2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benimki de 01:30 dan önce uyumuyor. İnsanın içi içini yiyor di mi. 3 aylık bebek o saatte nasıl ayakta olur ya valla ben de çok takıyorum kafama. Yanında yatarsam uyur ama her gün 8 de yatarsam hayatım biter. Düzelir mi acaba yoksa rutin mi oldu moralim bozuluyor ciddeb

Kızlar uyku saatleri oturcak bozulcak bir dişe bakar düzenin bozulması her bebek karakteri farklı bazı bebekler uykuyu sevmez ama hepsi düzene gircek bakın 2 gündür 21.30 da uyuyor 4.30 da kalktı 8.00 de kalktı normalde 8 de kalkınca uyurdu 1-2 saat bitti o şimdi yattı hergün yeni düzen hoş uyuyan bi bebek nil ona şükrediyorum

Evet rahatsız ediyor. Bizde de oluyor arasıra uykudan uyanıp kusma. Şu ek gıda gelseydi de kurtulsaydık çok üzülüyorum çok zorluyor belli oluyo kusunca yüzünü ekşitiyor kıyamıyorum

Ben gazını tuvalete tutar gibi yapıp çıkarttırıyordum,acayip gaz çıkıyor, çok rahatlıyor 2 gündür öyle yapınca kusuyor. Bugün yapmadım gaz sancısı çekiyor ayaklarıyla kıvranıyor, şu an kussa mı gaz sancısı mı çekse, ikisi arasında araftayım

geçen burdan bi arkadaş yazmıştı ya meğersem ben gece uyuyormuşum cocuk uyanıkmış diye gece yatırdım cocugu evi toparladım duşa vs gircem hani yatırdım 1,5 saat filan geçmişti bi bakıyım diye yanına gittim gözleri açık etrafı seyrediyormuş bunlar gece heralde bizi uyutup kendi kendilerine takılıyorlar

kızım bugün 4 aylık oldu hala uykusunda irkiliyor sizde var mı böyle bir durum kızlar lütfen cevap verin ona göre doktora danışıcam
Bizde bu durum bitti canım. Tam 3.5 aylık şuanda. Hiç azalma var mı peki. Ama her bebeğin gelişim basamakları farklıdır. İçinin rahat etmesi için danışabilirsin tabii.

Ben yazmıştım canım. Senin gibi arada kontrol için baktığımda suratıma bakıp gülüyor şebek Gece artık ikimizde uyumadığımız için neler olup bittiğinden haberdarım

Bizde kahvaltıda böyleyiz
Çocuğun üzerine bisey düşürmemek için çabalıyorum

Bizdede aynı durum mamadan anne sütüne geçince kakalari hep uyarı ile yaptık
Ben arada çok az mama veriyorum yinede
Nestlenin opti fibre diye bir takviye edici gıdası var doktorlar onu öneriyor kakasini yapamayan bebekler için.Mamaya atiyorsun bunu.Bilgin olsun

Bu mamayı ara sıra versem kaka yapar mı, işe yarıyor mu gerçekten canım? Bir de nasıl uyarıyorsun? Bizim 10 günü buluyor kaka yapması çok stres oluyorum, gelip gidip popo kokluyoruz yaptı mı diye

İnşallah 11 değildir saati, çok emek verdin cidden, ben başaramadım sen başarırsın umarım
Yine rutindeyiz canım memede şu an. Bakalım ne olacak hepimiz emek veriyoruz ya bebelerimiz karşılığını şu uyku konusunda en azından verir inşallah
Canım acaba yanına tişörtünü falan mı bıraksan? Gerçi denemişsindir belki ama bi umut dedim
Sürekli emiyor ya seninki de benimki gibi ondan kusuyorlar artık mide genişlemesi azaldı sanırım, fazla geliyor süt
Bizde kahvaltıda böyleyiz
Çocuğun üzerine bisey düşürmemek için çabalıyorum
Ben geçen gün bir baktım tişörtünde kan lekesi. Akşım gidiyordu ki sonradan aydım, reçel dökmüşüm meğer

Bu mamayı ara sıra versem kaka yapar mı, işe yarıyor mu gerçekten canım? Bir de nasıl uyarıyorsun? Bizim 10 günü buluyor kaka yapması çok stres oluyorum, gelip gidip popo kokluyoruz yaptı mı diye

Mamanin içine yarim ölçek atıyorsun anladığım kadarıyla ben denemedim ama denemek istiyorum.
Makata zeytinyağı, mamaya zeytinyağı en son bunlarda olmazsa gliserin kansuk bizde hep popo kokluyoruz.Kaka yapamadığı içinde gazida kokuyor

İki saate yakındır kızı emziriyorum gece uykusuna 8 de geçirmek için. Çok güzel uyudu, yan komşunun musluk sesinden uyandı Nasıl bir boruysa ötüyor resmen musluğu açınca, ikimizde zıpladık. Cinnete az kaldı. Eşim de ben bir şey demem sen söyle diyor. Nasıl uyutucam bu çocuğu ben bu saatte. Her şey bana karşı yemin ediyorum, ağla ağla içim şişti sinirlerim bozuluyor ya. Eşim de iyiki bi emziriyorsun demez mi….

Kizlar dollenme isi adet zamaninda veya sonunda olabilr mi .. hani son gun bir damla veya kalinti gelir ya o sekilde... sanmiyorum da iste icime kurt dustu. Kaza kursunu olabilir mi dedim ama ustune adet oldum.midem bie kac gundur kotu yani hani afedersin kusasin gelir de kusamazsin ya o sekil bir hal var... kurt düştü bir kere ama zannetmiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…