Hipp yapmadı canım bizeKızlar benim kızım çok huzursuz yine, özellikle memede hep huzursuz, ben mama denemek istiyorum, her gören ne kadar zayıf diyor zaten çok hastayım sanırım sütümün tadı da değişti. Gaz yapmayan hangi mamayı aldırabilirim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hipp yapmadı canım bizeKızlar benim kızım çok huzursuz yine, özellikle memede hep huzursuz, ben mama denemek istiyorum, her gören ne kadar zayıf diyor zaten çok hastayım sanırım sütümün tadı da değişti. Gaz yapmayan hangi mamayı aldırabilirim?
Biz covidi 3 ay önce olduk nilde kaptı ama ben maskesiz takıldım maske tak cnm antibiotik verilmiyor yasak zatenÇok geçmiş olsun canım maskesiz bebeğe yaklaşma bence sağlıklı biri gelip baksın bebeğe sen sadece emzirirken yaklaş. Annen gelip baksın kaçmasın öyle. Covidken antibiyotik kullanılıyor mu onu doktora sor istersen.
Kıyamam ya çıksın o minik şey artıkGüneşin birkaç gündür 37.3 lerde seyreden ateşi var. Ara ara çıkıyor. Geri kalan tüm belirtiler artmış durumda zaten.
Gel artık eyyyy diiiiş
Hipp organic mi comfort mu canım?Hipp yapmadı canım bize
Gece salonda yatayım dedim saat başı uyandı, yanına yatmak zorunda kaldım. Ayakucunda yattım ama burnum zaten tıkalı nefessiz öldüm maskeyi çıkarıp uyudumBiz covidi 3 ay önce olduk nilde kaptı ama ben maskesiz takıldım maske tak cnm antibiotik verilmiyor yasak zaten
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun canım, annen de Meryem de iyi değil mi?Merhaba canlarım hepinizi çok özledim aniden gitmem gerekti bazı sebeplerden.. Ara ara baktım ama kim ne durumda bilmiyorum inşallah herkes iyidir..Psikolojim alt üst sizinle dertleşeyim.. Bizi soracak olursanız iyi sayılırız depremde batmandaydık şiddetli bir şekilde hissettik hayatımda böyle bir sarsıntı ölümle burun buruna geldiğimi hissettiğim başka an yaşamadım..Kızımı kucaklayıp dış kapıya koştum orda yerde oturup öleceğimizi düşündüm şükür bir hasar olmadı,geceyi dışarda geçirdik ama bebek durmayınca eve döndük ikinci depremi de evde yaşadık takip eden günlerde sürekli sallantı hissiyle avizeye baka baka günü akşam ediyordum eşim gelene kadar parkta,avmde dolaşıyodum bebek arabasıyla.. İki haftadır istanbula geldim dönmeyi düşünüyorum ama korkuyorum da..
Ve geçen hafta annem kucağında meryem ile yürüyen merdivenlerden düştüler ;( metroda asansör bozuktu o bebeği ben de bebek arabasını aldım o şekilde çıkarken annem dengesini kaybetmiş geriye doğru düştüğünü gördüm hayatımın en acı anıydı kızım gitti kaybettim sandım ben çığlık atınca merdiveni durdurdular annem sımsıkı sarılmış başı filan çarpmadı ama yüzünde boydan boya çizik vardı muhtemelen annemin bileziği çizdi Allaha şükür ki başka bir şey olmadı ama gözümün önüne o an geldikçe çıldıracak gibi oldum birkaç gün.. Ya elinden kaysaydı kızım diye düşüne düşüne ağladım.. Ben nasıl anneyim neden yaşlı kadına teslim ettim onu dedim ağladım.. Neden geldim buraya kaderden ecelden mi kaçmaya çalıştım diye ağladım.. Rabbim beterinden korusun şubat bitti ama beni de bitirdi
Gelelim artık güzel konulara çiçeğim ahu gözlü bir kız oldu ama pek haylaz canı sağ olsun da uykudan önce katıla katıla sesi gide gide ağlama huyu türedi sebebini bilmiyorum çaresiz düzelir diye bekliyorum anne sütü ve mamayı eşit ölçüde veriyorum ama memeyi sadece uyurken alıyor onun dışında sağıp veriyorum ve kendi başına oyalanmıyor hala sürekli yanında olmalıyız gündüz uykusu yok gibi dalsa da bebek arabasında ve dışarda değilsek hemen uyanıyor bazen evde astronot giydirip uyutuyorum dışardayız sanıyor biraz uyuyor neyse uzatmayayım şimdilik böyleyiz canlarım
İnşallahKıyamam ya çıksın o minik şey artık
Organic combiotic olanHipp organic mi comfort mu canım?
Çok geçmiş olsun ortam değişikliği olaylar bide üzerine 4. Ay hepimize vurdu zaten huyları değişti resmen. Gececek insallah bu zamanlarda sen kendine de dikkat et hiç bir şey olmamız cok şükür annenede Meryem kuzuyada. Kendini suçlama hepimizin annesi ortalama 50-55 yaş üzeridir hepimiz veriyoruz annelerimize annen de bilemezdi sende bilemezdin öyle bir anda durmasını merdivenin. Bir şey olmamış çok şükürMerhaba canlarım hepinizi çok özledim aniden gitmem gerekti bazı sebeplerden.. Ara ara baktım ama kim ne durumda bilmiyorum inşallah herkes iyidir..Psikolojim alt üst sizinle dertleşeyim.. Bizi soracak olursanız iyi sayılırız depremde batmandaydık şiddetli bir şekilde hissettik hayatımda böyle bir sarsıntı ölümle burun buruna geldiğimi hissettiğim başka an yaşamadım..Kızımı kucaklayıp dış kapıya koştum orda yerde oturup öleceğimizi düşündüm şükür bir hasar olmadı,geceyi dışarda geçirdik ama bebek durmayınca eve döndük ikinci depremi de evde yaşadık takip eden günlerde sürekli sallantı hissiyle avizeye baka baka günü akşam ediyordum eşim gelene kadar parkta,avmde dolaşıyodum bebek arabasıyla.. İki haftadır istanbula geldim dönmeyi düşünüyorum ama korkuyorum da..
Ve geçen hafta annem kucağında meryem ile yürüyen merdivenlerden düştüler ;( metroda asansör bozuktu o bebeği ben de bebek arabasını aldım o şekilde çıkarken annem dengesini kaybetmiş geriye doğru düştüğünü gördüm hayatımın en acı anıydı kızım gitti kaybettim sandım ben çığlık atınca merdiveni durdurdular annem sımsıkı sarılmış başı filan çarpmadı ama yüzünde boydan boya çizik vardı muhtemelen annemin bileziği çizdi Allaha şükür ki başka bir şey olmadı ama gözümün önüne o an geldikçe çıldıracak gibi oldum birkaç gün.. Ya elinden kaysaydı kızım diye düşüne düşüne ağladım.. Ben nasıl anneyim neden yaşlı kadına teslim ettim onu dedim ağladım.. Neden geldim buraya kaderden ecelden mi kaçmaya çalıştım diye ağladım.. Rabbim beterinden korusun şubat bitti ama beni de bitirdi
Gelelim artık güzel konulara çiçeğim ahu gözlü bir kız oldu ama pek haylaz canı sağ olsun da uykudan önce katıla katıla sesi gide gide ağlama huyu türedi sebebini bilmiyorum çaresiz düzelir diye bekliyorum anne sütü ve mamayı eşit ölçüde veriyorum ama memeyi sadece uyurken alıyor onun dışında sağıp veriyorum ve kendi başına oyalanmıyor hala sürekli yanında olmalıyız gündüz uykusu yok gibi dalsa da bebek arabasında ve dışarda değilsek hemen uyanıyor bazen evde astronot giydirip uyutuyorum dışardayız sanıyor biraz uyuyor neyse uzatmayayım şimdilik böyleyiz canlarım
Gerçekten oyle ya tam geçti diyoruz başka bişey çıkıyor bir aydır diş skkıntısı çekiyoruz bir türlü patlayamadı dişleri uyku gerilemesini hiç demiyorum zaten gece uykuları çok şükür biraz düzene girdi ama gündüz uykuları berbat uyanıkkende asla yatmıyor sırtı yere gelmeyecek bıraktığım anda daha arkamı donmeden yüzüstü donuyor ve dondüm diye ağlıyor sürekli kucakta geziyor uyuduğu zamanda ya ayağımda uyuyor yada sürekli sallayacaksın tam uyudu diyorum 5 dk sonra gözlerini bile açmadan kafayı kaldırıyor tükendim kızım hiç böyle değildi erkek çocukları daha afacan oluyorÇok geçmiş olsun Allah beterinden korusun canım, annen de Meryem de iyi değil mi?
Hesabını kapattığında üzülmüştüm yeniden hoşgeldin
Bizde de durumlar aynı mütemadiyen uyku gerilemesi, meme reddi ve diş sıkıştırmalarıyla boğuşuyoruz. Annelikte Sütünün olması hiç farketmiyormuş sağolsun kuzucuklar şöyle bir rahatça emmiyor
İnşallah
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun canım, annen de Meryem de iyi değil mi?
Hesabını kapattığında üzülmüştüm yeniden hoşgeldin
Bizde de durumlar aynı mütemadiyen uyku gerilemesi, meme reddi ve diş sıkıştırmalarıyla boğuşuyoruz. Annelikte Sütünün olması hiç farketmiyormuş sağolsun kuzucuklar şöyle bir rahatça emmiyor
İnşallah
Çok geçmiş olsun ortam değişikliği olaylar bide üzerine 4. Ay hepimize vurdu zaten huyları değişti resmen. Gececek insallah bu zamanlarda sen kendine de dikkat et hiç bir şey olmamız cok şükür annenede Meryem kuzuyada. Kendini suçlama hepimizin annesi ortalama 50-55 yaş üzeridir hepimiz veriyoruz annelerimize annen de bilemezdi sende bilemezdin öyle bir anda durmasını merdivenin. Bir şey olmamış çok şükür
Gerçekten oyle ya tam geçti diyoruz başka bişey çıkıyor bir aydır diş skkıntısı çekiyoruz bir türlü patlayamadı dişleri uyku gerilemesini hiç demiyorum zaten gece uykuları çok şükür biraz düzene girdi ama gündüz uykuları berbat uyanıkkende asla yatmıyor sırtı yere gelmeyecek bıraktığım anda daha arkamı donmeden yüzüstü donuyor ve dondüm diye ağlıyor sürekli kucakta geziyor uyuduğu zamanda ya ayağımda uyuyor yada sürekli sallayacaksın tam uyudu diyorum 5 dk sonra gözlerini bile açmadan kafayı kaldırıyor tükendim kızım hiç böyle değildi erkek çocukları daha afacan oluyor
Ben de hipp ten çok memnunum aptamil Asafa acayip gaz problemi yaptı ve kabızlık bitirdi bizi. Zor zahmet bir kutuyu bitirdik. Hipp organik combiotic süper bir mama fakat fiyat olarak diğer mamalara göre biraz pahalıya ve bulması zor bir mama. Bir de gramajı 800 lük ve 350 lik var. Diğer mamalar 1,5 kiloluğu var ve avantajlı oluyor o şekilde fiyatı epey. Hiç kampanya yapmıyorlar yaa vallahi helali hoş olsun onlar için çalışıyoruz hep ama bütçeyi zorlamaya başladı. SMA ya geçmeyi düşünüyorum ben bakalım 8. ayında falanHipp yapmadı canım bize
Bende öyle canım 9. Aylıga kadar bu mamayı vercem. 9-12 kısmında yni 3 numarada sma geçmeyi düşünüyorum. Ve gerçekten şişeren bir mama değil çocuga düzenli kilo aldırıyor o anlamda bit nebzede olsa içim rahat. Mama anne sütü gibi değil doktorlarda söylüyor anne sütünde istediği kadar kilo alabilir sorun yok ama mamada bir sınırımız olmalı diye çok şükür şişen bir kilo aldırmıyor. Evet biraz pahalı ama canları sağolsuun onlar için çalısıyoruzBen de hipp ten çok memnunum aptamil Asafa acayip gaz problemi yaptı ve kabızlık bitirdi bizi. Zor zahmet bir kutuyu bitirdik. Hipp organik combiotic süper bir mama fakat fiyat olarak diğer mamalara göre biraz pahalıya ve bulması zor bir mama. Bir de gramajı 800 lük ve 350 lik var. Diğer mamalar 1,5 kiloluğu var ve avantajlı oluyor o şekilde fiyatı epey. Hiç kampanya yapmıyorlar yaa vallahi helali hoş olsun onlar için çalışıyoruz hep ama bütçeyi zorlamaya başladı. SMA ya geçmeyi düşünüyorum ben bakalım 8. ayında falan
Cnm işine karışmak gibi olmasınn 8.ay zaten sabah akşam mama yicekler onların artık yemek öğünleri olcak en zor zamanları atlatmış olcaz e bebek ve onur marketten 800 gram alıyorum ben zaten bende bugün tarhana içirdim 3 gün içircem yavaş yavaş bende artık öğün oluşturcamBen de hipp ten çok memnunum aptamil Asafa acayip gaz problemi yaptı ve kabızlık bitirdi bizi. Zor zahmet bir kutuyu bitirdik. Hipp organik combiotic süper bir mama fakat fiyat olarak diğer mamalara göre biraz pahalıya ve bulması zor bir mama. Bir de gramajı 800 lük ve 350 lik var. Diğer mamalar 1,5 kiloluğu var ve avantajlı oluyor o şekilde fiyatı epey. Hiç kampanya yapmıyorlar yaa vallahi helali hoş olsun onlar için çalışıyoruz hep ama bütçeyi zorlamaya başladı. SMA ya geçmeyi düşünüyorum ben bakalım 8. ayında falan
Beyaz görünüyor bizim de ve bazılarının altında bildiğin diş var aşırı derece sert ve şiş. Dün ekran görüntüsü aldım ekliyorum bizde hafif ateş de var. Damaklar kızarır diyor ama bi kızarma yok henüz. Diğer her şey fazlasıyla mevcutSağ olasın can iyiler şuan yaraları da kapandı.. Dişle ilgili olarak damak altında beyaz beyaz görünmesi demek çıkacak demek mi anlayamıyorum alt üst hepsi görünüyor daha erken değil mi ki
İleride pişman olur muyum bilmiyorum ama uykusuna müdahale etmiyorum. Hani uyandırsam bir dert aşırı ağlıyoor yeniden uykuya dalmak için. Bazen yarım saat uyuyor çok dinç uyanıyor bazen 1-1,5 saat uyuyor uyandıgında huysuz oluyor. Uyku olayıda 3 saat uyumadıgıda oluyor zorlamıyorum. Diğer türlü ben müdahale ettiğimde çok hırcınlaşıyor sürekli ağlıyor kucaktan inmiyor. Hatta böyle uyku öncesi aşırı bir ağlama seanslarımız başladı bildiğim katıla katıla ağlıyor. Dalamıyor uykuya o yüzden kendi uyku eğitimi vs yapamıyorum. Akışına bıraktım bilmiyorum ileride pişman olmam insallahKızlar bebeklerinizin uyanıklık süresini kaç saat tutuyorsunuz uyku eğitmenleri 2 saat diyor ama oğlum yoruluyor 1.5 saatte uyutuyorum haliyle bazen 4 değil 5 uyku oluyor gece uykusuna 10.30 gibi yatırıyorum geç yatmasına rağmen 8 de kalkıyor birde akşam 8 de yatsa düşünemiyorum kaçta kalkacağını
Valla nil öğlen hiç uyumuyor maksimum 15 e dakika 4-5 kere ama gece 21.00 uyku saatti beslenmeye kalkıyor ama 08.00 uyanma saatti biz akşamı 2 aydır oturttukKızlar bebeklerinizin uyanıklık süresini kaç saat tutuyorsunuz uyku eğitmenleri 2 saat diyor ama oğlum yoruluyor 1.5 saatte uyutuyorum haliyle bazen 4 değil 5 uyku oluyor gece uykusuna 10.30 gibi yatırıyorum geç yatmasına rağmen 8 de kalkıyor birde akşam 8 de yatsa düşünemiyorum kaçta kalkacağını
Bizim yaklaşık 2 saat. Nadiren 1.5 saat ya da 2 buçuğa kaydığı oluyor. Özellikle mızırdanma artıyor ve gözlerini ovuşturuyor. Uyku saati geçince inanılmaz huysuzlaşıyor.Kızlar bebeklerinizin uyanıklık süresini kaç saat tutuyorsunuz uyku eğitmenleri 2 saat diyor ama oğlum yoruluyor 1.5 saatte uyutuyorum haliyle bazen 4 değil 5 uyku oluyor gece uykusuna 10.30 gibi yatırıyorum geç yatmasına rağmen 8 de kalkıyor birde akşam 8 de yatsa düşünemiyorum kaçta kalkacağını
Beyaz görünüyor bizim de ve bazılarının altında bildiğin diş var aşırı derece sert ve şiş. Dün ekran görüntüsü aldım ekliyorum bizde hafif ateş de var. Damaklar kızarır diyor ama bi kızarma yok henüz. Diğer her şey fazlasıyla mevcut
Sen deneyimlisin ya sen anlat bize diş gelirken nasıl oluyor