• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende de siyaha yakın bir akıntı geliyor kanama bitti ama işte saat 1.30 da doktor randevum var sabahın 8 den beri uyuyamıyorum saat geçse de hayırlı bir haber alsam inşallah 🙏🏻 Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım. Yüreğini ferah tut inşallah çok güzel sonuçlar olacaksın bebeğin sana sıkı sıkı sarılmıştır canım 🙏💐

Hanımlar bu haftalarda gece uykuya dalmakta güçlük, sık sık uyanmalar yaşayan var mı? Bu ara oluyordu dün gecenin üstüne bu gece yine 3 te uyanınca korktum şükür bir şey yok. Uyuyamadım 5 e kadar resmen :rolleyes:

Kızlar merhaba bilgili aanne adaylarına bir şey sormak istiyorum sata göre 5+0 da kesemi gördük beta değerim 1192 doktor çok iyi dedi kese 3.1 mm dedi 7-10 gün arası gel kalp atışını duyalım dedi sizcede erken değil mi duyulur mu kalp atışı

Hanımlar bu haftalarda gece uykuya dalmakta güçlük, sık sık uyanmalar yaşayan var mı? Bu ara oluyordu dün gecenin üstüne bu gece yine 3 te uyanınca korktum şükür bir şey yok. Uyuyamadım 5 e kadar resmen :rolleyes:
Bana oluyor. Üç buçukta dörtte uyanıyorum altıya kadar falan uyuyamıyorum. Tam uyuycam geri işe gidiş saatim geliyo.

Bende de siyaha yakın bir akıntı geliyor kanama bitti ama işte saat 1.30 da doktor randevum var sabahın 8 den beri uyuyamıyorum saat geçse de hayırlı bir haber alsam inşallah 🙏🏻 Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın
Kanamanın azalmasına cok sevindim siyaha dönmesi leke şekline geçmesi çok güzel.
Hastane çıkışı güzel haberlerini bekliyoruz tatlım ☺️
Bugün doktor randevum var,insallah herşey yolundadır kalp atışını duyarım herkesin dualarını bekliyorum.Bu cuma gününde hepimizin yüzünü güldürecek güzel haberlerle gelirim inşallah🤲
Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberleri ☺️ Ses kaydı al ses kaydı 😅
Kızlar merhaba bilgili aanne adaylarına bir şey sormak istiyorum sata göre 5+0 da kesemi gördük beta değerim 1192 doktor çok iyi dedi kese 3.1 mm dedi 7-10 gün arası gel kalp atışını duyalım dedi sizcede erken değil mi duyulur mu kalp atışı
Doktorun cihazı iyiyse 6+2 lerde duyarsınız kesin olsun 10 gün sonra gidin bence doktorunuzun da dediği gibi:)
Hayırlı uğurlu olsun aramıza hoş geldiniz :)
Bana oluyor. Üç buçukta dörtte uyanıyorum altıya kadar falan uyuyamıyorum. Tam uyuycam geri işe gidiş saatim geliyo.
Of aynısı İşte bende de. Bir de uykusuzken bile böyle oluyorum. İlk zamanlar yatar yatmaz uyuyordum 😅

Kanamanın azalmasına cok sevindim siyaha dönmesi leke şekline geçmesi çok güzel.

Doktorun cihazı iyiyse 6+2 lerde duyarsınız kesin olsun 10 gün sonra gidin bence doktorunuzun da dediği gibi:)

Of aynısı İşte bende de. Bir de uykusuzken bile böyle oluyorum. İlk zamanlar yatar yatmaz uyuyordum 😅

İnşallah canıım hepimiz şu günleri yerine güzel günleri bıraksıın 🙏🏻

Aslında duyulur kalp sesi ama keseyi genelde beta 3000 civarındayken bakarlar doktorunuz biraz acele mi etmiş?
Ben bebeğimin kalp atışını 5+5te görmüştüm. Görülmez diye bişey yok.

Doktorumun cihazı iyi değil çıktı bile veremiyor devlet hastanesi ama 5+0 da vajibal yoldan keseyi gördü

Kizlar kalp atisini duydum şükürler olsun🤲🌸 yalnız crl yani bebegin uzunlugu olmasi gereknden dusuk çıktı ben eve gelince anladim ultrason kagidindan. Dr birsey demedi 15 gün sonraya çağırdı. Çok üzgünüm 6+6 olmasi gerekirken 6+1 gözüküyor büyür insallah dua eder misiniz. Crl de minimum 9mm olmaliyken benim bebisim 6mm😿
Canım sen niye üzülüyorsun 1 2 gün hiç birşey değil benim 7+4ken 6+4 cıktı yine bişey demedi doktor

Bende öyle gün içindeki korkular dusunceler aksam uyutmuyor bence ıkı gundur cok uyanıyorum

Bende öyle gün içindeki korkular dusunceler aksam uyutmuyor bence ıkı gundur cok uyanıyorum
Canım Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah🙏🏻
Ben genelde uyanınca soyunup yeniden yatıyorum 😅 bi de tuvalete gitme sıklığı da arttı iyice tabi onlar da rahatsız ediyor olabilir.

Back
X