- 5 Mayıs 2015
- 5.011
- 6.602
Benimki de 01:30 dan önce uyumuyor. İnsanın içi içini yiyor di mi. 3 aylık bebek o saatte nasıl ayakta olur yaBen şu uyku saatleri konusunda çok başarısızım. Bkz: Büyük kızım uykuyu hiç sevmez gece bizle yatar sabahın erken saatinde ceza diye kaldırırım bana mısın demez kalkar. Nitekim bu kızım da öyle. 1 saat önce banyo yaptı şuan uyuyor. Az sonra kalkacak ve geri uykuya dalmayacak. Loş odada gözlerine bakmadan konuşmadan emziriyorum. Bırbırbır konuşuyor kendi kendine gülüyorEn son salona geçiyoruz ve saat iyi ihtimalle 1 ediyoruz. Bu ay grubunda uyku düzeni olmaz diyorlar benim kızımın bu olayı rutine dönüştü nasıl erkene çekerim bilmiyorum. Bu saatte gece uykusuna geçmesi gerek.
Canım e bebekte indirimde 179 a düşmüş ama nasıldır bilmiyorum bizim burası çok soğuk olmadığı için yeter diye düşünüyorum tog1.0 ve 1.5 muşKızlar uyku tulumu öneriniz var mı?
Evet rahatsız ediyor. Bizde de oluyor arasıra uykudan uyanıp kusma. Şu ek gıda gelseydi de kurtulsaydık çok üzülüyorum çok zorluyor belli oluyo kusunca yüzünü ekşitiyor kıyamıyorumEk gıdaya baslayalım bitecek insallah derdimiiz. Midesine katı bişeyler girdikce kusmasıdq azalırgeceleri beslenip yatıyor direk geceleri çok şükür bizimde olmuyor. Arada bazen bi oluk çıkartıyor devamı gelmeden uyuyor. Bu sabah zaten bi çığlık uyandı sırt üstüydü kustu oldugu gibi kirpikleri vs kusmuk oldu ben kaldırana kadar. Yüzünü sildim filan ama rahatsız ediyor onlarıda belli
Bizde bu durum bitti canım. Tam 3.5 aylık şuanda. Hiç azalma var mı peki. Ama her bebeğin gelişim basamakları farklıdır. İçinin rahat etmesi için danışabilirsin tabii.kızım bugün 4 aylık oldu hala uykusunda irkiliyor sizde var mı böyle bir durum kızlar lütfen cevap verin ona göre doktora danışıcam
Ben yazmıştım canım. Senin gibi arada kontrol için baktığımda suratıma bakıp gülüyor şebekgeçen burdan bi arkadaş yazmıştı ya meğersem ben gece uyuyormuşum cocuk uyanıkmış diyegece yatırdım cocugu evi toparladım duşa vs gircem hani yatırdım 1,5 saat filan geçmişti bi bakıyım diye yanına gittim gözleri açık etrafı seyrediyormuş bunlar gece heralde bizi uyutup kendi kendilerine takılıyorlar
uykuya dalarken yapıyor.Bizde bu durum bitti canım. Tam 3.5 aylık şuanda. Hiç azalma var mı peki. Ama her bebeğin gelişim basamakları farklıdır. İçinin rahat etmesi için danışabilirsin tabii.
Bizde kahvaltıda böyleyizMemede uyuttum, yanından kalktım, salona geldim eşimle pizza söyledik. 12 dk sonra ses geldi ıyaaağğğyanına gittim yattığım gibi tokatı çarptı, memeyi ağzına aldı yakamı tutuşu görsen yarım saat daha emzirdim dayanamadım aldım geldim, o memede pizza yiyoruz
Bizdede aynı durum mamadan anne sütüne geçince kakalari hep uyarı ile yaptıkİlk 1 ay sütüm yoktu, sma kullandık biz günde 3 kere. Çok güzel kaka yapıyordu yavrum. Her gün düzenli ve alışkandı. Ne zaman anne sütüne geçtik kabız oldu. Gaz sancıları başladı. Bize iyi gelmişti sma gazı da yoktu o zaman. Demekte fayda var derim ama yine de kötü olursa kıyamam tabivalla sütü kesip mamaya geçmek istiyorum dedim doktor kızdı. Yoksa geçesim var
Ben geçen akşam bebiş durmayınca kucağıma alıp yemek yiyeyim dedimBizde kahvaltıda böyleyiz
Çocuğun üzerine bisey düşürmemek için çabalıyorum
Bugun bizde 4 aylik olduk irkilme bizdedevar halakızım bugün 4 aylık oldu hala uykusunda irkiliyor sizde var mı böyle bir durum kızlar lütfen cevap verin ona göre doktora danışıcam
Bu mamayı ara sıra versem kaka yapar mı, işe yarıyor mu gerçekten canım? Bir de nasıl uyarıyorsun? Bizim 10 günü buluyor kaka yapması çok stres oluyorum, gelip gidip popo kokluyoruz yaptı mı diyeBizdede aynı durum mamadan anne sütüne geçince kakalari hep uyarı ile yaptık
Ben arada çok az mama veriyorum yinede
Nestlenin opti fibre diye bir takviye edici gıdası var doktorlar onu öneriyor kakasini yapamayan bebekler için.Mamaya atiyorsun bunu.Bilgin olsun
Yine rutindeyiz canım memede şu an. Bakalım ne olacakİnşallah 11 değildir saati, çok emek verdin cidden, ben başaramadım sen başarırsın umarım
Canım acaba yanına tişörtünü falan mı bıraksan? Gerçi denemişsindir belki ama bi umut dedimBenimki de 01:30 dan önce uyumuyor. İnsanın içi içini yiyor di mi. 3 aylık bebek o saatte nasıl ayakta olur yavalla ben de çok takıyorum kafama. Yanında yatarsam uyur ama her gün 8 de yatarsam hayatım biter. Düzelir mi acaba yoksa rutin mi oldu moralim bozuluyor ciddeb
Sürekli emiyor ya seninki de benimki gibi ondan kusuyorlarBen gazını tuvalete tutar gibi yapıp çıkarttırıyordum,acayip gaz çıkıyor, çok rahatlıyor 2 gündür öyle yapınca kusuyor. Bugün yapmadım gaz sancısı çekiyor ayaklarıyla kıvranıyor, şu an kussa mı gaz sancısı mı çekse, ikisi arasında araftayım
Ben geçen gün bir baktım tişörtünde kan lekesi. Akşım gidiyordu ki sonradan aydım, reçel dökmüşüm meğerBizde kahvaltıda böyleyiz
Çocuğun üzerine bisey düşürmemek için çabalıyorum
normal mi ki? sizinde mi uykuya geçişte oluyorBugun bizde 4 aylik olduk irkilme bizdedevar hala
Bu mamayı ara sıra versem kaka yapar mı, işe yarıyor mu gerçekten canım? Bir de nasıl uyarıyorsun? Bizim 10 günü buluyor kaka yapması çok stres oluyorum, gelip gidip popo kokluyoruz yaptı mı diye