2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İki saate yakındır kızı emziriyorum gece uykusuna 8 de geçirmek için. Çok güzel uyudu, yan komşunun musluk sesinden uyandı 🤦‍♀️ Nasıl bir boruysa ötüyor resmen musluğu açınca, ikimizde zıpladık. Cinnete az kaldı. Eşim de ben bir şey demem sen söyle diyor. Nasıl uyutucam bu çocuğu ben bu saatte. Her şey bana karşı yemin ediyorum, ağla ağla içim şişti sinirlerim bozuluyor ya. Eşim de iyiki bi emziriyorsun demez mi….
Yaa inanamıyorum bugün aynı buna benzer bir olay yaşadım. Tam dalıyordu kız, alt kattaki çok medeni komşum cumartesi günü hunharca matkap çalıştırdı! Kız nasıl korktu ağladı, uyku falan yalan oldu. bir iki saat sonra yine dalacaktı yine aynı şey. İnip tokatlayacaktım alt kattakileri.

Ben yazmıştım canım. Senin gibi arada kontrol için baktığımda suratıma bakıp gülüyor şebek 😅 Gece artık ikimizde uyumadığımız için neler olup bittiğinden haberdarım 😅
Sabah yatağıma aldım çok uykum vardı uyanık kendi kendine konusuyordu o ara uyuyakalmısım 40 dk filan uyudum uyandıgımda hala kendi kendine konusuyordu😂😂
İki saate yakındır kızı emziriyorum gece uykusuna 8 de geçirmek için. Çok güzel uyudu, yan komşunun musluk sesinden uyandı 🤦‍♀️ Nasıl bir boruysa ötüyor resmen musluğu açınca, ikimizde zıpladık. Cinnete az kaldı. Eşim de ben bir şey demem sen söyle diyor. Nasıl uyutucam bu çocuğu ben bu saatte. Her şey bana karşı yemin ediyorum, ağla ağla içim şişti sinirlerim bozuluyor ya. Eşim de iyiki bi emziriyorsun demez mi….
Kuzuum 8 erken değil mi ya
Kizlar dollenme isi adet zamaninda veya sonunda olabilr mi .. hani son gun bir damla veya kalinti gelir ya o sekilde... sanmiyorum da iste icime kurt dustu. Kaza kursunu olabilir mi dedim ama ustune adet oldum.midem bie kac gundur kotu yani hani afedersin kusasin gelir de kusamazsin ya o sekil bir hal var... kurt düştü bir kere ama zannetmiyorum yaa
Test al yap direk içini rahatlat. 10 gündür adet olmadım bende içime kurt düştü yaptım rahatladım. Bugünde olmaya basladım. Daha doğumdan sonra ki düzenim oturmadı benim

Test al yap direk içini rahatlat. 10 gündür adet olmadım bende içime kurt düştü yaptım rahatladım. Bugünde olmaya basladım. Daha doğumdan sonra ki düzenim oturmadı benim
Daha yeni temizlendim canim. Simdi yapsam da cikmaz gibi ya.. bilemedimya olursa zaten bomba olur 😀

kızım bugün 4 aylık oldu hala uykusunda irkiliyor sizde var mı böyle bir durum kızlar lütfen cevap verin ona göre doktora danışıcam
bnmki sadece seste ani bir ses gelirse irkiliyor ama ani ses olacak, hapsır öksür onda bile irkiliyor. buarada gülmelere başladı mı kuzun

bnmki sadece seste ani bir ses gelirse irkiliyor ama ani ses olacak, hapsır öksür onda bile irkiliyor. buarada gülmelere başladı mı kuzun
Benim de oyle de bizimkisi benim öksürükte irkilip de esiminde irkilmemesi garip bir durum 😀😀 sesli gulme yerim derken dun babasina oyle kahkalar atiyor ki bir gorsen anlatamam:) yavas yavas basladi bilincli bakislar zaten :) bu arada 101 gunluk oldu

Yaa inanamıyorum bugün aynı buna benzer bir olay yaşadım. Tam dalıyordu kız, alt kattaki çok medeni komşum cumartesi günü hunharca matkap çalıştırdı! Kız nasıl korktu ağladı, uyku falan yalan oldu. bir iki saat sonra yine dalacaktı yine aynı şey. İnip tokatlayacaktım alt kattakileri.
Zaten uyutana kadar akla karayı seçiyoruz, insan nasıl kötü oluyor di mi 😞
Ya gel kaçalım seninle uzak diyarlara, bence bizim ihtiyacımız var 🥲 ne çektik be 😂

Bizimkine ninni geliyor 😀😀😀

Canim rutine alistirirsen 8 cok iyi cunku neredeyse 12 saat uyumaya basladilar. Yani benimki 7 8 saat ustune 3 saat uyuyan biri.. sadece bi 10 15dk uyanik kalabiliyor. Hatta ben besige yatirmiyorim yanimda yatiyor. Bugun guldurdu. Yanimda yatıyordu ben artık gozlerimi actim tele bakiyordum. Euzgar sesi de geliyor odaya. Bir ruzgar sesi vuuu derken bizimkisi gozlerini acti. Uyanmasi yakin dedim. Gülüyorum. Gunaydin dedim oglan yine gözlerini kapatti sipa 😀

Ben şu uyku saatleri konusunda çok başarısızım. Bkz: Büyük kızım uykuyu hiç sevmez gece bizle yatar sabahın erken saatinde ceza diye kaldırırım bana mısın demez kalkar. Nitekim bu kızım da öyle. 1 saat önce banyo yaptı şuan uyuyor. Az sonra kalkacak ve geri uykuya dalmayacak. Loş odada gözlerine bakmadan konuşmadan emziriyorum. Bırbırbır konuşuyor kendi kendine gülüyor 🤦‍♀️ En son salona geçiyoruz ve saat iyi ihtimalle 1 ediyoruz. Bu ay grubunda uyku düzeni olmaz diyorlar benim kızımın bu olayı rutine dönüştü nasıl erkene çekerim bilmiyorum. Bu saatte gece uykusuna geçmesi gerek.
Canim valla bir kitap okuyorum yontemlere geldim ama firsat olup devam edemiyorum :) benim icin desteksiz uyuma daha mantikli onu yapmak isterim de erken diye düşünüyorum ya... bazilari diyor 3bucukta baslar diyor ama bir 4 olsun diyorum. Ben sadece aksam bir yemek yiyor 7 8 gibj
Sonraki yemeden once bezini degisirip tulumjnu giydifiyorum. Oyle bir rutin yaptim saatler uymuyor ama saat 10da uyuyor 1 de de pazartesi itibariyle saatlerini yazacagim. Ne kadar rutin bakalim. Gündüz cok uyumuyor çünkü

X