Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Selam kızlar, mesajlar birikmiş anca okuyabildim 🙃 yemek konusu açılmışken dün canım tantuni çekti yiyememiştim bugün eşimle gittik yedik ayy nasıl mutlu oldum anlatamam dünyadaki en leziz et tantuniydi sankii :KK70:Yarına randevu buldum çok şükür kalp atısı için gideceğim bana dua edin çok heyecanlıyımmm 🙈 başka gidecek arkadaslarda varmış yarın güzel haberlerle döneriz inşallah,🙏 iyi geceler canlar 🤗

Bizler tum saglikli beslenme kotalarimizi o kisimda doldurduk sanirim ya bebekli kisma kalmadi halimiz sabrimiz 🤣
Ayy çok haklısın ama ben halen daha mecburen sağlıklı gitmek durumundayım. Biraz lekelenmem var diye stres yapıyorum sanırım içten içe şekerim yüksek çıkıyor son günlerde. Bu kadar dikkat ederken de yüksek çıkması insanın sinirini bozuyor. Balık yiyorum allahtan onda sorunum yok ama siz de bıktıysanız zorlamayın kendinizi 😊

Günaydın herkese ☀️ en son 25 martta kontrole gitmiştim 7+0 da . Artık bir aylık kontrole dönüyoruz dedi doktorum. Yeni kontrolüme iki hafta var daha ve meraktan evhamdan çatladım bile. Geçer mi yaaa o kadar gün gerçekten 1. Trimester 1 yıl gibi değil mi 😞 kontrole gidenler paylaşsın bari onlarla rahatlayalım inşallah 🙏🏻 😍

Günaydın herkese ☀️ en son 25 martta kontrole gitmiştim 7+0 da . Artık bir aylık kontrole dönüyoruz dedi doktorum. Yeni kontrolüme iki hafta var daha ve meraktan evhamdan çatladım bile. Geçer mi yaaa o kadar gün gerçekten 1. Trimester 1 yıl gibi değil mi 😞 kontrole gidenler paylaşsın bari onlarla rahatlayalım inşallah 🙏🏻 😍
Çürüdüm çürüdüm 1. Trimesterda 🤣

Yani ben tüm belirtilere normaldir herhalde yaaa sakinliği ile yaklaşmaya çalışıyorum canım, yoksa fena. Geçen haftaki kontrolümü de iptal etti doktorum, her hafta gidiyordum iyiydi, çociiimi görmüyorum 10 gündür🤷🏼‍♀️
Ay beni de çağırmadı bu hafta ve 2 hafta bana çok uzun geldi ya paranoyak oldum. Şükür cumaya az kaldı ama zaman geçmiyor :D

2 haftayı anlarımda daha ilk haftalardan 1 aylık kontrole dönmek nedir yahu :) çok uzunmuş gerçekten de

Kızlar göğüs hassasiyetiniz nasıl ben elimi dokunduğumda ağrı olurdu ama bi kaç gündür hiç his yok . Midem bulantım devam ama göğüs hassasiyetim yok korkuyorum bebeğe bişey mi oldu diye sizin nasıl durumlar 😞

Kızlar göğüs hassasiyetiniz nasıl ben elimi dokunduğumda ağrı olurdu ama bi kaç gündür hiç his yok . Midem bulantım devam ama göğüs hassasiyetim yok korkuyorum bebeğe bişey mi oldu diye sizin nasıl durumlar 😞
bende de yok canım nadiren oluyor bir belirti eksikliği olumsuzluk işaret etmez endişelenme 🤗

Benim de öyle bi gidiyo bi geliyo

Back
X