- 10 Eylül 2014
- 100
- 187
- 35
Ben de dün 3'te aynısını yaptım. Burnu tıkalıydı kıyamadım uyandırıp açtım ama sabaha kadar yarım saate bir uyandı uyku düzeni bozulunca.Gece 2.00 de uyudu. Sonra ben ne yaptım bilinsabah 4’e doğru burnu tıkalı diye içim rahat etmedi uyandırdım burnunu açtım. Sonra yine uyudu, 6 ya doğru oda sıcak oldu dedim çoraplarını çıkardım yine uyandı ben de iyi değilim valla. Resmen hiç uyumadan sabahı ettim.
Benimki de çok horluyo ay kafayı yicem artık. O horluyo, horlayınca kız kıpırdanmaya başlıyor. Kıpırdanmasa bile ben uyanıp geriliyorum. Dürte dürte bütün gece öyle geçiyo. Şu burun bantlarından aldık o da işe yaramadı.Benim minik danacık günlük halen 750 cc yiyor artı ekgıda ama diş çıkarmada ne olur bilmiyorum ama arkadaşın bebeği bizden 1 hafta önde doktor günlük 500 de olsa içirmeye çalış demiş oda birden mamayı kesti kızlar geceleri kocam çok horluyor o bitiyor kız emzik istiyor dün gece sanırım 22 kere kalktım ortalamanapcam ben ya delirmek üzereyim
Bende Electrolux var şarjlı. Işığı falan da var ucunda ben memnunum. Fiyatı da daha uygun dysondan.Kızlaar ya evinde dikey süpürge kullanan var mı? Hangi marka kullanıyorsunuz. Dyson var malum marka çok pahalı. Evimde philips maraton var ama kablosuz istiyorum söyle hemen elimin altında süpürüp geçereyim diye. daha bebek, ev, temizlik, yemek olayına adapte olamadım. Olanlarda hangi marka var
Xiaomi G10 dikey süpürge kullanıyorum 1 yıldır çok memnunum. Aynı zamanda 3 yıldır robot süpürgemde var xiaomi oda ondan da çok memnunum.Kızlaar ya evinde dikey süpürge kullanan var mı? Hangi marka kullanıyorsunuz. Dyson var malum marka çok pahalı. Evimde philips maraton var ama kablosuz istiyorum söyle hemen elimin altında süpürüp geçereyim diye. daha bebek, ev, temizlik, yemek olayına adapte olamadım. Olanlarda hangi marka var
Canım benim arkadaşımın 4 yaşında oğlu var oda anne sütü mama gidip tamamen mamaya dönmüştü sonra 4 buck ayda ek gıdaya başladı maşallah oğluda gayet sağlıklı hiçbişey olmaz merak etme mamalarında iceriğini bilmiyoruz sonucta sen içini ferah tut başlamışsın devam et şahsen heer şeyide dr lara sormak mantıksız onlarda bazı şeylere kendi görüşlerine göre cevap veriyor ben iki aydır kontrole bile götürmüyorm sadece boy kilo ölcülüyor bi tuhaflık görmüyorum gerek duymuyorm o yüzden sanki bizi anamız babamz her ay dr a mı götürdüAy yemez dedim ama 1 yemek kaşığına yakın bal kabağını yedii. 2 gündür kakamız temizdii bakalım miktar bu sefer fazla oldugu için asıl kakamıza şimdi bakmamız lazıım. Sindirimimiz ne alemde. Biz daha 1 aylıkken doktor mamayla beslendiği için kabız olma olasılıgı yüksek olur o yüzden günde 1-2 defa bir çay kaşıgı zeytinyağı mamaya koyabilirsin yada işte emziğine parmagına batırıp emdirebilirsin demişti. Ek gıdanın da ilk zamanları tavsiye ediyorlar yiyeceği şeyin içine azıcık zeytinyağıda koyuyorum. Bal kabagı bitti bakalım yarın patatese başlıyorum. Tabi kafada hala erken mi acaba diye dolanıyor düşünceler. Ama bir yanda da eskiler tamam doktordan daha mı iyi bilecek orası ayrı ama dün ciddi anlamda eskilerin hemşiresi birisiyle tanıstım. 30 yasımdayım ben benim doğum sene kadın o zamanlar 8-9 senelik hemşireymiş. Onunla konustum o teşvik etti birazda. İnşallah doğru yoldayım da diye geçiriyorum bir yandan içimden
Sanırım başlarken atağa geçiren bu olduu. Bide internette yazıyordu ama hiç başıma gelmedi en son aldıgım mama kutusunda bildiğin bayatlamıs balık kokusu aldım kutuyu direk attım. Çok üzüldüm zaten doğdugundan beri mamayla beslendik anne sütü azda olsa aldı ama hani tadımlıktı sadece. Şifa olsun orası ayrı tabii. Mamadan alacağı nişastayı diyorum ya patatesten alsın daha sağlıklı. İnsallah olmayacaktır yüreğimi ferah tutuyorumCanım benim arkadaşımın 4 yaşında oğlu var oda anne sütü mama gidip tamamen mamaya dönmüştü sonra 4 buck ayda ek gıdaya başladı maşallah oğluda gayet sağlıklı hiçbişey olmaz merak etme mamalarında iceriğini bilmiyoruz sonucta sen içini ferah tut başlamışsın devam et şahsen heer şeyide dr lara sormak mantıksız onlarda bazı şeylere kendi görüşlerine göre cevap veriyor ben iki aydır kontrole bile götürmüyorm sadece boy kilo ölcülüyor bi tuhaflık görmüyorum gerek duymuyorm o yüzden sanki bizi anamız babamz her ay dr a mı götürdü
Philips kablosuzlarıda güzel kırmızı renk ışıklı var bitane annem kullanıyor güzel çekiyor bendede mavisi vardı birax daha gücsüz ama günlük temizliğe yetiyor düştü bozuldu resmen boşluğa düştük eşimle çok kullanıyordkKızlaar ya evinde dikey süpürge kullanan var mı? Hangi marka kullanıyorsunuz. Dyson var malum marka çok pahalı. Evimde philips maraton var ama kablosuz istiyorum söyle hemen elimin altında süpürüp geçereyim diye. daha bebek, ev, temizlik, yemek olayına adapte olamadım. Olanlarda hangi marka var
Olmaz olmaz sen annesisin en iyisini sen istersin hep çocuğun için.. rica ederimm zaten seninki hazırmış baksana götürmüş kabağıSanırım başlarken atağa geçiren bu olduu. Bide internette yazıyordu ama hiç başıma gelmedi en son aldıgım mama kutusunda bildiğin bayatlamıs balık kokusu aldım kutuyu direk attım. Çok üzüldüm zaten doğdugundan beri mamayla beslendik anne sütü azda olsa aldı ama hani tadımlıktı sadece. Şifa olsun orası ayrı tabii. Mamadan alacağı nişastayı diyorum ya patatesten alsın daha sağlıklı. İnsallah olmayacaktır yüreğimi ferah tutuyorumTeşekkür ederim desteğin için
Ondan bende de varda hani ben prizle uğrasmadan elime alıyım hemen derdindeyiimEvet Şuan damakların yarısı öyle. İçleri de şişiyor diş oluşuyor sanki. Bakalım önce hangisi patlayacakgüneş çıldırıyor kaşımak için
Alıcam alıcam hemen onlinedan sipariş vereceğimyazık kızıma
Bence emzirmeye devam et. Bak bizim o kadar sıkıntıya rağmen ki aç uyuduğunu bildiğim çok zaman oldu. Emmedi emmek istemedi ona rağmen 500 gr aldı hep.
Eğer eskaza alerji mamasını içseydi muhtemelen sütüm azalacaktı zamanlane kadar yorsa da saat başı kalkıyor emiyor gece ama sütün devamlılığını sağlayan şey de bu emmeler
Ben robot süpürge kullanıyorum. Bir de kırmızı fantom dik süpürgeler var ya çok dha ucuz. Ondan almıştım kıyı köşe işimi görüyor. Robot süpürge de özellikle halıları muhteşem süpürüyor.
Ben robot süpürgeye girmeni öneririm. Bi tane de fantom al geç mis gibiher sabah kalkıyoruz çocuğu yanıma alıyorum tüm ev robotu çalıştırıyorum o süpürüyor.
O markayı duymadım hiç bakayıım hemenBende Electrolux var şarjlı. Işığı falan da var ucunda ben memnunum. Fiyatı da daha uygun dysondan.
Sonra robot da aldım ama hemen süpürmem gerekiyosa onu kullanıyorum yine.
Koreli insanların sayfasında görüyorum o markayı araştırayım biXiaomi G10 dikey süpürge kullanıyorum 1 yıldır çok memnunum. Aynı zamanda 3 yıldır robot süpürgemde var xiaomi oda ondan da çok memnunum.
Ya çok sevindiimhope2022 canım bugün mama sandalyesi geldi bayıldık güneş çok sevdi
Bu zamana kadar almadığıma pişman oldumverdim eline havucu kendi kendine emip damaklarını kaşıyo bıdık
Sonra da meme beğenmiyo ek gıdada bi meme reddi atağı daha yaşayacağız hissediyorum
Philipsten de cok memnun olan var. Bende philips maratonun süpürgesi var çekimi vs cok güzel hani baska süpürgeye ihtiyac yokta işte ben pratik olsun diye istiyorumPhilips kablosuzlarıda güzel kırmızı renk ışıklı var bitane annem kullanıyor güzel çekiyor bendede mavisi vardı birax daha gücsüz ama günlük temizliğe yetiyor düştü bozuldu resmen boşluğa düştük eşimle çok kullanıyordk
Oldugunuu sanmiyorum da stres yaptim hep sanırımOlsa kanda cıkar ya kana idrardan daha önce cıkıyor ya
Aynen iç güdüsel olarak bebeğe bir şeyler yedirmek istiyorum, o da karşımızda salya akıtıyor. Hem de çok mutlu oluyor yerken. 7 gün daha bekleyeceğim, 4,5 aylık olunca soracağım doktora tekrar.Canım benim arkadaşımın 4 yaşında oğlu var oda anne sütü mama gidip tamamen mamaya dönmüştü sonra 4 buck ayda ek gıdaya başladı maşallah oğluda gayet sağlıklı hiçbişey olmaz merak etme mamalarında iceriğini bilmiyoruz sonucta sen içini ferah tut başlamışsın devam et şahsen heer şeyide dr lara sormak mantıksız onlarda bazı şeylere kendi görüşlerine göre cevap veriyor ben iki aydır kontrole bile götürmüyorm sadece boy kilo ölcülüyor bi tuhaflık görmüyorum gerek duymuyorm o yüzden sanki bizi anamız babamz her ay dr a mı götürdü
Eşin =benOndan bende de varda hani ben prizle uğrasmadan elime alıyım hemen derdindeyiimher istediğimde eşim mutfaktan o kırmızı süpürgeyi getiriyor prize takacağın zaman beni çağır ben takarım aynı sarjlı gibi olur diyor bide ya aslında robotu eşim söyledide bende şey istiyorum emekleyemeye baslıycaz bide geçen bi arkadas dedi ki bizim ki genelde bizim yatakta duruyor orda oyun vs oynuyoruz yumusak oldugu için dönme vs yapmıyor olabilir yere bir şey ser orda sert zeminde daha rahat döner diye. Ondan 2 gündür yere koyuyorum. Yarın emeklediğinde hangi odada oturuyor olursak hemen süpürürüm ek gıdaya geçcez dökme etmede hemen süpürüp geçerim diyordum. Robotu ondan düşünmedim hiç
O markayı duymadım hiç bakayıım hemen
Koreli insanların sayfasında görüyorum o markayı araştırayım bi
Ya çok sevindiimAldığımız her şeyi beğensinler hep insallah yoksa bir şeye 2. Kez para verince koca kişisi laf ediyor ah canım ya bizim bile diş ağrısına dayanamıyoruz o napsıın. İnsallah sıkıntısız atlatıın Benimkide ellerni çok hırslı ağzına koyup sinirlenip ağlıyor ya sanırım bizimde baslıyor artıık
Düşüneceğim robot süpürgeyide ramazan gelmeden karar vermiş olurum umarımm. Kafandan attın valla mama sandalyesini insallah hep severel durur orda. İnstagramda mama sandalyesine bir oyuncak koyuyorlar linkini bulup atayım tabi bizim için daha erkende bu ileri aşamalarda yemek olayında huysuzlanınca oyuncağın güzel oyaladıgınu söylüyorlar. Gelsin bakalım yeni levelEşin =bensert zemin konusuna katılıyorum.
Senin de yaklaşımın mantıklı canım. Ama yine de robot süpürgeyi öneririm
Ben de mama sandalyesi geldikten sonra sandalyeyi bir tur eşime pazarladım
Sizde de olanlar oluyor belli, ısırmalı kavgalara hazır olun
Beybim bende 2 senedir robot süpürge var geçen ay da dyson v15 aldım. İnan oturma odasına robota üşeniyorum artık. Sabah kalktığımda toparlayım hemen dysonla 3 dk da miss. Evet robot çok güzel ama sert zemin performansı iyi değil bence orda kaçırıyor ama dyson mutlaka alıyor. Bide benm koltuklarım alçak robot giremiyor dyson giriyor. Gerçi onların da ayaklarını yükselttirmeyi düşünüyorum bakalım. Yani dyson pratik ama evi toplayım salayım robotu demek de çok rahat. Bence ikisiV15 modeline hevesi bırakıp yada v8-v10 da bakılabiliir tabi. Parasına puluna bakmadan taksite girip alsam mı diyorum bir yandan. Bir yandan alternatifi varsa ona mı yönelsem. Ama lazım sanırım artık bizim evlere çock olunca hızlı hareket etmek lazımmış ya ne pratikse onu almak hayatımızı kolaylaştıracak. Bosh markasına da iyi diyorlar ama oda 8-9 bin bandındaydı sanırım
Eş kişisine bir baskı yapmaya başlıyımBeybim bende 2 senedir robot süpürge var geçen ay da dyson v15 aldım. İnan oturma odasına robota üşeniyorum artık. Sabah kalktığımda toparlayım hemen dysonla 3 dk da miss. Evet robot çok güzel ama sert zemin performansı iyi değil bence orda kaçırıyor ama dyson mutlaka alıyor. Bide benm koltuklarım alçak robot giremiyor dyson giriyor. Gerçi onların da ayaklarını yükselttirmeyi düşünüyorum bakalım. Yani dyson pratik ama evi toplayım salayım robotu demek de çok rahat. Bence ikisiama şuan bir tane dersen kesinlikle kablosuz dik süpürge al derim. Çünkü o kablolu dik süpürgeler meşhurdu bir ara fakirin almıştım bende aldığım gibi duruyor inan kullanmadım oğluşun elinde oyuncak oldu resmen Çekim gücünü beğenmemiştim. Hatta onu oğlumun odaya takıcam azcık temizlik öğrensin