2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yemeye çalışıyor yiyemeyince kavga ediyor o kadar komik ki tüm kızgınlığım uykum gidiyor 😂
Tam afacan ya 😁 ben de az önce güneşe su verdim cıldırarak istedi bardaktan filan içti kaşıkla verdim azcık sonrasında . Sütümü kaşığa sağdım verdim tükürdü öldürcek beni bu kız 😁
canım bizde de nexus var çok memnunum sıfır ses le çalışıyor. Oturur vaziyette tutun diyorlar buharı ama Asaf istemediği zamanlarda uyurken falan tutuyorum içine de serum fizyolojik koyuyorum asla duymuyor. Öneririm ben çok memnunum
İşte aradığım yorum 🥰🥰🥰🥰 teşekkür ederim ufak ve sessiz mis

Tam afacan ya 😁 ben de az önce güneşe su verdim cıldırarak istedi bardaktan filan içti kaşıkla verdim azcık sonrasında . Sütümü kaşığa sağdım verdim tükürdü öldürcek beni bu kız 😁

İşte aradığım yorum 🥰🥰🥰🥰 teşekkür ederim ufak ve sessiz mis
5 aydıır aynı tad yeni şeyler istiyor demekki çocuk 😂

Kızlar bebeklerinizin uyanıklık süresini kaç saat tutuyorsunuz uyku eğitmenleri 2 saat diyor ama oğlum yoruluyor 1.5 saatte uyutuyorum haliyle bazen 4 değil 5 uyku oluyor gece uykusuna 10.30 gibi yatırıyorum geç yatmasına rağmen 8 de kalkıyor birde akşam 8 de yatsa düşünemiyorum kaçta kalkacağını
Benimki de bazen 1.5 bazen 2 saat uyanik kaliyor. Bazen disari cikacak oluyorum 3 saat bekletiyorum arabada uyusun diye.
Gece uykusuna 8-8.30 gibi yatiriyorum sabah 6 da kalkiyor 1 saat emiyor altini temizliyorum 7 de yatiyor tekrar 7.45-8 de bir daha uyaniyor. Gune basliyoruz.
Sanirim sabah kalktiklari saatin aksam yattiklari saatle alakasi yok hatta aksam yorulsun iyice uzun uyusun diye gec saate kadar bekletilirse gunduz daha erken kalkiyormus bebekler.😒

5 aydıır aynı tad yeni şeyler istiyor demekki çocuk 😂
Bu açıdan düşünmemiştim olabilir 😁
Kizlar bir sey soracagim korunuyor musunuz?🙈
Birazcık 😁 ve hiç regl olmadım henüz. Sürekli bi tedirginim ara ara test yapıyorum 🥲
Benimki de bazen 1.5 bazen 2 saat uyanik kaliyor. Bazen disari cikacak oluyorum 3 saat bekletiyorum arabada uyusun diye.
Gece uykusuna 8-8.30 gibi yatiriyorum sabah 6 da kalkiyor 1 saat emiyor altini temizliyorum 7 de yatiyor tekrar 7.45-8 de bir daha uyaniyor. Gune basliyoruz.
Sanirim sabah kalktiklari saatin aksam yattiklari saatle alakasi yok hatta aksam yorulsun iyice uzun uyusun diye gec saate kadar bekletilirse gunduz daha erken kalkiyormus bebekler.😒
Ben dün son uykuyu kaçırdım ve aksma uykusuna 18:00 de geçti tam olarak
Sabah 6 da tam uyandı. 1 buçuk saat uyanık kalıp yeniden uyudu. İlk uyku 1 saat, 2. uykusu ilginç şekilde arada 2 kere emmeli 2 saat sürdü. 3. Uykusu 30 dk. Bugün 4 uyku yapıp tahminimce 19:00 gibi uyuyacak.

Bizde hep gece uyku süresi 12 saat oluyor. Tabi gece uykusunda sık uyanıp uykuda emiyor, onları saymıyorum.

Bu açıdan düşünmemiştim olabilir 😁

Birazcık 😁 ve hiç regl olmadım henüz. Sürekli bi tedirginim ara ara test yapıyorum 🥲

Ben dün son uykuyu kaçırdım ve aksma uykusuna 18:00 de geçti tam olarak
Sabah 6 da tam uyandı. 1 buçuk saat uyanık kalıp yeniden uyudu. İlk uyku 1 saat, 2. uykusu ilginç şekilde arada 2 kere emmeli 2 saat sürdü. 3. Uykusu 30 dk. Bugün 4 uyku yapıp tahminimce 19:00 gibi uyuyacak.

Bizde hep gece uyku süresi 12 saat oluyor. Tabi gece uykusunda sık uyanıp uykuda emiyor, onları saymıyorum.
ben 3. Ayda regl oldum. Biz de korunmuyoruz cunku 1 yil sonunda klomen le hamile kalabildim. Bisi olmaz diye dusunuyoruz🤫

Canım belki yapıyosundur ama ben yine de söyleyim, çok sırt üstü yatan bebekler zor çıkartıyormuş. Ben artık bacaklarını falan hep hareket ettiriyorum, yüz üstü, yan çeviriyorum, hareket olsun diye bir sürü şey yapıyorum. Sevmiyor ama napayım. Sen de oyna sürekli koluyla bacağıyla 😞 off 1 yaşında anca geçicek bizim heralde gazlar
Canım, benim kız gün içinde ya kucakta, ya oyun halısında bacak çırpıyor ya da biz egzersiz yaptırıyoruz zaten. Yatmaktan nefret ediyor doğduğundan beri. Hatta herkes kucağa alışmış diyor ama napayım yatırdığımda çığlığı basıyor. Bir de gün içinde çok sancı çekmiyor geceye nazaran ama gece hareketsizlikten midir nedir çıldırıyor, 8de yatsa 8.40ta başlıyor mesai. Kucakta gezdir, omzuna al gezdir çırpınıyor çocuk kucağımda ağlaması da cabası. Geçen gün annem ayıptır söylemesi köfte yapıp eve dönecekti, dedim ki sen bırak ben hallederim sonra. Ama kız o kadar kucağımdan inmedi ki annem en sonunda, kızım ben pişirip atayım dolaba sen bu kızla hiçbir şey yapamazsın, dedi. O derece kucakta bir bebek 😔 Neden bu kadar sancı çekiyor anlamıyorum, 1 ay önce bile daha iyiydi diyebilirim 😔

Mommys bliss doktorumuzun tavsiyesiyle kullandik cnm. Iyi ki kullanmisiz. Cok faydasini gordum. Bebegine eziyet cektirme hic bir yan etkisi yok. Turkiye de anneler fazla onyargili mesela benim annem ilaci verirken ki tamamen dogal icerikli sanki bebegimize zehid veriyormusuz gibi bakiyordu karsiydi tamamen. Faydasini gorunce o da kabul etti. Esim yabanci oldugundan cok fazla yabanci arkim var. Cok normal onlarda gripe water kullanmak.
Canım, uykuya etkisi oluyor mu peki? Gün içinde çok aşırı sancısı olmuyor ama geceleri sancıdan uyuyamıyor benimki. Gece uykusunu alamayınca tüm gün düzgün ilgilenemiyorum çocuğumla 😔

gripe water gecesi gunduzu ben 6. haftadan sonra hep kullandim gaz sancilari nedeniyle. simdi daha az kullaniyorum ama devam ediyorum hala .
Faydası oluyor mu canım? Geceleri çok sancı çekiyor mu? Bir de gece damlasını sadece gece mi vermek gerekiyor, nette günde 3 kere veriyorum diyenleri okudum

Kızlar tarhana çorbasıda onaydan geçti:) yarın lor peynirine başlıcam ay size bir şey diyimmi benim kız hazır şeyleri sevmiyor hipp in iyi geceler kaşık mamasını yemedi sonra elma sevmedi die gidiyim kavanoz hipp elma püresi alıyım belki onu sever dedim öğürdü hep resmen hazır şeyleri asla yemiyor hoş iyi oldu ama bende zorda kalırsam dışarda veririm diyordum yalan oldu e bebekten termos almıştım yapıp içine koyucam küçük kavanozlara koyup taşıcam yanımda napıyım.

Biz kesin 3 gündür ishaliz huysuz ve emzikle diş garç gurç kaşıyoruz diş geliyor sanırım kızlar🥴

Kızlar dördüncü ay bizi de vurdu. 10da uyuyup 6da emmek için uyanan bebek gitti. Gece 4-5 defa emmek için uyanıyor artık. Ama iki gündür 8de gece uykusuna yatırıyorum sabah 8de güne başlıyoruz. Gündüz uykuları da azaldı hep yarım saat uyuyup kalkıyor. Kuş uykusu.

Bugün rotavirusun ikinci dozunu yaptırdık. Gitmişken cok salya akıtıyor diye sorayım dedim meğerse diş çıkarıyormuş🙀 hem dört ay hem diş çıkarma. Belli oldu zor geçecek bu ay.

X