2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben de cesaret edemiyorum. Buna bile çok tedirgin oluyordum ama neyseki boğazına kaçmıyor.
Gerçekten ilk lokmayı nasıl vericem çok korkuyorum

Ah yavrum. Bu ay kurtulacak inşallah. Kontrolünüz ne zaman?

Canım ben de seni özledim çok mantıklı bir karar vermişsin ek gıda işinde. İnşallah istediğin gibi ilerlersiniz. Bizim de nasipse 1.5 ayımız var
Doruk daha oturmaya başlamadı bu ay doktoru uygun görürse oturtmaya başlayacağım. Geçen gün ilk kez doruk döndü yanımda yüzü koyundan düze döndü. Maalesef bizim küvez sürecimiz de olduğundan fizik tedavi alıyoruz. O tembellik bizde de mevcut… doruk uyku gerilemesinin dibini yaşıyor hope’um. Aşırı huysuz oldu, uykuları kuş gibi hafif. Emmesi sorunlu. Büyüdükçe zorlaşıyorlar… hayırlısı ben de çok yorgunum inanılmaz yoğun geçiyor günlerim. Sen nasılsın canım hope’um
Minik farem 6 aylıkk
Maşallah ama ya

Ay bende aldım bundan çok tatlııı
Sabırsızlıkla bekliyorum soyup oturtcam

Birkere güldü onu yakalamış babası şansa:) ah büyüdü minik fare ya bugün güncelleme geldi bize seslenme babasına aşkla bakma ellerini tel sarar yapma

Çılgınca geceden günaydın kızlar sabahı sabah ettiğimiz bir gece daha. Ama artık yorgunum geceleri evet uyanma hep vardı ama şimdi ağlama güncellemesini ve yarım saatte bir uyanma güncellemesi şimdi geri uyudu ama abisinin kreş koşturması başlıcak şimdide ben nerelere gideyim

Bizimki de saat başı uyanmalara ek olarak 1 de uyandı 3 te uyudu. Ninni söylerken rüya görmüşüm, ninni arasında konuştum

Normalde ağlayarak uyanınca hemen memeye alırdım susardı. Şimdi memeyi de almıyor kıyamet koparırcasına ağlıyor, gerçekten susturamıyorum artık. Sorun ne anlamadım ama beni en çok zorlayan güncelleme bu oldu.
Sana da Allah kolaylık versin 2 çocuğun zorluğunu tahmin edemiyorum

Napıcaz bilmiyorum ama canları sağ olsun kuzum

hope2022 eşin fişi takmak yerine direkt süpürsün ozaman
Bu önermeye ne denir güzel demişin de koca kişileri işlerine geleni yapmakla mükellef
Aha güneş hanım demek derdi annesiyleymiş inşallah ek gıdaya böyle güzel tepkiler verir de iştahlanır şu yavrucaklar
Bir an önce de şu alerji illetinden kurtulurlar rahatça yerler inşallah .
Babanın tepkisine bittim sürahi hanımın erkek versiyonu
ah ah… çok haklısın… inşallah şu atak mıdır Batak mıdır geçse de yavrular normale dönse… 2-3 saatte bir uyanmaya razıyım diye düşündüm dün. Ama saatte bir olunca bir de bu ağlama seansları gece yarısı iyice geçmez oldu günler…
Şunun şurasında 6. Aya ne kaldı ki

Kızlar gece 3 ü geçiyordu uyuduğunda yine. Halen uyuyor. 2-3 kere öptüm ama uyumaya devam etti. Ne yapmalı zorla uyandırmalı mı ki ah gece de böyle deliksiz uyusa ya

Ay çok şükür o konuda tavrım net kimsede o sınırı açmıyor. Özellikle uyardım herkesi erken başladık ilerde cocugumda sorun olmasını istemiyorum benim dısımda kimse vermesin diye. 6 ay öncesi glutenli şeyler kesinlikle yasak ya mesela ilerisinin çölyak hastası adayı resmen. O yüzden şimdilik kimse yanaşmıyor
siz çok biliyorsunuz kısmına gözleriimi deviriyoruum Sorma koca kısmına katılıyorum ben direk kaynanamın kendisiyle evliyim resmen
Yavaş yavaş düzene girecek insallah düzeltilmiş doğumunda tahmini atak haftasındadır paşa. Bu ay burda herkes yazmıstı beslenmeden muzdariplik demekki bu ayın sıkıntısıda bu. Düzelecek insallah Ya maşallah dönmüş ne güzeel bizim ki eli ağzında yatıyor sadece

Bizimkiler aynı galiba yan duruyor ama dönmüyor elini emme derdinde

İnşallah beni çok şaşırtacak gibi gelmeye başladı babam karşısında sürahi hanım az kalabilir

Kaldı 12 gün, heyecan dorukta
Doğması gerekene göre de 38 gün var. Glutenli ürünlere ondan sonra başlayacağım suanda kendimi zor tutuyorum
Allah kolaylık versin minnoş.
Yüzüstünden dönmeyi denemiyor mu paşa ? Bizimki öyle dönüyor ama sırtüstünden hayatta çabalamıyor

Kızlarr dün dışarı çıktık ama duş alıp çıktım saçım tam kurumamıştı üşüttüm herhalde çok kötüyüm bütün kemiklerim ağrıyor başım dönüyor ateş desen var valla kızı zor taşıyorum bi küçük duanızı alırım ya uykusuzluğun üstüne hiç olmadı bu.

Yok kafayı gömüyor o şekilde de istemediğinde ayaklarıni yere vurup bağırıyor küçük ergen üstüne çok düşüyorum ya ben bi dönmedi diye ondan yapmıyor varya neyi denesek çabalasak hiiç. Kendini oturtma için yarı pozisyona kadar kaldırıyor ama onun üzerinde hiç durmadıl ya
Çok geçmişş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…