- 23 Nisan 2015
- 269
- 359
- 30
Güzel bir liste evetEki Görüntüle 3216910
Bu liste hosuma gitti benim
Oyun mati bende dusunuyorm ama karar veremedim henüzKızlar oyun matı alan var mı? Köpük alanlar memnun musunuz?
Bir de oyun halısı, kitap okuma, dans etme, balkona çıkma dışında aktive yapanlar fikir verebilir mi? Benimki çok sıkılıyor artık bağırıyor hemen
Eşim 2 aylıkken yaptı onuValla bende bazen düşünüyorum analarımız sanki bize üç gün yedirdi sanki hep buharda haşlama yedikama kıyamıyorum bebisede geçen kardeşim bi resterontta gosrmus çocuk tam oturamiyodu 5 aylik falandir kadin eti yalatiyodu cocukta emmeye çalışıyodu diyo
Camdan han hanları seyretmeOyun mati bende dusunuyorm ama karar veremedim henüz
Ben de karar veremediğim için indirimleri kaçırdım hep. Salonumuz soğuk oluyor 1,5 cm mi alsam 1 cm mi karar veremiyorum. Arada 2 katı fiyat farkı var. Bir de köpük mü diğer materyali mi alsam onu da bilemiyorum. Ama almam gerek çünkü sert zeminde daha güzel dönüp, hareket ediyorlarOyun mati bende dusunuyorm ama karar veremedim henüz
Ben de cadde üstündeyim, kucakta çok güzel izliyorCamdan han hanları seyretmeben cadde de oturuyorun mama sandalyesini camın önüne koyuyırum meraklı meraklı arabaları seyrediyor
Sonunda böyle düzenli bir liste gördümEki Görüntüle 3216910
Bu liste hosuma gitti benim
Ben bugün aldım elfobaby diye bi markanın. Unigoyu çok övüyolar ama o kadar para da veremem maalesef. 1 cmlik köpük aldım 180e 200 boyutları. Eğer ince gelirse iki kat kullanırım biraz büyüyene kadar dedim. Zaten emekleyince üstünde tutamam, sadece oyun için oturacak o zaman da halının üzerine koyarım. Bir de kapılar için çit mi alsam diye düşünüyorum şimdi. Benim iki de kedim var mamaları suları kumları kedilerin erişebileceği ama bebenin erişemeyeceği şekilde ayarlamam gerek.Kızlar oyun matı alan var mı? Köpük alanlar memnun musunuz?
Bir de oyun halısı, kitap okuma, dans etme, balkona çıkma dışında aktive yapanlar fikir verebilir mi? Benimki çok sıkılıyor artık bağırıyor hemen
Çitlere de bakıyorum, unigo nun bildiğin plastik çitleri 3500 lira üzerindeBen bugün aldım elfobaby diye bi markanın. Unigoyu çok övüyolar ama o kadar para da veremem maalesef. 1 cmlik köpük aldım 180e 200 boyutları. Eğer ince gelirse iki kat kullanırım biraz büyüyene kadar dedim. Zaten emekleyince üstünde tutamam, sadece oyun için oturacak o zaman da halının üzerine koyarım. Bir de kapılar için çit mi alsam diye düşünüyorum şimdi. Benim iki de kedim var mamaları suları kumları kedilerin erişebileceği ama bebenin erişemeyeceği şekilde ayarlamam gerek.
Köpük baloncuk yapan oyuncak var ya onu seviyo. Mutfakta yapıyoruz sonra siliyorum tabi izleri kalıyo çünkü. Robot süpürge izlemeyi seviyo, biraz oyun halısı, biraz sesli ışıklı oyuncak. Biraz ukulele çalıp çocuk şarkısı söylüyorum çat pat.Kızlar oyun matı alan var mı? Köpük alanlar memnun musunuz?
Ben normalde pusetle masada tutuyordum bıraktım artık hareketlendiler Allah korusun. Bugün sağa sola döndürmeye calısırken piyanolu oyuncak varya onun plastik kısmına başını vurdu nasıl ağladı içim gittiBen de cadde üstündeyim, kucakta çok güzel izliyorama camımız yere kadar olmadığı için ana kucağına koyup izletemiyorum, geçen masaya koydum ana kucağını, eşim kalp krizi geçiriyodu küçücük bebekmiş nolurmuş kucağıma alsam, vah sırtım, belim
Kıyamam yaBen normalde pusetle masada tutuyordum bıraktım artık hareketlendiler Allah korusun. Bugün sağa sola döndürmeye calısırken piyanolu oyuncak varya onun plastik kısmına başını vurdu nasıl ağladı içim gitti
Bugun bizimki de piyanoya kafasini vurdu azicik bir sey ama nasil agliyor pek bi nazliBen normalde pusetle masada tutuyordum bıraktım artık hareketlendiler Allah korusun. Bugün sağa sola döndürmeye calısırken piyanolu oyuncak varya onun plastik kısmına başını vurdu nasıl ağladı içim gitti
Canım cuma günü gittik kontrole ama buraya giremedim mastit oldum ateşli ateşli gezdim 3 gün.Haberlerini bekliyorum canım babamızın içi rahatlasın