2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar bu haftalarda ilişkiye giriyor musunuz? Benim doktor yasakladı 2 hafta. 7. Haftaya kadar ilişki yok dedi size de böyle mı dediler?

Ben sordum doktoruma o da test verin takip ederler dedi yani ilaç konusunda birşey demedi. Benim hafif durumum şu an. Daha da kötü olmaz sizin durumunuz da umarım. Çok geçmiş olsun
Çok teşekkürler ama kadın doğum doktoru da sadece dediğim gibi kan sulandirici iğne veriyor, onun dışında başka ilaç verilmiyor. İnşallah sizde toparlanirsiniz bi an önce

Çook geçmiş olsun sanada canım, nar kan sulandiriyormus zaten belki ondan demiştir. Aynen bana da sadece parol dedi ama diğer gebelere kan sulandirici demiş, hikayede paylasmis ordan gördüm kafam karisti

Geçmiş olsun bir an önce atlatirsiniz insallah bende koronayim bi kere bile arayıp bisey söylemediler bana saglik ocagindan. Kendi kendime takılıyorum resmen..
size de çok geçmiş olsun. Beni aradılar ya sonrasında bugün ben geri aradım gebelikten şüpheleniyorum diye o zaman doktor bu bilgileri vermişti. Bir de ben kendi Kadın doğum doktoruma yazdım karantina bitince gelin değerlendirelim parol dışında ilaç kullanmayın dedi. Acil şifalar dilerim size de umarım en hafif şekilde atlatırız.

Burda hiç iyi doktor bulamıyorum canım. Buralı komşum var o da hiç burda doğru düzgün ilgilenen bi kadin dogumcu yok dedi. Benim gittiğimde cok kalabalık ilk baslarda iyiydi ama sanki artık bıkmış gibi 2 3 aydır doğru düzgün ilgilenmiyor bile.
En son bi hastasına beni aramayın whatsapptan yazın ben önemliyse hemen dönerim zaten diyordu
Burda da hiç bi yeri bilmeyince kaldım öyle

Benim de 4+2 bugün aynı ilerliyoruz.. Umarım bulantı vs olmaz şuan hem hastalık hem de bulantı hiç kolay olmaz benim için de şükredelim ki allahım daha kötü şeyler getirmesin başımıza bekleyip görelim bakalım ben haftaya gidince mutlaka yazarım kan değerlerimi sen kan verdinmi?

Çok sagolunn inşallah sizde bir an önce atlatırsıniz hastalık halini. Benim doktorum diger gebelerine kan sulandirici tavsiye etmiş, çoğu kişide kan sulandirici kullanıyor ama bana hiç bisey demedi. Biraz kafamı bu karıştırdı sadece ilk gün yazmıştım ateşin çıkarsa parol iç ve bol c vit. Dedi.
Bugün tekrar yazdım kan sulandirici kullanmama gerek var mı diye. Ağır geçirmiyorsan gerek yok dedi. Halbuki ilk günler fenaydim
Sağlık ocağından falan da hiç aramadilar normalde arayıp durum soruyorlar

Çok acil olmadıkça mesaj atılması taraftarıyım ben de, onlar için zamansız olabilir aramalar.

Ben internetten yorumları okuyarak buldum, iki üç doktorla görüştüm içime sinmemişti, sen de bakındın mı internetten tatlış?

Gerçi kalabalık diyorsun belli ki tercih ediliyor bu kadın, özel hayatıyla ilgili problemleri mi var acaba, bıkmışsa bıkmış bunu size yansıtamaz, hakkı yok.

Canım bende 1 seneyi geçti ona gidiyorum bu zamana kadar hiç yazmadım hala bile numarası yok. Covid için 2 kere yazdım instagramdan bir de bağırsak enfeksiyonu geçirdiğimde bi kere yazdım. Mesajı görüyor cevap vermedi bi kere bende acil olmadıkça aramam zaten hiç aramadım da.
İlk zamanlarda da gebelik için düşünürken, bakınmıştim biraz ama tekrar bakayım bari internetten

İnşallah kolay atlatırsın ben hiç kan vermedim. 5 şubatta ilk testi yaptım arada hala test yapıyorum kırmızı çizgi git gide belirginleşiyor. Aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım o gebeliğide çok erken hissetmiştim ve sürekli beta hcg takibi yapmak çok yordu ve strese soktu beni. Bu nedenle 5+0 da kese görünür diye tahmin ederek randevuyu çarşamba gününe aldım. Folik asit aralık ayından bu yana kullanıyorum. Gittiğimde doktora muhakkak yazarım bende. Salı günü sendede kese görünebilir bence

hiç duymadım ilaç vs kullanmayın hiç diyorlar ben coronanın ilk gününde ağır ağrı kesici kullanmıştım ama tabi bilmiyordum hamile olduğumu daha da içmedim parol da kullanmıyorum. Kullanmamaya çalışalım

Umarım istediğimiz gibi ilerler canım ben daha eşime söylemedim benim evde hızlı corona kitleri var eşim corona testi sandı salı gününü iple çekiyorum allahım umarım boş dönmeyiz bende de kist vs vardı aylardır onunla mücadele ediyorum derken bu ay tuttu galiba

Kızlar bu haftalarda ilişkiye giriyor musunuz? Benim doktor yasakladı 2 hafta. 7. Haftaya kadar ilişki yok dedi size de böyle mı dediler?
Canım benim doktorum sana bırakıyorum ama prezervatifle koruncaksınız dedi ayrıca ağrın olduğu günler girme tamamen sana kalmış dedi ama çokta tavsiye etmedi gibi eşimde çok hassas yanaşmıyor. Düşük tehlikesi olanlara hele hiç vermiyor doktor ama ben 8. Haftadan sonra arada olsa ilişkiye girerim büyük ihtimal:)

Protein normal zamanda da çıkabiliyor, önce akıntı olabilir diye birkaç kez silip sonra idrar tahlili vermek gerekiyormuş. İnşallah sizin de bu şekilde çıkmıştır ve hiçbir sorun olmaz

Ben de 4+6da tahliller için gitmiştim görünmemişti, bugün çok şükür 5+5 te kesemizi gördük

Bugün doktorum 32. haftaya kadar sorun yok, ama çok ağrın olursa bırak dedi.

Sen bakın minnoşum, ilgili, bilgili ve enerjinin tutacağı bir doktor bulursun umarım.

Yaaaa anlamamış inşallah sıkıntısız ilerleriz kalp atışınıda duyduktan sonra rahatlarız Ben eşime söyledim fakat kalp atışını duyana kadar başka kimseye demeyi düşünmüyorum. Bende çok heyecanlıyım bu hafta bitse artık

Canım ama senin daha yeni ya zaten bisey kullanma, tam belli değil çünkü parol iç bol bol c vitamini tüket. Ağır geçiren gebelere kadin doğum doktorları veriyor sanırım kafamıza göre kullanılacak bisey değil yine de o doktor yönlendirirse anca öyle.
İnşallah sende bi an önce atlatırsın

Sen bakın minnoşum, ilgili, bilgili ve enerjinin tutacağı bir doktor bulursun umarım.
İnşallah canım dediğim gibi baştan böyle değildi 2 3 aydır bu şekilde şuanlik devam ediyorum çok sıkıntı olursa değiştiririm artık.
Seninde iyi olmana ve keseyi görmene çok sevindim

Bende bugün 4+2 yim ve gebelik testinde hamile oldugumu öğrendim. daha kan vermedim sağlıklı bi gebelik geçiririz ins

Eveet anlamadı hahaha bakalım haftaya neler olcak heyecanlıyım bende henüz kimseye söylemedim en başta doktor bi arkadaşıma gönderdim heyecanla covid olmamdan dolayı mı pozitif çktı diye sonra da ama yok mok diyince sabah tekrar yapıcam dedim ve negatif çıktı dedim suan kimse bilmiyor bende bitsin istiyorum bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…