- 14 Aralık 2024
- 1.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.607
- 48
- 31
Ooy darisi basina kuşumBizim bi arkadaşın da 9 haftada böyle cıktı karnıayyy hadi darısı basımaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooy darisi basina kuşumBizim bi arkadaşın da 9 haftada böyle cıktı karnıayyy hadi darısı basımaaa
Benim de ara ara geçiyor ağrılar. Sonra birden geri geliyor. Bu sefer bir şey mi oldu diye korkuyorum. Kafayı yemeden şu ilk trimesteri bitirseydik iyi olurduAcaba bu haftalarda böyle mi oluyor? Araştırdım biraz kasık ağrısı eşlik etmiyorsa endişe etmeyin diyor..
Bugün görümcemlerdeydik duramadım kalkalım dedim eşime ağrı yüzünden. Hala da çok ağrıyor
Yarısı ödem bu göbeklerin şişkinlik 8 9 haftalık bebek bu kadar olmazKasim analarinin şanindan mi nedir ajajsjsj. Diyorum ya kendimden utandim kizin yaninda ya. Alti ay bitti diyince esim bile diyor ki bizim cocuk iri mi olcak nedir ajdjdjdj
Gerek kalmaz ınsallah canım geçer bence bı yakınımda oyle olmustu Oyuzden rahat olTeşekkür ederim canım. Yatış vermez sanırım. Ay şuan hiç yatamam da zaten 14 aylık bir kızım var.
Benim de ara ara geçiyor ağrılar. Sonra birden geri geliyor. Bu sefer bir şey mi oldu diye korkuyorum. Kafayı yemeden şu ilk trimesteri bitirseydik iyi olurduAcaba bu haftalarda böyle mi oluyor? Araştırdım biraz kasık ağrısı eşlik etmiyorsa endişe etmeyin diyor..
Bugün görümcemlerdeydik duramadım kalkalım dedim eşime ağrı yüzünden. Hala da çok ağrıyor
Benimde aynı şekilde en başından beri hep vardı.Canım bende en başından beri beyaz akıntı oluyor hep. Çok yoğun değil az az ama hep mutlaka var
Bebek olduysa anca 2.5 cmdir su an ahshsjdjdKız yok
Yarısı ödem bu göbeklerin şişkinlik 8 9 haftalık bebek bu kadar olmaz![]()
Aynen o da ne şişirecek ishal olunca daha net anladım olan bütün göbek fos diye iniyorBebek olduysa anca 2.5 cmdir su an ahshsjdjd
Benim tecrübeli bir arkadaş bana tavsiye veriyordu. Asla ekmek yemedim makarna yemedim falan diye. Sonra kaç kilo aldın dedim 30 kilo almışOoy darisi basina kuşumben anne sulaleme cektim sanirim ya benim sicilim kirli bu konuda andjdjd. Annem bende 24 ananem annemde 30 kg almis ajdjdjdj. Doktor carsamba azarlayacak kesin beni bu gobek ne diye
![]()
İç karnım dar de doktorunaOoy darisi basina kuşumben anne sulaleme cektim sanirim ya benim sicilim kirli bu konuda andjdjd. Annem bende 24 ananem annemde 30 kg almis ajdjdjdj. Doktor carsamba azarlayacak kesin beni bu gobek ne diye
![]()
Evet ya bel ağrısından sonra kasıkta da bi hafif ağrı oldu ve tadımı aşırı derecede kaçırdı. Gerçekten ilk trimester 5 yıl falan sürüyor dkfkfkjfBenim de ara ara geçiyor ağrılar. Sonra birden geri geliyor. Bu sefer bir şey mi oldu diye korkuyorum. Kafayı yemeden şu ilk trimesteri bitirseydik iyi olurdu![]()
Kiz bi de benim rahmim ters yani geride ahahaha. Ic karni guya genis olan tayfa benim shcjfjfj yuzkarasiyimİç karnım dar de doktoruna![]()
Kız yok ya bi ince şişlik bende bile var kilo verdiğim halde. Ayna karşısında göbeğimi içime çekmeye calısıyorum gelmiyor meselaAynen o da ne şişirecek ishal olunca daha net anladım olan bütün göbek fos diye iniyor![]()
Iyi ki yememis masallah ahdjdjdjdBenim tecrübeli bir arkadaş bana tavsiye veriyordu. Asla ekmek yemedim makarna yemedim falan diye. Sonra kaç kilo aldın dedim 30 kilo almışİyi ki yememişsin dedim
Bu olaya çok gülüyorum inş başıma gelmez
Bu işin bi matematiği yok bence ya biz arkadasla dalga geçtik 9 haftada göbek mi cıkar diye. Aradan 2 hafta geçti karnı gittikçe büyümeye devam etti hepimiz şok dkdjdkd kilo da almadı ama bildiğin mideden gelen hamile karnı varKiz bi de benim rahmim ters yani geride ahahaha. Ic karni guya genis olan tayfa benim shcjfjfj yuzkarasiyim
Kac haftalıksınızHerkese merhaba bayram tatil girdi çok takip edemedim burayı. Yarın sabah kontrole gideceğim belki bu kez kalp atışı duyabilirim. Geçen gittiğimde doktor progestan fitil vermişti minik bir kanama alanı var dedi ama son 3 gündür kahve rengi lekelenmelerim oluyor. Yarın sabah soracağım ama kahverengi sorun değil diye okudum ama sizde olmuş muydu?
Sanirim ya anatomilerimiz farkli farkli iste. Dun kitapta okudum karni cok kasli olmayanin cabuk cikarmis gobegi. Benim karin kasim sifirdi zaten qjdjdjdjd aha dedim buldum sebebiniBu işin bi matematiği yok bence ya biz arkadasla dalga geçtik 9 haftada göbek mi cıkar diye. Aradan 2 hafta geçti karnı gittikçe büyümeye devam etti hepimiz şok dkdjdkd kilo da almadı ama bildiğin mideden gelen hamile karnı var
Gögüslerım patlıcak gıbı sankı taşıyor agrıyor yürürken bıle agrıyor acaba Nezaman gecerValla bende de hafiften göbek var ve göğüsler gereksiz büyüdü aldığım kilonun yarısı oraya gitmiştir gibi bir hissim var![]()