2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yaa inanamıyorum bugün aynı buna benzer bir olay yaşadım. Tam dalıyordu kız, alt kattaki çok medeni komşum cumartesi günü hunharca matkap çalıştırdı! Kız nasıl korktu ağladı, uyku falan yalan oldu. bir iki saat sonra yine dalacaktı yine aynı şey. İnip tokatlayacaktım alt kattakileri.

Ben yazmıştım canım. Senin gibi arada kontrol için baktığımda suratıma bakıp gülüyor şebek Gece artık ikimizde uyumadığımız için neler olup bittiğinden haberdarım
Sabah yatağıma aldım çok uykum vardı uyanık kendi kendine konusuyordu o ara uyuyakalmısım 40 dk filan uyudum uyandıgımda hala kendi kendine konusuyordu
Kuzuum 8 erken değil mi ya
Test al yap direk içini rahatlat. 10 gündür adet olmadım bende içime kurt düştü yaptım rahatladım. Bugünde olmaya basladım. Daha doğumdan sonra ki düzenim oturmadı benim

Test al yap direk içini rahatlat. 10 gündür adet olmadım bende içime kurt düştü yaptım rahatladım. Bugünde olmaya basladım. Daha doğumdan sonra ki düzenim oturmadı benim
Daha yeni temizlendim canim. Simdi yapsam da cikmaz gibi ya.. bilemedimya olursa zaten bomba olur

kızım bugün 4 aylık oldu hala uykusunda irkiliyor sizde var mı böyle bir durum kızlar lütfen cevap verin ona göre doktora danışıcam
bnmki sadece seste ani bir ses gelirse irkiliyor ama ani ses olacak, hapsır öksür onda bile irkiliyor. buarada gülmelere başladı mı kuzun

bnmki sadece seste ani bir ses gelirse irkiliyor ama ani ses olacak, hapsır öksür onda bile irkiliyor. buarada gülmelere başladı mı kuzun
Benim de oyle de bizimkisi benim öksürükte irkilip de esiminde irkilmemesi garip bir durum sesli gulme yerim derken dun babasina oyle kahkalar atiyor ki bir gorsen anlatamam:) yavas yavas basladi bilincli bakislar zaten :) bu arada 101 gunluk oldu

Zaten uyutana kadar akla karayı seçiyoruz, insan nasıl kötü oluyor di mi
Ya gel kaçalım seninle uzak diyarlara, bence bizim ihtiyacımız var ne çektik be

Bizimkine ninni geliyor

Canim rutine alistirirsen 8 cok iyi cunku neredeyse 12 saat uyumaya basladilar. Yani benimki 7 8 saat ustune 3 saat uyuyan biri.. sadece bi 10 15dk uyanik kalabiliyor. Hatta ben besige yatirmiyorim yanimda yatiyor. Bugun guldurdu. Yanimda yatıyordu ben artık gozlerimi actim tele bakiyordum. Euzgar sesi de geliyor odaya. Bir ruzgar sesi vuuu derken bizimkisi gozlerini acti. Uyanmasi yakin dedim. Gülüyorum. Gunaydin dedim oglan yine gözlerini kapatti sipa

Canim valla bir kitap okuyorum yontemlere geldim ama firsat olup devam edemiyorum :) benim icin desteksiz uyuma daha mantikli onu yapmak isterim de erken diye düşünüyorum ya... bazilari diyor 3bucukta baslar diyor ama bir 4 olsun diyorum. Ben sadece aksam bir yemek yiyor 7 8 gibj
Sonraki yemeden once bezini degisirip tulumjnu giydifiyorum. Oyle bir rutin yaptim saatler uymuyor ama saat 10da uyuyor 1 de de pazartesi itibariyle saatlerini yazacagim. Ne kadar rutin bakalim. Gündüz cok uyumuyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…