Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Benim belim ağrıyor ya çok şiddetli değil ama rahatsız ediyor gelip gidiyor akşamdan beri yarın sabah kontrol var İnş bişey olmaz bir an önce sabah olsun istiyorum

Benim de ağrıyor ya karnımda ağrı yok ama sabahı nasıl edeceğimi düşünüyorum
Kıvrandım ya sürekli bir ağrı değildi neyseki , soldan belimden girdi kasıkta toplandı geçti arkasından bir daha oldu. Ortalama 1 dk filan sürdü gerdi beni. Gidip bir şeyler yiyeyim belki unuturum 🤭

Kızlar benim bebişin kilosu bana az gibi geldi ya 1600 32 haftada o kadar sağlıklı besleniyorum kuruyemişler doğal yağlar meyve sebze avokado tahin fayda etmiyor mu acaba ya 🥲

Kıvrandım ya sürekli bir ağrı değildi neyseki , soldan belimden girdi kasıkta toplandı geçti arkasından bir daha oldu. Ortalama 1 dk filan sürdü gerdi beni. Gidip bir şeyler yiyeyim belki unuturum 🤭
Benimki kaç saattir gelip gidiyor şuan nst de olsam bunu sancı olarak algılar mıydı acaba merak ediyorum saat 11 de randevum saatler biran önce geçse bari geçen pazartesine kadar dayansın dedim eksik dua mı ettim ne yaptım

Benimki kaç saattir gelip gidiyor şuan nst de olsam bunu sancı olarak algılar mıydı acaba merak ediyorum saat 11 de randevum saatler biran önce geçse bari geçen pazartesine kadar dayansın dedim eksik dua mı ettim ne yaptım
Benim az önce yaşadığımdan daha hafif bir ağrı girmişti kasılmayla , 78 i gördü. Dayanır dayanır ne kadardır dayanıyor baksana 😂 maşallah

Benim kız o gün cok hareketliysem sakin oluyor dinlenene kadar ama evde rahatsam daha cok hareket ediyor. Acaba sizde de öyle olmuş olabilir mi? 😕 insan stres oluyor hissedemeyince. Bazen saymaya çalışıyorum hareketleri hafifleyince ama sonra ya yanlış saydiysam diye yine panik yapıyorum.
Bizler hareket edince amniyon sıvısı hareketli olunca bebişler o zamanlar uyuyormus ne zaman dinlenirsek veya uyku zamanı uzanırsak fala. sessizleştiği icin bebek hareket edermiş

Benim az önce yaşadığımdan daha hafif bir ağrı girmişti kasılmayla , 78 i gördü. Dayanır dayanır ne kadardır dayanıyor baksana 😂 maşallah
Kasılma yok bel ağrısı var uyumaya çalışacağım bakalım uyuyabilirsem ağrıya kafayı verdim bebiş hareket etti mi o ara onu bile hatırlamıyorum

Bizler hareket edince amniyon sıvısı hareketli olunca bebişler o zamanlar uyuyormus ne zaman dinlenirsek veya uyku zamanı uzanırsak fala. sessizleştiği icin bebek hareket edermiş
Evet ben de öyle okumustum 🥲 her hareketleri bizi panik haline sokuyor 😂

Back
X