Çocuklar çoştu bir andaSon bir kac gune kadsr cok iyiydikuyku gerilemesi basladi . hem cok zor yatiyor hem aglayarak uyaniyor.
zaten duzgun de yatmiyoranasi gibi deli deli yatiyor. birseylere dokunarak uyumaya bayiliyor. uykuya dalinca ben etrafinda ki extra seyleri topluyorum mecburen agzina fln goturur die
Bugun artik basim cok agriyordu, eism gelince hemen ona verdim Lina yi. Gittim yattim 2 saat
Geçmiş olsun, aynı durundayım, kemiklerim kırılıyor resmen. Şimdi nasılsın canım? İçtiğin ve işe yarayan bir şey varsa tavsiyeni alırımKızlarr dün dışarı çıktık ama duş alıp çıktım saçım tam kurumamıştı üşüttüm herhalde çok kötüyüm bütün kemiklerim ağrıyor başım dönüyor ateş desen varvalla kızı zor taşıyorum bi küçük duanızı alırım ya uykusuzluğun üstüne hiç olmadı bu.
Ballı sıcak su boğazlarıma benim iyi gelmişti geçmiş olsunGeçmiş olsun, aynı durundayım, kemiklerim kırılıyor resmen. Şimdi nasılsın canım? İçtiğin ve işe yarayan bir şey varsa tavsiyeni alırım
Yapar mı ki bunlar yaaaKızlar bu alerji belirtisi mi
Tatlı patates ve z yağ yedi
Üzerine zeytinyağı gezdirmeyi denedin mi canım belki daha rahat yer o zaman patatesi öyle de yumuşatır. Bende bugün balkabağıyla başlıyorum Bismillah diyerek inşallah. Doktorumuz yoğurtla başla dedi ama yoğurt alerjik bir besin olduğundan 6. Aya doğru tattırıcam onu güvenemedim şimdi.6. Ay hakkında bir şey diyemem de 5. Ayda patates tadımlamada bir miktar sütünüzle sulandırın bence. Ben cok az mamayla sulandırdım. Balkabagı daha sulumsu daha rahat yedi fakat 2 gündür patates deneyimimizi sevmedi sanırım sulu yapısı olmuyor ya. bende sonradan çok az mamayla sulandırdım daha rahat yedi. 6. Ayda normal alır diye tahmin ediyorum
Bugün kontrole gittik canım. Alfa değeri duzelmemisBen de cesaret edemiyorum. Buna bile çok tedirgin oluyordum ama neyseki boğazına kaçmıyor.
Gerçekten ilk lokmayı nasıl vericem çok korkuyorum
Ah yavrum.Bu ay kurtulacak inşallah. Kontrolünüz ne zaman?
not ala ala gidiyorum dedin ya doktora sorarsın. Kusma ishal kakada kan da diğer belirtiler bunlar var mıKızlar bu alerji belirtisi mi
Tatlı patates ve z yağ yedi
Denedim de sanırım sevmedi patatesii. Bugün patates ve balkabağını karıştırıp azıcık verecem. Zaten tadımlık amacımızÜzerine zeytinyağı gezdirmeyi denedin mi canım belki daha rahat yer o zaman patatesi öyle de yumuşatır. Bende bugün balkabağıyla başlıyorum Bismillah diyerek inşallah. Doktorumuz yoğurtla başla dedi ama yoğurt alerjik bir besin olduğundan 6. Aya doğru tattırıcam onu güvenemedim şimdi.
Yere büyük bir battaniye sermek lazım sanırım bu durumda. Canım yüz üstü olmayı hiçbiri sevmiyor o yüzden akışına bırak, ben doruku öyle uyutuyorum diğer türlü maalesef kendini uyandırıyor. En başından beri böyle uyumayı seviyor. Bazı uzmanlar önermese de ben böyle yatırıyorum artıkBizimki oyuncaklara pas vermiiyor ama attıgın videoda ki gibi yapıyorum bende görmüştüm buna benzer videolar tek faark oyuncaksız. Hayır diyorum cocuga bak oyna oğlum yarın baban bu cocuk oyuncaklarla oynamıyor diye bize oyuncak almaz diye ama dinlemiyordikkatini oyuncakla çekemiyorum ben bakma gereği bile duymuyor oyuncaklara. Bir ara piyanolu oyun halısını sevmişti şimdilerde ona bile bakmıyor yatırıyorum tık yook. Ben bide yatağımda yatırıyordum gün içinde bana yere sert zemine koy dediler ona başladık bakalım bir kaç gündür. -Sunshine aynısını söyledii yer daha iyi diye.
Kaşığıda verdiim tepkisiz sadece elimizi ağzımıza götürebiliyoruzama ilerleyen zamanlarda yapacaktır bu işi bakalım acelemiz yok önceliğimiz sağlıklı olmalarıı bugün itibariyle bu konularda kendimi frenliycem ben bir şeylere yogunlasınca aslında cocuk baska bir şeye hazır oluyor ve ben onu kacırıyorum. Hazır oldugu şeylerin üzerinde durucam artık ama yüz üstü olayımız her zaman olacak gercekten git gide yüz üstü durmayı sevmesekte süremiz artıyor iyice en sonunda ergene bağlıyoruz
Bu sallama olayımız 4. Ay itibariyle başladıı arada ufak ufak destek atıyordum ama çoğunluk koydugum yere bırakıp üstünü örtünce uyuyordu dillendirip de olayı bozmayayım diye annem ve kocam haricinde kimseye anlatmadıım ama 4. Ay atağıyla bunu resmen kaybettik destek arıyor kendine ama bu ay huzursuzlugumuz geçince bitecek insallah inanıyorum. Bu ara uyurken yüzüne battaniyesini cekmeye basladı acaba diyorum uyku arkadaşımı versem ki öyle bir şey mi istiyor ki kendine. Battaniyesini tutup ağzına burnuna doğru kapatıyor uyumaya calısırken
4 yetmez arkadaşım bunun güzelleşmesi şöyleAy şiştim ben 2 yaşı gözden çıkarmıştım ama bu 4 yaş mevzusuna suan çok hazırlıksız yakalandım hayır olamaz
Ben bu cıngırağı öneririm. Bir tane kırdı güneş, 2 tane daha aldım. Asabi premses çok seviyo tutması aşırı kolay. 2 gündür dişlik niyetine de kullanıyor.
Bu arada ben piyanoyu bi duvara yaslayıp güneşi de yan yatırıyorum. Önüne de çıngırak, hışırtılı kitap, top koyuyorum. Kendisini piyanoya doğru çevirip ayaklarıyla iki büklüm halde tekmeliyor, elleriyle vuruyor. Oyuncaklarla filan oyalanıyor. Çok uzun süreli olmuyor ama sert zeminde dönmeye teşvik ediyor. Yumuşak zeminde gömüldükleri için yapamıyorlar pek.
piyanonun oyuncak barını da anakucağının önüne doğru koyuyorum çekiştiriyor ağzına sokuyor kolay uzanıyor iyi oluyor o da.
Anne sütüyle yoğurt yapmayı denedin mi? En azından alerjik diye de düşünce olmaz kafada.Üzerine zeytinyağı gezdirmeyi denedin mi canım belki daha rahat yer o zaman patatesi öyle de yumuşatır. Bende bugün balkabağıyla başlıyorum Bismillah diyerek inşallah. Doktorumuz yoğurtla başla dedi ama yoğurt alerjik bir besin olduğundan 6. Aya doğru tattırıcam onu güvenemedim şimdi.
Var bundan da kasanın yanında ağlarken şık şık yapsın diye bi salladım gülünce aldımşu yuvarlak top gibi olan şıngırdak varya onu iki eliyle tutmaya calısıyor bi ses çıkartınca şaşırıyor sonra geri bırakıyor ben zorla elinin üzerine koyunca gönülsüz anlık alıyor biraz kucakta sonra tekrar denemeye devam konusacaksın şarkı söyleyeceksin ellerimi verdiğimde tutup yüzünü kapatır oynar yüzümü yaklastırdığımda burnumu sacımı dudağımı kavrar cekiştirir vs kocaman bir oyuncağı (ben) varım nasılsa mutlu olsun diye her türlü ses çıkarılıyor vs bide babanın sakallarına ve sacına dokunmaya bayılıyor hele yüzünün hizasına gelsin ellerini sakallarda dolandırıyor çekmeye calısıyor. Bide bu aralar elleri kendi kafasında ama tutup çekecek saç miktarımız olmadıgı için boşa gezdirip duruyor keltoş 5. Ayında biraz daha anlar sanırım oyuncak işlerindeen
Maşallah tospiğimin bacaklarından birer lokmalık ısır benim yerime deSon bir kac gune kadsr cok iyiydikuyku gerilemesi basladi . hem cok zor yatiyor hem aglayarak uyaniyor.
zaten duzgun de yatmiyoranasi gibi deli deli yatiyor. birseylere dokunarak uyumaya bayiliyor. uykuya dalinca ben etrafinda ki extra seyleri topluyorum mecburen agzina fln goturur die
Bugun artik basim cok agriyordu, eism gelince hemen ona verdim Lina yi. Gittim yattim 2 saat
Bugün kontrole gittik canım. Alfa değeri duzelmemis3 hafta sonra tekrar gidicez kontrole. Bandaja devam. Buna hamdolsun. Allah'ım dermansız dert vermesin hiçbir bebişe. Düzelsin istiyorum artık
Allaaaahhhh ne diyorsun yaaaYere büyük bir battaniye sermek lazım sanırım bu durumda. Canım yüz üstü olmayı hiçbiri sevmiyor o yüzden akışına bırak, ben doruku öyle uyutuyorum diğer türlü maalesef kendini uyandırıyor. En başından beri böyle uyumayı seviyor. Bazı uzmanlar önermese de ben böyle yatırıyorum artıkhepsi bir ergen anacım nazları acayip. Bazen biz galip geliyoruz bazen onlar. Acaba hangimi hangimizi eğitiyor diye düşünüyorum bazen
Canım 4. Ay atağı hepimizi vurdu geçti maşallah… 5.5 aylık olana kadar hiçbirimize rahat yok gibi. Bu gece 10 defa uyandı diye kendimi şanslı hissetsem mi diye düşünüyorumo duruma geldim artık
Eğer destek atıyorsa dediğin gibi ağzına götürme şeklinde, büyük ihtimal emmeye çalışıyordur. Doruk kendini uyandıramasın diye ellerini üzerine örttüğüm örtüyle kapatıyorum o zaman uykusundan uyanmıyor gündüzleri. Bir dene istersen. Tabii bunu kaç kez başardın dersen 3-4ama başarınca en azından öğlenleri bir kahve içecek vaktim oluyor
4 yetmez arkadaşım bunun güzelleşmesi şöyle
terrible 2, terrifying 3, fearsome 4, fierce 5, sour 6, sneaky 7, evil 8, nasty 9, tense 10, electrifying 11, tricky 12devamı ergenlik zaten
Yok canım sadece döküntü oda geçti şimdi kadife giydirmiştim ondan mı oldu acaba bilemedim bugün kabak verdim patates yerine korktumnot ala ala gidiyorum dedin ya doktora sorarsın. Kusma ishal kakada kan da diğer belirtiler bunlar var mı
O çok pahalı ya biliyorum onuhope2022 canim philips wasabi dusunuyordun ya, yoykonun buharli pisirici ve blender olan bi cihazi var hepsi burada da indirime girmis. Dusunuyorsan bir bak istersen yorumlar guzel
Kayınvalidem egeden getirtmişti bir tanıdıgına onu kullanıyorum ben. Eşim söyle yapıyor ama cezveye kaynar suyu koyuyor zeytinyağını çay tabağına koyup benmari usulü gibi üzerine koyuyoruz. Çok değil yap yanmayacak 2-3 dakika tutup alıyor. Ve suda kaynamayacak. O asidini düşürüyormusKızlar zeytinyağı olarak ne kullanıyorsunuz şu anda? Asiditesi düşük organik önerileriniz varsa alırım
Oda olabiliir. Zaten 3 gün kuralının amacı bu kuzum. Bir sebzeden yada meyveden alerjik reaksiyon görürseb onu bırakıp baskasına geçiyorsuun o alerjik olanıda 10-15 gün sonta tekrar deniyorsunYok canım sadece döküntü oda geçti şimdi kadife giydirmiştim ondan mı oldu acaba bilemedim bugün kabak verdim patates yerine korktum
Sıcaak kahvemii canım anamın evine gitmem lazım onun içinYere büyük bir battaniye sermek lazım sanırım bu durumda. Canım yüz üstü olmayı hiçbiri sevmiyor o yüzden akışına bırak, ben doruku öyle uyutuyorum diğer türlü maalesef kendini uyandırıyor. En başından beri böyle uyumayı seviyor. Bazı uzmanlar önermese de ben böyle yatırıyorum artıkhepsi bir ergen anacım nazları acayip. Bazen biz galip geliyoruz bazen onlar. Acaba hangimi hangimizi eğitiyor diye düşünüyorum bazen
Canım 4. Ay atağı hepimizi vurdu geçti maşallah… 5.5 aylık olana kadar hiçbirimize rahat yok gibi. Bu gece 10 defa uyandı diye kendimi şanslı hissetsem mi diye düşünüyorumo duruma geldim artık
Eğer destek atıyorsa dediğin gibi ağzına götürme şeklinde, büyük ihtimal emmeye çalışıyordur. Doruk kendini uyandıramasın diye ellerini üzerine örttüğüm örtüyle kapatıyorum o zaman uykusundan uyanmıyor gündüzleri. Bir dene istersen. Tabii bunu kaç kez başardın dersen 3-4ama başarınca en azından öğlenleri bir kahve içecek vaktim oluyor
4 yetmez arkadaşım bunun güzelleşmesi şöyle
terrible 2, terrifying 3, fearsome 4, fierce 5, sour 6, sneaky 7, evil 8, nasty 9, tense 10, electrifying 11, tricky 12devamı ergenlik zaten
Evet canım biliyorum ama benim kapitalist sisteme yenik düşmem lazım bebeğe ayrı zeytinyağı alıcamO çok pahalı ya biliyorum onuben kiwiye düştüm onu alırsam şükretceem bu ay değişik masraflarımız çıktı kiwi 900 liraydı en son sanırım
Kayınvalidem egeden getirtmişti bir tanıdıgına onu kullanıyorum ben. Eşim söyle yapıyor ama cezveye kaynar suyu koyuyor zeytinyağını çay tabağına koyup benmari usulü gibi üzerine koyuyoruz. Çok değil yap yanmayacak 2-3 dakika tutup alıyor. Ve suda kaynamayacak. O asidini düşürüyormus
Oda olabiliir. Zaten 3 gün kuralının amacı bu kuzum. Bir sebzeden yada meyveden alerjik reaksiyon görürseb onu bırakıp baskasına geçiyorsuun o alerjik olanıda 10-15 gün sonta tekrar deniyorsun