Evet diger turlu bosuna stres yapiyoruz. Benim de anne sutu almayan bir suru ogrencim oldu kafa zehir gibiBabam hiç anne sütü almamış ve çivi gibi asla hastalanmaz
Umarım öyle olur bencede diretmemek lazım önemli olan beslenmesi öyle veya böyle
Mommys bliss doktorumuzun tavsiyesiyle kullandik cnm. Iyi ki kullanmisiz. Cok faydasini gordum. Bebegine eziyet cektirme hic bir yan etkisi yok. Turkiye de anneler fazla onyargili mesela benim annem ilaci verirken ki tamamen dogal icerikli sanki bebegimize zehid veriyormusuz gibi bakiyordu karsiydi tamamen. Faydasini gorunce o da kabul etti. Esim yabanci oldugundan cok fazla yabanci arkim var. Cok normal onlarda gripe water kullanmak.Sizlerde 4. ay uyku gerilemesi yüzünden uykusuz geçiyor, bizde hâlâ gaz sancısı yüzündendün gece yine çığlık çığlığa gazla uyandı ve kesinlikle uyumadı sabaha kadar bebişim kızlar yaa mommy's bliss water gripe night diye bir damla gördüm nette, kullanan var mı? Bu gaz sancıları geçiyor mu
Canım mamaya karşı olmadığım için marka istedim arkadaşlardan. Ben hariç etrafımdaki herkes mama verme sütün var diyor. Ama ben vereceğim. Huzursuzluğu geçmezse keserim mamayıMamaya bu kadar karsi olma cnm. Gerekiyorsa ver. Ben sadece mamayla besliyorum cok isterdim bol bol sutum olsun ama 3. Ayda kesildi. Ilk 2 ay en saglikli sutu almıştır insallah. Sutte diretmedim illa suan gelisimi iyi gidiyor. Iyi bir mama sec ben hipp combiotic kullaniyorum. Cocuk konusunda esnek olmak gerekiyor sanirim zira normal dogum dedim 2 yasina kadar emziririm dedim hic biri tutmadi
Benim covid e denk gelmeseydi iyiydiBizde de bahsettiklerinin hepsi mevcut canım ağlıyorum artık uykusuz ya anneme gidiyorum ya kaynanama 1 aydır rezalet umarım yakın zamanda düzelir bu 4 .ay olayı 6.aya girince düzeliyormuş arkadaşım anlatmıştı 4.aya inanamamıştım gerçekmiş tüm çıplaklığıyla yaşıyoruz
Evet canım kilosuna göre ayarlıyor doktor yada internette var kiloya göre mama miktarı yazınca cıkıyorCanım alıştırma bardağına sütünü sağ içir. O zaman süt içip de o emme güdüleri tatmin olmayınca memeye geri dönüyorlar. 1-1.5 aygır diş sıkıntısı çekiyoruz biz de. Böyle böyle ite kaka geçiyor günler. Yoksa kupkuru bezlerleyiz biz de.
Canları sağolsun tabii yeter ki sağlıklı olsunlar
Kiloya göre mama cc si değişiyor mu hope’um?
Bu ay biz 400 gram almışız. İte kaka kilo takip ediyoruz valla zor iştahsız bebek.
Canım, doruk uyku gerilemesinden önce gündüzleri 1.5 saatte bir 1.5-2 saat uyurdu. 3 gündüz uykusu yapardı. Akşam 7.30-8 gibi uyurdu. Artık gündüzleri yarımşar saatten 4 uyku uyuyor. 6 dan sonra uyutmuyorum asla. 7.30 gibi de genelde güne başlıyoruz sabahları.
Ya biz 1. Ay kontrolüne gittiğimizde baska bir cocukta asıya gelmişti biz o zamanlar 30-45cc veriyorduk doktor önerisiyld başka cocukta aşıya geldi 2 aylıktı 120cc yaptı içirdi ben çok şaşırmıştıım 4,5 aylığız işte 150 içiyoruz 4 saatte biBence de hipp combiotic sisirme yapmiyor. Aptamil kullanan bebekled cok sisiyor ya da bana oyle denk geldi bilmiyorum.
gripe water gecesi gunduzu ben 6. haftadan sonra hep kullandim gaz sancilari nedeniyle. simdi daha az kullaniyorum ama devam ediyorum hala .Mommys bliss doktorumuzun tavsiyesiyle kullandik cnm. Iyi ki kullanmisiz. Cok faydasini gordum. Bebegine eziyet cektirme hic bir yan etkisi yok. Turkiye de anneler fazla onyargili mesela benim annem ilaci verirken ki tamamen dogal icerikli sanki bebegimize zehid veriyormusuz gibi bakiyordu karsiydi tamamen. Faydasini gorunce o da kabul etti. Esim yabanci oldugundan cok fazla yabanci arkim var. Cok normal onlarda gripe water kullanmak.
Benim annem kaynanam 1 saatlik mesafede oyle herzaman gidemiyorum dün akşam bi saat çıldırdı sıkıntıdan nir anda başım donmeye başladı sanırım yine vertigo atağı tuttu dün akşamdan beri başım donuyo eşimi işe göndermedim o derece çok bunaldığım zamanlar oluyo en son hamileliğin son zamanlarında olmuştuBizde de bahsettiklerinin hepsi mevcut canım ağlıyorum artık uykusuz ya anneme gidiyorum ya kaynanama 1 aydır rezalet umarım yakın zamanda düzelir bu 4 .ay olayı 6.aya girince düzeliyormuş arkadaşım anlatmıştı 4.aya inanamamıştım gerçekmiş tüm çıplaklığıyla yaşıyoruz
Aaaa covit mi çıktıBenim covid e denk gelmeseydi iyiydibu baş ağrısıyla kemiklerim kırılırken saat başı uyandırdı beni. Bir uyusam ah..geçecek hastalık ama uyuyamıyorum
Ayy bana 9 nimet gibi gelir de 12 den aşağı uyumuyor sıpaaa. Ondan demiştim. Hatta derken de amannnn kaynana gibi daldım dedim
Ama sende kaşınmışın beeee güneş kız napsınn
Ben de taşındıktan sonra millete laf dinletemedim şimdilerde eve kimseyi sokmuyorum akşam 8 den sonraBizimde uyanıklık süresi 2 saati geçince aşırı huysuzlanıyo geçenlerde istanbula gittik annemlere erkek kardeşim biraz sevelim uyutma dedi yatım saat geç kaldı gece uykusuna çocuk çıldırdı herkes bir yeri ağrıyo zannetti anneannem çocuğa nazarımız değdi dedi başladı okumaya sakin olun uyku saati geçti dedim çok zor daldı yavrum
Ben A101’den almıştım belki iyi çıkar diye sessiz çalışıyor fiyatı uygun olunca evde dursun belki kullanırız diye almıştım çok memnun kaldım hastalandığımda falan bunu kullandıkKızlar aranızda nebülizatör kullanan var mı? Sessiz olması mühim
Kuzum buhar makinesi değil de nebülizatör söyle bi şey oluyorBen A101’den almıştım belki iyi çıkar diye sessiz çalışıyor fiyatı uygun olunca evde dursun belki kullanırız diye almıştım çok memnun kaldım hastalandığımda falan bunu kullandık
Nebulizator almadim cnm ama buhar makinemden cok memnunum weewellKuzum buhar makinesi değil de nebülizatör söyle bi şey oluyor
Güneş çok tıkanıyor arada birkaç kez öksürük de var
Buhar makinesi de alacağım buranın hava çok kuru burnunu açamıyorum
Hangi model bu canım?Nebulizator almadim cnm ama buhar makinemden cok memnunum weewellEki Görüntüle 3212728
Ya canım nerelerdesin sen gözlerim seni arıyorselam kızlar ne yazısmısnz ama hepsini okudum tek tekbiz iyiyiz çok sukur ablamlar iskenderun dan geldiler ev fena kalabalık hep kucakta sırtı yer görünce ağlıo şimdilk iyiyz ama onlar gdince napıcm bilmıorm cok fena alıstı. bizimde dişleri kaşınıyor yerleşme oluyor bnce,ek gıdaya başla dedi dr. mz ama tadım olarak günde silme kaşık yoğurt yiyor bgn havuc vercem. ama bnm tosunm korkutuyor bni sanki abısıne ye buna yeme dicem gbi. cok emziremıyorumda sanki 2saatte bır emıyor ama yeterli gelıo sanırım. arada dönüyor kafasına göre bazen 2,3gun dönmediğide oluyor takılıo ama doyduktan snr bır kalkısı var bana müsade der gbi. Allah can sağlığı versin bebekler 110 saat aşağıda beklediler onları düşünğnce panığe gerek yok diorm. en sevdiği oyun balon oynamak abısıyle düşüren eşek oynuyorum ıkısıde cok mutlu oluyor. hatta gecen gulmekten kustu nekdr basıt birşey balon ama ilgiden sevıolar oyuncağı
canım bizde de nexus var çok memnunum sıfır ses le çalışıyor. Oturur vaziyette tutun diyorlar buharı ama Asaf istemediği zamanlarda uyurken falan tutuyorum içine de serum fizyolojik koyuyorum asla duymuyor. Öneririm ben çok memnunumKuzum buhar makinesi değil de nebülizatör söyle bi şey oluyor
Güneş çok tıkanıyor arada birkaç kez öksürük de var
Buhar makinesi de alacağım buranın hava çok kuru burnunu açamıyorum