- 18 Kasım 2024
- 170
- 124
- 18
- 23
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #11.681
Sorma sorma bende aynıyım şuan doğurduktan sonra inşallah veririm kolayca ben basenlerden aldım ya anlam veremedim7.haftada tartıldım 55 kiloydum
70 sınırındayım hüüğğğ![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma sorma bende aynıyım şuan doğurduktan sonra inşallah veririm kolayca ben basenlerden aldım ya anlam veremedim7.haftada tartıldım 55 kiloydum
70 sınırındayım hüüğğğ![]()
benimde yiğenim niloya olsun diyor elimde tutturdu niloya diye:)Ben isim işini unutmuşum hep bebeğim yavrum kuzum diyorum aklımdan çıkmış isim işibiraz önce aklıma geldi oğluma sordum kardeşinin adı ne olsun diye şeftali dedi
günde en az bir kere buz devri dinazorlarin şafağı izliyoruz da şeftalinin bebek haline bayılıyor, bebşimizin adı mamut adi olacak abisine kalsa
![]()
Sürekli yağlanıyorum ama göbek deliğimin çevresi çatladı sadece karnım bi anda büyüdü çünkü.Çatlaklarınız oluştu mu peki ben kilo aldıkca aklıma çatlamak geliyor :) iştahınızda hep iyiydi sanırım
Söyledim magnezyum vs verdi ama pek hafifletmedi benim ya birde benim 9 aylık bir bebe daha var hep kucak istiyor onunda etkisi vardırBence sırt agrıları agırlaştıkca hepimizde var ben doktora söyledim ama takviye yazmıştı bol yoğurt peynir süt tüket demişti ben doğuma kadar sırt agrılarını çekemezdim oturuyorum agrıyor yatıyorum agrıyor bence doktora söyleyin
Benim de öyle inanır mısın, nedenini bilmiyorumSorma sorma bende aynıyım şuan doğurduktan sonra inşallah veririm kolayca ben basenlerden aldım ya anlam veremedim
Sizin durum çok ayrı Allah yardımcınız olsunn valla kolaylıklar diliyorumSöyledim magnezyum vs verdi ama pek hafifletmedi benim ya birde benim 9 aylık bir bebe daha var hep kucak istiyor onunda etkisi vardır![]()
Toplasam kendimi 2 kere yağladım herkesin genetik oldugunu söylediginden beri nedense çatlayacagım diye yaglanmıyorum:) anacıgımın vucudunda çatlak yoktu inş ona benzerim :) benim ilk aylarda şerbetli tatlılarla aram yoktu başladım valla bayramda hergün 4-5 dilim yedimSürekli yağlanıyorum ama göbek deliğimin çevresi çatladı sadece karnım bi anda büyüdü çünkü.
İlk 14 hafta bulantım oldu fakat yememi durdurmadı aksine bulantıyı bastırmak için hep tıkındım o yüzden ilk dönem çok aldım sonra yavaşladı ama nafile![]()
Sürekli yağlanıyorum ama göbek deliğimin çevresi çatladı sadece karnım bi anda büyüdü çünkü.
İlk 14 hafta bulantım oldu fakat yememi durdurmadı aksine bulantıyı bastırmak için hep tıkındım o yüzden ilk dönem çok aldım sonra yavaşladı ama nafile
Toplasam kendimi 2 kere yağladım herkesin genetik oldugunu söylediginden beri nedense çatlayacagım diye yaglanmıyorum:) anacıgımın vucudunda çatlak yoktu inş ona benzerim :) benim ilk aylarda şerbetli tatlılarla aram yoktu başladım valla bayramda hergün 4-5 dilim yedimSürekli yağlanıyorum ama göbek deliğimin çevresi çatladı sadece karnım bi anda büyüdü çünkü.
İlk 14 hafta bulantım oldu fakat yememi durdurmadı aksine bulantıyı bastırmak için hep tıkındım o yüzden ilk dönem çok aldım sonra yavaşladı ama nafile![]()
İnan bak kırkpınar başpehlivanı gibi günde 2 kere yağladığım halde olduToplasam kendimi 2 kere yağladım herkesin genetik oldugunu söylediginden beri nedense çatlayacagım diye yaglanmıyorum:) anacıgımın vucudunda çatlak yoktu inş ona benzerim :) benim ilk aylarda şerbetli tatlılarla aram yoktu başladım valla bayramda hergün 4-5 dilim yedim![]()
Ben bir haftadan fazladır bunu görüyorum bende arada kaşıntı oluyor ama yanma yok hani idrar tahlilinde de enfeksiyon çıkmadı daha önce neyden kaynaklanıyor hiç bilmiyorum inan kikızlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum. İki gündür vajinada şişlik çok afedersiniz dış dudaklarda felan şişlik meydana geldi ama kaşıntı idrar da yanma felan yok geçenlerde siz böyle bişey konuşuyordunuz normal mi bu durum acaba![]()
Saglıklı olalım bebişlerde iyi olsunda kilo konusu hallolur doğumdan sonraİnan bak kırkpınar başpehlivanı gibi günde 2 kere yağladığım halde oldu
Ben ağzıma tatlı sürmezdim, şu yaşıma kadar tatlısız geldim ama artık benden bağımsz istekler gelişiyor hshshsh
Umut ve Umay çok güzelmiş benceSelam hamişler nasılsınız . Ben türkiye ye döndüm aşırı yoğundu işler aşılar tahliller şeker yüklemesi cart curt derken araya bayram girdi hiç giremedim fırsat bulamadım. Çok şükür benim yolunda gidiyor her şey bebişler iyi durumda bir kız bir erkek isimde hala kararsızız asil ve ada . Umut ve umay . Güneş ve umut kararsız varsa güzel fikir uyumunuz alabiliriz . Bu ara sizde nasıl bilmiyorum ayakta kalınca ve yolculukta ayaklarım çok şişmeue başladı daha erken değil mi? Bu arada 26. Haftamıza girdik
Sezeryan yada normal dogum da fark etmiyor degil mi korse. Henüz almadım. Bugun aklımdan gecti :) sezeryanda agrılar geçince filan mı takılıyor tecrübeli annişler yardımKorse aldiniz mı analar![]()
Sezeryande de takılıyor da ne kadar süre sonra hiç bilemiyorum, normal doğumda ben odama geçince takmıştım zaten bı acayip duruyor gözüm görmesin demiştim, sönmüş, buruşmuş balon gibi gevşek gevşekSezeryan yada normal dogum da fark etmiyor degil mi korse. Henüz almadım. Bugun aklımdan gecti :) sezeryanda agrılar geçince filan mı takılıyor tecrübeli annişler yardım![]()
Ben daha bir şey almadım bir tane bileKorse aldiniz mı analar![]()