Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
Kız cidden birinden biri olmuyor. Benim de annem mutfak yemek işlerini çok üşenir. Hani istiyoruz diye yapar hele ki yardım edersek her şeyi yapar ama diğer türlü çok hoşlanmaz yani 😂 Ama ev işi dedin mi Kakılmış’a bağlar. Yerleri falan yuvarlanarak siler adeta. Anne yapma anne etme bu kadar gerek yok desek de ok gibi olması lazım her detayın 😂 Mola vermeyi, aralarda çay kahve içmeyi de çok sevmez iş bitsin öyle oturalım modundadır. Kayınvalidem ise aman iş her zaman yapılır biz oturalım sohbet edelim birbirimizi görelim der tüm gün ve hiç yapmaz 😂 Aman neyse uzaktayız zaten gördüğümüz sayılı gün artık takılmıyorum. Onlar varken elimi bir şeye sürmüyorum son güne kadar gittiklerinde bir günde temizliyoruz eşimle her yeri ne ben fazladan sinir oluyorum ne de eşimi geriyorum eskisi gibi 😂
Erkek kardeşim evlenince eşide böyle düşünür belki annemde öyledir😄😄dediklerimi yapıyor falan ama benim istediğim kadar temiz olmuyor sanki ben yapmaya çalışıyorum o yüzden onada üzülüyor sen yapma ben yaparım diye olsun kolayları ben yapıyım diyerek halletmeye çalışıyorum. Bugün yatak odasını temizliyorum duvarları mopa takılan sleepy ile sildim şimdi yatağın kenalarını falan silcem daha çok içime siniyor kendim yapınca. Sonra da vicdan azabı çekiyorum annem çok eğlenceli iyi bir anne bizim için her şeyi yapıyor diye🥲bide kv temizliğe önem verir baya diğer hiçbir şeyi sallamazlar aşırı cimriler falan anlatmıştım. O gelince annesi burdaydı tam halledememişler diye düşünsün istemem. O yüzden o gelene kadar çok iyi olsun istiyorum her yer. O da mutfağı yapcak bakalım dolapları silip her şeyi yıkıycak bakliyatları flaan düzenliycek öyle işleri iyi yapıyor sen yap dedim bende onları😄kendisi banyo tadilatı çıkardı bu haftada evini tümden temizliycekmiş cumartesi akşam gelcek bakalım. Keşke benim işimi halledip gitseydi 1 günde hallederdi. Daha var doğuma oğlan 9 ay 10 günde doğar diyordu da her an her şey olabilir yani😄belki yılbaşında doğar diyordu bir ara yok artık

Eşimin hatası canım zaten başkasını suçlayamam asla. Fark etmez bu saatten sonra annesi kalsın istiyosa o da kalsın istiyosa babası da kalsın amcası da kalsın, uğraşamam napmak istiyosa keyfi bilir
Kız dur sen de vur dedik öldürme 😂 Kendisi kalır son gün gelince hiç merak etme her işi de yapar. İnşallah şöyle cevval bir ebeye hemşireye falan denk gelirsiniz de zorla tutuşturur eline kem küm edene kadar her şeyi yaptırırlar 😅

Valla helal olsun 🥰 Annemlerin de var bir tane çok da tatlı bir şey ama biz henüz tanışamadık kendisiyle. Minicikken almışlardı ben görene kadar kocaman olacak muhtemelen 🥰 Bebeği de kediyi de birbirlerine karşı tepkilerini çok merak ediyorum. Eşim yine korumacılık peşinde. Diyor ki annenlere gideceğimiz zaman kediyi göndersinler başkasına. Ben tanışmalarını istiyorum. Ayrıca ne hakla kediyi gönderin diyeceğim benim evim mi yani? Aşıları vs tamamlanmış olacak o zamana belki de tamamlanmıştır bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Hiçbir şey olmaz zaten gözetiminizde olacak. Benimde kv falan bebeği kıskanırsa ederse diyorlar bir ara kp kediyi görümceye gönderin birkaç ay dedi asla dedim😄netim kedim konusunda bide sakin bir kedi zaten genelde de kediler çok yaklaşmıyor ilk etapta bebeklere. Görümceninde evinde 4 çocuk sürekli kavga çocuklar gecelere kadar parklarda sürekli telefon kedime zulüm ederler valla😄

Kız dur sen de vur dedik öldürme 😂 Kendisi kalır son gün gelince hiç merak etme her işi de yapar. İnşallah şöyle cevval bir ebeye hemşireye falan denk gelirsiniz de zorla tutuşturur eline kem küm edene kadar her şeyi yaptırırlar 😅
Ben yazmıyorum o da yazmıyo. Sevgiliyiz de küsüz sanki, ulen aynı eve gelip aynı yatağa gircen benle birkaç saate neyin tribi yani. O yüzden banne dkfk

Mememden süt geldi bir damla bende merak ettim sıktım daha da geldi damlacıklar şeklinde tekinden ama. Doğumu tetikler mi acaba😄doğsa da olur kafasında olumca bir rahatlık geldi bana
Aaaa ne güzel yaaa erkenden gelmiş sütün. Belki de doğumun sandığından yakındır ondan geliyordur. Bende henüz tık yok. Günlük bir kere kontrol ediyorum ama hareketlilik yok 🥹

Sabahtan beri 5.toplantıma giricem birazdan. Bi de farklı bi iş geldi kontrol etmemiz gereken. Şefim gelmiş baktın mı diyor, yok belim koptu az uzandım dedim tripli tripli tamam demiş. Sensin tamam valla son günlerimde hiç çekilmiyor öfff

Hiçbir şey olmaz zaten gözetiminizde olacak. Benimde kv falan bebeği kıskanırsa ederse diyorlar bir ara kp kediyi görümceye gönderin birkaç ay dedi asla dedim😄netim kedim konusunda bide sakin bir kedi zaten genelde de kediler çok yaklaşmıyor ilk etapta bebeklere. Görümceninde evinde 4 çocuk sürekli kavga çocuklar gecelere kadar parklarda sürekli telefon kedime zulüm ederler valla😄
Ya eşimin en büyük korkusu ciğerlerine falan tüy kaçması. Ama sanırım aşılar tamamlanınca bu da çok büyük problem değil. Annemlerin kedisi de garfield gibi bir şey zaten. Tüm gün yesin içsin yatsın şişko 😂 Bebeğe de kendiliğinden yanaşacağını çok zannetmiyorum dediğin gibi.
Sen de ne diye göndereceksin canım kedini hem nereye kadar. Alışsınlar birbirlerine vakitlice. Görümcenin evi sizden sonra tımarhane gibi gelir kediye 😂😂😂

Sabahtan beri 5.toplantıma giricem birazdan. Bi de farklı bi iş geldi kontrol etmemiz gereken. Şefim gelmiş baktın mı diyor, yok belim koptu az uzandım dedim tripli tripli tamam demiş. Sensin tamam valla son günlerimde hiç çekilmiyor öfff
Ayyy ne zaman bitiyor çalışma dönemin yaa yeter canına yazık koca karınla valla, bir de yükleniyorlar böyle üstüne üstlük 😕

Ayyy ne zaman bitiyor çalışma dönemin yaa yeter canına yazık koca karınla valla, bir de yükleniyorlar böyle üstüne üstlük 😕
Pazartesi salı çalışcam çarşambadan itibaren izinliyim cano. Fırsat buldukça uyukluyorum zaten 10 dk bile olsa, hiç enerjim yok bi de triplerle uğraşıyorum

Erkek kardeşim evlenince eşide böyle düşünür belki annemde öyledir😄😄dediklerimi yapıyor falan ama benim istediğim kadar temiz olmuyor sanki ben yapmaya çalışıyorum o yüzden onada üzülüyor sen yapma ben yaparım diye olsun kolayları ben yapıyım diyerek halletmeye çalışıyorum. Bugün yatak odasını temizliyorum duvarları mopa takılan sleepy ile sildim şimdi yatağın kenalarını falan silcem daha çok içime siniyor kendim yapınca. Sonra da vicdan azabı çekiyorum annem çok eğlenceli iyi bir anne bizim için her şeyi yapıyor diye🥲bide kv temizliğe önem verir baya diğer hiçbir şeyi sallamazlar aşırı cimriler falan anlatmıştım. O gelince annesi burdaydı tam halledememişler diye düşünsün istemem. O yüzden o gelene kadar çok iyi olsun istiyorum her yer. O da mutfağı yapcak bakalım dolapları silip her şeyi yıkıycak bakliyatları flaan düzenliycek öyle işleri iyi yapıyor sen yap dedim bende onları😄kendisi banyo tadilatı çıkardı bu haftada evini tümden temizliycekmiş cumartesi akşam gelcek bakalım. Keşke benim işimi halledip gitseydi 1 günde hallederdi. Daha var doğuma oğlan 9 ay 10 günde doğar diyordu da her an her şey olabilir yani😄belki yılbaşında doğar diyordu bir ara yok artık
Yılbaşı mı 😂😂 bizim günümüz aynıydı diye hatırlıyorum. Ben haftaya çarşamba perşembe bekliyorum, bilmiyorum nedense içime öyle doğuyor 🥰

Valla helal olsun 🥰 Annemlerin de var bir tane çok da tatlı bir şey ama biz henüz tanışamadık kendisiyle. Minicikken almışlardı ben görene kadar kocaman olacak muhtemelen 🥰 Bebeği de kediyi de birbirlerine karşı tepkilerini çok merak ediyorum. Eşim yine korumacılık peşinde. Diyor ki annenlere gideceğimiz zaman kediyi göndersinler başkasına. Ben tanışmalarını istiyorum. Ayrıca ne hakla kediyi gönderin diyeceğim benim evim mi yani? Aşıları vs tamamlanmış olacak o zamana belki de tamamlanmıştır bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Benim de kayınvalidemin kedisi var . Uslu bir kedi çok da tatlı cins falan bebek gibi bir suratı var . Ama ben de bu konuda eşin gibiyim galiba . Gidince hop oturup hop kalkarım galiba 😃 aşıları falan tam . Görümcemin de kedisi var kızı ile çok iyiler doğduğundan beri beraberler . Hatta kediyle büyüyen bebeklerin bağışıklıkları daha iyi oluyormuş. Ama şimdi alışkın olmayacak benimkiler , acaba bişi olur mu ben de düşünüyorum, pimpirikli bir kimseyim

Normalde kaçtı? Tansiyon önemli der benim doktorum tansiyon çıkması için birşey mi yedin? Yoksa yaşadın mı? Bende kalp atışı çok hızlıydı doktorum karanlık bir yerde uzan uyu demişti bilgin olsun canım
Tansiyonum son zamanlarda 13-14 cıvarı kuzum. Tüp bebek olduğu için kullandığım ilaçtan kaynaklı son aylarda yüksel tansiyon olabilir dedi doktorum. İşten izin alıp evde uyudum, uyandığımda çok şükür 12/8 olmuş. Düşebilmiş. Doktorunun dediği doğru demek ki. Uyku düşürüyor. Sağol canım

X