- 5 Mayıs 2015
- 5.011
- 6.602
Banada kabuklanirsa korkma demistide yapıldıktan 3 ay sonra böyle olunca biraz tedirgin oldumSarı iltihabı bilmiyorum da bize kabuklanıp şişer kızarır demişti hemşirendediği gibide oluyor 1 aydır
Teşekkürler içim rahatladi biraz sagolunBenim çocuklarımın hep bu şekilde olmuştu.Akıntı da olabilir.Daha sonra iyileşiyor.Bazı bebeklerde yara olmuyor.
Bizimki de iltihapli gibi. Onemli bir sey oldugunu sanmiyorum.Eki Görüntüle 3216357 kizlar günaydın bebeğimin verem aşısı yeri böyle yara gibi olmuş atlatindede çok az sarı iltihap gibi bulaşık vardı.cok korktum bugünde pazar önemli biseymidir acaba böyle bişey yaşayan var mi
Dokunma bence pazar sabahi annemle babam bi keyif yapsin demis cocukKızlar benim çocuk gece 12 de uyandı, 2 de anca uyudu. Hala uyuyor. Uyandırmaya çalıştım çok ağladı koydum geri uyudu. Bu saate kadar uyuması sağlıksız değil mi? Siz uyandırır mıydınız?
Ben de joie düşünüyorum. 360 derece dönmesi, güvenliği vs. Umarım kullanan vardır, merak ediyorumKizlar araba koltugu joie dusunen var mi e bebekte indirimde suan alalim diyoruz ama var mi kullanan memnun olan ya da olmayan?
Hiç belli değil canım 21 Mart'ta kontrol var bakalım. Bizimki gece daha iyi içiyor sütü o arayı kapatıyor sanırım. Diyorum benim kız gündüz fotosentez yapıyorBenimki sadece aaaa diye bagiriyor ama farkli tonlarda aaAAaa var AAAa a a varama agu bugu ya da bababab falan yok onlar 6. ay demisti doktor bana
Gule gule oturun canim saglikla huzurla. Mustakil ev yazin bebeyle harika olur bahcede takilirsiniz.
Herkesin hayali herhalde Allah guzel gunlerde oturmayi nasip etsin.
Benimki de ayni. Memeyi zorla veriyorum bazen hic istemiyor agliyor. Sadece uykusu gelince biraz emiyor o kadar o da uykuya gecmek icin.
Bez bende 3-4 tane aliyorum dedigin gibi dolu olmuyor almak icin aliyorum.
Benimki evde tartmama gore 200-300 gr falan anca aldi bu ay yuzu kuculdu zaten farkindayim. Ama saglikli olsunlar onemli olan o bu ayda bu durumlar normal bence.
Sizin bandaj ne zaman cikar diyor doktor
Kabuk bağlayıp iz bırakacak bir süre sonra. Benim ilkokuldaki aşım da böyle olmuştu çok iyi hatırlıyorumEki Görüntüle 3216357 kizlar günaydın bebeğimin verem aşısı yeri böyle yara gibi olmuş atlatindede çok az sarı iltihap gibi bulaşık vardı.cok korktum bugünde pazar önemli biseymidir acaba böyle bişey yaşayan var mi
Kuzum valla benim ki bazen öyle bi uykuya düşüyor ki dokunmuyorum uyandırdıgımda ağlıyor bağrıyor sürekli uyumak istiyor kendi uyanana kadar bekliyorum bende. Uykuyada ihtiyacları var gece uykusunu etkilemesin önemli olan oKızlar benim çocuk gece 12 de uyandı, 2 de anca uyudu. Hala uyuyor. Uyandırmaya çalıştım çok ağladı koydum geri uyudu. Bu saate kadar uyuması sağlıksız değil mi? Siz uyandırır mıydınız?
Bende joie düşünüyorum 360 derece olanlardan. Ben arabaya pusetle koyuyorum artık pusetle tasınmıyor yoruyor insanı. pusetle durmuyor bende uzun zamandır yataklı kısmı kullanıyordum arabanın. Hem puseti al hem o aparatı al zaten 2 tane cantamız oluyor kustuğumuz için yanımızda yedekli kıyafetimiz termos mama derkenKizlar araba koltugu joie dusunen var mi e bebekte indirimde suan alalim diyoruz ama var mi kullanan memnun olan ya da olmayan?
Ben muz yalattiktan sonra kakasinda siyah kısa kısa ipliksi şeyler olmuştu muzdanmi ki demiştim emin olamamistim sonra yine yalattik yine aynı olmuştu@ekim1903 Nil’e muz yedirdiğinde kakasında siyah ipliksi şeylere denk geldin mi hiç
Suan e bebekte indirimde benim baktigim model 360 derece donemiyor ama ister one ister geriye bakabiliyor.Kuzum valla benim ki bazen öyle bi uykuya düşüyor ki dokunmuyorum uyandırdıgımda ağlıyor bağrıyor sürekli uyumak istiyor kendi uyanana kadar bekliyorum bende. Uykuyada ihtiyacları var gece uykusunu etkilemesin önemli olan o
Bende joie düşünüyorum 360 derece olanlardan. Ben arabaya pusetle koyuyorum artık pusetle tasınmıyor yoruyor insanı. pusetle durmuyor bende uzun zamandır yataklı kısmı kullanıyordum arabanın. Hem puseti al hem o aparatı al zaten 2 tane cantamız oluyor kustuğumuz için yanımızda yedekli kıyafetimiz termos mama derkenondan araç koltugu alcam 9 aya kadar arkası dönük oturturun dedikleri için joie bakcam benden bide cok tavsiye ediyorlar
4.ayi bitirince baslanir diyen de var 6.ayda diyen de bakalim ne olacakuzun uyuyor mu senin bebe? Memede uyutunca uzun uyumuyor bizim kiz
Tövbe estağfurullahBenim kaynana kılıklı kocam 6 aydan önce ek gıda yok bide 6 ay girdi mi öyle hemen başlayacaksın diye bir kural mı var diye benimle kavga ettikarışma diyorum ben amcasının oğlu muyum ben babasıyım bende bilirim bunu diyor
Kuzum selamlar nasılsın? Uzun zamandır görmedim seniCanım bi en başından beri molfix kullanıyoruz ben başka marka denemedim hiç, eğer sabaha kadar almazsam bir kaç defa taşma olduğunu gördüm o yüzden yatmadan alıyorum mesela o zaman sorun yaşamıyorum pişik sorununda olması lastik sıkma sorunu da çok yaşamadım galiba çünkü ben şuan 5 numara kullanıyorum yaklaşık 20-25 gündür. Önden gidiyorum galiba biraz büyük geliyor hatta kullanım zamanımın en başında :)
Geçmiş olsun canım bence 1 çay kaşığı sumak al ağzına suyla yut ishale çok iyi gelir ben öyle yaparım hep. tazeliginden emin olmadığınız yemegede sumak atıp yiyin derler iyi gelebilir sumakKızlar dünden beri ne yesem kusuyorum, afedersiniz ishal de olmuşum. Hiç böyle olmadım normalde. 2 gün önce istiridye mantar yemiştim. Zehirlendim mi acaba ya. Dün de dışardan tavuk yedim. Halsizim hiç kalkamıyorum nasıl hastaneye gideceğim bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canım deneyeceğimGeçmiş olsun canım bence 1 çay kaşığı sumak al ağzına suyla yut ishale çok iyi gelir ben öyle yaparım hep. tazeliginden emin olmadığınız yemegede sumak atıp yiyin derler iyi gelebilir sumak
Ev mi aldınız? Hayırlı olsunCanım çok sağol rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Aynen muzdan o zaman. Aksamda yaptı 2. Kakada öyle oldu. Sabah yaptı onda temizdi kakasıBen muz yalattiktan sonra kakasinda siyah kısa kısa ipliksi şeyler olmuştu muzdanmi ki demiştim emin olamamistim sonra yine yalattik yine aynı olmuştu
Geçmiş olsun. Mideni rahatlatmaya ilaç verirler git istersenKızlar dünden beri ne yesem kusuyorum, afedersiniz ishal de olmuşum. Hiç böyle olmadım normalde. 2 gün önce istiridye mantar yemiştim. Zehirlendim mi acaba ya. Dün de dışardan tavuk yedim. Halsizim hiç kalkamıyorum nasıl hastaneye gideceğim bilmiyorum
Ufaktan geldi zaten e bebek %15 yaptı sanırım daha da yaparlar amaSuan e bebekte indirimde benim baktigim model 360 derece donemiyor ama ister one ister geriye bakabiliyor.
Acikcasi her seye zam gelicekmis gibi hissediyorum daha var kullanmasina ama indirimdeyken alsam mi
Canım benim evet giremiyorum bir türlü fırsat yaratıp, işe başladım bir de tez yazma mevzuusu var iş sebebiyle ötelememin mümkün olmadığı. gündemimim inanılmaz yoğun bazen çıldırmak geliyor içimdenya nerde… artık uzun uyku benim için 1.5-2 saat o da gecede 1 kez, iyi günümüzdeysek
Ben çoğu eğitimciye göre söylüyorum o da atak dönemlerinde bozulurmuş.
Neyse içimden bir ses bir gün bu dönemler bitecek iyi olacak herşey diyor. Bir gün doruk da uzun uyuyacak ben de akşam yatıp sabah kalkacağım diyorumUmut fakirin ekmeği
Tövbe estağfurullahçok biliyorsa 24 saat çocuğa baksın da göreyim öyle uzaktan konuşmak kolay mı… böyle herşeye karışan adamlar kaynana aratmaz gerçekten. Allah kolaylık versin arkadaşım.
Kuzum selamlar nasılsın? Uzun zamandır görmedim seni
Ben de öğlenleri molfix takıyorum artık. Sadece gece uykusunda prima kullanıyorum. Sorun yaşamadım şimdilik.
Bizimkinde de reflü vardı dediğin gibi havuçtan sonra bizde de kusma yaptı. Gerçi bizde patateste de yaptı çok bilemiyorum :)5. Ayda olup ek gıdaya baslayacak anneler havuc bizde aşırı gaz yaptıı. Her bebeğe aynısını yapmaz tabi orası ayrı bizim ki reflüsü olan ve kusan bir bebek sabahtan beri gegirip gegirip kusuyor. Havuc bizde ötelenecek birazcık. Bal kabağı, kabak, patates, muz, elma bunları denedik. Havuc ötelenecek bizde 6. Aya yakın tekrar denerim. Yoğurt veriliyor mu bilgisi olan var mı? Baska ne denettirebilirim
O zaman daha yeni 5. Haftaya girdik bi 1 hafta sonra denettireyim yoğurdu. Patatesi sevmedik biz tatlı patates deniycem bideCanım benim evet giremiyorum bir türlü fırsat yaratıp, işe başladım bir de tez yazma mevzuusu var iş sebebiyle ötelememin mümkün olmadığı. gündemimim inanılmaz yoğun bazen çıldırmak geliyor içimden
Çok şükür artık 6. Ay içindeyiz ek gıdaya başladık biz de amacı düzenli gidemiyoruz. Sen iyi misin büyüdü mü doruk paşa.
Bizimkinde de reflü vardı dediğin gibi havuçtan sonra bizde de kusma yaptı. Gerçi bizde patateste de yaptı çok bilemiyorum :)
Biz 3 gün kuralı ile ilerliyoruz kabak ile başladık, patates havuç 10. Gün bir çay kaşığı yoğurt verin bakın demişti doktor. Şuan doyma değil tadım olduğu için denetebilirsin diye düşünüyorum canım