2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Eş kişisine bir baskı yapmaya başlıyım 😂 tamam dyson alamam o kadar cıkamam dersede gene muadil bir şeyler bakmak lazıım. Teşekkür ederiim bilgilendirme için 😍

😂 süpürür sağolsun gerektiğinde yaa evlendiğimizden beridir ev işlerne yardımcıdır amaa doğumla beraber kocamda lohusalık oluşmaya başladıı 😂her şeye yardım eden adam bıraktı işi gücüü. Ama şu 1 aydır biraz toparladı kendini halaa eski performansı yokta bakalım düzelir insallah😅
😂😂 Düzelir düzelir eşim olmasa banada hayat çok zor valla 🙏

Düşüneceğim robot süpürgeyide ramazan gelmeden karar vermiş olurum umarımm. Kafandan attın valla mama sandalyesini insallah hep severel durur orda. İnstagramda mama sandalyesine bir oyuncak koyuyorlar linkini bulup atayım tabi bizim için daha erkende bu ileri aşamalarda yemek olayında huysuzlanınca oyuncağın güzel oyaladıgınu söylüyorlar. Gelsin bakalım yeni level 😍
🤩🤩🤩

Tabi gene çeşit çeşit fiyatlandırmalı 800 kadar var. Chicconunda güzel oyuncakları var 250-300 bandında -Sunshine -Sunshine
Evet ben de böyle bir şey düşünüyorum ☺️
Güzel mi yapışması nasıl 🤩 fiyatı iyiymiş attım dava☺️
Eş kişisine bir baskı yapmaya başlıyım 😂 tamam dyson alamam o kadar cıkamam dersede gene muadil bir şeyler bakmak lazıım. Teşekkür ederiim bilgilendirme için 😍

😂 süpürür sağolsun gerektiğinde yaa evlendiğimizden beridir ev işlerne yardımcıdır amaa doğumla beraber kocamda lohusalık oluşmaya başladıı 😂her şeye yardım eden adam bıraktı işi gücüü. Ama şu 1 aydır biraz toparladı kendini halaa eski performansı yokta bakalım düzelir insallah😅
Bunların lohusalık kalıcı olmamıştır inş benimki de öyle 😁
Evde olması bile yetiyormuş valla su getirenim yok benimki çalışmaya şehir dışına gidiyor artık. Cumartesi akşam geliyor pazartesi sabah gidiyor artık 🥲 kızım da dün gece hiç durmadı valla. Sağolsun özel zaman tanımadı 😁

🤩🤩🤩

Evet ben de böyle bir şey düşünüyorum ☺️

Güzel mi yapışması nasıl 🤩 fiyatı iyiymiş attım dava☺️

Bunların lohusalık kalıcı olmamıştır inş benimki de öyle 😁
Evde olması bile yetiyormuş valla su getirenim yok benimki çalışmaya şehir dışına gidiyor artık. Cumartesi akşam geliyor pazartesi sabah gidiyor artık 🥲 kızım da dün gece hiç durmadı valla. Sağolsun özel zaman tanımadı 😁
2. Ucuz olandan memnundan yapısması güzelmiiş. Bende mama sandalyesi almadan bunlara heveslendim 😂😂 annem mama sandalyesi alalım bize eve dedi ona şu e bebek markasının alalım dedik zaten haftada 1-2 1 saat anca oturcak. Kendimede ikea mı yoksa seninki gibi bişey mii hala düşüncelerdeyiim 😂
Sensör var bebelerde ya resmen ne zaman yanaşsak bizim ki uyarı veriyor 😂

Ay yemez dedim ama 1 yemek kaşığına yakın bal kabağını yedii. 2 gündür kakamız temizdii bakalım miktar bu sefer fazla oldugu için asıl kakamıza şimdi bakmamız lazıım. Sindirimimiz ne alemde. Biz daha 1 aylıkken doktor mamayla beslendiği için kabız olma olasılıgı yüksek olur o yüzden günde 1-2 defa bir çay kaşıgı zeytinyağı mamaya koyabilirsin yada işte emziğine parmagına batırıp emdirebilirsin demişti. Ek gıdanın da ilk zamanları tavsiye ediyorlar yiyeceği şeyin içine azıcık zeytinyağıda koyuyorum. Bal kabagı bitti bakalım yarın patatese başlıyorum. Tabi kafada hala erken mi acaba diye dolanıyor düşünceler. Ama bir yanda da eskiler tamam doktordan daha mı iyi bilecek orası ayrı ama dün ciddi anlamda eskilerin hemşiresi birisiyle tanıstım. 30 yasımdayım ben benim doğum sene kadın o zamanlar 8-9 senelik hemşireymiş. Onunla konustum o teşvik etti birazda. İnşallah doğru yoldayım da diye geçiriyorum bir yandan içimden 🙏🏻
Ayyy çok sevindim yemesinee 😍
Bende bugün cesaretle babası var diye tatlı patates verdim damağıyla ezip yuttu püre halindeydi zaten çok az zeytinyağıyla takvıme yazıcam hangi gün ne verdiğimi
Benim erken ama herkes ağzuna birşey veriyor en azından benim gözetimimde olsun diyorum yoksa çok feci kavga edicem insanlar asla saygı duymuyorlar nefret ediyorum 😡😡 Kendi ailemde eşimin aileside aynı 🫠

Son düzenleme:
Kızlaar ya evinde dikey süpürge kullanan var mı? Hangi marka kullanıyorsunuz. Dyson var malum marka çok pahalı. Evimde philips maraton var ama kablosuz istiyorum söyle hemen elimin altında süpürüp geçereyim diye. daha bebek, ev, temizlik, yemek olayına adapte olamadım. Olanlarda hangi marka var
Canım robot yoksa robot al insan gücü gerektirmeyen lazım bize kokacaz yoksa 🫢😂

Son düzenleme:
Hiç elleme canım gece almadığım uykuyu alıyorum diyor 😂🥰

Eklentiler

• 84807500-7AC9-4447-9BBC-B40230DB6933.jpeg
    84807500-7AC9-4447-9BBC-B40230DB6933.jpeg
    87,1 KB · Görüntüleme: 115
Ben de dün 3'te aynısını yaptım. Burnu tıkalıydı kıyamadım uyandırıp açtım ama sabaha kadar yarım saate bir uyandı uyku düzeni bozulunca.

Benimki de çok horluyo ay kafayı yicem artık. O horluyo, horlayınca kız kıpırdanmaya başlıyor. Kıpırdanmasa bile ben uyanıp geriliyorum. Dürte dürte bütün gece öyle geçiyo. Şu burun bantlarından aldık o da işe yaramadı.
Burun bandı değilde sprey bi tık işe yarıyor ama boğucağım geliyor😀

2. Ucuz olandan memnundan yapısması güzelmiiş. Bende mama sandalyesi almadan bunlara heveslendim 😂😂 annem mama sandalyesi alalım bize eve dedi ona şu e bebek markasının alalım dedik zaten haftada 1-2 1 saat anca oturcak. Kendimede ikea mı yoksa seninki gibi bişey mii hala düşüncelerdeyiim 😂
Sensör var bebelerde ya resmen ne zaman yanaşsak bizim ki uyarı veriyor 😂
Benim annemler de 2 üst katımda oturuyor şimdi. Ben de ileriki dönemde onlara ucuz bi tane alalım diyorum 😁 ama bugün aldım ağzımın payını kesinlikle yiyeceği şeyi evde hazırlayıp yanımda götürücem onlara. Eşim yanımda değil diye kahvaltıya onlara çıkıyorum normalde. Bugün kaşla göz arasında babam diş kaşıttığımız havucu pişmiş domatese bandırıp çocuğa verdi yağlı ve tuzlu 🥲. Hanımefendi babamın parmakları tuttu kaçmasın diye bir yiyor anlatamam 😁
Bi de bana söyleniyo siz çok biliyorsunuz diye 🫠 valla bende böyle koca ile baba olduktan sonra kaynanaya ihtiyaç yok 😁

Bi kere geliyoruz dünyaya kendine kademelilerden al gitsin 🤪

Benim annemler de 2 üst katımda oturuyor şimdi. Ben de ileriki dönemde onlara ucuz bi tane alalım diyorum 😁 ama bugün aldım ağzımın payını kesinlikle yiyeceği şeyi evde hazırlayıp yanımda götürücem onlara. Eşim yanımda değil diye kahvaltıya onlara çıkıyorum normalde. Bugün kaşla göz arasında babam diş kaşıttığımız havucu pişmiş domatese bandırıp çocuğa verdi yağlı ve tuzlu 🥲. Hanımefendi babamın parmakları tuttu kaçmasın diye bir yiyor anlatamam 😁
Bi de bana söyleniyo siz çok biliyorsunuz diye 🫠 valla bende böyle koca ile baba olduktan sonra kaynanaya ihtiyaç yok 😁

Benim babamda çay vermek istiyor şekerli ve ekmekli 🥰😂😂😂😂

Ben çok sevindim bu duruma aslında
Güneşimin ek gıda sürecinin sancılı geçmeyeceğini gösteriyor bir nevi.

Kızlar güneş kremi yazlık birşeyler bakıyor musunuz bizim güneş çok yakıcı şimdi bile ne kullanacaksınız sebamed bizim şampuan bakım kremi vs ama incia da güzel gözüküyor birde krem yerine losyon kullansam sorun olur mu püskürtmeli uygulamak kolay olur 🫢

Canım peki kaç saatte kaç cc emiyor. Biberonla besliyorsan belki bilirsin. Ben bıraktığım sütler yetiyor mu onu düşünüyorum çünkü. Bugüne kadar hep memeyle beslendi ve sık aralıklarla emdi. Şuan gündüzleri saatli ve miktar olarak da hep aynı olması kafamı kurcalıyor.
Canım emzirdiğim için kaç cc içiyor bilmiyorum ama bazen saatte bir bazen 1.5 saatte bazen 2 saatte bir emiyor. Biberonla ilk küvezden çıktığında besledim. O zamanlar 50 cc içiyordu saatte bir.
Dün gece 4 te ağlaya ağlaya uyudu 🤦‍♀️ Bugün 10:00 da yatırmıştım, şimdi uyandı, eşimle rezene içiyoruz sakin kalmak için, saat tahmini yapıyoruz ben 3 diyorum 😂
:KK43: of of…
Elleri yemek ve bol salya bizim işimiz 🤓🤓😝
🐣🐣 ah bu dişler bir çıkamadı…
Bizim Evde hava hep fırtınalı 🌊 🤪
😂 bir süre daha fırtınadayız artık 😃 nerede kaldı güneşli günler 😒
Bizimde aynı gece deliksiz uyurdu çocuğum gündüz 3-4 saat şimdi yarım saat yarım saat uyuyor toplasan 1.5 ancak eder 🥲
Neyse direnelim canım az kaldı 😘❤️
Al benden de o kadar… bu ara fena coşmuş durumda… inşallah az kalmıştır 🤭 pilim 🪫 bitti bitecek 💆🏻‍♀️
Abartısız her saat başı uyandık💔
20:40 civarıydı uyudu. 21:30 da başladı bütün buçuklarda uyandı🥹
Aynı aynı :KK43:
kesintisiz uyku mu.. nasip olur mu dersiinn😂 bende 9-10. Ayda ayırırım diyordum da bakalım yapabilcez mii
Bazen 24 saat bir odaya kapasalar beni uyusam kesintisiz yataktan çıkmadan diyorum 😒🥴
Geçmiyor canım geçmiyor. Sanırım 3 haftayı geçti zombi oldum artık. Bir de benim sağım işi var ki 😬😬😬
Bizim de galiba 3-4 haftayı buldu iyice zıvanadan çıkmamız uykularda… bu ara pik noktası sanırım, gündüz uyumuyor gece uyuyor ama sürekli uyanıyor 🥲 şu 25. Dakikada gündüz uyandırın olayını beceremedim zaten. Burnuna dokun yok ayağına dokun… ancak daha çabuk uyandırıyorum o şekilde 🥴
Her Güne artık bi kupa filtre kahve eşliğinde başlıyorum. Vücudum tükenmiş durumda 🫠
😁 ben de buz gibi suyu yüzüme çarpıyorum 😁
İnternetten bende yapamıyorum alışverişe 😂 kehribar bende istiyorum da orjinalini bulmak zorda ona yakınını bulsak barii. Bulabildi mi arkadasın ücrete ne kadar dedi
İşe yarıyor mu sahi? Diş 🦷 ağrısı tavan ama kendisi piyasada yok.
Doktor bana 400 gr en az bekleriz bu ay için dedi. Şimdi dediğim diş belirtileri varsa beslenmenin geriye atması doğal. Emin ol seni emdiği 2-3 dakikada bile belki biberonla verdiğinden daha cok içiyordur. Emmeleri yani memeden sütü çekme miktarları artmıstır cünkü
Bu ay iyiymiş 400 gram, inşallah almıştır küçük kuşlar… doruk geçen ay 500 gram aldı. Doktor sınırda buldu. Umarım bu ay daha iyidir durumlar. :KK43: kayınvalidem her gördüğünde doruku tuhaf tuhaf yorumlar yapıp canımı sıkıyor. Yordular beni :KK43: iyice…
Benim minik danacık günlük halen 750 cc yiyor artı ekgıda ama diş çıkarmada ne olur bilmiyorum ama arkadaşın bebeği bizden 1 hafta önde doktor günlük 500 de olsa içirmeye çalış demiş oda birden mamayı kesti kızlar geceleri kocam çok horluyor o bitiyor kız emzik istiyor dün gece sanırım 22 kere kalktım ortalama😂 napcam ben ya delirmek üzereyim😂
😁 kocası horlamayan bizden değildir 😁
Ya doruk ağlayacak ya babası horlayacak 😂
Ben gece uyandırıyorum eşimii en son kalk diye bide ne oldu diye kalkması yok mu 😂 oğlu bir yanda kendisi diğer yanımda uykular haram oldu diye bi şarkı varya o şekilde geziyorum😂
😂 ben de geçen gün bütün gece horultusunu kayda aldım. Sabah dinletiyorum. Kapat dedikçe, gece ben dinledim şimdi de sen dinleyeceksin dedim 💆🏻‍♀️😚
Kızlaar ya evinde dikey süpürge kullanan var mı? Hangi marka kullanıyorsunuz. Dyson var malum marka çok pahalı. Evimde philips maraton var ama kablosuz istiyorum söyle hemen elimin altında süpürüp geçereyim diye. daha bebek, ev, temizlik, yemek olayına adapte olamadım. Olanlarda hangi marka var
Bende dyson 10 var canım. İnanılmaz memnunum. Ev işini resmen çocuk oyuncağına çeviriyor.

Benim babamda çay vermek istiyor şekerli ve ekmekli 🥰😂😂😂😂
😁😁 hep söylüyorum biz çok iyi gelmişiz bu günlere 😁
Tutturmuş çorbaların suyundan içirmeye başla diye 😁 ya deliriciiiim 😁
Ben çok sevindim bu duruma aslında
Güneşimin ek gıda sürecinin sancılı geçmeyeceğini gösteriyor bir nevi.
Ben de Ona ikna oldum canım son günlerde. 🫶🫶 havuç ve salatalığı ağzına veriyorum, biraz tutuyor biraz düşürüyor. Damaklarıyla eziyor çok seviyor emiyor cukcuk😁3 gündür demir damlasını da 0.5 ml içirebiliyorum. Tadını sevmiyor ama karşısında şaklabanlık yapıyorum filan yutuyor😁 2. Ye verirsem onu tükürüyor ama 😁
Kızlar benim bebe resmen yanaklarımı mıncırıyor. Bir de hınzır hınzır gülüp çığlık atıyor
Mıncırmak mı 🫠 jiletliyor benimki. Bir de bulduğu yerimi ısırıyor 😁😁😁

Ya güneş kendine çok zarar veriyor. Sizinkiler de öyle mi? Elleri, bacakları, kulaklarının kafasının arkası yara bere içinde. Tırnakları kesiyorum ama fayda etmiyor.

Niyet ettim ek gıdaya başlamaya ama cesaret edemiyorum.
😁😁 hep söylüyorum biz çok iyi gelmişiz bu günlere 😁
Tutturmuş çorbaların suyundan içirmeye başla diye 😁 ya deliriciiiim 😁

Ben de Ona ikna oldum canım son günlerde. 🫶🫶 havuç ve salatalığı ağzına veriyorum, biraz tutuyor biraz düşürüyor. Damaklarıyla eziyor çok seviyor emiyor cukcuk😁3 gündür demir damlasını da 0.5 ml içirebiliyorum. Tadını sevmiyor ama karşısında şaklabanlık yapıyorum filan yutuyor😁 2. Ye verirsem onu tükürüyor ama 😁

Mıncırmak mı 🫠 jiletliyor benimki. Bir de bulduğu yerimi ısırıyor 😁😁😁

Ya güneş kendine çok zarar veriyor. Sizinkiler de öyle mi? Elleri, bacakları, kulaklarının kafasının arkası yara bere içinde. Tırnakları kesiyorum ama fayda etmiyor.
Benim kız kısıtlı hareket ettiği için kendine birşey yapamıyor. Ama gece uykusunda ağlıyor. Önlüğünü çenesinin altına koyuyorum. Biberonun kapağını açıp verene kadar önlüğü avucunda yumak yapıp ağzına tıkıyor. Yok böyle birşey.

X