Tam afacan yaYemeye çalışıyor yiyemeyince kavga ediyor o kadar komik ki tüm kızgınlığım uykum gidiyor
İşte aradığım yorumcanım bizde de nexus var çok memnunum sıfır ses le çalışıyor. Oturur vaziyette tutun diyorlar buharı ama Asaf istemediği zamanlarda uyurken falan tutuyorum içine de serum fizyolojik koyuyorum asla duymuyor. Öneririm ben çok memnunum
5 aydıır aynı tad yeni şeyler istiyor demekki çocukTam afacan yaben de az önce güneşe su verdim cıldırarak istedi bardaktan filan içti kaşıkla verdim azcık sonrasında . Sütümü kaşığa sağdım verdim tükürdü öldürcek beni bu kız
İşte aradığım yorumteşekkür ederim ufak ve sessiz mis
Malesef canım ve ağır geçiyor. Bir de üstüne regl oldum, baş ağrısından ölüyorumAaaa covit mi çıktı
Kesinlikle öyle için rahat olsunİşte aradığım yorumteşekkür ederim ufak ve sessiz mis
Benimki de bazen 1.5 bazen 2 saat uyanik kaliyor. Bazen disari cikacak oluyorum 3 saat bekletiyorum arabada uyusun diye.Kızlar bebeklerinizin uyanıklık süresini kaç saat tutuyorsunuz uyku eğitmenleri 2 saat diyor ama oğlum yoruluyor 1.5 saatte uyutuyorum haliyle bazen 4 değil 5 uyku oluyor gece uykusuna 10.30 gibi yatırıyorum geç yatmasına rağmen 8 de kalkıyor birde akşam 8 de yatsa düşünemiyorum kaçta kalkacağını
Bu açıdan düşünmemiştim olabilir5 aydıır aynı tad yeni şeyler istiyor demekki çocuk
BirazcıkKizlar bir sey soracagim korunuyor musunuz?
Ben dün son uykuyu kaçırdım ve aksma uykusuna 18:00 de geçti tam olarakBenimki de bazen 1.5 bazen 2 saat uyanik kaliyor. Bazen disari cikacak oluyorum 3 saat bekletiyorum arabada uyusun diye.
Gece uykusuna 8-8.30 gibi yatiriyorum sabah 6 da kalkiyor 1 saat emiyor altini temizliyorum 7 de yatiyor tekrar 7.45-8 de bir daha uyaniyor. Gune basliyoruz.
Sanirim sabah kalktiklari saatin aksam yattiklari saatle alakasi yok hatta aksam yorulsun iyice uzun uyusun diye gec saate kadar bekletilirse gunduz daha erken kalkiyormus bebekler.
ben 3. Ayda regl oldum. Biz de korunmuyoruz cunku 1 yil sonunda klomen le hamile kalabildim. Bisi olmaz diye dusunuyoruzBu açıdan düşünmemiştim olabilir
Birazcıkve hiç regl olmadım henüz. Sürekli bi tedirginim ara ara test yapıyorum
Ben dün son uykuyu kaçırdım ve aksma uykusuna 18:00 de geçti tam olarak
Sabah 6 da tam uyandı. 1 buçuk saat uyanık kalıp yeniden uyudu. İlk uyku 1 saat, 2. uykusu ilginç şekilde arada 2 kere emmeli 2 saat sürdü. 3. Uykusu 30 dk. Bugün 4 uyku yapıp tahminimce 19:00 gibi uyuyacak.
Bizde hep gece uyku süresi 12 saat oluyor. Tabi gece uykusunda sık uyanıp uykuda emiyor, onları saymıyorum.
Canım, benim kız gün içinde ya kucakta, ya oyun halısında bacak çırpıyor ya da biz egzersiz yaptırıyoruz zaten. Yatmaktan nefret ediyor doğduğundan beri. Hatta herkes kucağa alışmış diyor ama napayım yatırdığımda çığlığı basıyor. Bir de gün içinde çok sancı çekmiyor geceye nazaran ama gece hareketsizlikten midir nedir çıldırıyor, 8de yatsa 8.40ta başlıyor mesai. Kucakta gezdir, omzuna al gezdir çırpınıyor çocuk kucağımda ağlaması da cabası. Geçen gün annem ayıptır söylemesi köfte yapıp eve dönecekti, dedim ki sen bırak ben hallederim sonra. Ama kız o kadar kucağımdan inmedi ki annem en sonunda, kızım ben pişirip atayım dolaba sen bu kızla hiçbir şey yapamazsın, dedi. O derece kucakta bir bebekCanım belki yapıyosundur ama ben yine de söyleyim, çok sırt üstü yatan bebekler zor çıkartıyormuş. Ben artık bacaklarını falan hep hareket ettiriyorum, yüz üstü, yan çeviriyorum, hareket olsun diye bir sürü şey yapıyorum. Sevmiyor ama napayım. Sen de oyna sürekli koluyla bacağıylaoff 1 yaşında anca geçicek bizim heralde gazlar
Canım, uykuya etkisi oluyor mu peki? Gün içinde çok aşırı sancısı olmuyor ama geceleri sancıdan uyuyamıyor benimki. Gece uykusunu alamayınca tüm gün düzgün ilgilenemiyorum çocuğumlaMommys bliss doktorumuzun tavsiyesiyle kullandik cnm. Iyi ki kullanmisiz. Cok faydasini gordum. Bebegine eziyet cektirme hic bir yan etkisi yok. Turkiye de anneler fazla onyargili mesela benim annem ilaci verirken ki tamamen dogal icerikli sanki bebegimize zehid veriyormusuz gibi bakiyordu karsiydi tamamen. Faydasini gorunce o da kabul etti. Esim yabanci oldugundan cok fazla yabanci arkim var. Cok normal onlarda gripe water kullanmak.
Faydası oluyor mu canım? Geceleri çok sancı çekiyor mu? Bir de gece damlasını sadece gece mi vermek gerekiyor, nette günde 3 kere veriyorum diyenleri okudumgripe water gecesi gunduzu ben 6. haftadan sonra hep kullandim gaz sancilari nedeniyle. simdi daha az kullaniyorum ama devam ediyorum hala .
Doğumdan sonra kolay hamile kalınıyor gibi bir şey duymuştum fazla riske atmayın siz yine deben 3. Ayda regl oldum. Biz de korunmuyoruz cunku 1 yil sonunda klomen le hamile kalabildim. Bisi olmaz diye dusunuyoruz
İlkte zor hamile kalmis olsan bile ikinci hemen olabilir bedenin yeni gebelige cok aciktir dikkatli ol benceben 3. Ayda regl oldum. Biz de korunmuyoruz cunku 1 yil sonunda klomen le hamile kalabildim. Bisi olmaz diye dusunuyoruz
Nexus kullanıyorum canım çok memnunum sessiz sakinKızlar aranızda nebülizatör kullanan var mı? Sessiz olması mühim
Ahahahahah eğer iki çocuktan sevişebilirsek korunuyoruzKizlar bir sey soracagim korunuyor musunuz?
Yaa siz ciddi misiniz? Ben nedense tam tersini dusunmustum. Bu ayi sag salim atlatalim bakalimİlkte zor hamile kalmis olsan bile ikinci hemen olabilir bedenin yeni gebelige cok aciktir dikkatli ol bence
Benim ki hep öyle cnm 10 dakika oldu 5 kere emzik verdimAynı krizi az oncede yaşadık 10 da bir başladım 11.30 da dalabildi niye oyle oldu anlamadım
Ahahaha koptum aynen nilin uyku saattine denk gelirse ben duş al koca alsın derken eziyetNexus kullanıyorum canım çok memnunum sessiz sakin
Ahahahahah eğer iki çocuktan sevişebilirsek korunuyoruz
Bizimki emzikte almıyor en ucuzundan en pahalısına kadar denedim almadı en sonunda pes ettimBenim ki hep öyle cnm 10 dakika oldu 5 kere emzik verdimbide ayaklarını teperek uyuyor yeni adet