- 8 Şubat 2022
- 593
- 1.012
- 26
Anladım caniçim ben bundan sandım da önerdimKuzum buhar makinesi değil de nebülizatör söyle bi şey oluyor
Güneş çok tıkanıyor arada birkaç kez öksürük de var
Buhar makinesi de alacağım buranın hava çok kuru burnunu açamıyorum
Alsaydı çok rahat ederdin resmen mucize emzikBizimki emzikte almıyor en ucuzundan en pahalısına kadar denedim almadı en sonunda pes ettim
Korunma denmez de işte kendi çapımızda korunuyoruz. Bende 15 ay denedik bunun 5 ayı tedaviydii. Hap kullanmak istemiyorum doğumdan sonra hem aşırı kilo aldıım hayatımın en yüksek kilolarındayıım hemde aşırı tüylenmem olustu hormonlardan dolayı sanırım oda. Spiral taktırmak cok basitmiş aslında ama ben alttan cok kontrol ettiler bu suni sancıda böyle doktora gidip kontrol edilmek istemiyorum anlamsız bir tedirginliğim olustu normal doğum yapmama ve doğumun üzerinden 4,5 ay geçmesine rağmen hala ilişki sırasında ağrım oluyor sanırım psikolojik bende kii. Hap kullanmak istemiyorum kilo aldırıyormus diyorlar hanii daha kilo alırsam resmen düşünemiyorum hala kıyafetlerimin içine giremiyorum. Hamileliğin son zamanlarında giydiğim kıyafetlere bile giremiyorum düşün. Riske atıyorum biliyorum ama psikoloji olayını yenersem spiral taktırcam önümüzde ki ay niyetlendim bakalım şu ramazan ayı bayram geçsindeKizlar bir sey soracagim korunuyor musunuz?
Katılıyorum ben zaten sakinken vs vermiyorum bizimkide almıyor konusmayı cok seviyorAlsaydı çok rahat ederdin resmen mucize emzik
Benimkide uyku geçişi hariç almıyor ay seninkide boynu bükükler gibi yapıyormu uyuma aşamasında kendini nil beşiğe kafasını dayıyor öyle sinir oluyorum aşağı çekiyorum popo popo tekrar üste çıkıyorKatılıyorum ben zaten sakinken vs vermiyorum bizimkide almıyor konusmayı cok seviyorama uyku öncesi o kadae rahat oluyor kii. Bide son 1 aydır uykusu varsa ve emziği alıp gözlerini devirip kafasını yana yatırıyor uykusunu öyle belli ediyor
Bebeğim senelerce yasmin kullanmış biri olarak ilk ay 2-3 kilo veririm çünkü mide bulantısı yapıyor bende sonra hiç kilo almadım ben yine hapa başlıcam spiral macerasından sonra taktırmamaya karar verdim hele hele dokktor kapısında beklerken spiralle hamile kalanlqra denk gelince kalsın dedimKorunma denmez de işte kendi çapımızda korunuyoruz. Bende 15 ay denedik bunun 5 ayı tedaviydii. Hap kullanmak istemiyorum doğumdan sonra hem aşırı kilo aldıım hayatımın en yüksek kilolarındayıım hemde aşırı tüylenmem olustu hormonlardan dolayı sanırım oda. Spiral taktırmak cok basitmiş aslında ama ben alttan cok kontrol ettiler bu suni sancıda böyle doktora gidip kontrol edilmek istemiyorum anlamsız bir tedirginliğim olustu normal doğum yapmama ve doğumun üzerinden 4,5 ay geçmesine rağmen hala ilişki sırasında ağrım oluyor sanırım psikolojik bende kii. Hap kullanmak istemiyorum kilo aldırıyormus diyorlar hanii daha kilo alırsam resmen düşünemiyorum hala kıyafetlerimin içine giremiyorum. Hamileliğin son zamanlarında giydiğim kıyafetlere bile giremiyorum düşün. Riske atıyorum biliyorum ama psikoloji olayını yenersem spiral taktırcam önümüzde ki ay niyetlendim bakalım şu ramazan ayı bayram geçsinde
Emziriyorsan sut hormonu geciktirir hamileliği derler ama kesin bişey değil ki adet görüyorsan yumurtlama başlamıştırYaa siz ciddi misiniz? Ben nedense tam tersini dusunmustum. Bu ayi sag salim atlatalim bakalim
Evet kızımda rahat etmiştim zorla alıştırmıştık onuAlsaydı çok rahat ederdin resmen mucize emzik
NELER YAŞADIN ANLAT ÇABUKKizlaar bizim kizin disi cikmiss
Ben hic anlamadm acikcasi bu ara gece uyanmalari basladi cok sık emmek istiyor ama atak haftasi falandir diye dusunuyodm gunduz uykulari zaten az oldugu icin genel bi mizmiz hali vardiNELER YAŞADIN ANLAT ÇABUK
AmannınnnKizlaar bizim kizin disi cikmiss
Aminn tesekkur ederimmAmannınnnhayırlı dişleri olsun inci gibi dizilsinler kolay kolay gelsinler ne kadarlıktı bebişin. Ayyy valla çok sevindim
Bi de güneşe aceleci derler valla helal olsunBen hic anlamadm acikcasi bu ara gece uyanmalari basladi cok sık emmek istiyor ama atak haftasi falandir diye dusunuyodm gunduz uykulari zaten az oldugu icin genel bi mizmiz hali vardiagziyla baloncuk falan yapiyor annem hatta dis cikarcak galiba demisti yok ya daha vardir dedm sabah parmagimi emcekti agzina aldi bisey batti parmagima bi baktm bi beyazlik cay kasigi aldm hemen arkasiyla hafif vurdum oraya tik tik ses geldi
Havaya kaldırdığımda nil ağzındaki bütün tükürükler ağzıma bırakıyorBi de güneşe aceleci derler valla helal olsunayrıca maşallah anasına çok çektirmeden çıkarıvermiş minnoşum.
Güneş acayip fenalarda bir an önce de çıksa diye bekliyorum. Acayip tükürüklü zaten yakında suratımıza tükürürse şaşırmayacağım
Aynen Bilge de öyleHavaya kaldırdığımda nil ağzındaki bütün tükürükler ağzıma bırakıyor
Havaya kaldırdığımda nil ağzındaki bütün tükürükler ağzıma bırakıyor
Siz kaşınmışsınız, bıcırıklar üstlerine düşeni yapmış sadeceAynen Bilge de öyleseverken azıcık havaya kaldırsam gülerken ağzındaki tüm tükürükler hoooop yüzüme gözüme ağzıma
Aynen cok cektirmedi masallah yavrumBi de güneşe aceleci derler valla helal olsunayrıca maşallah anasına çok çektirmeden çıkarıvermiş minnoşum.
Güneş acayip fenalarda bir an önce de çıksa diye bekliyorum. Acayip tükürüklü zaten yakında suratımıza tükürürse şaşırmayacağım