2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Uygulamanın adı ne ola ki
Canım 7-8 gece uykusu için çok erken değilmi en azından 9-9:30 yapsan belki daha rahat uyur veya uyanıp 1.5 saat uyanık kalmayı bırakır mı acaba dedim

Onun için yanlışım varsa bilen düzeltsin
Zeytinyağında karanfil bekletip soğuk şekilde onu sürüyorlar diye duymuştum
Canavar kısmına bi miktar güldüm
Uygulamanın adı ne ola ki

Canım 7-8 gece uykusu için çok erken değilmi en azından 9-9:30 yapsan belki daha rahat uyur veya uyanıp 1.5 saat uyanık kalmayı bırakır mı acaba dedim
Happykids canım

Erken değil diye biliyorum 2. Aydan beri bu şekilde uyutuyorum.
Bu saat başı uyanmalar son 2 aydır oluyor. Bazen yine 3-5 saat aralıksız uyuduğu oluyor. Bildiğim kadarıyla akşam 7-sabah 7 bebişler için uygun olandı.
Akşam 9-10 uyuduğunda da bi şey değişmiyor bu arada onu da denedim

Bu gece uyanması biraz benim yemem kaynaklı. Geçenlerde özledim 01:30 da uyanınca biraz daha aydınlık Ortamda emzirdim. Aklımca seviyorum bi yandan. Bi açtı gözü uyumadı bi daha. Anında alışkanlığa çevirdi tam o vakitlerde uyanmaya başladı. Aşmaya çalışıyorum şimdilerde

Ayy bana 9 nimet gibi gelir de 12 den aşağı uyumuyor sıpaaa. Ondan demiştim. Hatta derken de amannnn kaynana gibi daldım dedim
Ama sende kaşınmışın beeee güneş kız napsınn

Sizlerde 4. ay uyku gerilemesi yüzünden uykusuz geçiyor, bizde hâlâ gaz sancısı yüzünden dün gece yine çığlık çığlığa gazla uyandı ve kesinlikle uyumadı sabaha kadar bebişim kızlar yaa mommy's bliss water gripe night diye bir damla gördüm nette, kullanan var mı? Bu gaz sancıları geçiyor mu

Canım ben kızımda da saatli uyutmuştum çok güzel bi düzeni vardı 3.5 yaşına kadar saat en geç 10.30 da uyurdu

Bizimde uyanıklık süresi 2 saati geçince aşırı huysuzlanıyo geçenlerde istanbula gittik annemlere erkek kardeşim biraz sevelim uyutma dedi yatım saat geç kaldı gece uykusuna çocuk çıldırdı herkes bir yeri ağrıyo zannetti anneannem çocuğa nazarımız değdi dedi başladı okumaya sakin olun uyku saati geçti dedim çok zor daldı yavrum

Canım belki yapıyosundur ama ben yine de söyleyim, çok sırt üstü yatan bebekler zor çıkartıyormuş. Ben artık bacaklarını falan hep hareket ettiriyorum, yüz üstü, yan çeviriyorum, hareket olsun diye bir sürü şey yapıyorum. Sevmiyor ama napayım. Sen de oyna sürekli koluyla bacağıyla off 1 yaşında anca geçicek bizim heralde gazlar

Bizimde öyle nil 21.00 de yatağına girmezse çıldırıyor bak yeni uyudu 50 dk cebelleşiyor ama şöyle emzik atıyor veriyorum ellerini izliyor sonra uyuyor ama ben işte 21.00 de uyumuyor zaten 21.30 yatırıyım diyemiyorum zaten durmuyor ne kucakta ne bir şeyde aslında 21.00 ideal oldu benim için sabah 08.00 de mesai başlıyor demekki 19.00 a alışsa 06.00 da kalkarmış yanardım ozaman

Canım alıştırma bardağına sütünü sağ içir. O zaman süt içip de o emme güdüleri tatmin olmayınca memeye geri dönüyorlar. 1-1.5 aygır diş sıkıntısı çekiyoruz biz de. Böyle böyle ite kaka geçiyor günler. Yoksa kupkuru bezlerleyiz biz de.
Canları sağolsun tabii yeter ki sağlıklı olsunlar
Kiloya göre mama cc si değişiyor mu hope’um?
Bu ay biz 400 gram almışız. İte kaka kilo takip ediyoruz valla zor iştahsız bebek.
Canım, doruk uyku gerilemesinden önce gündüzleri 1.5 saatte bir 1.5-2 saat uyurdu. 3 gündüz uykusu yapardı. Akşam 7.30-8 gibi uyurdu. Artık gündüzleri yarımşar saatten 4 uyku uyuyor. 6 dan sonra uyutmuyorum asla. 7.30 gibi de genelde güne başlıyoruz sabahları.

Kuzum neler yaşamışsın çok geçmiş olsun
Çok yorucu dönemlermiş bu dönemler… insanda sinir Moral filan kalmıyor…

Bu 4. Ay atağı ne zaman geçecek bu çocuk ne zaman beni tam emecek çıldiriciğiiimmmm yaklaşık 1 aydır memeye geldin mi çıldırıyor çocuk bir haftadır 7 8 saat boyunca emmediği oldu hiçbir şekilde emmiyor ne biberon kabul ediyor ne kaşık ne şırınga

Ayy 7.30 da güne başlayamam herhalde bugün tam 8 de uyandı soylendim durdum sabahın köründe kalktın diye okula giden birde kızım var yoruluyorum yetişeyorum normalde uykuyuda seven biriyim

Aynı krizi az oncede yaşadık 10 da bir başladım 11.30 da dalabildi niye oyle oldu anlamadım

Ben hem kendim yediririm hem blw yaparim diye dusunuyorum. Tek bi seye sabit kalmamak daha doğru

Çok geçmişler olsun canımm
Şükür bir şeyiniz yok kendini suçlama lütfen bende çok korkuyordum üzülüyordum ancak birşey okudum insan dünyadan gideceği gün ile doğarmış tüm dünya bir araya gelse bu saniye dahi değişmezmiş
Belki huzursuzluğun bebeğide etkiliyordur sakin kalmaya çalış ne kadar zor olsada

Mamaya bu kadar karsi olma cnm. Gerekiyorsa ver. Ben sadece mamayla besliyorum cok isterdim bol bol sutum olsun ama 3. Ayda kesildi. Ilk 2 ay en saglikli sutu almıştır insallah. Sutte diretmedim illa suan gelisimi iyi gidiyor. Iyi bir mama sec ben hipp combiotic kullaniyorum. Cocuk konusunda esnek olmak gerekiyor sanirim zira normal dogum dedim 2 yasina kadar emziririm dedim hic biri tutmadi

Bizde de bahsettiklerinin hepsi mevcut canım ağlıyorum artık uykusuz ya anneme gidiyorum ya kaynanama 1 aydır rezalet umarım yakın zamanda düzelir bu 4 .ay olayı 6.aya girince düzeliyormuş arkadaşım anlatmıştı 4.aya inanamamıştım gerçekmiş tüm çıplaklığıyla yaşıyoruz

Ayy 7.30 da güne başlayamam herhalde bugün tam 8 de uyandı soylendim durdum sabahın köründe kalktın diye okula giden birde kızım var yoruluyorum yetişeyorum normalde uykuyuda seven biriyim
Ben 22.00de yatıyorum 00.00da uyanıyor emiyor tekrar uyuyor sabahta 9 gibi uyanıyordu 4 ay atağından önce bende uykuyu çok severim şimdi gece saat başı uyanıyor umarım eskiye döneriz yoksa ben deliye dönerim

Babam hiç anne sütü almamış ve çivi gibi asla hastalanmaz
Umarım öyle olur bencede diretmemek lazım önemli olan beslenmesi öyle veya böyle

Bence de hipp combiotic sisirme yapmiyor. Aptamil kullanan bebekled cok sisiyor ya da bana oyle denk geldi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…