2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Düzelir düzelir eşim olmasa banada hayat çok zor valla

Evet ben de böyle bir şey düşünüyorum
Güzel mi yapışması nasıl fiyatı iyiymiş attım dava
Bunların lohusalık kalıcı olmamıştır inş benimki de öyle
Evde olması bile yetiyormuş valla su getirenim yok benimki çalışmaya şehir dışına gidiyor artık. Cumartesi akşam geliyor pazartesi sabah gidiyor artık kızım da dün gece hiç durmadı valla. Sağolsun özel zaman tanımadı

2. Ucuz olandan memnundan yapısması güzelmiiş. Bende mama sandalyesi almadan bunlara heveslendim annem mama sandalyesi alalım bize eve dedi ona şu e bebek markasının alalım dedik zaten haftada 1-2 1 saat anca oturcak. Kendimede ikea mı yoksa seninki gibi bişey mii hala düşüncelerdeyiim
Sensör var bebelerde ya resmen ne zaman yanaşsak bizim ki uyarı veriyor

Ayyy çok sevindim yemesinee
Bende bugün cesaretle babası var diye tatlı patates verdim damağıyla ezip yuttu püre halindeydi zaten çok az zeytinyağıyla takvıme yazıcam hangi gün ne verdiğimi
Benim erken ama herkes ağzuna birşey veriyor en azından benim gözetimimde olsun diyorum yoksa çok feci kavga edicem insanlar asla saygı duymuyorlar nefret ediyorum Kendi ailemde eşimin aileside aynı

Son düzenleme:
Canım robot yoksa robot al insan gücü gerektirmeyen lazım bize kokacaz yoksa

Son düzenleme:
Burun bandı değilde sprey bi tık işe yarıyor ama boğucağım geliyor

Benim annemler de 2 üst katımda oturuyor şimdi. Ben de ileriki dönemde onlara ucuz bi tane alalım diyorum ama bugün aldım ağzımın payını kesinlikle yiyeceği şeyi evde hazırlayıp yanımda götürücem onlara. Eşim yanımda değil diye kahvaltıya onlara çıkıyorum normalde. Bugün kaşla göz arasında babam diş kaşıttığımız havucu pişmiş domatese bandırıp çocuğa verdi yağlı ve tuzlu . Hanımefendi babamın parmakları tuttu kaçmasın diye bir yiyor anlatamam
Bi de bana söyleniyo siz çok biliyorsunuz diye valla bende böyle koca ile baba olduktan sonra kaynanaya ihtiyaç yok

Bi kere geliyoruz dünyaya kendine kademelilerden al gitsin

Benim babamda çay vermek istiyor şekerli ve ekmekli

Ben çok sevindim bu duruma aslında
Güneşimin ek gıda sürecinin sancılı geçmeyeceğini gösteriyor bir nevi.

Kızlar güneş kremi yazlık birşeyler bakıyor musunuz bizim güneş çok yakıcı şimdi bile ne kullanacaksınız sebamed bizim şampuan bakım kremi vs ama incia da güzel gözüküyor birde krem yerine losyon kullansam sorun olur mu püskürtmeli uygulamak kolay olur

Canım emzirdiğim için kaç cc içiyor bilmiyorum ama bazen saatte bir bazen 1.5 saatte bazen 2 saatte bir emiyor. Biberonla ilk küvezden çıktığında besledim. O zamanlar 50 cc içiyordu saatte bir.
Dün gece 4 te ağlaya ağlaya uyudu Bugün 10:00 da yatırmıştım, şimdi uyandı, eşimle rezene içiyoruz sakin kalmak için, saat tahmini yapıyoruz ben 3 diyorum
of of…
Elleri yemek ve bol salya bizim işimiz
ah bu dişler bir çıkamadı…
Bizim Evde hava hep fırtınalı
bir süre daha fırtınadayız artık nerede kaldı güneşli günler
Bizimde aynı gece deliksiz uyurdu çocuğum gündüz 3-4 saat şimdi yarım saat yarım saat uyuyor toplasan 1.5 ancak eder
Neyse direnelim canım az kaldı
Al benden de o kadar… bu ara fena coşmuş durumda… inşallah az kalmıştır pilim bitti bitecek
Abartısız her saat başı uyandık
20:40 civarıydı uyudu. 21:30 da başladı bütün buçuklarda uyandı
Aynı aynı
kesintisiz uyku mu.. nasip olur mu dersiinn bende 9-10. Ayda ayırırım diyordum da bakalım yapabilcez mii
Bazen 24 saat bir odaya kapasalar beni uyusam kesintisiz yataktan çıkmadan diyorum
Geçmiyor canım geçmiyor. Sanırım 3 haftayı geçti zombi oldum artık. Bir de benim sağım işi var ki
Bizim de galiba 3-4 haftayı buldu iyice zıvanadan çıkmamız uykularda… bu ara pik noktası sanırım, gündüz uyumuyor gece uyuyor ama sürekli uyanıyor şu 25. Dakikada gündüz uyandırın olayını beceremedim zaten. Burnuna dokun yok ayağına dokun… ancak daha çabuk uyandırıyorum o şekilde
Her Güne artık bi kupa filtre kahve eşliğinde başlıyorum. Vücudum tükenmiş durumda
ben de buz gibi suyu yüzüme çarpıyorum
İnternetten bende yapamıyorum alışverişe kehribar bende istiyorum da orjinalini bulmak zorda ona yakınını bulsak barii. Bulabildi mi arkadasın ücrete ne kadar dedi
İşe yarıyor mu sahi? Diş ağrısı tavan ama kendisi piyasada yok.
Bu ay iyiymiş 400 gram, inşallah almıştır küçük kuşlar… doruk geçen ay 500 gram aldı. Doktor sınırda buldu. Umarım bu ay daha iyidir durumlar. kayınvalidem her gördüğünde doruku tuhaf tuhaf yorumlar yapıp canımı sıkıyor. Yordular beni iyice…
kocası horlamayan bizden değildir
Ya doruk ağlayacak ya babası horlayacak
Ben gece uyandırıyorum eşimii en son kalk diye bide ne oldu diye kalkması yok mu oğlu bir yanda kendisi diğer yanımda uykular haram oldu diye bi şarkı varya o şekilde geziyorum
ben de geçen gün bütün gece horultusunu kayda aldım. Sabah dinletiyorum. Kapat dedikçe, gece ben dinledim şimdi de sen dinleyeceksin dedim
Bende dyson 10 var canım. İnanılmaz memnunum. Ev işini resmen çocuk oyuncağına çeviriyor.

Benim babamda çay vermek istiyor şekerli ve ekmekli
hep söylüyorum biz çok iyi gelmişiz bu günlere
Tutturmuş çorbaların suyundan içirmeye başla diye ya deliriciiiim
Ben çok sevindim bu duruma aslında
Güneşimin ek gıda sürecinin sancılı geçmeyeceğini gösteriyor bir nevi.
Ben de Ona ikna oldum canım son günlerde. havuç ve salatalığı ağzına veriyorum, biraz tutuyor biraz düşürüyor. Damaklarıyla eziyor çok seviyor emiyor cukcuk3 gündür demir damlasını da 0.5 ml içirebiliyorum. Tadını sevmiyor ama karşısında şaklabanlık yapıyorum filan yutuyor 2. Ye verirsem onu tükürüyor ama
Kızlar benim bebe resmen yanaklarımı mıncırıyor. Bir de hınzır hınzır gülüp çığlık atıyor
Mıncırmak mı jiletliyor benimki. Bir de bulduğu yerimi ısırıyor

Ya güneş kendine çok zarar veriyor. Sizinkiler de öyle mi? Elleri, bacakları, kulaklarının kafasının arkası yara bere içinde. Tırnakları kesiyorum ama fayda etmiyor.

Niyet ettim ek gıdaya başlamaya ama cesaret edemiyorum. Benim kız kısıtlı hareket ettiği için kendine birşey yapamıyor. Ama gece uykusunda ağlıyor. Önlüğünü çenesinin altına koyuyorum. Biberonun kapağını açıp verene kadar önlüğü avucunda yumak yapıp ağzına tıkıyor. Yok böyle birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…