- Konu Sahibi Mervenur277
- #21.301
Bende uyku kalmadı ya
az önce belden üst üste 2 sancı vurdu çok şiddetliydi, tekrar gelecek diye korktum bayağı kötüydü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vajinamda sanki içerden gıdıklanıyor gibi ya da bir şey batıyor gibi his oluyor bugün yaşayan var benimde bazen iğne batıyor gibi oluyor.
Bir daha ki kontrol ne zamanBende uyku kalmadı yaaz önce belden üst üste 2 sancı vurdu çok şiddetliydi, tekrar gelecek diye korktum bayağı kötüydü
Benim de ağrıyor ya karnımda ağrı yok ama sabahı nasıl edeceğimi düşünüyorumBende uyku kalmadı yaaz önce belden üst üste 2 sancı vurdu çok şiddetliydi, tekrar gelecek diye korktum bayağı kötüydü
Doktor bir şey demedi 1 hafta 10 gün gibi gidiyorum da haftaya Salı giderim doğurmazsamBir daha ki kontrol ne zaman![]()
Kıvrandım ya sürekli bir ağrı değildi neyseki , soldan belimden girdi kasıkta toplandı geçti arkasından bir daha oldu. Ortalama 1 dk filan sürdü gerdi beni. Gidip bir şeyler yiyeyim belki unuturumBenim de ağrıyor ya karnımda ağrı yok ama sabahı nasıl edeceğimi düşünüyorum
Doktorun ne dedi bir yorumu oldu mu kilo ile ilgili ?Kızlar benim bebişin kilosu bana az gibi geldi ya 1600 32 haftada o kadar sağlıklı besleniyorum kuruyemişler doğal yağlar meyve sebze avokado tahin fayda etmiyor mu acaba ya![]()
Benimki kaç saattir gelip gidiyor şuan nst de olsam bunu sancı olarak algılar mıydı acaba merak ediyorum saat 11 de randevum saatler biran önce geçse bari geçen pazartesine kadar dayansın dedim eksik dua mı ettim ne yaptımKıvrandım ya sürekli bir ağrı değildi neyseki , soldan belimden girdi kasıkta toplandı geçti arkasından bir daha oldu. Ortalama 1 dk filan sürdü gerdi beni. Gidip bir şeyler yiyeyim belki unuturum![]()
Normal aralıkta 35.haftada artışa tekrar bakalım dediDoktorun ne dedi bir yorumu oldu mu kilo ile ilgili ?
Benim az önce yaşadığımdan daha hafif bir ağrı girmişti kasılmayla , 78 i gördü. Dayanır dayanır ne kadardır dayanıyor baksanaBenimki kaç saattir gelip gidiyor şuan nst de olsam bunu sancı olarak algılar mıydı acaba merak ediyorum saat 11 de randevum saatler biran önce geçse bari geçen pazartesine kadar dayansın dedim eksik dua mı ettim ne yaptım
Bizler hareket edince amniyon sıvısı hareketli olunca bebişler o zamanlar uyuyormus ne zaman dinlenirsek veya uyku zamanı uzanırsak fala. sessizleştiği icin bebek hareket edermişBenim kız o gün cok hareketliysem sakin oluyor dinlenene kadar ama evde rahatsam daha cok hareket ediyor. Acaba sizde de öyle olmuş olabilir mi?insan stres oluyor hissedemeyince. Bazen saymaya çalışıyorum hareketleri hafifleyince ama sonra ya yanlış saydiysam diye yine panik yapıyorum.
Doktor normal dediyse sorun yoktur canım endişe etme, farklı bir durum olsa söylerdi zaten . Beslenmene dikkat ediyorsan sağlığı da iyiyse alır dahaNormal aralıkta 35.haftada artışa tekrar bakalım dedi
Bende de dün oldu neden oluyormus ögrendiniz miVajinamda sanki içerden gıdıklanıyor gibi ya da bir şey batıyor gibi his oluyor bugün yaşayan var mı ?
Birçok kişide oluyormuş, muhtemelen bebek baskı yapıyor o sıra hareketliydi biraz .Bende de dün oldu neden oluyormus ögrendiniz mi
Kasılma yok bel ağrısı var uyumaya çalışacağım bakalım uyuyabilirsem ağrıya kafayı verdim bebiş hareket etti mi o ara onu bile hatırlamıyorumBenim az önce yaşadığımdan daha hafif bir ağrı girmişti kasılmayla , 78 i gördü. Dayanır dayanır ne kadardır dayanıyor baksanamaşallah
Git bir baktır ben çok heyecanlandim sen söyledikçeDoktor bir şey demedi 1 hafta 10 gün gibi gidiyorum da haftaya Salı giderim doğurmazsam![]()
Evet ben de öyle okumustumBizler hareket edince amniyon sıvısı hareketli olunca bebişler o zamanlar uyuyormus ne zaman dinlenirsek veya uyku zamanı uzanırsak fala. sessizleştiği icin bebek hareket edermiş
Benimde bıçak saplaniyo bebek hareket ettikçe alt tarafa bıçak batiyo gibi oluyo 2 gecedir uyku yokBende uyku kalmadı yaaz önce belden üst üste 2 sancı vurdu çok şiddetliydi, tekrar gelecek diye korktum bayağı kötüydü