- 20 Ocak 2022
- 293
- 262
Ben nadirde olsa arada hazir yufkadan patatesli borek tuketiyorum ama bir fark gozlemlemedim nokta kadar kan hep var bizde yufkadan sonra ekstra artis olmadiAlerjik bebiş annelerine bir sorum var. Hazır yufka alıp börek vs tüketiyor musunuz? Bir fark gözlemlediniz mi? İçerikte süt ürünü yok gibi ama ben galiba eser miktar mevzusu var.da aktif kan gördüm yine
Alerjik bebiş annelerine bir sorum var. Hazır yufka alıp börek vs tüketiyor musunuz? Bir fark gözlemlediniz mi? İçerikte süt ürünü yok gibi ama ben galiba eser miktar mevzusu var.da aktif kan gördüm yine
sağlık ocağı yazıyor mu yoksa eczaneden kafamıza göre alabiliyor muyuz. Hadtaneye gidecek vakit yok bu aralarAnnem yoğurt yapıyor ama annem biraz organik kafaya kızıyor1 yaşından sonrada vermiceksen kendin yap dedi bana yani mesela tarhana veriyorum köylü kadın kendi yapıyor evine gidip geliyorum biliyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama nereye kadar bende bilmiyorum
Ya sen süpersin öyle ışık olduki bana bu kesin karar verdim bu içerikleri inceleyince
Cnm ben hapı bırakınca 1,5 ay sonra hamile kaldım ki senelerce kullandım hapla çok düşük ihtmal spiralden bile daha düşük haberin olsun
Mukus ve kan arttı birkaç gündür hiç mukus yoktu aslında. İshal hep devam tabi.Ben nadirde olsa arada hazir yufkadan patatesli borek tuketiyorum ama bir fark gozlemlemedim nokta kadar kan hep var bizde yufkadan sonra ekstra artis olmadi
Balık arada tüketiyorum ama gözüme çarpmadı henüz. Evet ciddi bi alerjen maalesef. Kanda kesin sonuç vermesi 2 yaş sonrasını bulabiliyor maalesef ya-Sunshine sen Balik tuketiyormusun ben dun balik yemistim bu sabah kan cok artti .kan testi verdik alerji icin testte hic biseye alerji gorunmuyor ama diyete devam dedi doktor bu test kesin sonuc vermez dedi.baligida nadir yiyordum ama onuda kesecem artik sadece zeytin recel ekmek pilavlar bakliyatlar ve yesillikler kaldi yedigim ama hala hergun kan var aklimda hep gluten var onu kesemiyorum
Maşallah akıllı yavrum şifa olsun :) suyu ne kadar verdin balkabağı sonrası? Zeytinyağı katıyoruz her yiyeceğe değil mi?Kızlar biz bugün balkabağı tadımını bitirdik Asaf çok sevdi bıraksam hepsini hüpletecektiBaksanıza tabağı görür görmez gözlerini kocaman açıyor Maşallahı var ben iştahlı olacağını biliyordum ama bu kadar değil
Ayy bu nee tatlılık maşallah Asaf paşayaKızlar biz bugün balkabağı tadımını bitirdik Asaf çok sevdi bıraksam hepsini hüpletecektiBaksanıza tabağı görür görmez gözlerini kocaman açıyor Maşallahı var ben iştahlı olacağını biliyordum ama bu kadar değil
Ek gidaya baslamak istiyordum doktor 6ay dolmasini bekleyecez dedi 155 gunluguz evolvia rp1 mama raporu cikardi azonce emzirmedim mama verdim cok kan vardi cunku emziresim gelmedi.bu durumda emzirmeye devam etmek mi iyi mama vermek mi iyi bilemedim.bakliyat evet cok gaz yapiyor bizede ama ne yiyecegimi bilemedigim icin yemeye basladim mecbur.Mukus ve kan arttı birkaç gündür hiç mukus yoktu aslında. İshal hep devam tabi.
Balık arada tüketiyorum ama gözüme çarpmadı henüz. Evet ciddi bi alerjen maalesef. Kanda kesin sonuç vermesi 2 yaş sonrasını bulabiliyor maalesef ya
Bakliyatlar da inanılmaz gaz yapıyor özellikle akşam öğününde tüketirsem. Geceleri normalde bu kadar çığlık atmazken bağırsak problemi olduğunda atıyor.
Allah yardımcınız olsun sizin de
Ek gıda başlamadınız değil mi henüz ?
Gluten beni de düşündürüyor ama yediğimiz şeyler kısıtlı olunca ekmeği kesmek çok zor
Maşallah akıllı yavrum şifa olsun :) suyu ne kadar verdin balkabağı sonrası? Zeytinyağı katıyoruz her yiyeceğe değil mi?
Teşekkür ederiz teyzesiMaşallah akıllı yavrum şifa olsun :) suyu ne kadar verdin balkabağı sonrası? Zeytinyağı katıyoruz her yiyeceğe değil mi?
Çok teşekkür ederiz bitanecik teyzelerimizAyy bu nee tatlılık maşallah Asaf paşaya
Eczaneden alabilirsin cnm direk ben hep yasmin kullandım adetinin 2. Günü başlıyorsunsağlık ocağı yazıyor mu yoksa eczaneden kafamıza göre alabiliyor muyuz. Hadtaneye gidecek vakit yok bu aralar
Bizimkide biberonla içmeyi sevmiyor suyu kaşıkla seviyor bende kaşıkla veriyorum daha kücük aslında benimki hani çokta üzernde durmuyorum da tabii 6. Ayında suluklara alıştırırımKızlar ben nile 10 cc bile su içiremiyorum asla içmiyor napıcam ben ağlıyor hemen
aa daha 5 aylık mı ben daha büyük sanıyordum. Valla süper mamayı yediyse. Güneş hiçbirini yemedi. En son deneyeyim dedim Vanilya özütünden 3 tatlı kaşığı koydum, yine yemedi. Ben de kek yapıp içine katıyorum :)) bu arada paketli kabartma tozu ve şekerli vanilin de önermiyorum alerji yüzünden.Ek gidaya baslamak istiyordum doktor 6ay dolmasini bekleyecez dedi 155 gunluguz evolvia rp1 mama raporu cikardi azonce emzirmedim mama verdim cok kan vardi cunku emziresim gelmedi.bu durumda emzirmeye devam etmek mi iyi mama vermek mi iyi bilemedim.bakliyat evet cok gaz yapiyor bizede ama ne yiyecegimi bilemedigim icin yemeye basladim mecbur.
Teşekkür ederim canım bilgilendirme için:) kendimi 1 hafta daha tutmaya çalışacağım:) tatlı patatesi, bebe zeytinyağını filan aldım. Hafta içi babamın baskısına yenilmezsem birdahaki haftsonu açılışı yapıyoruzTeşekkür ederiz teyzesiEvet zeytinyağını her gün üzerine gezdirdim yumuşatıp boğazından kaysın diye kabakta kabızlık problemi olmuyor yoksa. Suyu doktoruna sorduğumda emzir ek gıdasını ver içebildiği kadar içsin miktar önemli değil dedi. İnternetteki araştırmalarıma göre ise günlük 100 cc diyordu. Fakat çok içemiyor zaten bende üzerine ne kadar içmek isterse içiriyorum.
Çok teşekkür ederiz bitanecik teyzelerimiz
Evet canım bende hazır yufka kullanıyorum. Ama nereden alıyorsun eser miktar derken. Marketlerden markalı alırsan aynı bantta üretim paketleme yapılabilir. Bizim buralarda yufkacılar var. Oralardan temin ediyorum. Bir kaç kez de migrostan almıştım ama bizi etkilemiyor. Belki başka bişey dokunmuştur. Sürekli tükettiğin şeyler miydi.Alerjik bebiş annelerine bir sorum var. Hazır yufka alıp börek vs tüketiyor musunuz? Bir fark gözlemlediniz mi? İçerikte süt ürünü yok gibi ama ben galiba eser miktar mevzusu var.da aktif kan gördüm yine
Evet canım hazır market ürünü alıyorum. Üstünde eser miktar yazmıyor ama aynı banttan geçerken bulaşıyor olabilir belki diye düşündüm. Farklı hiçbir şey tüketmedim aslında neden böyle oldu anlamadım bi süredir sürekli kan oluyordu o dönem bu şekilde annem çok börek pişirdi. Şimdi kesip bi kontrol edeceğim bakalım.Evet canım bende hazır yufka kullanıyorum. Ama nereden alıyorsun eser miktar derken. Marketlerden markalı alırsan aynı bantta üretim paketleme yapılabilir. Bizim buralarda yufkacılar var. Oralardan temin ediyorum. Bir kaç kez de migrostan almıştım ama bizi etkilemiyor. Belki başka bişey dokunmuştur. Sürekli tükettiğin şeyler miydi.
Cnm bizimde kaşıkla içiyordu şimdi püskürtüyor oyun yapıp :)Bizimkide biberonla içmeyi sevmiyor suyu kaşıkla seviyor bende kaşıkla veriyorum daha kücük aslında benimki hani çokta üzernde durmuyorum da tabii 6. Ayında suluklara alıştırırım
MaşallahBir dene bakalım. Bu bebeklere neyin dokunacağını asla kestiremiyorsun. Ben neredeyse diyete başladığımdan beri hiç kan yesil kaka vs görmüyorum maşallah diyeyim. Tabi beslenme sonraları çoğunlukla kusma bazen karın guruldaması olabiliyor. Ama en büyük kıstasım kan ve huzursuzluk. Huzursuzlanırsa uykusunu etkilerse direkt kesiyorum. Ek gıdaya da onay vermedi doktor. Kilosu iyi ve mama almıyor diye. Ama ben patatesle başladım. Meyve yerken elma falan veriyorum. Meme gibi emiyorBir an önce besinlerle tanışsın ve kurtulalım istiyorum. Umarım hayal kırıklığı yaşamam. -Sunshine
OG markasının mı aldınaa daha 5 aylık mı ben daha büyük sanıyordum. Valla süper mamayı yediyse. Güneş hiçbirini yemedi. En son deneyeyim dedim Vanilya özütünden 3 tatlı kaşığı koydum, yine yemedi. Ben de kek yapıp içine katıyorum :)) bu arada paketli kabartma tozu ve şekerli vanilin de önermiyorum alerji yüzünden.
Senin düştüğün ikileme ben de çok düştüm. Hele açlıktan ağladığı aç aç uykuya daldığı geceler özelliklesürekli sütüm en iyi mamadan iyidir diye düşündüm. Çok kan vardı dediğin ne kadar peki? Alerji değil başka bir sebep olabilir mi acaba diye düşündüm de. İltihap olursa da kanama oluyor.
Mecburen yiyoruz mecburen ben de her gün farklı şekillerde tüketiyorum yapacak bir şey yok
Teşekkür ederim canım bilgilendirme için:) kendimi 1 hafta daha tutmaya çalışacağım:) tatlı patatesi, bebe zeytinyağını filan aldım. Hafta içi babamın baskısına yenilmezsem birdahaki haftsonu açılışı yapıyoruz
Dün babam mercimek çorbası içirecekti az kalsın, çocuğu elinden zor kaptım
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim canım bilgilendirme için:) kendimi 1 hafta daha tutmaya çalışacağım:) tatlı patatesi, bebe zeytinyağını filan aldım. Hafta içi babamın baskısına yenilmezsem birdahaki haftsonu açılışı yapıyoruz
Dün babam mercimek çorbası içirecekti az kalsın, çocuğu elinden zor kaptım