Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Bizim bi arkadaşın da 9 haftada böyle cıktı karnı 😍🧿 ayyy hadi darısı basımaaa
Ooy darisi basina kuşum 🧿🥰 ben anne sulaleme cektim sanirim ya benim sicilim kirli bu konuda andjdjd. Annem bende 24 ananem annemde 30 kg almis ajdjdjdj. Doktor carsamba azarlayacak kesin beni bu gobek ne diye 🤣🤣

Bizim bi arkadaşın da 9 haftada böyle cıktı karnı 😍🧿 ayyy hadi darısı basımaaa
Ooy darisi basina kuşum 🧿🥰 ben anne sulaleme cektim sanirim ya benim sicilim kirli bu konuda andjdjd. Annem bende 24 ananem annemde 30 kg almis ajdjdjdj. Doktor carsamba azarlayacak kesin beni bu gobek ne diye 🤣🤣

Acaba bu haftalarda böyle mi oluyor? Araştırdım biraz kasık ağrısı eşlik etmiyorsa endişe etmeyin diyor..
Bugün görümcemlerdeydik duramadım kalkalım dedim eşime ağrı yüzünden. Hala da çok ağrıyor
Benim de ara ara geçiyor ağrılar. Sonra birden geri geliyor. Bu sefer bir şey mi oldu diye korkuyorum. Kafayı yemeden şu ilk trimesteri bitirseydik iyi olurdu 😢

Kız yok
Kasim analarinin şanindan mi nedir ajajsjsj. Diyorum ya kendimden utandim kizin yaninda ya. Alti ay bitti diyince esim bile diyor ki bizim cocuk iri mi olcak nedir ajdjdjdj
Yarısı ödem bu göbeklerin şişkinlik 8 9 haftalık bebek bu kadar olmaz 🤣

Acaba bu haftalarda böyle mi oluyor? Araştırdım biraz kasık ağrısı eşlik etmiyorsa endişe etmeyin diyor..
Bugün görümcemlerdeydik duramadım kalkalım dedim eşime ağrı yüzünden. Hala da çok ağrıyor
Benim de ara ara geçiyor ağrılar. Sonra birden geri geliyor. Bu sefer bir şey mi oldu diye korkuyorum. Kafayı yemeden şu ilk trimesteri bitirseydik iyi olurdu
Canım bende en başından beri beyaz akıntı oluyor hep. Çok yoğun değil az az ama hep mutlaka var
Benimde aynı şekilde en başından beri hep vardı.

Bel ağrısı gebeliğin ilk haftalarında çok normal. Benim önceki gebeliğimde de şuanda da oldu.

Benim tecrübeli bir arkadaş bana tavsiye veriyordu. Asla ekmek yemedim makarna yemedim falan diye. Sonra kaç kilo aldın dedim 30 kilo almış🤣 İyi ki yememişsin dedim🤣 Bu olaya çok gülüyorum inş başıma gelmez

Benim de ara ara geçiyor ağrılar. Sonra birden geri geliyor. Bu sefer bir şey mi oldu diye korkuyorum. Kafayı yemeden şu ilk trimesteri bitirseydik iyi olurdu 😢
Evet ya bel ağrısından sonra kasıkta da bi hafif ağrı oldu ve tadımı aşırı derecede kaçırdı. Gerçekten ilk trimester 5 yıl falan sürüyor dkfkfkjf

Benim tecrübeli bir arkadaş bana tavsiye veriyordu. Asla ekmek yemedim makarna yemedim falan diye. Sonra kaç kilo aldın dedim 30 kilo almış🤣 İyi ki yememişsin dedim🤣 Bu olaya çok gülüyorum inş başıma gelmez
Iyi ki yememis masallah ahdjdjdjd🤣🤣 neyse cok gulmeyelim de benzemeyelim ahaha. Ben seyden korkuyorum bir de, hani su gibi genc de degilim vermem zor olursa sonrasi derdim o esas 😂

Kiz bi de benim rahmim ters yani geride ahahaha. Ic karni guya genis olan tayfa benim shcjfjfj yuzkarasiyim
Bu işin bi matematiği yok bence ya biz arkadasla dalga geçtik 9 haftada göbek mi cıkar diye. Aradan 2 hafta geçti karnı gittikçe büyümeye devam etti hepimiz şok dkdjdkd kilo da almadı ama bildiğin mideden gelen hamile karnı var

Herkese merhaba bayram tatil girdi çok takip edemedim burayı. Yarın sabah kontrole gideceğim belki bu kez kalp atışı duyabilirim. Geçen gittiğimde doktor progestan fitil vermişti minik bir kanama alanı var dedi ama son 3 gündür kahve rengi lekelenmelerim oluyor. Yarın sabah soracağım ama kahverengi sorun değil diye okudum ama sizde olmuş muydu?
Kac haftalıksınız

Bu işin bi matematiği yok bence ya biz arkadasla dalga geçtik 9 haftada göbek mi cıkar diye. Aradan 2 hafta geçti karnı gittikçe büyümeye devam etti hepimiz şok dkdjdkd kilo da almadı ama bildiğin mideden gelen hamile karnı var
Sanirim ya anatomilerimiz farkli farkli iste. Dun kitapta okudum karni cok kasli olmayanin cabuk cikarmis gobegi. Benim karin kasim sifirdi zaten qjdjdjdjd aha dedim buldum sebebini 🤣🤣

Back
X