- 23 Nisan 2015
- 269
- 359
- 30
Eş kişisine bir baskı yapmaya başlıyımtamam dyson alamam o kadar cıkamam dersede gene muadil bir şeyler bakmak lazıım. Teşekkür ederiim bilgilendirme için
süpürür sağolsun gerektiğinde yaa evlendiğimizden beridir ev işlerne yardımcıdır amaa doğumla beraber kocamda lohusalık oluşmaya başladıı her şeye yardım eden adam bıraktı işi gücüü. Ama şu 1 aydır biraz toparladı kendini halaa eski performansı yokta bakalım düzelir insallah
Düşüneceğim robot süpürgeyide ramazan gelmeden karar vermiş olurum umarımm. Kafandan attın valla mama sandalyesini insallah hep severel durur orda. İnstagramda mama sandalyesine bir oyuncak koyuyorlar linkini bulup atayım tabi bizim için daha erkende bu ileri aşamalarda yemek olayında huysuzlanınca oyuncağın güzel oyaladıgınu söylüyorlar. Gelsin bakalım yeni level
Evet ben de böyle bir şey düşünüyorumFisher Price Mattel Fgj11 Sevimli Zebra Mama KoltuÄu OyuncaÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fisher Price Mattel Fgj11 Sevimli Zebra Mama KoltuÄu OyuncaÄı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Kiki Ae-2101 Mama Sandalyesi EÄlencesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kiki Ae-2101 Mama Sandalyesi EÄlencesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tabi gene çeşit çeşit fiyatlandırmalı 800 kadar var. Chicconunda güzel oyuncakları var 250-300 bandında-Sunshine
Güzel mi yapışması nasılTanny Eğlence Tekeri Mama Sandalyesi Oyuncağım - ebebek ben şundan aldm gecen haftalarda indirim varken
Bunların lohusalık kalıcı olmamıştır inş benimki de öyleEş kişisine bir baskı yapmaya başlıyımtamam dyson alamam o kadar cıkamam dersede gene muadil bir şeyler bakmak lazıım. Teşekkür ederiim bilgilendirme için
süpürür sağolsun gerektiğinde yaa evlendiğimizden beridir ev işlerne yardımcıdır amaa doğumla beraber kocamda lohusalık oluşmaya başladıı her şeye yardım eden adam bıraktı işi gücüü. Ama şu 1 aydır biraz toparladı kendini halaa eski performansı yokta bakalım düzelir insallah
Bide benimki evden calısıyor gene bişey oldugunda geliyor en azındanDüzelir düzelir eşim olmasa banada hayat çok zor valla
2. Ucuz olandan memnundan yapısması güzelmiiş. Bende mama sandalyesi almadan bunlara heveslendim
Evet ben de böyle bir şey düşünüyorum
Güzel mi yapışması nasılfiyatı iyiymiş attım dava
Bunların lohusalık kalıcı olmamıştır inş benimki de öyle
Evde olması bile yetiyormuş valla su getirenim yok benimki çalışmaya şehir dışına gidiyor artık. Cumartesi akşam geliyor pazartesi sabah gidiyor artıkkızım da dün gece hiç durmadı valla. Sağolsun özel zaman tanımadı
Ayyy çok sevindim yemesineeAy yemez dedim ama 1 yemek kaşığına yakın bal kabağını yedii. 2 gündür kakamız temizdii bakalım miktar bu sefer fazla oldugu için asıl kakamıza şimdi bakmamız lazıım. Sindirimimiz ne alemde. Biz daha 1 aylıkken doktor mamayla beslendiği için kabız olma olasılıgı yüksek olur o yüzden günde 1-2 defa bir çay kaşıgı zeytinyağı mamaya koyabilirsin yada işte emziğine parmagına batırıp emdirebilirsin demişti. Ek gıdanın da ilk zamanları tavsiye ediyorlar yiyeceği şeyin içine azıcık zeytinyağıda koyuyorum. Bal kabagı bitti bakalım yarın patatese başlıyorum. Tabi kafada hala erken mi acaba diye dolanıyor düşünceler. Ama bir yanda da eskiler tamam doktordan daha mı iyi bilecek orası ayrı ama dün ciddi anlamda eskilerin hemşiresi birisiyle tanıstım. 30 yasımdayım ben benim doğum sene kadın o zamanlar 8-9 senelik hemşireymiş. Onunla konustum o teşvik etti birazda. İnşallah doğru yoldayım da diye geçiriyorum bir yandan içimden
Canım robot yoksa robot al insan gücü gerektirmeyen lazım bize kokacaz yoksaKızlaar ya evinde dikey süpürge kullanan var mı? Hangi marka kullanıyorsunuz. Dyson var malum marka çok pahalı. Evimde philips maraton var ama kablosuz istiyorum söyle hemen elimin altında süpürüp geçereyim diye. daha bebek, ev, temizlik, yemek olayına adapte olamadım. Olanlarda hangi marka var
Burun bandı değilde sprey bi tık işe yarıyor ama boğucağım geliyorBen de dün 3'te aynısını yaptım. Burnu tıkalıydı kıyamadım uyandırıp açtım ama sabaha kadar yarım saate bir uyandı uyku düzeni bozulunca.
Benimki de çok horluyo ay kafayı yicem artık. O horluyo, horlayınca kız kıpırdanmaya başlıyor. Kıpırdanmasa bile ben uyanıp geriliyorum. Dürte dürte bütün gece öyle geçiyo. Şu burun bantlarından aldık o da işe yaramadı.
Benim annemler de 2 üst katımda oturuyor şimdi. Ben de ileriki dönemde onlara ucuz bi tane alalım diyorum2. Ucuz olandan memnundan yapısması güzelmiiş. Bende mama sandalyesi almadan bunlara heveslendimannem mama sandalyesi alalım bize eve dedi ona şu e bebek markasının alalım dedik zaten haftada 1-2 1 saat anca oturcak. Kendimede ikea mı yoksa seninki gibi bişey mii hala düşüncelerdeyiim
Sensör var bebelerde ya resmen ne zaman yanaşsak bizim ki uyarı veriyor
Benim babamda çay vermek istiyor şekerli ve ekmekliBenim annemler de 2 üst katımda oturuyor şimdi. Ben de ileriki dönemde onlara ucuz bi tane alalım diyorumama bugün aldım ağzımın payını kesinlikle yiyeceği şeyi evde hazırlayıp yanımda götürücem onlara. Eşim yanımda değil diye kahvaltıya onlara çıkıyorum normalde. Bugün kaşla göz arasında babam diş kaşıttığımız havucu pişmiş domatese bandırıp çocuğa verdi yağlı ve tuzlu . Hanımefendi babamın parmakları tuttu kaçmasın diye bir yiyor anlatamam
Bi de bana söyleniyo siz çok biliyorsunuz diyevalla bende böyle koca ile baba olduktan sonra kaynanaya ihtiyaç yok
Bi kere geliyoruz dünyaya kendine kademelilerden al gitsin
Ben çok sevindim bu duruma aslındaBenim annemler de 2 üst katımda oturuyor şimdi. Ben de ileriki dönemde onlara ucuz bi tane alalım diyorumama bugün aldım ağzımın payını kesinlikle yiyeceği şeyi evde hazırlayıp yanımda götürücem onlara. Eşim yanımda değil diye kahvaltıya onlara çıkıyorum normalde. Bugün kaşla göz arasında babam diş kaşıttığımız havucu pişmiş domatese bandırıp çocuğa verdi yağlı ve tuzlu . Hanımefendi babamın parmakları tuttu kaçmasın diye bir yiyor anlatamam
Bi de bana söyleniyo siz çok biliyorsunuz diyevalla bende böyle koca ile baba olduktan sonra kaynanaya ihtiyaç yok
Bi kere geliyoruz dünyaya kendine kademelilerden al gitsin
Bari bisküvi bandırsınBenim babamda çay vermek istiyor şekerli ve ekmekli
Bizede mıncırma yüklendi iki parmağıyla sıkıştırıyorKızlar benim bebe resmen yanaklarımı mıncırıyor. Bir de hınzır hınzır gülüp çığlık atıyor
Canım emzirdiğim için kaç cc içiyor bilmiyorum ama bazen saatte bir bazen 1.5 saatte bazen 2 saatte bir emiyor. Biberonla ilk küvezden çıktığında besledim. O zamanlar 50 cc içiyordu saatte bir.Canım peki kaç saatte kaç cc emiyor. Biberonla besliyorsan belki bilirsin. Ben bıraktığım sütler yetiyor mu onu düşünüyorum çünkü. Bugüne kadar hep memeyle beslendi ve sık aralıklarla emdi. Şuan gündüzleri saatli ve miktar olarak da hep aynı olması kafamı kurcalıyor.
Dün gece 4 te ağlaya ağlaya uyuduBugün 10:00 da yatırmıştım, şimdi uyandı, eşimle rezene içiyoruz sakin kalmak için, saat tahmini yapıyoruz ben 3 diyorum
Elleri yemek ve bol salya bizim işimiz
Bizim Evde hava hep fırtınalı
Al benden de o kadar… bu ara fena coşmuş durumda… inşallah az kalmıştırBizimde aynı gece deliksiz uyurdu çocuğum gündüz 3-4 saat şimdi yarım saat yarım saat uyuyor toplasan 1.5 ancak eder
Neyse direnelim canım az kaldı
Aynı aynıAbartısız her saat başı uyandık
20:40 civarıydı uyudu. 21:30 da başladı bütün buçuklarda uyandı
Bazen 24 saat bir odaya kapasalar beni uyusam kesintisiz yataktan çıkmadan diyorumkesintisiz uyku mu.. nasip olur mu dersiinnbende 9-10. Ayda ayırırım diyordum da bakalım yapabilcez mii
Bizim de galiba 3-4 haftayı buldu iyice zıvanadan çıkmamız uykularda… bu ara pik noktası sanırım, gündüz uyumuyor gece uyuyor ama sürekli uyanıyorGeçmiyor canım geçmiyor. Sanırım 3 haftayı geçti zombi oldum artık. Bir de benim sağım işi var ki
Her Güne artık bi kupa filtre kahve eşliğinde başlıyorum. Vücudum tükenmiş durumda
İşe yarıyor mu sahi? Dişİnternetten bende yapamıyorum alışverişekehribar bende istiyorum da orjinalini bulmak zorda ona yakınını bulsak barii. Bulabildi mi arkadasın ücrete ne kadar dedi
Bu ay iyiymiş 400 gram, inşallah almıştır küçük kuşlar… doruk geçen ay 500 gram aldı. Doktor sınırda buldu. Umarım bu ay daha iyidir durumlar.Doktor bana 400 gr en az bekleriz bu ay için dedi. Şimdi dediğim diş belirtileri varsa beslenmenin geriye atması doğal. Emin ol seni emdiği 2-3 dakikada bile belki biberonla verdiğinden daha cok içiyordur. Emmeleri yani memeden sütü çekme miktarları artmıstır cünkü
Benim minik danacık günlük halen 750 cc yiyor artı ekgıda ama diş çıkarmada ne olur bilmiyorum ama arkadaşın bebeği bizden 1 hafta önde doktor günlük 500 de olsa içirmeye çalış demiş oda birden mamayı kesti kızlar geceleri kocam çok horluyor o bitiyor kız emzik istiyor dün gece sanırım 22 kere kalktım ortalamanapcam ben ya delirmek üzereyim
Ben gece uyandırıyorum eşimii en son kalk diye bide ne oldu diye kalkması yok muoğlu bir yanda kendisi diğer yanımda uykular haram oldu diye bi şarkı varya o şekilde geziyorum
Bende dyson 10 var canım. İnanılmaz memnunum. Ev işini resmen çocuk oyuncağına çeviriyor.Kızlaar ya evinde dikey süpürge kullanan var mı? Hangi marka kullanıyorsunuz. Dyson var malum marka çok pahalı. Evimde philips maraton var ama kablosuz istiyorum söyle hemen elimin altında süpürüp geçereyim diye. daha bebek, ev, temizlik, yemek olayına adapte olamadım. Olanlarda hangi marka var
Suratımda mıncıklanmadık yer kalmıyorKızlar benim bebe resmen yanaklarımı mıncırıyor. Bir de hınzır hınzır gülüp çığlık atıyor
Benim babamda çay vermek istiyor şekerli ve ekmekli
Ben de Ona ikna oldum canım son günlerde.Ben çok sevindim bu duruma aslında
Güneşimin ek gıda sürecinin sancılı geçmeyeceğini gösteriyor bir nevi.
Mıncırmak mıKızlar benim bebe resmen yanaklarımı mıncırıyor. Bir de hınzır hınzır gülüp çığlık atıyor
Benim kız kısıtlı hareket ettiği için kendine birşey yapamıyor. Ama gece uykusunda ağlıyor. Önlüğünü çenesinin altına koyuyorum. Biberonun kapağını açıp verene kadar önlüğü avucunda yumak yapıp ağzına tıkıyor. Yok böyle birşey.hep söylüyorum biz çok iyi gelmişiz bu günlere
Tutturmuş çorbaların suyundan içirmeye başla diyeya deliriciiiim
Ben de Ona ikna oldum canım son günlerde.havuç ve salatalığı ağzına veriyorum, biraz tutuyor biraz düşürüyor. Damaklarıyla eziyor çok seviyor emiyor cukcuk 3 gündür demir damlasını da 0.5 ml içirebiliyorum. Tadını sevmiyor ama karşısında şaklabanlık yapıyorum filan yutuyor 2. Ye verirsem onu tükürüyor ama
Mıncırmak mıjiletliyor benimki. Bir de bulduğu yerimi ısırıyor
Ya güneş kendine çok zarar veriyor. Sizinkiler de öyle mi? Elleri, bacakları, kulaklarının kafasının arkası yara bere içinde. Tırnakları kesiyorum ama fayda etmiyor.