- 16 Temmuz 2024
- 529
- 361
- 18
- 31
10 gün arayla iki kere erkeğe benziyor dedi bakalımhepsi kucağına alınca otomatik yüklenir tekrar bence, baktırıyorlar kendilerine
Cinsiyeti belli mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 gün arayla iki kere erkeğe benziyor dedi bakalımhepsi kucağına alınca otomatik yüklenir tekrar bence, baktırıyorlar kendilerine
Cinsiyeti belli mi
Evet, senin nasıldı10 gün arayla iki kere erkeğe benziyor dedi bakalımnormal doğum mu senin
Normal doğumdu cnm. Senin göbek değişimi oluyor doğumdan sonra bir süre ağrın devam edecekEvet, senin nasıldı
Ne güzel sevindimNormal doğumdu cnm. Senin göbek değişimi oluyor doğumdan sonra bir süre ağrın devam edecek![]()
Yanlış bilmiyorsam önceki bir sene içinde 90 gün sigortalı olmanız yeterli. Aynı işyeri olup olmadığı önemli değil diye biliyorumKızlar selam. Merak ettiğim bişey var aralık ayında işe başladım öğretmenim ve ocak ayındada hamile olduğumu öğrendim. 32. Haftaya kadar çalışıp sgk doğum parasını alayım diyorum ama aynı iş yerinde kaç gün sigortalı olmak gerekiyor biliyor musunuz?
Son 1 yıl içinde 90 gün prim ödenmiş olması gerekiyor diye biliyorumKızlar selam. Merak ettiğim bişey var aralık ayında işe başladım öğretmenim ve ocak ayındada hamile olduğumu öğrendim. 32. Haftaya kadar çalışıp sgk doğum parasını alayım diyorum ama aynı iş yerinde kaç gün sigortalı olmak gerekiyor biliyor musunuz?
Canim bende de oluyor zaten isteyerek olmadığı için hem kizim hem oğlum beni çok yipratiyor esim desen yardımı yok hiç bugünlerde kötü davranmaya başladı bana ondan zaten buralarda değilim canim skkn o yüzden keşke zamani geri alabilseydim diyorum maalesefKızlar özellikle 2.3. Hamileliği olanlar, hiç tekrar hamile kalmasa mıydım acaba diye düşündüğünüz oldu mu?
Ben bazen düşünüyorumve çok üzülüyorum. 2,5 yaşında kızım var ve bu ara çok zorluyor. Bazen ,tam rahata kavuşacakken neden yeniden hamile kaldım ki diyorum. Sonra da saçmalama diyorum çok üzülüyorum
14 aylık bebeğim ama hiç öyle düşünmüyorum belkide yaşımdan dolayı ve ya zor hamile kaldığım için mesela bebeğimin haraketlerini hiss etmiyorum tatlı yedim şimdi sola yattım ama yok yani bu beni baya üzüyor..benim oğlumda zor istahsız bebek ve hiç yardım edenim yok ama kaç yaşında olsalar bile bence zorluk hep varKızlar özellikle 2.3. Hamileliği olanlar, hiç tekrar hamile kalmasa mıydım acaba diye düşündüğünüz oldu mu?
Ben bazen düşünüyorumve çok üzülüyorum. 2,5 yaşında kızım var ve bu ara çok zorluyor. Bazen ,tam rahata kavuşacakken neden yeniden hamile kaldım ki diyorum. Sonra da saçmalama diyorum çok üzülüyorum
Ben isteyerek yaptım ama kızım zor bi çocuk. Yine aynı olacak bu sefer 2 tane olacaklar ne yapıcam diye düşünüyorum. Eşim yardımcı olyyor ama yetmiyor sanırımCanim bende de oluyor zaten isteyerek olmadığı için hem kizim hem oğlum beni çok yipratiyor esim desen yardımı yok hiç bugünlerde kötü davranmaya başladı bana ondan zaten buralarda değilim canim skkn o yüzden keşke zamani geri alabilseydim diyorum maalesef
Bilemiyorum hormonlardandır belki , bende böylr hissettiğim için üzülüyorum14 aylık bebeğim ama hiç öyle düşünmüyorum belkide yaşımdan dolayı ve ya zor hamile kaldığım için mesela bebeğimin haraketlerini hiss etmiyorum tatlı yedim şimdi sola yattım ama yok yani bu beni baya üzüyor..benim oğlumda zor istahsız bebek ve hiç yardım edenim yok ama kaç yaşında olsalar bile bence zorluk hep var
Hep bunu kendine söyle 5 sene beklesem ne olucaktıki sanki kolaymı olucaktı ben hep bunu diyorum kendime gerçektende öyle okula başlayınca daha zor.Bilemiyorum hormonlardandır belki , bende böylr hissettiğim için üzülüyorumevet her yaşta zorlukları var orası öyle
Bence eylül ama iki grubu da takip edebilirsinizMerhabalar,
Haftalardır takipteyim, sonunda ben de geldim. Sat 24 Aralık hangi grupta olmalıyım bilemedim. Eylül de Ekim de olabilir
Dediğini denicemHep bunu kendine söyle 5 sene beklesem ne olucaktıki sanki kolaymı olucaktı ben hep bunu diyorum kendime gerçektende öyle okula başlayınca daha zor.
Canim bende oğluma hamileyken öyle düşünmüştüm hem eşimin etini yemiştim 2. Cocuk diye hem de kızıma haksızlık mı dedim ama o arada gelip giden bisi hep ağzımda iyi ki doğurdum var sürekli bunu diyip duruyorumBen isteyerek yaptım ama kızım zor bi çocuk. Yine aynı olacak bu sefer 2 tane olacaklar ne yapıcam diye düşünüyorum. Eşim yardımcı olyyor ama yetmiyor sanırım
Hormonlardandır geçer inşallah diye dua ediyorum
Canım kız bebekten sonra erkek veya erkek bebekten sonra kız dogurunca göbek değişimi oluyor ve doğumdan sonra bile sancılar devam ediyor malesefNe güzel sevindim
Ne yani one ağrısı anlayamadım kusura bakma.. korktum şimdi
Bak ikincini yapmasaydın şimdi dediklerini yine söylicektin zaten neden o zaman peş peşe yapmadım diye biz kadınlar öyleyizDediğini denicemBen hep tam tersini söylüyorum. Daha önce yapsaydım şimdi rahata kavuşacaktım diyorum. İlk hamileliğimde zor gelmişti