- 1 Nisan 2022
- 13.393
- 15.992
- 248
Seneler olmuş artık nasıl yükledim unuttum bileBaktım play storeden ama yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seneler olmuş artık nasıl yükledim unuttum bileBaktım play storeden ama yok
Hm’den önceden aldığım taytlar pantolonlar hemen bozuldu iplikleri söküldü tüylendi çöl eski durdukları için giyemiyorumValla gömlek canım ya bi de bu hamile taytları h&m de çok güzel jeanler var ama mağazalarda yokmuş denemeden nasıl alınacak bilemedim
Canım bence seni korkutmuşlar , sen istifa etme onlar çıkarsın tazminatını da alırsın böyleceHaklarımı verecekler ama iş yeri normalde home office ofise geçiyor haziranda bana sözleşme yollayacaklar kabul edemem mecburen çıkışım olacak zaten temmuz gibi doğum iznim var bana mayısta yıllık iznini kullan git diyorlar... haziranda kullanayım temmuzda iznim var sonra çıkış verin diyorum yok. İstersen avukata danış et ama haksız çıkarsın diye tehdit ediyorlar. Ve 2 ay daha hakkım var zaten. 5 yıldan beri oradayım. Sözleşmede de 1 ay zaman var. Kafadan 3 ay zaten haklı olarak buradayım. İnatlaşırsam kıdem tazminatı vermeyecekler. Performansı bahane edecekler
Teşekkür ederim canımKadınlar kulübü uygulaması diye bir şey yok play store da falan bildiğim kadarıyla. İnternete giriyorsunuz ya ,yukarıda üç nokta var ona tıklayın orada bir şey vardı hatırlamıyorum ona tıkladım ve oldu. Sanırım masaüstü sitesi olarak ayarla falan olabilir..Üç noktaya tıklayın görürsünüz
Banada dedı yüksek cıkmıs randovu al dedi troid için dahiliyeye aldım kan tahlili yapıldı şükür yoktuHamilelikten dolayı yükselmiş olabilir mi, benim ilk hamileliğimde yüksek çıkmıştı 9 du galiba. Doktorum hamilelikten yükselmiş olabilir diye baika bi test yaptı. Onun sonucuna göre hamilelik kaynaklı ilaç kullanmana gerek yok demişti
Uygulama yok, kestirme olarak anasayfaya ekleyebilirsiniz. Android ve iOSlarda farklı oluyo o yüzden tarif edemedimİnşallah hatırlayan çıkar canım böyle zor oluyor girmek
Ben normalde de troid hastasıyım. Çok yüksek değil ya hemen yola gelir merak etmeyin.Kizlar troit 5 çıktı doktor çok yüksek diyip ilaca başlattı. Troidi yüksek çıkıp ilac kullanan var mı ne kadar surede dengelenir?
Yok zaten vereceklerCanım bence seni korkutmuşlar , sen istifa etme onlar çıkarsın tazminatını da alırsın böylece
Sağ üstte üç nokta var ordan anasayfaya ekle diyosunuzHanımlar bu kadınlar kulübünün uygulaması varmı
Googleden girmek zor oluyor nasl bir çözüm var
Canim hissediyorum ama ben ağırlığını hissediyorum sadece hareketlenme yok dahaKızlar günaydınlar :) hiç bebişini hisseden oldu mu? Ben sanki hissettim gibi ama emin değilim ilk bebeğim![]()
Ben bayadır hissediyorum ama 3. Gebeliğim ondan olabilirKızlar günaydınlar :) hiç bebişini hisseden oldu mu? Ben sanki hissettim gibi ama emin değilim ilk bebeğim![]()
Hamilelikten dolayı yüksek ama doktor ilaci kullanmazsan bebek sıkıntıya girer diye baya korkuttuHamilelikten dolayı yükselmiş olabilir mi, benim ilk hamileliğimde yüksek çıkmıştı 9 du galiba. Doktorum hamilelikten yükselmiş olabilir diye baika bi test yaptı. Onun sonucuna göre hamilelik kaynaklı ilaç kullanmana gerek yok demişti
Kaçıncı haftada hissettin benimde 3. Gebelik 13+5 te hissetmeye başladım şuan 15+5'im 2 gündür sabahları tekmelerini hissediyor çok tuhaf bildiğin vuruyorBen bayadır hissediyorum ama 3. Gebeliğim ondan olabilir
Kıpırdıyor
Evet iki güç gündür tık tık vuruyor benimdeKaçıncı haftada hissettin benimde 3. Gebelik 13+5 te hissetmeye başladım şuan 15+5'im 2 gündür sabahları tekmelerini hissediyor çok tuhaf bildiğin vuruyor![]()
Yaptım simdi çok teşekkür ederimSağ üstte üç nokta var ordan anasayfaya ekle diyosunuz
Çok güzel yaaEvet iki güç gündür tık tık vuruyor benimde
Ben 14 gibiydi sanırım ondan önceki hissetklietimden emin olamamıştım 14. Haftadan beri kıpırdıyor içimde
Birkaç gündür de vuruş hissediyorum tık tık itiyor sanki yeri dar gelir gibi![]()
İlk çocuğum 10 yaşında ikincisi bu ay 1 yaşına giriyor :) baya ara verip iki tane peşpeşe yaptımÇok güzel yaaçocuklarının arasında kaç yaş fark var
İnşallah canımİlk çocuğum 10 yaşında ikincisi bu ay 1 yaşına giriyor :) baya ara verip iki tane peşpeşe yaptımikisi de erkek. İlk defa kıza hamileyim bakalım sağlıkla inşallah kucağımıza alırız hepimiz
Seninkiler kaç yaşında?
Benim gebelik öncesi 5 çıkmıştı 6 aydır kullanıyorum her ay kontrol ettiriyorum 2 çıkıyor genelde. İlaç kısa sürede işe yarıyorKizlar troit 5 çıktı doktor çok yüksek diyip ilaca başlattı. Troidi yüksek çıkıp ilac kullanan var mı ne kadar surede dengelenir?
İnşallah canımbenimde kızım 12 yaşında oğlum 11 oluyor, bende korunurken oğluma gebe kalmıştım kızım 9 aylıktı çok zorlandım diye 10 yıl dinlendim
şimdi nasıl çocuk bakıcam herseyi unutmuşum.