Erkek kardeşim evlenince eşide böyle düşünür belki annemde öyledir
dediklerimi yapıyor falan ama benim istediğim kadar temiz olmuyor sanki ben yapmaya çalışıyorum o yüzden onada üzülüyor sen yapma ben yaparım diye olsun kolayları ben yapıyım diyerek halletmeye çalışıyorum. Bugün yatak odasını temizliyorum duvarları mopa takılan sleepy ile sildim şimdi yatağın kenalarını falan silcem daha çok içime siniyor kendim yapınca. Sonra da vicdan azabı çekiyorum annem çok eğlenceli iyi bir anne bizim için her şeyi yapıyor diye
bide kv temizliğe önem verir baya diğer hiçbir şeyi sallamazlar aşırı cimriler falan anlatmıştım. O gelince annesi burdaydı tam halledememişler diye düşünsün istemem. O yüzden o gelene kadar çok iyi olsun istiyorum her yer. O da mutfağı yapcak bakalım dolapları silip her şeyi yıkıycak bakliyatları flaan düzenliycek öyle işleri iyi yapıyor sen yap dedim bende onları
kendisi banyo tadilatı çıkardı bu haftada evini tümden temizliycekmiş cumartesi akşam gelcek bakalım. Keşke benim işimi halledip gitseydi 1 günde hallederdi. Daha var doğuma oğlan 9 ay 10 günde doğar diyordu da her an her şey olabilir yani
belki yılbaşında doğar diyordu bir ara yok artık