Canım iki kat giydiriyorum üstünü örtmüyor zaten kollar ve gövde illa açıkta kalacak. O yüzden uzun kollu ince bir zıbın üstüne de bir uzun kollu üst giydiriyorum. Oda bazen 19 derece oluyor çünkü. Çorap giydirsem de çıkıyor zaten yatakta debelenirken. Dediğine cesaret edemiyorum çünkü birkaç kez soğuk algınlığı geçirdi korkuyorum açıkçası tek kat giydirip üstünde battaniye de tutmadan yatmasınaSenin şanssızlığın uyanıkken uyku diye ağlaması o zaman. Bizim gaz sancıları azalınca 10!dk uyusun yetiyor sıpaya. Sırıtarak uyanıyor hadi beni oynatın, karşımda dans edin diye. Uykuyu almış oluyor. Bir de canım gece kalın mı giydiriyorsun? Ben uyku tulumunu çıkardım, atleti kısa kollu yaptım, çorabı da çıkarttım sadece patikli alt giydiriyorum. Kolları açıl olacak şekilde ince battaniye ile örtüyorum. Uyku süresi uzadı gece böyle. Terli uyanırdı gece saatte bir ağlardı. Hatta bedenine göre bulabilirsem patiksiz pijama alıcam artık.
Ay bizimki ondan o zaman ya. Duştan 2 saat sonra uyuyor neredeyse ama o süre zarfında loş ışıklı odada hiç çıkmafan emzirme maceramız var saatlerce . Duştan ötürü mü dalamıyor acabaKızlar bazı bebekler duş sonrası huysuzlanır uyumazlar yada 2-3 saat sonra uyurlar bebenize bakın eğer duştan 2-3 saat sonra uyuyan bebeyse 19.00 gibi duş aldırın uyku geçişi için
Benim bebeğim uyuyor duştan sonra ama tek başıma yıkayamıyorum annemde öğlen gibi geliyor yıkayacağım günlerdeKızlar bazı bebekler duş sonrası huysuzlanır uyumazlar yada 2-3 saat sonra uyurlar bebenize bakın eğer duştan 2-3 saat sonra uyuyan bebeyse 19.00 gibi duş aldırın uyku geçişi için
Senin bebe kaç aylık olduKızlar bizimki dönüyor artık ancak geri dönemiyor, aglıyorgece gündüz sürekli dönme çabası çok sinir bozucu. Normalde gece çok hüzel uyur ama gece de dönmeye çalışıyor veya dönüyor ve sonra aglamaya başlıyor bu nekadar böyle sürecek bilmiyorum cok yorucu hem bebek bakıyorum hem evden çalışıyorum çok zorlanıyorum
akşam önce ben duşa giriyorum, sandalyeye oturuyorum, eşim bebeği getiriyor, kucağıma alıyorum önce önünü sonra arkasını köpüklüyorum, en son başını yıkıyorum, eşim duşu tutuyor. Önceden ağlardı küvette köpükte yıkarken. Şimdi kucağımda olduğu için hiç ağlamıyor, memeyi arayarak geçiyor zaten zamanBenim bebeğim uyuyor duştan sonra ama tek başıma yıkayamıyorum annemde öğlen gibi geliyor yıkayacağım günlerdeTek yıkayabilmem için pratik önerilerin var mı bu konuda ?
19-20 ise 2 kat uzun kol normal canım. Bizim 22-23 oluyor iki kat ama içi kısa kollu. Şimdi yatırdım bakalım emiyor yanımda. Bu saatte uyuyacak mı beni bırakacak mı bakalım. Yanından kalkmama izin vermezse uğraşmayacağım gece 12 de yatsın ne yapayımCanım iki kat giydiriyorum üstünü örtmüyor zaten kollar ve gövde illa açıkta kalacak. O yüzden uzun kollu ince bir zıbın üstüne de bir uzun kollu üst giydiriyorum. Oda bazen 19 derece oluyor çünkü. Çorap giydirsem de çıkıyor zaten yatakta debelenirken. Dediğine cesaret edemiyorum çünkü birkaç kez soğuk algınlığı geçirdi korkuyorum açıkçası tek kat giydirip üstünde battaniye de tutmadan yatmasına
Ay bizimki ondan o zaman ya. Duştan 2 saat sonra uyuyor neredeyse ama o süre zarfında loş ışıklı odada hiç çıkmafan emzirme maceramız var saatlerce . Duştan ötürü mü dalamıyor acaba
8 ekim dogumluKaç aylık o
Senin bebe kaç aylık oldu
Ben aynı şekilde tek yıkıyorum. Sandalyede oturuyorum bebe de dizimde oluyor. Önce ön tarafını sonra kafasını ve en son ters çevirip arkasını güzelce yıkıyorum. Yalnız bir iki aya kucağa da sığmaz yere havlu serip oturturum artıkakşam önce ben duşa giriyorum, sandalyeye oturuyorum, eşim bebeği getiriyor, kucağıma alıyorum önce önünü sonra arkasını köpüklüyorum, en son başını yıkıyorum, eşim duşu tutuyor. Önceden ağlardı küvette köpükte yıkarken. Şimdi kucağımda olduğu için hiç ağlamıyor, memeyi arayarak geçiyor zaten zamanama tek başına yıkayamam sanırım.
Ben de şimdi duş aldırdım. Çığlık kıyamet giydirip memeye aldım. Önce bir sürü kızma ağlaması yaptı, hırsla emerken defalarca boğuldu iyice sinirlendi iyice ağladı. Sonra sakinledi emiyor şimdi. Önce hoplaya zuplaya emzriyorum sonra uyuklar gibi olunca yatağa geçiyorum şu an yataktayım. Ayrılırsa yine hoplayıp zıplayacağız19-20 ise 2 kat uzun kol normal canım. Bizim 22-23 oluyor iki kat ama içi kısa kollu. Şimdi yatırdım bakalım emiyor yanımda. Bu saatte uyuyacak mı beni bırakacak mı bakalım. Yanından kalkmama izin vermezse uğraşmayacağım gece 12 de yatsın ne yapayımsürekli yatıyorum sıpa yüzünden emzik yaptı beni
Düzelcek bebeğim merak etme geçiş dönemiBen 8’e kadar yoruyorum iyice canım, oyun oynuyoruz, kitap okuyoruz 20:00 da yatağa götürüyorum, 17 dk uyudu dünGündüz uykuları en fazla yarım saat. O da meme ağızda olacak, çektiğim an zaten uyanıyor. Çok ilginç o saatlerde uyumaktan ödü kopuyor gece de 01:00 dan sonra beni bırakın yeter ki uyuyayım modunda
Valla duştan sonra çok sinirli ve yorgun oluyorlar ben 17.00 ye çektim duşu bir 19.00 da uyku yapıp 20.00 de kalkınca oyun mama alt alma 21.30 oluyor bence duş olayının saattini bi ayarlaCanım iki kat giydiriyorum üstünü örtmüyor zaten kollar ve gövde illa açıkta kalacak. O yüzden uzun kollu ince bir zıbın üstüne de bir uzun kollu üst giydiriyorum. Oda bazen 19 derece oluyor çünkü. Çorap giydirsem de çıkıyor zaten yatakta debelenirken. Dediğine cesaret edemiyorum çünkü birkaç kez soğuk algınlığı geçirdi korkuyorum açıkçası tek kat giydirip üstünde battaniye de tutmadan yatmasına
Ay bizimki ondan o zaman ya. Duştan 2 saat sonra uyuyor neredeyse ama o süre zarfında loş ışıklı odada hiç çıkmafan emzirme maceramız var saatlerce . Duştan ötürü mü dalamıyor acaba
Ozaman şöyle diyim katlanır küvete fileyi geriyorum yüzü koyun yatırıyorum suyu maşrafayls yavaş yavaş su döküyorum sonra çeviriyorum sonra tekrar üstüne havluyu atıp kucaklayarak koşarak yatak odasına yatağın üstüne kurulayıp giydiriyorum toplasan 5-6 dkda bitiyor her şeyini hazırlıyorum bende tek yıkayamıyordum ama bir cesaret ben duşa giremem onla benim kurulanmam daha zorBenim bebeğim uyuyor duştan sonra ama tek başıma yıkayamıyorum annemde öğlen gibi geliyor yıkayacağım günlerdeTek yıkayabilmem için pratik önerilerin var mı bu konuda ?
Ben şu uyku saatleri konusunda çok başarısızım. Bkz: Büyük kızım uykuyu hiç sevmez gece bizle yatar sabahın erken saatinde ceza diye kaldırırım bana mısın demez kalkar. Nitekim bu kızım da öyle. 1 saat önce banyo yaptı şuan uyuyor. Az sonra kalkacak ve geri uykuya dalmayacak. Loş odada gözlerine bakmadan konuşmadan emziriyorum. Bırbırbır konuşuyor kendi kendine gülüyorBen de şimdi duş aldırdım. Çığlık kıyamet giydirip memeye aldım. Önce bir sürü kızma ağlaması yaptı, hırsla emerken defalarca boğuldu iyice sinirlendi iyice ağladı. Sonra sakinledi emiyor şimdi. Önce hoplaya zuplaya emzriyorum sonra uyuklar gibi olunca yatağa geçiyorum şu an yataktayım. Ayrılırsa yine hoplayıp zıplayacağızbakalım kaç saat sürecek maceramız. İnşallah en azından 10 gibi falan uyur bu sefer vallahi stresten yaşlandım
Ayy benimkide böyle hele bugün şimdi yine uyanık uyuyor olması gerekiyor normaldeBir saat salladım bacaklarımı hissetmiyorum. Hanımefendi bugünlerde sadece ayakta sallaninca uyuyor. Bacağımda dalıyor totosu yatağına değdiği an uyanıyor. Hoşgeldin 4. Ay atağı. Uykusu hafifledi yemesi değişik pek nazlı ve agresif
Bende hala tek yıkayamıyorum. E bebekte şöyle bir şey var denenebilir mağazada gidip bakacağım ben.Benim bebeğim uyuyor duştan sonra ama tek başıma yıkayamıyorum annemde öğlen gibi geliyor yıkayacağım günlerdeTek yıkayabilmem için pratik önerilerin var mı bu konuda ?
Cnm bunun ilerisi var mı çünkü bu uyku hareketi aylardır nil bunu uykum var demek için yapıyor tamamen dönüp kolunu çıkarıyor mu? Ağustos 29 bizimki kolunu çıkaramıyor arkadaşın bizden 1 hafta önce doğumlu oğlu var o bu hafta dönmeye başladıEarly dönme çalışmalarında bugün serbest stil
Yaa bizimki yeni yapmaya başladı bunuCnm bunun ilerisi var mı çünkü bu uyku hareketi aylardır nil bunu uykum var demek için yapıyor tamamen dönüp kolunu çıkarıyor mu? Ağustos 29 bizimki kolunu çıkaramıyor arkadaşın bizden 1 hafta önce doğumlu oğlu var o bu hafta dönmeye başladı
Memede uyuttum, yanından kalktım, salona geldim eşimle pizza söyledik. 12 dk sonra ses geldi ıyaaağğğBen de şimdi duş aldırdım. Çığlık kıyamet giydirip memeye aldım. Önce bir sürü kızma ağlaması yaptı, hırsla emerken defalarca boğuldu iyice sinirlendi iyice ağladı. Sonra sakinledi emiyor şimdi. Önce hoplaya zuplaya emzriyorum sonra uyuklar gibi olunca yatağa geçiyorum şu an yataktayım. Ayrılırsa yine hoplayıp zıplayacağızbakalım kaç saat sürecek maceramız. İnşallah en azından 10 gibi falan uyur bu sefer vallahi stresten yaşlandım
Bunlar direk ergenliğe geçti sankiAyy benimkide böyle hele bugün şimdi yine uyanık uyuyor olması gerekiyor normaldeKonuşuyor