Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    66
Haklarımı verecekler ama iş yeri normalde home office ofise geçiyor haziranda bana sözleşme yollayacaklar kabul edemem mecburen çıkışım olacak zaten temmuz gibi doğum iznim var bana mayısta yıllık iznini kullan git diyorlar... haziranda kullanayım temmuzda iznim var sonra çıkış verin diyorum yok. İstersen avukata danış et ama haksız çıkarsın diye tehdit ediyorlar. Ve 2 ay daha hakkım var zaten. 5 yıldan beri oradayım. Sözleşmede de 1 ay zaman var. Kafadan 3 ay zaten haklı olarak buradayım. İnatlaşırsam kıdem tazminatı vermeyecekler. Performansı bahane edecekler
Canım bence seni korkutmuşlar , sen istifa etme onlar çıkarsın tazminatını da alırsın böylece

Kadınlar kulübü uygulaması diye bir şey yok play store da falan bildiğim kadarıyla. İnternete giriyorsunuz ya ,yukarıda üç nokta var ona tıklayın orada bir şey vardı hatırlamıyorum ona tıkladım ve oldu. Sanırım masaüstü sitesi olarak ayarla falan olabilir..Üç noktaya tıklayın görürsünüz
Teşekkür ederim canım
Hamilelikten dolayı yükselmiş olabilir mi, benim ilk hamileliğimde yüksek çıkmıştı 9 du galiba. Doktorum hamilelikten yükselmiş olabilir diye baika bi test yaptı. Onun sonucuna göre hamilelik kaynaklı ilaç kullanmana gerek yok demişti
Banada dedı yüksek cıkmıs randovu al dedi troid için dahiliyeye aldım kan tahlili yapıldı şükür yoktu
Arada kendiliğinden geçiyormuş sıkıntı yapmayın

İnşallah hatırlayan çıkar canım böyle zor oluyor girmek
Uygulama yok, kestirme olarak anasayfaya ekleyebilirsiniz. Android ve iOSlarda farklı oluyo o yüzden tarif edemedim ☺️
Kizlar troit 5 çıktı doktor çok yüksek diyip ilaca başlattı. Troidi yüksek çıkıp ilac kullanan var mı ne kadar surede dengelenir?
Ben normalde de troid hastasıyım. Çok yüksek değil ya hemen yola gelir merak etmeyin.

Kızlar günaydınlar :) hiç bebişini hisseden oldu mu? Ben sanki hissettim gibi ama emin değilim ilk bebeğim 🥰

Hamilelikten dolayı yükselmiş olabilir mi, benim ilk hamileliğimde yüksek çıkmıştı 9 du galiba. Doktorum hamilelikten yükselmiş olabilir diye baika bi test yaptı. Onun sonucuna göre hamilelik kaynaklı ilaç kullanmana gerek yok demişti
Hamilelikten dolayı yüksek ama doktor ilaci kullanmazsan bebek sıkıntıya girer diye baya korkuttu 😪 3 haftadır kullanıyorum. Düzelmezse doz arttıracak.

Ben bayadır hissediyorum ama 3. Gebeliğim ondan olabilir 😍
Kıpırdıyor
Kaçıncı haftada hissettin benimde 3. Gebelik 13+5 te hissetmeye başladım şuan 15+5'im 2 gündür sabahları tekmelerini hissediyor çok tuhaf bildiğin vuruyor 😂

Kaçıncı haftada hissettin benimde 3. Gebelik 13+5 te hissetmeye başladım şuan 15+5'im 2 gündür sabahları tekmelerini hissediyor çok tuhaf bildiğin vuruyor 😂
Evet iki güç gündür tık tık vuruyor benimde 😍😍
Ben 14 gibiydi sanırım ondan önceki hissetklietimden emin olamamıştım 14. Haftadan beri kıpırdıyor içimde 🙏
Birkaç gündür de vuruş hissediyorum tık tık itiyor sanki yeri dar gelir gibi 😆

Evet iki güç gündür tık tık vuruyor benimde 😍😍
Ben 14 gibiydi sanırım ondan önceki hissetklietimden emin olamamıştım 14. Haftadan beri kıpırdıyor içimde 🙏
Birkaç gündür de vuruş hissediyorum tık tık itiyor sanki yeri dar gelir gibi 😆
Çok güzel yaa 🥰🥰 çocuklarının arasında kaç yaş fark var

Çok güzel yaa 🥰🥰 çocuklarının arasında kaç yaş fark var
İlk çocuğum 10 yaşında ikincisi bu ay 1 yaşına giriyor :) baya ara verip iki tane peşpeşe yaptım 🤦‍♀️ ikisi de erkek. İlk defa kıza hamileyim bakalım sağlıkla inşallah kucağımıza alırız hepimiz 🙏
Seninkiler kaç yaşında?

İlk çocuğum 10 yaşında ikincisi bu ay 1 yaşına giriyor :) baya ara verip iki tane peşpeşe yaptım 🤦‍♀️ ikisi de erkek. İlk defa kıza hamileyim bakalım sağlıkla inşallah kucağımıza alırız hepimiz 🙏
Seninkiler kaç yaşında?
İnşallah canım 🥰 benimde kızım 12 yaşında oğlum 11 oluyor, bende korunurken oğluma gebe kalmıştım kızım 9 aylıktı çok zorlandım diye 10 yıl dinlendim 😂 şimdi nasıl çocuk bakıcam herseyi unutmuşum.

Kizlar troit 5 çıktı doktor çok yüksek diyip ilaca başlattı. Troidi yüksek çıkıp ilac kullanan var mı ne kadar surede dengelenir?
Benim gebelik öncesi 5 çıkmıştı 6 aydır kullanıyorum her ay kontrol ettiriyorum 2 çıkıyor genelde. İlaç kısa sürede işe yarıyor

İnşallah canım 🥰 benimde kızım 12 yaşında oğlum 11 oluyor, bende korunurken oğluma gebe kalmıştım kızım 9 aylıktı çok zorlandım diye 10 yıl dinlendim 😂 şimdi nasıl çocuk bakıcam herseyi unutmuşum.
😆 hepsi kucağına alınca otomatik yüklenir tekrar bence, baktırıyorlar kendilerine 😍
Cinsiyeti belli mi

Back
X