Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    151
Ben isim işini unutmuşum hep bebeğim yavrum kuzum diyorum aklımdan çıkmış isim işi 😂 biraz önce aklıma geldi oğluma sordum kardeşinin adı ne olsun diye şeftali dedi 😂😂günde en az bir kere buz devri dinazorlarin şafağı izliyoruz da şeftalinin bebek haline bayılıyor, bebşimizin adı mamut adi olacak abisine kalsa 😂😂
benimde yiğenim niloya olsun diyor elimde tutturdu niloya diye:)

Çatlaklarınız oluştu mu peki ben kilo aldıkca aklıma çatlamak geliyor :) iştahınızda hep iyiydi sanırım
Sürekli yağlanıyorum ama göbek deliğimin çevresi çatladı sadece karnım bi anda büyüdü çünkü.
İlk 14 hafta bulantım oldu fakat yememi durdurmadı aksine bulantıyı bastırmak için hep tıkındım o yüzden ilk dönem çok aldım sonra yavaşladı ama nafile 🤣🤣🤣

Bence sırt agrıları agırlaştıkca hepimizde var ben doktora söyledim ama takviye yazmıştı bol yoğurt peynir süt tüket demişti ben doğuma kadar sırt agrılarını çekemezdim oturuyorum agrıyor yatıyorum agrıyor bence doktora söyleyin
Söyledim magnezyum vs verdi ama pek hafifletmedi benim ya birde benim 9 aylık bir bebe daha var hep kucak istiyor onunda etkisi vardır 😮‍💨

Sürekli yağlanıyorum ama göbek deliğimin çevresi çatladı sadece karnım bi anda büyüdü çünkü.
İlk 14 hafta bulantım oldu fakat yememi durdurmadı aksine bulantıyı bastırmak için hep tıkındım o yüzden ilk dönem çok aldım sonra yavaşladı ama nafile 🤣🤣🤣
Toplasam kendimi 2 kere yağladım herkesin genetik oldugunu söylediginden beri nedense çatlayacagım diye yaglanmıyorum:) anacıgımın vucudunda çatlak yoktu inş ona benzerim :) benim ilk aylarda şerbetli tatlılarla aram yoktu başladım valla bayramda hergün 4-5 dilim yedim 😂

Toplasam kendimi 2 kere yağladım herkesin genetik oldugunu söylediginden beri nedense çatlayacagım diye yaglanmıyorum:) anacıgımın vucudunda çatlak yoktu inş ona benzerim :) benim ilk aylarda şerbetli tatlılarla aram yoktu başladım valla bayramda hergün 4-5 dilim yedim 😂

İnan bak kırkpınar başpehlivanı gibi günde 2 kere yağladığım halde oldu 🥲

Ben ağzıma tatlı sürmezdim, şu yaşıma kadar tatlısız geldim ama artık benden bağımsz istekler gelişiyor hshshsh

kızlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum. İki gündür vajinada şişlik çok afedersiniz dış dudaklarda felan şişlik meydana geldi ama kaşıntı idrar da yanma felan yok geçenlerde siz böyle bişey konuşuyordunuz normal mi bu durum acaba 🙄
Ben bir haftadan fazladır bunu görüyorum bende arada kaşıntı oluyor ama yanma yok hani idrar tahlilinde de enfeksiyon çıkmadı daha önce neyden kaynaklanıyor hiç bilmiyorum inan ki
doktor randevusuna da daha var o yüzden gitmedim henüz
Yanlış hatırlamıyorsam aynı şey D dyol da sormuştu ama kontrole gitti mi o sordu mu bunu bilmiyorum hiç dönüş yapmadı
Umarım normal bir durumdur 🙏

Selam hamişler nasılsınız . Ben türkiye ye döndüm aşırı yoğundu işler aşılar tahliller şeker yüklemesi cart curt derken araya bayram girdi hiç giremedim fırsat bulamadım. Çok şükür benim yolunda gidiyor her şey bebişler iyi durumda bir kız bir erkek isimde hala kararsızız asil ve ada . Umut ve umay . Güneş ve umut kararsız varsa güzel fikir uyumunuz alabiliriz . Bu ara sizde nasıl bilmiyorum ayakta kalınca ve yolculukta ayaklarım çok şişmeue başladı daha erken değil mi? Bu arada 26. Haftamıza girdik

Selam hamişler nasılsınız . Ben türkiye ye döndüm aşırı yoğundu işler aşılar tahliller şeker yüklemesi cart curt derken araya bayram girdi hiç giremedim fırsat bulamadım. Çok şükür benim yolunda gidiyor her şey bebişler iyi durumda bir kız bir erkek isimde hala kararsızız asil ve ada . Umut ve umay . Güneş ve umut kararsız varsa güzel fikir uyumunuz alabiliriz . Bu ara sizde nasıl bilmiyorum ayakta kalınca ve yolculukta ayaklarım çok şişmeue başladı daha erken değil mi? Bu arada 26. Haftamıza girdik
Umut ve Umay çok güzelmiş bence 😍

Sezeryan yada normal dogum da fark etmiyor degil mi korse. Henüz almadım. Bugun aklımdan gecti :) sezeryanda agrılar geçince filan mı takılıyor tecrübeli annişler yardım 🤩
Sezeryande de takılıyor da ne kadar süre sonra hiç bilemiyorum, normal doğumda ben odama geçince takmıştım zaten bı acayip duruyor gözüm görmesin demiştim, sönmüş, buruşmuş balon gibi gevşek gevşek 😂😂😂

Back
X