2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çocuklar çoştu bir anda o ne maşallah kuzuyaa yerimize bacaktan bir ısırık alırıız biberonla öyle nasıl içiyor yaa çok tatlıı

Geçmiş olsun, aynı durundayım, kemiklerim kırılıyor resmen. Şimdi nasılsın canım? İçtiğin ve işe yarayan bir şey varsa tavsiyeni alırım

Kızlar bu alerji belirtisi mi
Tatlı patates ve z yağ yedi

Eklentiler

• 69D48706-5AD2-452C-BEB9-E878973940F0.jpeg
    75,4 KB · Görüntüleme: 78
  • 9F5860D8-95BF-40F1-9250-4DFFA18884BB.jpeg
    77,4 KB · Görüntüleme: 75
Üzerine zeytinyağı gezdirmeyi denedin mi canım belki daha rahat yer o zaman patatesi öyle de yumuşatır. Bende bugün balkabağıyla başlıyorum Bismillah diyerek inşallah. Doktorumuz yoğurtla başla dedi ama yoğurt alerjik bir besin olduğundan 6. Aya doğru tattırıcam onu güvenemedim şimdi.

Ben de cesaret edemiyorum. Buna bile çok tedirgin oluyordum ama neyseki boğazına kaçmıyor.
Gerçekten ilk lokmayı nasıl vericem çok korkuyorum

Ah yavrum. Bu ay kurtulacak inşallah. Kontrolünüz ne zaman?
Bugün kontrole gittik canım. Alfa değeri duzelmemis 3 hafta sonra tekrar gidicez kontrole. Bandaja devam. Buna hamdolsun. Allah'ım dermansız dert vermesin hiçbir bebişe. Düzelsin istiyorum artık

Denedim de sanırım sevmedi patatesii. Bugün patates ve balkabağını karıştırıp azıcık verecem. Zaten tadımlık amacımız

Yere büyük bir battaniye sermek lazım sanırım bu durumda. Canım yüz üstü olmayı hiçbiri sevmiyor o yüzden akışına bırak, ben doruku öyle uyutuyorum diğer türlü maalesef kendini uyandırıyor. En başından beri böyle uyumayı seviyor. Bazı uzmanlar önermese de ben böyle yatırıyorum artık hepsi bir ergen anacım nazları acayip. Bazen biz galip geliyoruz bazen onlar. Acaba hangimi hangimizi eğitiyor diye düşünüyorum bazen
Canım 4. Ay atağı hepimizi vurdu geçti maşallah… 5.5 aylık olana kadar hiçbirimize rahat yok gibi. Bu gece 10 defa uyandı diye kendimi şanslı hissetsem mi diye düşünüyorum o duruma geldim artık
Eğer destek atıyorsa dediğin gibi ağzına götürme şeklinde, büyük ihtimal emmeye çalışıyordur. Doruk kendini uyandıramasın diye ellerini üzerine örttüğüm örtüyle kapatıyorum o zaman uykusundan uyanmıyor gündüzleri. Bir dene istersen. Tabii bunu kaç kez başardın dersen 3-4 ama başarınca en azından öğlenleri bir kahve içecek vaktim oluyor

4 yetmez arkadaşım bunun güzelleşmesi şöyle
terrible 2, terrifying 3, fearsome 4, fierce 5, sour 6, sneaky 7, evil 8, nasty 9, tense 10, electrifying 11, tricky 12 devamı ergenlik zaten

Anne sütüyle yoğurt yapmayı denedin mi? En azından alerjik diye de düşünce olmaz kafada.

Kizlar oto koltugu kullanmaya ne zaman baslayacaksiniz? Ben pusetle arabay koyuyorum ama kiz 8 kg civari yani puset 5 kg olsa 13 kilo oluyo tasiyamiyorum malesef halbuki hic oyle narin bir tip de degilim ama resmen kolup kopuyor.
Acikcasi ben bakmaya basladim oto koltugu ama cok secenek var kafam karisti yine. Sizler ne dusunuyorsunuz.

of tam yemelikler artık
Çok şükür artık zaman daha verimli geçiyo bebişlerle evler cıvıl cıvıl artık
Maşallah tospiğimin bacaklarından birer lokmalık ısır benim yerime de
Bugün kontrole gittik canım. Alfa değeri duzelmemis 3 hafta sonra tekrar gidicez kontrole. Bandaja devam. Buna hamdolsun. Allah'ım dermansız dert vermesin hiçbir bebişe. Düzelsin istiyorum artık
amin canım düzelir de kurtulursunuz bir an önce inşallah
Allaaaahhhh ne diyorsun yaaa

Bir de yukarki konusmalari okudum ama alintilamayi unutmusum peg perego mama sandalyesi dusunen biri vardi.
10 numara bi sandalye eger imkan varsa kesinlikle alinmali. Sadece cok yer kapliyor biraz kaba. Ama hem deri oldugu icin kolayca siliniyor(agir kimyasal kullanma zarar veriyor)
Hem cocugu cok guzel destekliyor belini falan rahat ediyor yani cocuk. Hem baya genis buyuyene kadar cok rahat oturuyor dengesinin bozulmasi gibi bir ihtimal yok.
Ben nerden biliyorum dersen abimin esi 3 cocuk buyuttu onunla bi 3 tane daha buyur herhalde tas gibi
Ben tabi ikeadan devam

not ala ala gidiyorum dedin ya doktora sorarsın. Kusma ishal kakada kan da diğer belirtiler bunlar var mı
Yok canım sadece döküntü oda geçti şimdi kadife giydirmiştim ondan mı oldu acaba bilemedim bugün kabak verdim patates yerine korktum

hope2022 canim philips wasabi dusunuyordun ya, yoykonun buharli pisirici ve blender olan bi cihazi var hepsi burada da indirime girmis. Dusunuyorsan bir bak istersen yorumlar guzel
O çok pahalı ya biliyorum onu ben kiwiye düştüm onu alırsam şükretceem bu ay değişik masraflarımız çıktı kiwi 900 liraydı en son sanırım
Kızlar zeytinyağı olarak ne kullanıyorsunuz şu anda? Asiditesi düşük organik önerileriniz varsa alırım
Kayınvalidem egeden getirtmişti bir tanıdıgına onu kullanıyorum ben. Eşim söyle yapıyor ama cezveye kaynar suyu koyuyor zeytinyağını çay tabağına koyup benmari usulü gibi üzerine koyuyoruz. Çok değil yap yanmayacak 2-3 dakika tutup alıyor. Ve suda kaynamayacak. O asidini düşürüyormus
Yok canım sadece döküntü oda geçti şimdi kadife giydirmiştim ondan mı oldu acaba bilemedim bugün kabak verdim patates yerine korktum
Oda olabiliir. Zaten 3 gün kuralının amacı bu kuzum. Bir sebzeden yada meyveden alerjik reaksiyon görürseb onu bırakıp baskasına geçiyorsuun o alerjik olanıda 10-15 gün sonta tekrar deniyorsun

Sıcaak kahvemii canım anamın evine gitmem lazım onun için

Evet canım biliyorum ama benim kapitalist sisteme yenik düşmem lazım bebeğe ayrı zeytinyağı alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…