2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım ama senin daha yeni ya zaten bisey kullanma, tam belli değil çünkü parol iç bol bol c vitamini tüket. Ağır geçiren gebelere kadin doğum doktorları veriyor sanırım kafamıza göre kullanılacak bisey değil yine de o doktor yönlendirirse anca öyle.
İnşallah sende bi an önce atlatırsın 🙏🙏
teşekkür ederim canım umarım böyle hafif devam ilerler pazartesi karantina bitiyor haftayı iple çekiyorum. :KK70:

Protein normal zamanda da çıkabiliyor, önce akıntı olabilir diye birkaç kez silip sonra idrar tahlili vermek gerekiyormuş. İnşallah sizin de bu şekilde çıkmıştır ve hiçbir sorun olmaz 🤲🏻

Ben de 4+6da tahliller için gitmiştim görünmemişti, bugün çok şükür 5+5 te kesemizi gördük 😊

Bugün doktorum 32. haftaya kadar sorun yok, ama çok ağrın olursa bırak dedi.
Canım benim doktorum sana bırakıyorum ama prezervatifle koruncaksınız dedi ayrıca ağrın olduğu günler girme tamamen sana kalmış dedi ama çokta tavsiye etmedi gibi eşimde çok hassas yanaşmıyor. Düşük tehlikesi olanlara hele hiç vermiyor doktor ama ben 8. Haftadan sonra arada olsa ilişkiye girerim büyük ihtimal:)
Aaa çok iyi o zaman benim belkide daha öncesi 1 düşüğüm var diye yasakladı sanırım zaten bizde telkinliyiz ama 2 haftada çok geldi bana çok zormuş bu kadar uzun süre ilişki olmaması bakalım beklicez mecbur bebiş için

Kalp atışı için çağırdıysa görmüştür o bebeğim, bazı doktorlar detay vermiyor kızıyorum. Benim daktır bu konuda çok iyi? En ince ayrıntısına kadar gösterir anlatır beni rahatlatır.

Bende de var o korku ama psikolojini bozacak kadar olmamalı tatlı kısss.:emir_bebek:
Bence görse söylerdi ya biliyor meraklı olduğumu bende heyecandan sormayı unuttum😐
Kalp atışını duyunca biraz rahatlıcam sanırım🥰

Protein normal zamanda da çıkabiliyor, önce akıntı olabilir diye birkaç kez silip sonra idrar tahlili vermek gerekiyormuş. İnşallah sizin de bu şekilde çıkmıştır ve hiçbir sorun olmaz 🤲🏻

Ben de 4+6da tahliller için gitmiştim görünmemişti, bugün çok şükür 5+5 te kesemizi gördük 😊

Bugün doktorum 32. haftaya kadar sorun yok, ama çok ağrın olursa bırak dedi.
İnşallah canım teşekkür ederim. Haftaya tekrarlamayı düşünüyorum o şekilde yaparım 😂

selam kzlar bende 6+4 oldum saglkla devam ederse nasipse ekimde dogum insaallah Allah hepimize saglkla kolaylkla gecirmeyi nasip etsin onumuzdeki ayları sizlerdede asiri halsizlik oluyomu ozellikle sabahlari kalknca baylcak gibi oluyorum geceleri uyanıyorum cok ac hissediyorum ama bilerek hic bise yemiyorum geri uyumaya calsyorum ondan mi anlamadım bi kac gundur her sabah baylcak gibi oluyorum kalktkdan bikac dakika sora

selam kzlar bende 6+4 oldum saglkla devam ederse nasipse ekimde dogum insaallah Allah hepimize saglkla kolaylkla gecirmeyi nasip etsin onumuzdeki ayları sizlerdede asiri halsizlik oluyomu ozellikle sabahlari kalknca baylcak gibi oluyorum geceleri uyanıyorum cok ac hissediyorum ama bilerek hic bise yemiyorum geri uyumaya calsyorum ondan mi anlamadım bi kac gundur her sabah baylcak gibi oluyorum kalktkdan bikac dakika sora
Merhaba canım bende bugün 5+3 oldum 2 gündür aşırı halsizlik var dediğin gibi sabahları mide kazıntısı açlık hissi. Öğlen saat 2 den akşama kadar da baş dönmesi halsizlik bel ağrısı bayılacakmış gibi his. Arasıra adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor. Bence uyandığında aç hissediyorsan en azından bi meyve yiyip öyle yatabilirsin ya da bi tuzlu kraker halsizliğe düşük tansiyona da iyi gelir

Bende 6+4 um
Mide bulantısından ölüyorum mustsuzm yaşam kalitem düştü bir an önce geçsin istiyorum

Eveet anlamadı hahaha bakalım haftaya neler olcak heyecanlıyım bende henüz kimseye söylemedim en başta doktor bi arkadaşıma gönderdim heyecanla covid olmamdan dolayı mı pozitif çktı diye sonra da ama yok mok diyince sabah tekrar yapıcam dedim ve negatif çıktı dedim :KK70: suan kimse bilmiyor bende bitsin istiyorum bu hafta
En iyisini yapmışsın negatif çıktı demekle :KK48: Bakalım az kaldı güzel haberleri alalım inşallah

X