Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    41
Çatlak kremi hangi ürün kullanıyorsunuz ?
Kızlarr liearac ve bio oil hamilelikte kutu kutu kullandım ama biz ailecek çatlamaya meyilliyiz size tavsiyem boşa bu pahalı krem yağlara para vermeyin. Hindistan cevizi yağı ve badem yağı uygun fiyatlı olanlarla nemlendirin kendinizi gerçekten o paraya bebeğinizin ihtiyaçlarını alın çatlicak olan çatlıyor malesef🥺🥹

Maşallah nerdeyse herkes cinsiyeti öğrenmiş 🥰 ben hala öprenemedim. Fetal dna yaptırdım 28 martta hala sonuç bekliyorum. Sizleri okudukça merakım arttı

Kızlar gebelik süresince tek bir doktora gitmek mi yoksa arada sırada farklı doktorlara da kontrole gitmek gerekir mi ?

Herkese merhaba
2017 şubat anneliğinden sonra şimdi 2025 Ekim anneliğine geçiş yaptım😊 yaş 37 2. Çocuk sat 31 Aralık beklenen doğum tarihi 7 Ekim ama sezaryen olacağı için eylül de olur muhtemelen ve kızımız geliyor inşallah❤️ Lioo Lioo ekleyebilirsin.
Sürekli grubu takipteyim ama zor bir süreç geçirdiğimden ancak yazabildim. 5.haftamdan itibaren ara kanamalar hastanede yatacak kadar yoğun kanamalar doğuma kadar raporlu geçecek bir süreç var önümde. Fetal dna yaptırdık herşey iyi şükür. Biraz destek biraz moral için yazmanın iyi geleceğini düşündüm.

Herkese merhaba
2017 şubat anneliğinden sonra şimdi 2025 Ekim anneliğine geçiş yaptım😊 yaş 37 2. Çocuk sat 31 Aralık beklenen doğum tarihi 7 Ekim ama sezaryen olacağı için eylül de olur muhtemelen ve kızımız geliyor inşallah❤️ Lioo Lioo ekleyebilirsin.
Sürekli grubu takipteyim ama zor bir süreç geçirdiğimden ancak yazabildim. 5.haftamdan itibaren ara kanamalar hastanede yatacak kadar yoğun kanamalar doğuma kadar raporlu geçecek bir süreç var önümde. Fetal dna yaptırdık herşey iyi şükür. Biraz destek biraz moral için yazmanın iyi geleceğini düşündüm.
Geçmiş olsun, sağlıkla gelir inşallah 🩷

Canım gögüs ucu için şiringanin yardımıyla çıkaranları çok duydum. Emzirmek niye geriyor seni çok güzel duygu oysaki onu kendi bedeninle beslemek o vitamini alması falan aşırı iyi hissettiriyor. İlk aylar kötü oluyorsun çok zor geliyor ama alışıyorsun göğüsler emzirmeye alışıyor. Sonra bebek memeyi görünce emmek için heyecanlanıyor falan çok güzel duygu oysaki. Bende ilk aylar çok söyledim kendi kendime keşke bende mama vermek zorunda kalsaydım diye o psikolojiyle ama zamanla keyifli hale geliyor. Sagma makinesi ben almadım ama gerekli bir şey çünkü çok kez mastit oldum o zaman sagman gerek. Ben şirangayla yaptim ama makine alman gerekiyor bence. Ben almayı düşünüyorum.
İnan hiç bilmiyorum küçükken bir travmam mı var acaba bilmediğim 🤣 annem beni zar zor emzirmiş meme görünce ağlamaya başlıyormuşum 6 ay emmedin bile diyor emerken öğürürmüşüm 😅 bir göğüs pompası alsam iyi olacak sanırım bir de çocuk alamaz ağzına kavrayamaz falan can hıraş kesin ben çok gerilirim belki sağdıkça ucu çıkar

Maşallah 🥰benimde sabahları oldu 10 ile 12 baya bı bulantili geçti ama konu hassasiyetim yok denilcek kadar az sadece yorgunluk ve halsizlik var

Benim göğüs ucum içe dönük bir mercimek tanesi kadardı çıkmadı da ilk dogumda silikon uçlardan aldım ama oda yaramadı sutumde yoktu hastane tipi makina kiralık ama hayatı bana zehir etti şırınga yöntemi biraz işe yaradı ben gümüş kapak almayı düşünüyorum yara olmaması için ilk gebeliğimde tecrubesizdim doktor garmastan diye kordizonlu krem verdi o kadar kötüydüki sabaha kadar agladigim günü biliyorum 🤣 bunda sanki uçları çıktı gibi gümüş kapaklar yara için çok iyiymiş bı araştır istersen
Teşekkür ederim canım silikon uç ve gümüş kapaklara da bakayım bi not aldım

Ya bu Türkiyede böyle bir durum da var demi. Odaya herkes girebiliyor. Bizim öyle değil odaya asla kimse giremiyor 2 3 doğum yapmış kadın aynı odada kalıyor. Devlet hstne.
Maalesef… umarım bu durum değişmiştir anne-bebek dostu hastenelerde en azından…Biz Allahtan kaynanamla küsüz hamile olduğumu bile bilmiyor 🫣 annem de zaten durumu biliyor. Eşimle de konuştuk Allah’ın izniyle sapasağlam doğum yaptıktan sonra bana kendim nasıl hissettiğimi soracak önce. ondan sonra anneme ve sevdiğimiz dostlarımıza haber verecek o doğum sersemliği ile kimsenin yargılayıcı ve üzülen bakışlarını çekemem vallahi hiç 🥲 Çok şükür ki eşim de benimle aynı fikirde en az benim kadar insanlara tahammülsüz 🤣

Şuan evime dâhi giremiyor canım gerekli cevap geç olsa da verildi 😂
Ay allahım sonunda benim gibi biri daha ben de ben tek kaldım sanıyordum etrafımdaki tüm arkadaşlarım nişanlı kaynanaları ile mıcır mucur ben adeta bir buz kalesi dilini tutuyorum ama vallahi mimiklerime söz geçiremiyorum 🤣 içimden diyorum düğünden sonra görürsünüz siz asıl kaynanayı masum yavrularım benim 😂😂 annemin bir lafı vardır herkes yerine yakışsın diye he valla herkes yerinde güzel iyi yapmışsın boşver

Maşallah nerdeyse herkes cinsiyeti öğrenmiş 🥰 ben hala öprenemedim. Fetal dna yaptırdım 28 martta hala sonuç bekliyorum. Sizleri okudukça merakım arttı
Listeye bakınca seninkide yüzde 70 erkek 🤣

B

enım öyleydı canım emziremeyecegım diye dusunme. Benım ucu hıc yoktu çöküktü ilk bır hafta cok zorlandım yalan söyleyemem. Kan aktı resmen ucundan hatta birgün şöyle birşey oldu kızım emdi sonra kıpkırmızı kustu bız okadar korktukkı hemen doktora götürdük ama megerse gögüs ucumdan kan emmiş. o derece yaraydı yanı. Ama sureklı e vitamini sürdüm en iyi o geldi cok sey denedım bu arada yara ıcın. iki emzirme arası e vit. sürdüm kapsul seklınde. Emzirme zamanı gelınce eyvah diyodum. Sonra gectı hıc acımadı bir daha ve ucuda cıktı:) gümüs kapak kullananlarda var buarada ben deneyimlemedim.
Çok geçmiş olsun öncelikle ben şu gümüş kapakları not aldım mutlaka alacağım illaki yara olacak o belli oldu göğüs ucu olanlarda bile yara oluyor

Merhaba kızlar benimde cinsiyet belli oldu, erkek bebiş 🥰 Allah sağlıklı, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🫶🏻
Gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla doğsun inşallah 🙏

Maalesef… umarım bu durum değişmiştir anne-bebek dostu hastenelerde en azından…Biz Allahtan kaynanamla küsüz hamile olduğumu bile bilmiyor 🫣 annem de zaten durumu biliyor. Eşimle de konuştuk Allah’ın izniyle sapasağlam doğum yaptıktan sonra bana kendim nasıl hissettiğimi soracak önce. ondan sonra anneme ve sevdiğimiz dostlarımıza haber verecek o doğum sersemliği ile kimsenin yargılayıcı ve üzülen bakışlarını çekemem vallahi hiç 🥲 Çok şükür ki eşim de benimle aynı fikirde en az benim kadar insanlara tahammülsüz 🤣
Sadece kapıya gidiyorsun orda 5 dakika orda gorusuyorsun. Ya ne öyle normal olsada sezeryan olsada. Daha doğumdan hemen sonra insan perişan oluyor. Mesela benim o ilk hallerimi eşim dışında kimse görsün istemiyorum. O bebekle ilk emzirme falan çok duygusal an onuda onsanlar göğsüme bakarken odaklanamam. Türkiye de şartlar falan iyi ama o odaya herkes girmesi bide erkekler falan giriyor ya baba dışında. Çok kötü

Back
X