak genelde ekşi yiyenlerin erkek oluyor
Ben hepsinden yaptım herhalde ye ekşiyi çıkar Ayşeyi derler kız ne erkeği

P Pamukportakal nasılsın canim nerelerdesin iyisindir inşallah ❤
Ah canım pek giremiyorum buralara takip edemiyorum. İyiyim çok şükür keseyi gördük 7sinde. Nokta kadardı zor gösterdi kendini kesenin içinde üstten baktık bu arada alttan bakmadı ultrasona. Haftaya gel kalp atışıni duyalım dedi. Bakalım bu salı kalbini dinlemeye gitcez sen nasılsın iyi misin nasıl gidiyor

Aynen öyle ben zaten biraz zor kaldım, her anını düsünmeye keyif almaya çalışıyorum ne kadar hastalıkla başlasam da .
Hareket ettiği dönemler en güzeli olacak sanırım inşallah güzel güzel geciririz bu dönemleri

Oh çok şükür canım çok sevindim keseyi görmene ben sadece kese ve yolk kesesini görmüştüm minicik kese zaten 6mmdi bakalım 7 haftalık olduk 2 gün sonra karantina bitiyor görebilecek miyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…