Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Benim belim ağrıyor ya çok şiddetli değil ama rahatsız ediyor gelip gidiyor akşamdan beri yarın sabah kontrol var İnş bişey olmaz bir an önce sabah olsun istiyorum
Benim cuma randevum çok uzun geliyo alttan bı sancı vuruyo çok acılı ama düzenli olmadığı için acile gidesim yok doğrumu yapıyorum bende bilmiyorum öbürlerinde yaptığımı bunda yapmiyim evde çekeyim diyorum ama iyimi yapıyorum onuda bilmiyorum resmen kalbim sıkışıyor

Kıvrandım ya sürekli bir ağrı değildi neyseki , soldan belimden girdi kasıkta toplandı geçti arkasından bir daha oldu. Ortalama 1 dk filan sürdü gerdi beni. Gidip bir şeyler yiyeyim belki unuturum 🤭
Belden vurunca doğum sancısı deniyo ama ben öbürlerinde hiç sancı yaşamadigim için anlayamıyorum bunda hep kasik bıçak gibi giriyo yalancı sancı bu oluyo heralde dünde sanki regle olacak gibi ağrım vardı

Kızlar birşey soracağım benim ilişki sonrası çok fazla ağrım oluyor kasıklarımda belimde regl ağrısı gibi zor yürüyorum yaşayan var mı bu durumu

Evet oluyor canım da işte yapabilene ben bilmiyorum ilk doğumdan kalan korkudan mı ikinci de bişey yapamadım
Korkudan olabilir balım doğum öncesi böyle kötü doğum hikayesi okuyan kadınlarda bile stres etkisinden dolayı olabiliyormuş doğum anını yönetememe, umarım bu sefer rahat bir şekilde sağlıkla alırsın bebişini kucağına 🙏🏻

Evet denk geliyorum videolarına. Hafif hafif nefes vererek ıkınmayı öneriyorlar ama korkuyorum o an aklıma gelir mi ya da yapabilir miyim hiç bilmiyorum. Hepimize kolay doğumlar nasip olsun 🥺
Amin balım, kendimizi hiç strese sokmayarak pozitif olumlamalar yapalım bence 😃 stres önemli çünkü ben sürekli tekrarlıyorum kendime o anı çok iyi yöneteceğim her şey kontrolüm altında olacak tek nefeste doğuracağım diye söylüyorum, umarım cidden öyle olur hepimiz tek nefeste sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🥰🙏🏻

Benim kız o gün cok hareketliysem sakin oluyor dinlenene kadar ama evde rahatsam daha cok hareket ediyor. Acaba sizde de öyle olmuş olabilir mi? 😕 insan stres oluyor hissedemeyince. Bazen saymaya çalışıyorum hareketleri hafifleyince ama sonra ya yanlış saydiysam diye yine panik yapıyorum.
Olabilir canım bugün fazla hareketliydim anneme gittik geldik bende baya yorulmuştum, akşam 22 den sonra daha hareketlendi gececi bir kız olacak sanırım 😁

Ay bir de benim sancı vurdukça kalbim sıkışıyor sizde de öyle oluyor mu ben panik atakmi oldum anlamadım nefesim kesiliyo

Ç
Hiç sorma ya ben de öyleyim ama belimde yok uyuyamıyorum ben hiç dışarı falan da çıkmadım hareket etmedim doğru düzgün bugün sürekli dinlendim şimdi duş aldım ama yine aynıyım
ben de hep evde dinlenme modundaydım. Hafif bel ağrım da var benim. Bebek çok hareketli ama acaba o yüzden mi diyorum çok sert hareket ediyor son 1-2 saattir.

Ç

ben de hep evde dinlenme modundaydım. Hafif bel ağrım da var benim. Bebek çok hareketli ama acaba o yüzden mi diyorum çok sert hareket ediyor son 1-2 saattir.
Evet ben de o yüzden doğum sancısı mı yoksa bebek hareketli olduğu için mi bu kadar bıçak gibi saplanıyor onu ayırt edemiyorum internetten bakıyorum sancılara anlamadım hani düzenli değil ara ara vurup gidiyor

Evet ben de o yüzden doğum sancısı mı yoksa bebek hareketli olduğu için mi bu kadar bıçak gibi saplanıyor onu ayırt edemiyorum internetten bakıyorum sancılara anlamadım hani düzenli değil ara ara vurup gidiyor
Benim de düzenli değil bebişler bir uyusa biraz rahatlarız belki

Benim cuma randevum çok uzun geliyo alttan bı sancı vuruyo çok acılı ama düzenli olmadığı için acile gidesim yok doğrumu yapıyorum bende bilmiyorum öbürlerinde yaptığımı bunda yapmiyim evde çekeyim diyorum ama iyimi yapıyorum onuda bilmiyorum resmen kalbim sıkışıyor
Tecrüben olduğu için doğum sancısı olsa anlarsın da açılma olduğunu anlar mısın bilmiyorum canım evet evde çekmek daha iyi hastanede çekmek işkence oluyor insana sürekli kontrol ettikleri için

Back
X