Kafası yara içinde 2 gündürYa güneş kendine çok zarar veriyor. Sizinkiler de öyle mi? Elleri, bacakları, kulaklarının kafasının arkası yara bere içinde. Tırnakları kesiyorum ama fayda etmiyor.
Ben size yarın bi foto serisi yapayım da görünKafası yara içinde 2 gündürsanırım kafa derileri kaşınıyor o yüzden…
Ben de cesaret edemiyorum. Buna bile çok tedirgin oluyordum ama neyseki boğazına kaçmıyor.Niyet ettim ek gıdaya başlamaya ama cesaret edemiyorum.
Benim kız kısıtlı hareket ettiği için kendine birşey yapamıyor. Ama gece uykusunda ağlıyor. Önlüğünü çenesinin altına koyuyorum. Biberonun kapağını açıp verene kadar önlüğü avucunda yumak yapıp ağzına tıkıyor. Yok böyle birşey.
Ay bende aldım bundan çok tatlıııMinik farem 6 aylıkk
Canım ben de seni özledimGeldi eşim cok şükür canım sorunsuz bir şekildee. Kuzum zaten mamayla besleniyoruz valla diyorum ki mamada ki belirsiz nişasta yerine patatesten alsın. Yurt dısında erken baslanıyormus dediğin gibi annelermizde diyor biz 4. Aydan ufak ufak tıkıstırırdık ağzınıza diye bende bismillah dedim tadımlamaya basladım. Zaten normalde emen bir bebeğim olsa 6. Ayda baslatıp tadımlama yaptırmayacaktım alerjik ürünler dısında.mama kutusunun arkasında bile ısrarla yazıyor ek gıdaya erken baslaması gerektiği diyorum eğer bir sorun olmasa adamlar niye bunu belirtsinki daha cok satmak için yazmazlar daha cok verin derler. Git gide mama sayısının azaltılacağıdq belirtiliyor mamayla beslenip kilo alan bebeklerde obezite vs yüksekmiş: zaten olaya bir anda dalmıycam. 4,5 aylık basladım zaten 1 ay bununla gideriz. 5,5 aylıkken de işte öğünde mama yerine gıdayla doyması gerekirmiş. Mamayla beslenmemiş kesinleştiğinden beri bu konuya her yerden araştırıyorum. Oturmaya basladık destekli doktor uygun gördü. Dönmede cok tembeliiz ama yüz üstü yatırdıgımda kendini ileri itmek için aşırı uğrasıyor ama yapamıyor tabiisiiz nasılsınız Doruk paşa nasıl sen nasılsıın? Özledik
Maşallah ama yaMinik farem 6 aylıkk
Ay bende aldım bundan çok tatlııı
Sabırsızlıkla bekliyorum soyup oturtcam
Birkere güldü onu yakalamış babası şansa:) ah büyüdü minik fare ya bugün güncelleme geldi bize seslenme babasına aşkla bakma ellerini tel sarar yapmaCanım ben de seni özledimçok mantıklı bir karar vermişsin ek gıda işinde. İnşallah istediğin gibi ilerlersiniz. Bizim de nasipse 1.5 ayımız var
Doruk daha oturmaya başlamadı bu ay doktoru uygun görürse oturtmaya başlayacağım. Geçen gün ilk kez doruk döndü yanımda yüzü koyundan düze döndü. Maalesef bizim küvez sürecimiz de olduğundan fizik tedavi alıyoruz. O tembellik bizde de mevcut… doruk uyku gerilemesinin dibini yaşıyor hope’um. Aşırı huysuz oldu, uykuları kuş gibi hafif. Emmesi sorunlu. Büyüdükçe zorlaşıyorlar… hayırlısıben de çok yorgunum inanılmaz yoğun geçiyor günlerim. Sen nasılsın canım hope’um
Maşallah ama ya
Bayılma emojisi yokmuBenim babamda çay vermek istiyor şekerli ve ekmekli
Bizimki de saat başı uyanmalara ek olarak 1 de uyandı 3 te uyudu. Ninni söylerken rüya görmüşüm, ninni arasında konuştumÇılgınca geceden günaydın kızlarsabahı sabah ettiğimiz bir gece daha. Ama artık yorgunum geceleri evet uyanma hep vardı ama şimdi ağlama güncellemesini ve yarım saatte bir uyanma güncellemesi şimdi geri uyudu ama abisinin kreş koşturması başlıcak şimdide ben nerelere gideyim
Napıcaz bilmiyorum ama canları sağ olsun kuzumBizimki de saat başı uyanmalara ek olarak 1 de uyandı 3 te uyudu. Ninni söylerken rüya görmüşüm, ninni arasında konuştum
Normalde ağlayarak uyanınca hemen memeye alırdım susardı. Şimdi memeyi de almıyor kıyamet koparırcasına ağlıyor, gerçekten susturamıyorum artık. Sorun ne anlamadım ama beni en çok zorlayan güncelleme bu oldu.
Sana da Allah kolaylık versin 2 çocuğun zorluğunu tahmin edemiyorum
Bu önermeye ne denir
AhaBenim annemler de 2 üst katımda oturuyor şimdi. Ben de ileriki dönemde onlara ucuz bi tane alalım diyorumama bugün aldım ağzımın payını kesinlikle yiyeceği şeyi evde hazırlayıp yanımda götürücem onlara. Eşim yanımda değil diye kahvaltıya onlara çıkıyorum normalde. Bugün kaşla göz arasında babam diş kaşıttığımız havucu pişmiş domatese bandırıp çocuğa verdi yağlı ve tuzlu . Hanımefendi babamın parmakları tuttu kaçmasın diye bir yiyor anlatamam
Bi de bana söyleniyo siz çok biliyorsunuz diyevalla bende böyle koca ile baba olduktan sonra kaynanaya ihtiyaç yok
Bi kere geliyoruz dünyaya kendine kademelilerden al gitsin
Çılgınca geceden günaydın kızlarsabahı sabah ettiğimiz bir gece daha. Ama artık yorgunum geceleri evet uyanma hep vardı ama şimdi ağlama güncellemesini ve yarım saatte bir uyanma güncellemesi şimdi geri uyudu ama abisinin kreş koşturması başlıcak şimdide ben nerelere gideyim
Şunun şurasında 6. Aya ne kaldı kiBizimki de saat başı uyanmalara ek olarak 1 de uyandı 3 te uyudu. Ninni söylerken rüya görmüşüm, ninni arasında konuştum
Normalde ağlayarak uyanınca hemen memeye alırdım susardı. Şimdi memeyi de almıyor kıyamet koparırcasına ağlıyor, gerçekten susturamıyorum artık. Sorun ne anlamadım ama beni en çok zorlayan güncelleme bu oldu.
Sana da Allah kolaylık versin 2 çocuğun zorluğunu tahmin edemiyorum
Ay çok şükür o konuda tavrım net kimsede o sınırı açmıyor. Özellikle uyardım herkesi erken başladık ilerde cocugumda sorun olmasını istemiyorum benim dısımda kimse vermesin diye. 6 ay öncesi glutenli şeyler kesinlikle yasak ya mesela ilerisinin çölyak hastası adayı resmen. O yüzden şimdilik kimse yanaşmıyorAyyy çok sevindim yemesinee
Bende bugün cesaretle babası var diye tatlı patates verdim damağıyla ezip yuttu püre halindeydi zaten çok az zeytinyağıyla takvıme yazıcam hangi gün ne verdiğimi
Benim erken ama herkes ağzuna birşey veriyor en azından benim gözetimimde olsun diyorum yoksa çok feci kavga edicem insanlar asla saygı duymuyorlar nefret ediyorumKendi ailemde eşimin aileside aynı
siz çok biliyorsunuz kısmına gözleriimi deviriyoruumBenim annemler de 2 üst katımda oturuyor şimdi. Ben de ileriki dönemde onlara ucuz bi tane alalım diyorumama bugün aldım ağzımın payını kesinlikle yiyeceği şeyi evde hazırlayıp yanımda götürücem onlara. Eşim yanımda değil diye kahvaltıya onlara çıkıyorum normalde. Bugün kaşla göz arasında babam diş kaşıttığımız havucu pişmiş domatese bandırıp çocuğa verdi yağlı ve tuzlu . Hanımefendi babamın parmakları tuttu kaçmasın diye bir yiyor anlatamam
Bi de bana söyleniyo siz çok biliyorsunuz diyevalla bende böyle koca ile baba olduktan sonra kaynanaya ihtiyaç yok
Bi kere geliyoruz dünyaya kendine kademelilerden al gitsin
Yavaş yavaş düzene girecek insallah düzeltilmiş doğumunda tahmini atak haftasındadır paşa. Bu ay burda herkes yazmıstı beslenmeden muzdariplik demekki bu ayın sıkıntısıda bu. Düzelecek insallahCanım ben de seni özledimçok mantıklı bir karar vermişsin ek gıda işinde. İnşallah istediğin gibi ilerlersiniz. Bizim de nasipse 1.5 ayımız var
Doruk daha oturmaya başlamadı bu ay doktoru uygun görürse oturtmaya başlayacağım. Geçen gün ilk kez doruk döndü yanımda yüzü koyundan düze döndü. Maalesef bizim küvez sürecimiz de olduğundan fizik tedavi alıyoruz. O tembellik bizde de mevcut… doruk uyku gerilemesinin dibini yaşıyor hope’um. Aşırı huysuz oldu, uykuları kuş gibi hafif. Emmesi sorunlu. Büyüdükçe zorlaşıyorlar… hayırlısıben de çok yorgunum inanılmaz yoğun geçiyor günlerim. Sen nasılsın canım hope’um
Maşallah ama ya
Bizimkiler aynı galibaAy çok şükür o konuda tavrım net kimsede o sınırı açmıyor. Özellikle uyardım herkesi erken başladık ilerde cocugumda sorun olmasını istemiyorum benim dısımda kimse vermesin diye. 6 ay öncesi glutenli şeyler kesinlikle yasak ya mesela ilerisinin çölyak hastası adayı resmen. O yüzden şimdilik kimse yanaşmıyor
siz çok biliyorsunuz kısmına gözleriimi deviriyoruumSorma koca kısmına katılıyorum ben direk kaynanamın kendisiyle evliyim resmen
Yavaş yavaş düzene girecek insallah düzeltilmiş doğumunda tahmini atak haftasındadır paşa. Bu ay burda herkes yazmıstı beslenmeden muzdariplik demekki bu ayın sıkıntısıda bu. Düzelecek insallahYa maşallah dönmüş ne güzeel bizim ki eli ağzında yatıyor sadece
Bugün sabah bi tenezzül eder gibi oldu küçük bey ayaklarını kaldırıp bi sağa tarafa attı belide döndü sonra geri sırt üstü yattı elini emmeye devam ettiBizimkiler aynı galibayan duruyor ama dönmüyor elini emme derdinde
İnşallah beni çok şaşırtacak gibi gelmeye başladıBu önermeye ne denirgüzel demişin de koca kişileri işlerine geleni yapmakla mükellef
Ahagüneş hanım demek derdi annesiyleymiş inşallah ek gıdaya böyle güzel tepkiler verir de iştahlanır şu yavrucaklar
Bir an önce de şu alerji illetinden kurtulurlar rahatça yerler inşallah .
Babanın tepkisine bittim sürahi hanımın erkek versiyonu
ah ah… çok haklısın… inşallah şu atak mıdır Batak mıdır geçse de yavrular normale dönse… 2-3 saatte bir uyanmaya razıyım diye düşündüm dün. Ama saatte bir olunca bir de bu ağlama seansları gece yarısı iyice geçmez oldu günler…
Şunun şurasında 6. Aya ne kaldı ki
Ay çok şükür o konuda tavrım net kimsede o sınırı açmıyor. Özellikle uyardım herkesi erken başladık ilerde cocugumda sorun olmasını istemiyorum benim dısımda kimse vermesin diye. 6 ay öncesi glutenli şeyler kesinlikle yasak ya mesela ilerisinin çölyak hastası adayı resmen. O yüzden şimdilik kimse yanaşmıyor
siz çok biliyorsunuz kısmına gözleriimi deviriyoruumSorma koca kısmına katılıyorum ben direk kaynanamın kendisiyle evliyim resmen
Yavaş yavaş düzene girecek insallah düzeltilmiş doğumunda tahmini atak haftasındadır paşa. Bu ay burda herkes yazmıstı beslenmeden muzdariplik demekki bu ayın sıkıntısıda bu. Düzelecek insallahYa maşallah dönmüş ne güzeel bizim ki eli ağzında yatıyor sadece
Yok kafayı gömüyor o şekilde de istemediğinde ayaklarıni yere vurup bağırıyor küçük ergenİnşallah beni çok şaşırtacak gibi gelmeye başladıbabam karşısında sürahi hanım az kalabilir
Kaldı 12 gün, heyecan dorukta
Doğması gerekene göre de 38 gün var. Glutenli ürünlere ondan sonra başlayacağımsuanda kendimi zor tutuyorum
Allah kolaylık versin minnoş.
Yüzüstünden dönmeyi denemiyor mu paşa ? Bizimki öyle dönüyor ama sırtüstünden hayatta çabalamıyor
Çok geçmişş olsunKızlarr dün dışarı çıktık ama duş alıp çıktım saçım tam kurumamıştı üşüttüm herhalde çok kötüyüm bütün kemiklerim ağrıyor başım dönüyor ateş desen varvalla kızı zor taşıyorum bi küçük duanızı alırım ya uykusuzluğun üstüne hiç olmadı bu.