- 21 Ekim 2024
- 1.003
- 1.234
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #11.721
İlk sezeryan mı canım yoksa saglık şartlarından dolayı mı normal dogum olmuyorBen normal kilot şeklinde olandan almıştım.
Amin keşke bende normal yapabilseydim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk sezeryan mı canım yoksa saglık şartlarından dolayı mı normal dogum olmuyorBen normal kilot şeklinde olandan almıştım.
Amin keşke bende normal yapabilseydim![]()
Dün de eşim ilk kez hissedebildi. Minik ayağıyla babasını tekmeledi büyüdüler bayaAy kızlar kızlar bugün göbüşüm dalgalandı ilk defasadece içerden hareket hissediyordum ama görüntü de hiç bi şey yoktu. İlk defa göbeğim bi gitti geldi bi şeyler oldu
ve geçen haftalarda hep göbek deliğimin 4 parmak falan altında hissediyordum hareketleri bu sefer bildiğiniz göbek deliğinin 4 parmak üstünde falan hissediyorum
ay heyecan yaptım
Valla zaten sana çok inanıyorum baya güveniyorum. Öyle olacak inşAllahHiç korkma son dk olup biten bı iş kendini korkutma, rabbim kolayca dogurmamizi nasip etsin inşallah, o kadar kötü olsa tekrar tekrar doğurur muyuz![]()
Ben doğumdan korkmuyorum, ilkte de bilmediğim halde korkmadım, heyecanlıyım sadece sağ salim o ana varabilelim kaygisindayim, doğum her türlü olurValla zaten sana çok inanıyorum baya güveniyorum. Öyle olacak inşAllah![]()
Aynen öyle az kaldı.Ben doğumdan korkmuyorum, ilkte de bilmediğim halde korkmadım, heyecanlıyım sadece sağ salim o ana varabilelim kaygisindayim, doğum her türlü olur
Karnı alttan destekleyen bi korse gördüm ben yabancı bi hesapta galiba ondan bahsediyorKarnımız büyüdü. Kayınvalidem hamile korsesi kullan sırtın ağrımaz kasık bağların sarkmaz doğumdan sonra daha çabuk toparlarsın dedi. O ne arkadaşlar hamile korsesi diye bişiy mi var. Karnı taşırken belden sırttan destek gibi bişiy oluyomuş anladığım kadarıyla. Bilen linkleyebilir mi çiçeyim
göbeğin altından el kadar birşey göbeği desteklemek için benim bildiğim, hiç kullanmadım, daha geniş kapsamlı var mı bilmiyorumKarnımız büyüdü. Kayınvalidem hamile korsesi kullan sırtın ağrımaz kasık bağların sarkmaz doğumdan sonra daha çabuk toparlarsın dedi. O ne arkadaşlar hamile korsesi diye bişiy mi var. Karnı taşırken belden sırttan destek gibi bişiy oluyomuş anladığım kadarıyla. Bilen linkleyebilir mi çiçeyim
Canım benim rabbim annene şifa versin inşallah tez vakitte zor bir süreçten geçiyorsun dualarım seninle ve annenleÇok teşekkür ederim gerçekten çok zor. Ben çok düşkünümdür anneme. Şimdi hiçbir şey paylaşamıyor olmak sarilamamak falan insanı çok üzüyor gerçekten. Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin ne diyeyim.Teşekkür ederim
![]()
Merhaba sizi başka bir konuda gördüm ama özel mesaj atamadım sizde tup bebekle hamile kaldınız sanırım ilk denemeniz miydi nerede yaptırdınız acabaKızlar bir şey soracağım gece uyurken sürekli geriniyorum sağa sola dönerken istemsiz vücudum hep geriliyor bu durumu yaşayan var mı hiç
İlk sezeryan oldu benim 35. Haftada muayneye gittim acil doğuma aldılar. E üzerinden daha 1 sene geçti bu da mecbur sezeryan olacak.İlk sezeryan mı canım yoksa saglık şartlarından dolayı mı normal dogum olmuyor
Levotiron 25 mg kullanıyorum.Günaydın arkadaşlar hepinize güzel sağlıklı haftalar günler diliyorum hepbirlikte inşallahtroid ilacı kullanan varmı canlarım 25.haftam 3. 63 çıktı doktor ne içiyorsan devam et dedi dahiliye ben 50 lik içiyorum sizce çokmu baktım nette çok az yüksek diyor
Sana diyeyim. Kağan Kocatepe den dinledim. Suyun fazla olması, her zaman kötü bir şeyin göstergesi değil.Merhaba arkadaşlar, herkes iyidir umarım. Sonunda doktor ve yakınlarım beni de strese sokmayı başardı. Sizlere de danışmak istedim, benzer durumları yaşayan gören var mı diye.
Doktorum şeker yüklemesi yerine açlık tokluk şekerine, bir de Hba1c testine bakmayı uygun gördü. Risk olup olmadığını bu şekilde görürüz dedi. Sınırın biraz üstünde çıktı bu test. Ayrıca amniyon sıvısı da fazlaymış şu anda, riskli olabilir dedi. Şeker sebep olabiliyormuş buna. Şimdilik sadece biraz dikkatli yiyip içmemi, akşam dokuzdan sonra hiçbir şey yiyim içmememi önerdi doktor. İki haftada bir kontrole gideceğiz bu süreçte. Ama suyun fazla olmasıyla ilgili korkmaya başladım, sanki ufaklık içerde rahat etmiyormuş gibi hissediyorumBöyle bir şey yaşayan oldu mu? Normale dönebiliyor mu durumlar acaba?
Sağlıklı olun bebişte iyi olsunda yapacak birşey yok üzülmeyinİlk sezeryan oldu benim 35. Haftada muayneye gittim acil doğuma aldılar. E üzerinden daha 1 sene geçti bu da mecbur sezeryan olacak.![]()
Doktorlardan daha iyi bilgiler veriyorsun sevgiliSana diyeyim. Kağan Kocatepe den dinledim. Suyun fazla olması, her zaman kötü bir şeyin göstergesi değil.Yapılsal kaynaklı öyle olabilir. Risk arz etmez. Bazen de gebelik şekeri sebepli olabiliyor. O zaman da şekere yönelik diyet-tedavi veriliyor.
Sonracığıma, benim açlık-tokluk şekerim ideal sınırlarda, hba1c testim de normal değerde gelmesine rağmen; 75lik şeker yüklemesinde sonucum sınırın az üstünde çıktı. Bunlarla beraber, bebeğin suyu da normal. Kaç Dr gördü. Hiçbiri fazla demedi. Bebeğin karın çevresi geniş, önden gidiyor. Diyeceğim o ki her şey bi algoritmaya bağlı olmuyor.
Dr sana bu kadar korku empoze etmeseydi keşke. Şekerden şüphe ediyorsa, yükleme yapsaydı, bir durum varsa ona göre yol alınırdı.
Bebeğin suyunun azlığı her şekilde tehlikeli bi durum. Ama suyunun fazlalığı öyle değil, içini bulandırmaBebek rahatsız olmanın aksine, içeride kayıyor, takla atıyor, keyfine bakıyordur bence. Yeri daha geniş çünkü
![]()
Merhaba, benim hemoroidim çıktı birden bire gebelikte. Böyle bir şikayetim olmadı.Ben bir haftadan fazladır bunu görüyorum bende arada kaşıntı oluyor ama yanma yok hani idrar tahlilinde de enfeksiyon çıkmadı daha önce neyden kaynaklanıyor hiç bilmiyorum inan ki
doktor randevusuna da daha var o yüzden gitmedim henüz
Yanlış hatırlamıyorsam aynı şey D dyol da sormuştu ama kontrole gitti mi o sordu mu bunu bilmiyorum hiç dönüş yapmadı
Umarım normal bir durumdur![]()