Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    151
Ben daha bir şey almadım bir tane bile 🥹 yarın doktor randevum var Tetenoz 2yi olmadım şeker yüklemesi olmadı bunlardan korkuyorum bi bitseler sonra rahat kafayla bakmak istiyorum
Hiiccc korkma olur biter inşallah hıc stres yapma, korktukca birşey olmasa da stresten birşeyler çıkıyor sal rahatla, asi dediğin iki sn.lik iş, şeker yuklemesi desen bikac saatini alır, sonucundan korkuyorsan da her şeyin çözümü var şükür, birşey varsa erken fark edilmiş olur, yoksa zaten stres yaptığına değmez 😊

Sezeryan yada normal dogum da fark etmiyor degil mi korse. Henüz almadım. Bugun aklımdan gecti :) sezeryanda agrılar geçince filan mı takılıyor tecrübeli annişler yardım 🤩
Ben sezeryanda ilk ayağa kaldırdıklarında kalkamadım organlarım yere düşecek sanmıştım 😂😂😂 doktorum normalinde yarın takman lazım ama sen tak bugünden korseni dedi inan bana ilaç gibi geldi. Mutlaka hastane çantana koy canım benim ne olur ne olmaz

Sezeryande de takılıyor da ne kadar süre sonra hiç bilemiyorum, normal doğumda ben odama geçince takmıştım zaten bı acayip duruyor gözüm görmesin demiştim, sönmüş, buruşmuş balon gibi gevşek gevşek 😂😂😂
Tövbe 😂 neyse bunları öğrenmek iyi enazından başımıza ne gelecek belli hahaha

Ben sezeryanda ilk ayağa kaldırdıklarında kalkamadım organlarım yere düşecek sanmıştım 😂😂😂 doktorum normalinde yarın takman lazım ama sen tak bugünden korseni dedi inan bana ilaç gibi geldi. Mutlaka hastane çantana koy canım benim ne olur ne olmaz
Kızlar kızlar nasıl korse alıcaz hic anlamıyorum alacak olanlar bilgisi olanlar bi link olursa güzel olur
Allahım sen bana normal dogum nasip et isteyen herkese amin çok amin

Kuzum artırmayı hiç istemezdim ama 14 KİLO İLE BAYRAĞI TUTTUĞUMA İNANIYORUM 🤣🤣
7.haftada tartıldım 55 kiloydum 🤣🤣🤣

70 sınırındayım hüüğğğ🥲🥲🥲🥲🥲
55 kg başlayanların bi avantajı da olsun ya! :KK12::sinirli:

Ben kızımda 67ile hamile kaldım. 20 kg aldım. Dr a kalsa beni çarmıha gererdi ama doğumdan 6 ay sonra üstümde sadece 3 kg kalmıştı. Ne diyet ne bi şey yaptım. Sadece emzirme.

Şimdiki hamilelikte, zaten 80 kg iken hamile kaldım. Dr un bi şey demesine gerek yok. 20 kg alma hakkım old ben de düşünmüyorum.

Diyeceğim o ki, rakamlara çok takılmayın ama kendinizi de çok salmayın :anneadayı:
Korse aldiniz mı analar :KK51:
No..
Ne korse, ne gecelik pijama almadım henüz.
Şöyle 1-2 ay daha geçsin bakalım. Bedenim kaç olacak :eek:

Önceki hamileliğimden kalan bi hiç giymediğim bi gecelik sabahlık takımım var.. Geçen denedim, oluyor. Ama şimdi oluyor. 3 ay sonra olur mu bilmem :confused:
Sezeryan yada normal dogum da fark etmiyor degil mi korse. Henüz almadım. Bugun aklımdan gecti :) sezeryanda agrılar geçince filan mı takılıyor tecrübeli annişler yardım 🤩
Ben sezaryenle doğum yaptıktan 7 Gün sonra dr a kontrole gittim. Hem ultrasonla rahme baktı, hem alttan muayene etti. Dikişlere baktı enfeksiyon iltihap yok. Hemen giy korseni dedi.
Ama ben giymedim :eek:

Kızlar kızlar nasıl korse alıcaz hic anlamıyorum alacak olanlar bilgisi olanlar bi link olursa güzel olur
Allahım sen bana normal dogum nasip et isteyen herkese amin çok amin
Sezeryan için fark ediyor mu nasıl olduğunu bilmiyorum ama ben aldım
-Yarım olanlar rahatsız oluyor toplanıyor kayıyor,
-alttan olanları o halde giyip çıkarmak zor bı de sürekli muayeneydi tuvaletti peddi derken rahatsız ediyor
O yüzden ben şu tip aldım, belki fikir olur,
Başka kullanan rahat ettim denilen model varsa ben de tavsiye alırım
1000024082.webp

-alttan olanları o halde giyip çıkarmak zor bı de sürekli muayeneydi tuvaletti peddi derken rahatsız ediyor
Başka kullanan rahat ettim denilen model varsa ben de tavsiye alırım Eki Görüntüle 3571885
Bu modelde aşırı mantıklı aslında

Başka kullanan rahat ettim denilen model varsa ben de tavsiye alırım Eki Görüntüle 3571885
Çok güzel zaten bir şey almaya başlayayım her şeyi tekrar tek tek soracağım burada çok tecrübeli kadınlar var 🌹💕

Bacım link de at. 💙

Ben diyetisyen Zehra Bora nın kendi markası bi korsesi var. Onu görmüştüm. Kendi de doğum yaptıktan hemen sonra kullanmıştı. İg yüklü değil telefonda. Bulursam atarım. Z fit miydi neydi ismi.

Sebeplerini de açıkladım benim için diğerleri kullanissizdi, kaç tane almıştım öncekinde rahat edemedim yarım olanla, askili sıkı rutin kullandığım vardı onda baya rahat ettim, bu sefer direkt askili aldım iş görecek gibi duruyor

Ya ben biraz da annemin durumundan dolayı erken hazırladım. Hastaneden çıkıp çıkamayacağı belli değil. Doktorlar pek umutlu konuşmuyor. Ben hazırlayayım da sonra bir şey olursa o kafayla hazırlayamam diye erkenden hazırladım aslında...
Canım Allah yardımcın olsun 🤲 Annenin de yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur dualarım seninle. O kadar haklısın ki. Şimdiden hazırlanmakta çok iyi yapmışsın elinin altında hazır olur en azından. Ama inşallah anneciğin de iyi olacak dua ediyorum 🤲❤️
Benim de babam aynı durumda şuan. Hastaneye yatması gerekiyor yatırıyorlar imza verip çıkıyor. Evde olsun ne olacaksa diyor. Küçük bebek var diye çok da gidemiyorum ayrı şehirlerdeyiz. Ama çok zor.
Allah şifa versin anneciğine de 🙏
Çok geçmiş olsun size de canım benim. Rabbim babanın da sizin de yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur 🤲❤️
Korse aldiniz mı analar :KK51:
Yok canım ama aklımda alan beğenen varsa link alırım bende ❤️

Back
X